VIP Survivor

zenaamahatma RSS / 26.03.2009. u 20:29

Taman kad ste mislili da nas politička scena ne može da postane smesnija (čitaj gora) iz vedra neba pojavio se duh reality show-a.

Da li je sve počelo ulaskom Aleksanda Vučića u emisiju Plesom do snova, i kako će se završiti ne znamo, ali možemo nakon Čankove seanse sa Velikim Bratom da zamislimo dalji tok stvari...

Ja bih odmah pokrenula glasanje ko od poslanika ili ministara treba da menja ženu, znam za neke poslaničke grupe i parlamentarne stranke koje bi trebale svoje žene da menjaju, samo je pitanje da li da ih menjamo za žene iz drugih poslaničkih klubova ili stranaka ili da možda na opšte zaprepašćenje dovedemo prave narodske žene.

"Sve za ljubav" ne vredi, već smo ih molili, a da ih posaljemo na selo da se oprobaju u seoskim poslovima isto nema smisla (neću ovako javno da pominjem zašto). Sa druge strane imam dva potpuna favorita, pre svega napravila bih VIP Survivor, sve njih na pusto ostrvo, pa da im se uskraćuje sve što oni smatraju da je normalno fina hrana za malo para, cipele na štiklice, vozači i spremačice, samo mesec dana da vide kako većina građana u Srbiji živi. Nama bih naravno uvela da im izmišljamo zadatke i umne i fizičke pa da vidimo ko će isplivati, a kad se vrate onda svako po jednu seansu u vrućoj stolici i to ne u kvizu "Milioner", već samo jednom da ih vidimo u kvizu "Trenutak istine". Zar ne bi bilo lepo?

Dosta je maštanja, slobodno glasajte, šta bi ste vi najviše voleli, sigurna sam da će se neka televizija udostojiti da nam ispuni želje ;)



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana