Prvi put medju blogerima - Kretenovizija

monkeyman RSS / 13.03.2009. u 15:44

Do sada sam citao blog, i nisam zeleo da ucestvujem u kreiranju istog da se ne bi nesto zakomplikovalo, nisam ja taj koga vi trebate, da vam kreiram javno mnjenje. Ali avaj!!!!

Pocecu od samog pocetka. Ne gladam televiziju zato sto se gadim marketinskih trikova, nesrecnih prica a najvise lazi koje se plasiraju putem ovog medija. Prestao sam sa gledanjem televizije jos 2003 za sve informacije imam dnevnu i nedeljnu stampu, radio i internet a ako me bas neka emisija interesuje potrazim na internetu pa pogledam, a ako nema, ne razocaravam se, bas me briga!!!!

Razlog zbog cega sada postajem bloger je jako jednostavan. Iz revolta. A i zelim da iznesem moj stav o situaciji u kojoj sam zatecen.

Znam da je bila Beovizija jedan spektakl koji svake godine salje reprezentativne primerke muskaraca i zena koji umeju da pevaju na evropsko takmicenje za najbolju pesmu. Da ne pominjem ko kako shvata ovo domace pomenuto takmicenje, ja lepo ukucam na popularnom pretrazivacu videa "pobednik beovizija 2009". Kad ja tamo ono medjutim!!! Shvatio sam da ime takmicena pod hitno treba promeniti u KRETENOVIZIJA!!! Dragi moji svi vi koji nemate pametnija posla pa citate moj blog, moram vam reci da sam se zaprepastio kad sam ugledao nagojenog idiota koji ne zna da peva nezna da se obuce i ne zna da igra i ne zna da se ponasa a uz to muzika je ocajna svaka cast kompozitorima, i svaka cas onome ko mu je dao podrsku i rekao mu da moze. Polako shvatam da je Rasa Todosijevic bio u pravu kad je rakao u edinburskoj izjavi da umetnosti stete "Tatini sinovi i tatine kceri koje tata, deda ili izlapela strina preko veza i protekcija ili preko clanstva u politickoj partiji zaposljavaju, uposljavaju, angazuju, da bi sirili svoj smrad i nedotupavu mizeriju svojih ljigavih predaka"!!!

Sta sam zeleo reci???

U Srbiji je najveci problem bio i bice negativna selekcija o samog pocetka!!!!!!!!

Hocu da kazem da me nece zacuditi ako Srbija bude na poslednjem mestu. A ovom prilikom puno pozrava iskusnom ziriju, a i svima onima koji su  glasali za doticnu, ako mogu da nazovem osobu, nadam se da imaju usi i oci. Isto tako mislim da bi i retardirani klinci iz neke od ustanova za retardirane izabrali boljeg kandidata nego sto su oni!!! Napominjem da me ne znam ko je jos ucestvovao na takmicenju niti me interesuje ali ako je ovo najbolje sto mozemo ponuditi, e onda smo svi zasluzili naziv pesme u zadnjicu!!!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana