Raskid broj 13

queeria92 RSS / 18.03.2009. u 03:27

 break-up.6451.jpg

Another divorce, splashed across page 6. Just imagine what they're going to write about me: "The Dragon Lady, career-obsessed. Snow Queen drives away another Mr. Priestley". (The Devil Wears Prada)

Još jedan raskid. Vreme je da se pati, plače i kuka. Ali ono što jako važno, makar meni, jeste da on pati, plače i kuka više. Po mogućstvu da crkne od muke i da se uguši u suzama svojim. Ili možda bolje da se predomisli i moli za oproštaj, ali kasno, jer sam ja već našao deset puta bolje frajera. Naravno, njemu se tu smrači i život izgubi svaki smisao, te odluči da se prošeta do Brankovog mosta i zaista skoči, dok ja ispred njega slikam novog frajera mobilnim telefonom.

Mrzeti bivšeg koji vas je šutnuo je normalno, čak poželjno. Nije bitan razlog zbog kojeg vas je šutnuo. Čak i kada ste vi krivi. Možda vas je šutnuo, jer vas je uhvatio na gomili sa njegovim najboljim drugom, njegovom sestrom i pudlicom. Nema veze. Mrzite ga, jer da vas je iskreno voleo, on bi u svom srcu našao način da vam oprosti i da se za vas izbori.

Ne smeta ga mrzeti dugo, jer mržnja utiče na izgled i izaziva bore. Zato, posle određenog vremena treba nastaviti dalje. Ali, pre nego što nastavite dalje, najbolje je napraviti jednu retrospektivu, da vidite gde ste to u prošlosti grešili i da pokušate da naučite nešto na svojim greškama.

Zato pravim ovu retrospektivu.

Uzeo sam papir i olovku, skoncentrisao se i pokušao da na papir bacim imena svih frajera s kojima sam bio. Uhvatila me je panika. Ne zbog broja, već zbog činjenice da imam jako slabo pamćenje. Nakon nekoliko sati prisećanja uspeo da na nekoliko A4 papira sakupim svoju emotivnu prošlost. Na red je došla klasifikacija na veziste i kres varijante. Naravno, imao sam mali problem kako da definišem vezu, ali sam odlučio da sve što je bilo dva kresa ili više računam kao vezu.

Došao sam do broja deset veza sa frajerima i tri sa devojkama. Jeste, jeste, šta se čudite, bejah i ja jedno vreme lezbijka.

1.

Kažu da prvoj ljubavi zaborava nema. Posle nekoliko A4 papira duge emotivne istorije zaboravite mnogo toga, a ne tamo neku prvu ljubav, ali je se ja sećam po neiskustvu. Bili smo mladi i mutavi, i nismo znali šta u gde ide, pa smo eksperimentisali. Eksperimentisali smo dve i po godine.
Raskid: Meni je postalo dosadno.
Način raskidanja: Počeo sam da ga izbegavam i prestao da se javljam.
Gde je on sada: Živ i zdrav, oženjen, ima jedno dete, poznati muzičar.

2.

Onda sam postao lezbijka. Jedne nove godine smuvao sam se sa bivšom curom svog najboljeg druga. Ona je prva osoba s kojom sam se poljubio. Bilo je zabavno, jezik joj je imao ukus coca cole. Veza je trajala dve nedelje.
Raskid: Šutnula me je.
Način raskidanja: Počela je da me izbegava i prestala da se javlja.
Gde je ona sada: Nemam pojma.

3.

I dalje sam na lezbijskom koloseku. Smuvao se sa ćerkom prijateljice moje keve. Ona je prva i jedina ženska osoba koju sam video golu. Bilo je grozno. Ništa se nije desilo. Veza je trajala dva meseca.
Raskid: Pomirila se sa bivšim, za koga se kasnije udala.
Način raskidanja: Lično me obavestila.
Gde je ona sada: Živa i zdrava, udata, ima dvoje dece i živi u inostranstvu.

4.

Vidi se svetlo na kraju lezbijskog tunela. U isto vreme imao dečka i devojku. Da, da, bio sam neodoljiva švalerčina. Dotičnu devojku je moja keva oslovljavala sa „snajka". Samo smo se ljubili. Ona me je spopadala da se kresnemo, a ja sam vrišteći pobegao. Još uvek me grize savest, jer je bila zaljubljena u mene.
Raskid: Ja sam voleo drugog.
Način raskidanja: Pozvao je telefonom i raskinuo.
Gde je ona sada: Živa i zdrava, neudata, nema dece, konceptualna umetnica.

5.

Dečko s kojim sam bio zajedno, dok sam u isto vreme imao devojku. Moja faza kada sam se ložio na dizelaše i žestoke momke. Eto priznajem, nisam ni ja savršen, niti politički korektan kada su emocije u pitanju. Prva osoba koju sam iskreno voleo, iako sam bio svestan svih njegovih mana. Osoba za koju sam bio spreman da umrem. Budala. Klinac. Bili smo zajedno godinu dana.
Raskid: Nisam više mogao da izdržim njegove laži i obmane.
Način raskidanja: Počeo sam da ga izbegavam i prestao da mu se javljam.
Gde je on sada: Ubijen je posle pola godine.

6.

Moja najveća greška. Moj najbolji drug. Voleo sam ga, ali nikad nisam trebao da dozvolim da ta ljubav postane seksualna. Kratko je trajalo. On se uspaničio, da će svi saznati šta je uradio. Počelo je ignorisanje i na kraju sam izgubio najboljeg prijatelja.
Raskid: Nije mogao više da izdrži moje prisustvo
Način raskidanja: Počeo je da me izbegava i prestao je da mi se javlja.
Gde je on sada: Živ i zdrav, oženjen, nema dece, poznati biznismen.

7.

Ljubav mog života. Bili smo zajedno godinu i po dana. Nikad u životu nisam imao više seksa nego tada. Na svakom mestu i u svako vreme. Kao i većina mojih prethodnih veza i ova je bila tajna. Dovodili smo jedan drugog do ludila, namerno izazivali ljubomoru, svađali se, tukli, samo da bi se sve to završilo divljačkim seksom punog besa i životinjske energije. Jednom smo preterale te je on završio u bolnici na ušivanju.
Raskid: Naša ljubav je ugrožavala njegovu karijeru
Način raskidanja: SMS-om
Gde je on sada: Živ i zdrav, neoženjen, nema dece, bavi se politikom.

8.

Prijatelji su me uvek zezali da sam sponzoruša - udavača, jer su mi svi frajeri bili bogati i fakultetski obrazovani. Ovaj je bio san svake sponzoruše - udavače. Moj prvi milioner. Sad i kada bih rekao da ga nisam voleo zbog njegovog novca, niko mi ne bi verovao, zato bolje da ćutim. Njemu se smučila Srbija i želeo je da pobegne. Ja nisam hteo.
Raskid: Otišao je u inostranstvo
Način raskidanja: Face to face
Gde je on sada: Živ i zdrav, ima muža i jedno usvojeno dete, bavi se biznisom u inostranstvu.

9.

Bio sam mu prvi. Da li to znači da će me večno pamtiti? Možda. Prvi muškarac koji je u meni video idola i koji mi se divio zbog onoga što radim, ali sam ja bio u fazonu da meni treba idol i neko kome se divim. Na kraju je on sazreo i shvatio da je sve to fake.
Raskid: Otišao je u inostranstvo
Način raskidanja: Face to face
Gde je on sada: Živ i zdrav, ima muža, nema dece, bavi se naukom u inostranstvu.

10.

Unuk četničkog generala. Opet sam politički nekorektno emocionalno zastranio. Šta ću, ali sam uvek imao fetiš za ideološki nepodobne. Šta mislite zašto sam ja toliko opčinjen frajerima iz Obraza?! Bili smo zajedno godinu i po. Ja sam planirao da se udam, da živimo zajedno, da mu rađam decu, on me je jedno veče obavestio da je kraj.
Raskid: Njemu treba više, jer nije zadovoljan onim što je imao s mnom
Način raskidanja: Telefonom
Gde je on sada: Živ i zdrav i dalje traži nešto više.

11.

Majko mila s kim sam se sve ja vucarao. Ovo će mi možda oprostiti buduća pokolenja, ali vi sigurno nećete. Kao olakšavajuću okolnost možete uzeti to što sam se s njim tešio zbog raskida sa brojem 10. Bili smo mesec dana zajedno.
Raskid: Mnogo me je smarao astrologijom i psihologijom
Način raskidanja: Slučajno sam mu poslao SMS u kome se žalim da me mnogo smara i da planiram da raskinem, koji je bio namenjen mom drugu Bobanu.
Gde je on sada: Živ i zdrav, često mi iskoči ne nekoj lokalnoj televiziji kako dežurni astrolog i numerolog.

12.

Nikad više sa obožavaocima. Sa obožavaocima treba biti na distanciji. Neka izdaleka voli i želi moja oka dva. Problem je u tome što obožavaoci idealizuju osobe koje obožavaju (pogledajte samo odnos AleXandara Lambrosa prema Madonni) i kada se ispostavi da je obožavana persona sasvim obično ljudsko biće koje ima svoje mane, onda nastaje problem. Zato, još jednom da naglasim, sa obožavaocima više nikad.
Raskid: Gomila glupih izgovora
Način raskidanja: Nestao bez traga
Gde je on sada: Boli me uvo gde je, za mene je mrtav.

13.

Šta sad ovde da napišem? Još je sveže. Treba da napišem nešto grozno, kako bih ga povredio, kako bi patio, jer je to cilj ovog teksta. Zato pati. To je naređenje!
Raskid: Ljubav na daljinu
Način raskidanja: Preko msn
Gde je on sada: Tamo daleko, gde cveta limun žut

I nakon ove kraće rekapitulacije treba izvući zaključke za budućnost?
Pokupiti prvog slatkorečivca koji iole pristojno izgleda i koji je dobar u krevetu?
Vratiti se u lezbijsku fazu?
Muškarci su svinje i s njima više nikad?
Živeti u celibati i posvetiti se Boginji?
Samo seks situaciju spasava?
Prepustiti se sudbini, princ će sam doći?
Oklagiju u ruke pa u lov na novog muža?
Nemam odgovora, toliko mudar nisam.

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com

 

Moja nova ljubav:

palma.6452.JPG

 

palma-strip.6456.jpg 

Atačmenti



Komentari (98)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Dejan Ninkovic Dejan Ninkovic 03:57 18.03.2009

:)

Nasmeja me od 1vog do 13tog:) Ne trivijalizujem tvoje ljubavi vec me zabavlja pristup. Pozitiva. Nek si ti nama ziv i zdrav. Jos jedno odelo u ormanu kulture koja se uvek trudila da nema vise od 2 , da ne preterujem ajd...3. A za slobodu treba vise.

Ziveo i dobro se udo:)
queeria92 queeria92 04:05 18.03.2009

Re: :)

Ziveo i dobro se udo:)


Baba devojka ti se zahvaljuje

Jel imaš nekog druga za mene
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 04:07 18.03.2009

Samo sex situaciju spasava

A jel ovo Boy George na slici?
queeria92 queeria92 04:13 18.03.2009

Re: Samo sex situaciju spasava

Jok, Divine :)

Jelena Pavlović Jelena Pavlović 05:32 18.03.2009

Re: Samo sex situaciju spasava

queeria92
Jok, Divine :)



pix3lchick pix3lchick 14:33 18.03.2009

Re: Samo sex situaciju spasava

Jelena Pavlović
A jel ovo Boy George na slici?

Meni totalno izgleda kao Vjerica Radeta bez perike...
Lektorka Lektorka 16:39 18.03.2009

Re: Samo sex situaciju spasava

a ja mislim da nas pedja zeza, jer njegova nova ljubav lici na njega samog dobro, malo :)

i kako to,"moja nova ljubav", a ovamo trazis nekog novog? odlepio si od raskida skroz...
leopold_lady leopold_lady 04:15 18.03.2009

Hej hej ....

kakav Palma .... Nismo ni ti ni ja toliko očajni ....

Da ti nešto tvoja Danica kaže - nema ono što vreme nije ako ne izlečilo,onda bar ublažilo .....

Kad je mene Čedomir M.M. (ajde ne mogu baš sve podatke da ostavim) ostavio - ja nisam verovala da se to dogodilo.... 4 godine smo bili par,svi su znali za nas,voleli smo se.... 2 dana pred moj 25 rođendan - on se oženio.... Ona je bila u 6-tom mesecu trudnoće - ( ja nisam znala ni da postoji - do par meseci pre ).....

Za nju sam saznala slučajno...Da,ovu priču je pričao neko na radiju B92 skoro (ima par meseci) i ja sam htela Dušana da pitam odakle im moja priča,ko im je dao dozvolu da je čitaju na radiju - iako su je možda na net-u negde iskopali ili im je neko iskopao.... - ali,ko je nije čuo - dakle,dva drugara su sedela sa mnom na klupici.Čedomir je prolazio hodnikom.Jedan drugar je prokomentarisao kako je Čedomir smršao,a drugi (njegov komšija) je rekao kako je sinoć bio kod njega i kako su on i njegova devojka....Mislila sam da sam prečula ... Prvi je počeo da se zeza,znajući mene i pitao - Ti si bila kod Čede sinoć.... Drugi je rekao - To nije bila Danica....I krenuo da mi se izvinava - shvativši da je se izlanuo..... Ja sam istrčala napolje,otišla do obližnjeg parka,isplakala se..... Kasnije sam dosta plakala i plakala,tako da sam zaradila sindrom slomljenog srca - kardiovaskularnu bolest..... I moram da pijem lekove do kraja života - od svoje 25 godine....

Ali.... Preživela sam.... I posle toga su mi se dešavale gluposti,raznorazne drame i peripetije.... Više nikad sebi nisam dozvolila da osetim tu bol i da još više zeznem srce.....Čedomir M.M. je i dalje oženjen tom drugom devojkom,ne znam da li imaju više dece,sem sina,a najjveći fazon je taj što je ta devojka znala sve..... Al,dobro,to je život.....

Mržnja ne donosi ništa dobro ..... Osmeh na lice i - kao što rekoh jednoj drugarici pre neki dan - net i svet je pun muškaraca ....
queeria92 queeria92 04:21 18.03.2009

Re: Hej hej ....

Osmeh na lice i - kao što rekoh jednoj drugarici pre neki dan - net i svet je pun muškaraca ....


Istina

Zato, na posao
NNN NNN 05:30 18.03.2009

Evo

Ovaj ima dosta karakteristika tvojih prethodnih ("muzičar", konceptualni umetnik, "dizelaš", snagator, PUN KO BROD), čak malo i liči na palmu

ima još
queeria92 queeria92 10:49 18.03.2009

Re: Evo

Azis

Volem ga, ali je on oženjen :(
aquariusoptimist aquariusoptimist 06:57 18.03.2009

!

sve što je bilo dva kresa ili više računam kao vezu.


Jao majko...
ElectricDreams ElectricDreams 08:53 18.03.2009

Re: !

aquariusoptimist
sve što je bilo dva kresa ili više računam kao vezu.


Jao majko...


Lol

Znam strejtere koji vezom smatraju to što ih je nepoznata riba pogledala na ulici
aquariusoptimist aquariusoptimist 09:44 18.03.2009

Re: !

ElectricDreams

aquariusoptimistsve što je bilo dva kresa ili više računam kao vezu.Jao majko...LolZnam strejtere koji vezom smatraju to što ih je nepoznata riba pogledala na ulici


To se tek ne racuna.
aquariusoptimist aquariusoptimist 09:50 18.03.2009

Re: !

ElectricDreams



Mali trol:
cestitke za hendlovanje jucerasnje uvrede.
Cool.
ElectricDreams ElectricDreams 11:22 18.03.2009

Re: !

Mali trol:
cestitke za hendlovanje jucerasnje uvrede.


???

Btw ja ne pratim ko šta piše :) samo odgovaram na ono šta je napisano :)

Više puta mi se desilo da na jednom blogu istu osobu hvalim a na drugom kudim
aquariusoptimist aquariusoptimist 11:26 18.03.2009

Re: !

ElectricDreams

Onda nista.
.
Lektorka Lektorka 16:42 18.03.2009

Re: !

aquariusoptimist
sve što je bilo dva kresa ili više računam kao vezu.


Jao majko...

pa kako bi inace dosao na onako impozantan broj ozbiljnih veza, a jos nije napunio 50
man ray loves me man ray loves me 07:05 18.03.2009

dragi pedja

ako ti je ovo nova ljubav, ajmo onda u jagodinu da hranimo zirafe :)
pozdrav i zao mi je.

edit: evo korisne pesmice:

queeria92 queeria92 10:51 18.03.2009

Re: dragi pedja

Ja sam juče bio u Jagodini.

Očupao sam obrvice i vrckao ulicama Jagodine
man ray loves me man ray loves me 11:42 18.03.2009

Re: dragi pedja

a, to je znaci dovelo do izlivanja lokalne reke Belice iz korita.
put the blame on mame, boys....
builderka builderka 12:23 18.03.2009

Re: dragi pedja

Ja sam juče bio u Jagodini.

znaci vec si krenuo sa osvajanjem dragognampreCednika opstine JA

edit:
man ray i ja bi mogle da budemo deveruse jednoga dana
sa palmine strane, naravno
man ray loves me man ray loves me 13:08 18.03.2009

Re: dragi pedja

prihvatam! palmina kuma bi bila, naravno, ceca, a posto bi maljkovicev date bila karleusa, doslo bi do opsteg krljanja.

razume se - za muziku zaduzen betoven&shopen bend - sa svojim hitom "niz moravu vetar duva" (jer je to najpopularnija pesma u kraju).

prilazem reci hita da se svatovi pripreme mentalno:
niz moravu vetar duva
stari ribar tajnu cuva
niko za nas ne mora da zna
ruke mi ka tebi lete
svi jos misle da si dete
al na jesen zenicu te ja
queeria92 queeria92 13:11 18.03.2009

Re: dragi pedja

doslo bi do opsteg krljanja.


Karleuša izjavila o Ceci:

Šta, ne može u Kuću Velikog brata, a može u zatvor, a?
builderka builderka 13:21 18.03.2009

Re: dragi pedja

doslo bi do opsteg krljanja.

borba prsa u prsa
cije bi bi prvo explodirale?

niko za nas ne mora da zna

ovo k'o gay himna u srbiji
builderka builderka 13:29 18.03.2009

Re: dragi pedja

prihvatam!

ja te predlozila bez da te pitam
ali, znala sam da si cooool i da neces odbiti takvu cast
ElectricDreams ElectricDreams 08:52 18.03.2009

Podrška

Ajde Peđa, glavić gore! Izvlačio si se iz težih bedaka, izvućićeš se i iz ovog :)
Nova ljubav te čeka već iza prvog ćoška...
queeria92 queeria92 10:52 18.03.2009

Re: Podrška

Nova ljubav te čeka već iza prvog ćoška...


A iza drugog skinsi sa bejzbol palicama.
ElectricDreams ElectricDreams 11:24 18.03.2009

Re: Podrška

queeria92
Nova ljubav te čeka već iza prvog ćoška...


A iza drugog skinsi sa bejzbol palicama.


Ne bedači! I homofobi su ljudi... Tebi ne moram da objašnjavam da su gay pornjave sa skinsima extra :)
aquariusoptimist aquariusoptimist 23:13 18.03.2009

Re: Podrška

queeria92
Nova ljubav te čeka već iza prvog ćoška... A iza drugog skinsi sa bejzbol palicama.


Ima li u Srbiji da se kupi pepper sprej?
wukadin wukadin 09:04 18.03.2009

obično ne komentarišem...

Kao fol iz poštovanja, u stvari nema se šta ni dodati ni oduzeti.
Ovoga puta ću samo primetiti da su uglavnom svi živi i zdravi, osim onog što je ubiVen...
I da, bilo je zabavno čitati. Kao i obično...
queeria92 queeria92 10:53 18.03.2009

Re: obično ne komentarišem...

Ovoga puta ću samo primetiti da su uglavnom svi živi i zdravi


I svi su i dalje zaljubljeni u mene
ElectricDreams ElectricDreams 11:24 18.03.2009

Re: obično ne komentarišem...

queeria92
Ovoga puta ću samo primetiti da su uglavnom svi živi i zdravi


I svi su i dalje zaljubljeni u mene


I pate ko patika!
angie01 angie01 09:50 18.03.2009

Dear Pedja,

lepo ti rekoh josh onomad,...

odesh u kanadu i reshish sve probleme-nadjesh situiranog gospodina i josh imash veca prava od strejtera-gej parada tamo chisto ludilo-super provod i ne morash da se za istu borish.

e sad-ako je fatalno ovo sa palmom, onda=idi gde te srce vodi.

kiss,
angie
queeria92 queeria92 10:54 18.03.2009

Re: Dear Pedja,

Kanada - to je mnogo blizu Srbije
Spiridon Spiridon 10:33 18.03.2009

provaljen si po pitanju nekoliko tacaka

1.

Kažu da prvoj ljubavi zaborava nema. Posle nekoliko A4 papira duge emotivne istorije zaboravite mnogo toga, a ne tamo neku prvu ljubav, ali je se ja sećam po neiskustvu. Bili smo mladi i mutavi, i nismo znali šta u gde ide, pa smo eksperimentisali. Eksperimentisali smo dve i po godine.
Raskid: Meni je postalo dosadno.
Način raskidanja: Počeo sam da ga izbegavam i prestao da se javljam.
Gde je on sada: Živ i zdrav, oženjen, ima jedno dete, poznati muzičar.




6.

Moja najveća greška. Moj najbolji drug. Voleo sam ga, ali nikad nisam trebao da dozvolim da ta ljubav postane seksualna. Kratko je trajalo. On se uspaničio, da će svi saznati šta je uradio. Počelo je ignorisanje i na kraju sam izgubio najboljeg prijatelja.
Raskid: Nije mogao više da izdrži moje prisustvo
Način raskidanja: Počeo je da me izbegava i prestao je da mi se javlja.
Gde je on sada: Živ i zdrav, oženjen, nema dece, poznati biznismen.




7.

Ljubav mog života. Bili smo zajedno godinu i po dana. Nikad u životu nisam imao više seksa nego tada. Na svakom mestu i u svako vreme. Kao i većina mojih prethodnih veza i ova je bila tajna. Dovodili smo jedan drugog do ludila, namerno izazivali ljubomoru, svađali se, tukli, samo da bi se sve to završilo divljačkim seksom punog besa i životinjske energije. Jednom smo preterale te je on završio u bolnici na ušivanju.
Raskid: Naša ljubav je ugrožavala njegovu karijeru
Način raskidanja: SMS-om
Gde je on sada: Živ i zdrav, neoženjen, nema dece, bavi se politikom.




11.

Majko mila s kim sam se sve ja vucarao. Ovo će mi možda oprostiti buduća pokolenja, ali vi sigurno nećete. Kao olakšavajuću okolnost možete uzeti to što sam se s njim tešio zbog raskida sa brojem 10. Bili smo mesec dana zajedno.
Raskid: Mnogo me je smarao astrologijom i psihologijom
Način raskidanja: Slučajno sam mu poslao SMS u kome se žalim da me mnogo smara i da planiram da raskinem, koji je bio namenjen mom drugu Bobanu.
Gde je on sada: Živ i zdrav, često mi iskoči ne nekoj lokalnoj televiziji kako dežurni astrolog i numerolog.




Tatjana Momčilović Tatjana Momčilović 10:44 18.03.2009

hvala ti

dugo se nisam ovako smejala.
preporuka

tanja
queeria92 queeria92 10:55 18.03.2009

Re: hvala ti

Ja nesmem ništa da kažem, obavezao sam se na večnu šutnju
ElectricDreams ElectricDreams 11:26 18.03.2009

Re: provaljen si po pitanju nekoliko tacaka

Spiridon


Padoh sa stolice

Samo, Mihajlović može da se kvalifikuje za extra medveda
skyspoter skyspoter 11:08 18.03.2009

one day it could be you

queeria92 queeria92 11:18 18.03.2009

Re: one day it could be you

Ti to mene vređaš?

Ja se nikada ne bih obukao tako seljački!!!

A da ne pričam o flower arrangementu!!!
ElectricDreams ElectricDreams 11:26 18.03.2009

Re: one day it could be you

queeria92
Ti to mene vređaš?

Ja se nikada ne bih obukao tako seljački!!!

A da ne pričam o flower arrangementu!!!


Skandal!
skyspoter skyspoter 11:48 18.03.2009

Re: pa dobro mozda nesto ovako


malasneki malasneki 11:34 18.03.2009

Otkrij nam tajnu

I OUT-uj ove "poznate" pa nek se jedu
queeria92 queeria92 11:54 18.03.2009

Re: Otkrij nam tajnu

Sneki, ja sam ti diskretan
malasneki malasneki 13:28 18.03.2009

Re: Otkrij nam tajnu

queeria92
Sneki, ja sam ti diskretan


i mi smo
albireo albireo 12:46 18.03.2009

2, 7, 10, 12?

Pod kojim brojem je Andreja Mladenović?
queeria92 queeria92 12:56 18.03.2009

Re: 2, 7, 10, 12?

Rumenko je više od broja
albireo albireo 13:00 18.03.2009

Re: 2, 7, 10, 12?

Stavljam



na broj 12!
mirjana_kovacevic mirjana_kovacevic 14:14 18.03.2009

Retrospektiva

Hahahaha super tekst!
Ma to pravljenje retrospektive svakog nekad zakaci... cak i ja jednom pravila (al moram da priznam da nije bila ovako bogata i raznovrsna ) Mada i kod mene se javio taj problem -sta se racuna kao veza? Na kraju je bilo dva spiska: muvanje i veze (nekako mi taj prelazak izgleda ne ide -spisak muvanje je bio mnooogo duzi nego spisak veza) Hahahaha
queeria92 queeria92 15:17 18.03.2009

Re: Retrospektiva

(nekako mi taj prelazak izgleda ne ide -spisak muvanje je bio mnooogo duzi nego spisak veza)


Jel moram ja ili će neko drugi da joj saspe istinu u oči?
mirjana_kovacevic mirjana_kovacevic 15:43 18.03.2009

Re: Retrospektiva


Hahahaha -saspi sve saspi (ko pocetak nekog narodnjackog hita...)
Ma jasno je meni sve... ali kao se pravim da nije jos uvek
queeria92 queeria92 16:18 18.03.2009

Re: Retrospektiva

Još uvek se praviš naivna
alexlambros alexlambros 14:54 18.03.2009

he'll see


He thinks that you can't live without his love
He'll see,
He thinks you can't go on another day.
He thinks you have nothing
Without him by your side,
He'll see
Somehow, some way

ps. Mislis da M bas slucajno dolazi u BG or it has something to do with me? Come on .... (vogue)
queeria92 queeria92 15:18 18.03.2009

Re: he'll see

Madonna ima recept za sve životne probleme
alexlambros alexlambros 15:21 18.03.2009

Re: he'll see

Madonna ima recept za sve životne probleme


Kabbalah, Kabbalah ...
avemarija avemarija 14:55 18.03.2009

Ma daj.

nije valjda da su ti te suze od luka ?

Pa ja bila ubedjena da si ti od celika.

PS a kako bi ti tek bilo {moj slucaj} da posle 4i po godine , moras da ga sreces svaki dan , skoro ?

Hrabro dalje i glavu gore ! El jos Palome da ti saljem?
Oces neku plisanu igracku, zivog psa da te animira {al na zajam},oces da te upoznam sa jednim boliglava?
Pevaj
avemarija avemarija 15:09 18.03.2009

Re: Ma daj.

i jos samo komentar za slucaj 6 : p.....
da ne bude zabune - i PACOV ima pet slova
queeria92 queeria92 15:21 18.03.2009

Re: Ma daj.

oces da te upoznam sa jednim boliglava?


takva ponuda se ne odbija
avemarija avemarija 15:30 18.03.2009

Re: Ma daj.

takva ponuda se ne odbija

*novo

Sve za tebe , osetljiva sam na tebe:
virgo intelecta virgo intelecta 15:12 18.03.2009

Ako ne mosh da prebolish...

... a ti 'vataj prvu letilicu i pravo u Grotlo. Sydney is curently the Center with a Mardi Parade and a month full of....khm....events:)
Ja ih obozavam, bash su super drugari za usamljene mame. Osecas se ponovo kao zena:)))))
avemarija avemarija 15:20 18.03.2009

Re: Ako ne mosh da prebolish...

prvu letilicu i pravo u Grotlo. Sydney is curently the Center with a Mardi Parade and a month full of....khm....events:)

igzektli
iris.davidovich iris.davidovich 15:33 18.03.2009

S bivsim

je uvek takmicenje "who'll die miserable first". makar se odigravalo i samo u tvojoj glavi, nema veze, vazno je da ti pobedis
e zato cu sad da ti reknem nesto, a ti slobodno ignorisi: najbolje je da ne radis nista. sto se vise upinjes da nadjes super baju i da bivsem udaris prtz, to ces sve vise da lupas glavom o zid. pre ces da navatas frajera kad ti najmanje bude stalo do toga (ali ono, iskreno), nego da podjes sa oklagijom u cegeru ili se zamajavas sa kojekakvima tipa:
prvog slatkorečivca koji iole pristojno izgleda i koji je dobar u krevetu?

queeria92 queeria92 16:24 18.03.2009

Re: S bivsim

pre ces da navatas frajera kad ti najmanje bude stalo do toga


aha, pa da ostanem baba devojka!!! zašto sam ja skupljao ovoliki MIRAZ!!!
iris.davidovich iris.davidovich 16:43 18.03.2009

Re: S bivsim

pa el si skupljao miraz da bi
Pokupiti prvog slatkorečivca koji iole pristojno izgleda i koji je dobar u krevetu?
?
let the miraz speak for itself!

avemarija avemarija 22:11 18.03.2009

Re: S bivsim

zašto sam ja skupljao ovoliki MIRAZ!!!

da te ne pita starost ,de ti je bila mladost !
Trosi ga na Ibici, Rose Bay {Australija} ,na Sunsetu - LA.....
Pitaj mene za savet , ehhheeehej na sta sve moze da se spiska.....

Za TO sam -ekspert !
queeria92 queeria92 22:38 18.03.2009

Re: S bivsim

Kako goblene i milje da trošim na Ibici, majke ti ?!?!?!?
avemarija avemarija 07:22 19.03.2009

Re: S bivsim

Kako goblene i milje da trošim na Ibici, majke ti ?!?!?!?


Dragi moj,
ako ti je tTo samo bio miraz , nije ni cudo sto si stigao do broja 13.

Samo ti vezi,heklaj , stirkaj...
i sede kose ces da pletes - strikajuci i klot i frket
avemarija avemarija 07:25 19.03.2009

Re: S bivsim

Samo ti vezi,heklaj i dalje.


Suze ostavi za kraj ,da ne isflekas rucne radove.
avemarija avemarija 01:33 20.03.2009

Re: S bivsim

Kako goblene i milje da trošim na Ibici, majke ti ?!?!?!?


Pa zar ti ne znas da je zapad lud za srpskim rucnim radovima ?
To je cudo kolko su im interesantni svi produkti Sirogojna ,Mokrig gora, miljea ,rucnih radova,narodnih nosnji..
Suvim zlatom se to placa, etnografija srpska je na ceni.

Milje za 12 osoba ,ce te izdrzava ,bratbratu- pola meseca.


il ovog leta - pravac Guca, mozda se inspirises za nove uuzorke
bobo92 bobo92 16:00 18.03.2009

...

za tebe

za njega
queeria92 queeria92 16:20 18.03.2009

Re: ...

hvala ti sestro slatka
ElectricDreams ElectricDreams 17:15 18.03.2009

Hvala svima :)

E, svi kolektivno ste mi ulepšali dan :)
Ovoliko dobrog zezanja odavno nisam video na jednom blogu :)

Cmok svima!
man ray loves me man ray loves me 17:20 18.03.2009

Re: Hvala svima :)

dok jednom ne smrkne, drugom ne svane
(as it happens, i meni je danas fenomenalan dan - hvala ti pedja sto nam izvlacis karmu)
ElectricDreams ElectricDreams 17:38 18.03.2009

Re: Hvala svima :)

man ray loves me
dok jednom ne smrkne, drugom ne svane
(as it happens, i meni je danas fenomenalan dan - hvala ti pedja sto nam izvlacis karmu)


Ma što "smrkne"? Bolje biti van veze nego u vezi koja ne funkcioniše...
Još kad se zaljubi do ušiju u sledećeg... auuu... pa zaboravi na blog i na nas :) ... ma idi...
Ljubav čini čuda :)
queeria92 queeria92 18:31 18.03.2009

Re: Hvala svima :)

Dok nam u Skupštini rade o glavi, mi se ovde zevzečimo
ElectricDreams ElectricDreams 18:58 18.03.2009

Re: Hvala svima :)

queeria92
Dok nam u Skupštini rade o glavi, mi se ovde zevzečimo


Tako i treba...
Mislim da sam dosta radio za danas :) odo ja gajbi pa se vidimo sutra :)

Polako i sigurno smo pretvorili blog u chat... Što mi daje ideju da se nađemo na nekom chatu i siti se ispričamo :)
Perodeformero Perodeformero 12:22 19.03.2009

Re: Hvala svima :)

queeria92
Dok nam u Skupštini rade o glavi, mi se ovde zevzečimo

Upravo te je pominjao radikal Martinovic...
queeria92 queeria92 12:30 19.03.2009

Re: Hvala svima :)

Postali smo zvezde Skupštine
man ray loves me man ray loves me 12:52 19.03.2009

Re: Hvala svima :)

sad ce da krenu pozivi velikog brata.
queeria92 queeria92 13:03 19.03.2009

Re: Hvala svima :)

sad ce da krenu pozivi velikog brata.


Ulazim u kuću ako mi plate 100 iljada evra
builderka builderka 02:26 19.03.2009

br.11


man ray loves me man ray loves me 11:30 19.03.2009

Re: br.11

u jbt, pa ovaj je autentican! ja mislila neko se zeza.
builderka builderka 13:35 19.03.2009

Re: br.11

ma gde zeza?
evo ga lik na obn-u svaku noc
ranije je bio i na palmi+, pricali su mi moji za njega a ja ih nisam shvatala ozbiljno
mada, tesko je poverovati i kad ga svojim ocima vidis
dobrosavljevic_m dobrosavljevic_m 14:16 19.03.2009

Re: br.11

Maaaaaa daaaaaaaj! Pazikadnemogudaverujem!
builderka builderka 14:22 19.03.2009

Re: br.11

skokni do youtubea, ima jos toga za nepoverovati
man ray loves me man ray loves me 14:25 19.03.2009

Re: br.11

kol'ko ga ima na netu! "zašla karta"
(zvuci kao brakusov rodjak)

tip je genije - ko endi kaufman.
dobrosavljevic_m dobrosavljevic_m 14:59 19.03.2009

Re: br.11

tip je genije

Jeste. Peđa jednostavno ne ume da prepozna dobru priliku
builderka builderka 16:57 19.03.2009

Re: br.11

(zvuci kao brakusov rodjak)

govori nepovezano i izgleda kao da veruje u to sto govori?
man ray loves me man ray loves me 17:26 19.03.2009

Re: br.11

ne razumem. ocigledno je da se zeza. jesi slusala nekad 'penzionerov ugao'?
builderka builderka 18:15 19.03.2009

Re: br.11

ma, slusala sam
nekad mi ok, ali nekad nemam zivaca da ga slusam
valjda mi ta vrsta humora ne prija uvek
mada "medjedic gricko" (ako si skoro slusala) uopste nije los
man ray loves me man ray loves me 19:00 19.03.2009

Re: br.11

meni je brakus ok, ali ne secam se kad sam ga zadnji put slusala. koncept 'penzionerovog ugla' je bio isti kao kod ovog tipa - pravi penzioneri su se javljali i on im je delio karte za pozoriste, pitao ih razne stvari i, u sustini, zezao. mada ovo sto ovaj tip radi je cisto krivicno delo, ali jbg. zaista je smesan. prosto ne mogu da verujem da on tako iz veceri u vece, bez ikakvog blama. ima bas pravih jadnika koji mu se javljaju, a on im daje savete tipa 'brijte se pavlakom i ozenicete se'.
Puerta Puerta 03:54 19.03.2009

Yes man

Muškarci su svinje i s njima više nikad?


btw osecam se diskriminisanim kada pogledam sliku na pocetku posta.
queeria92 queeria92 12:21 19.03.2009

Re: Yes man

Žao mi je, ali Zakon protiv diskriminacije, ako bude izglasan ne može biti primenjen retroaktivno. Zato, ko te šiša.
Puerta Puerta 15:01 19.03.2009

Re: Yes man

Zato, ko te šiša.

Zavisi gde
aquariusoptimist aquariusoptimist 15:38 19.03.2009

?

Sta se ovo desava u skupstini?
Ima li tamo nekog da zavede neki red?
queeria92 queeria92 21:07 19.03.2009

Re: ?

Jok... Nema...
alexlambros alexlambros 15:50 19.03.2009

a i ovo

there is no love like the future love ...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana