ETARGET širi delatnost u Srbiju

Marek Vidovič RSS / 13.09.2007. u 13:56

Slovačka kompanija ETARGET je najveći davalac ciljane internet reklame u Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj a od kraja prošle godine poslujemo i u Rumuniji. U Srbiji smo ovih dana spustili naš komercijalni sistem. Istovremeno ulazimo i na Bugarsko tržište. Prvi ugovori sa partnerskim portalima su već potpisani i to sa sa sajtovima www.pretraga.co.yu, www.burek.co.yu i www.bgdcafe.com.

„Odlučili smo da prenesemo iskustva sa tri tržišta srednje Evrope i na Balkan. Prvo smo ušli na Rumunsko tržište te nam je iskustvo sa tog tržišta značajno i sada kada krećemo na Srpsko i Bugarsko tržište. Balkansko tržište je u internet biznisu slično Slovačkoj od pre dve, tri godine. Internet reklamu očekuje veliki rast tokom narednih godina. U državama Balkana je dobra infrastruktura koja je pogodna za nove investicije" - reči su mog kolege Marcela Vašša, direktora marketinga i prodaje kompanije ETARGET.

Penetracija interneta u Srbiji je trenutno između 25% i 30%. Međutim postoji velika razlika u broju korisnika što se tiče urbanih i ruralnih sredina. Internet u gradovima koristi oko 40% stanovništva a u selima svega 13%. Očekuje se da će do 2010 godine internet korisiti 50% stanovništva Srbije. U konkretnim brojevima to izgleda ovako: Od 8 miliona stanovnika Srbije, internet koristi 1,5 milion stanovnika, starijih od 15 godina.

Svakako Vas pozivamo da posetite naš sajt i isprobate sistem na sajtu www.etarget.co.yu



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Mesečar Mesečar 14:04 13.09.2007

Nadoknada

E posto ste sklopili dogovor o saradnji sa gorenavedenim sajtovima.forumima, sad jos da se javite u finansijsku sluzbu B92 da izmirite dugovanja u vezi sa ovom reklamom, i sve ce biti ok )))))))))))))))

P.S. Burek je dobar izbor, vec videh danas na njemu vasu reklamu.
lilit lilit 14:43 13.09.2007

neverovatno!



E vala kad ti dodje kapitalista sa istoka pa misli da se sve moze...
Mars bre!
johanna29 johanna29 14:50 13.09.2007

E, od ovog mi se dize ...


pegla

...prijatelju, kad se vec bahatis, NE PISE SE...

srednje evropska
,

za tvoju ob(av)est...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana