Srecko Rankovic ili sto kradete bubrege?

boomboo RSS / 06.03.2009. u 19:22

Povod mom prijavljivanju na b92blog je necuvena kradja i to u drzavnoj ustanovi...Dakle, Srecka poznajem i znam kroz sta je sve prosao... do ovog senzacionalnog otkrica je doslo tako sto je nasa firma jp rb kolubara sklopila ugovor sa vma, radi se o tome da se tesko povredjeni radnici ( sto je cest slucaj kod nas, nazalost) i radnici koji imaju zdravstvene probleme lece na vma.Na taj nacim je i Srecko poslat na kontrolu pocetkom maja 2008.... imao je tu srecu da prezivi operaciju ( na sta neko nije racunao). sanse da prezivi su bile 5%.

pokusali smo na sve nacine da alarmiramo javnost, pisali smo mail-ove skoro svim ozbiljnim novinama  u zemlji, televizijama (ukljucujuci i b92) kao i politickim partijama...bez uspeha, naravno...niko nije hteo da objavi ovaj skandal. koliko se secam vest su objavile neke "zute" novine koje nemaju nekog veceg uticaja na "ozbiljniji" deo populacije. najcesci odgovor je bio da sada (tada) nije vreme!?  dali to znasi da je SADA vreme da se objavi ova vest? dali se u nasoj zemlji skandali, prevare i razne mahinacije objavljuju kada dodje vreme za njih?

otprilike da je dok zgazio nekome na zulj...

btw. u vreme kada je Srecko otkrio da mu je ukraden bubreg po selu u kom zivi (Krusevica, Lazarevac) poceo je da se pojavljuje crni dzip za zatamnjenim staklima, namrgodjena ekipa iz makine se raspitivala gde zivi Srecko. pritisak? zastrasivanje? ma neeee....

btw.2 znam odgovor na pitanje iz naslova: NARAVNO ZBOG PARA!!!!!!!!!!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana