ČEKA SE POZITIVNI ODGOVOR GRADSKE VLASTI

Aleksandar Todorovic Bekan RSS / 20.09.2007. u 22:56

05%20Brick%20Wall%206%20x%2010'.JPGovosubeogradskiapatridieh7.jpgnasprojekatqb8.jpg

Berlinski zid opet aktuelan

16 godina nakon pada Slobodana Miloševića i 5 godina po odlasku Berlinskog zida u Hag, grupa istaknutih srpskih intelektualaca, akademika, arhitekata, drvenih advokata, ginekologa i ekologa, udruženih pod imenom “Beogradski apatridi”, uputila je otvoreno pismo, gradonačelniku Beograda i Zemuna gospodinu Žiki Petroviću Šanetu, sa samo jednim zahtevom: Da im gradska vlada dozvoli izgradnju originalnog Berlinskog (kineskog) zida, u krugu oko opštine Novi Beograd, do 20 km u prečniku, piše pariski Figaro.

“Ovom izgradnjom želimo da sačuvamo samobitnost prostora u kome živimo i radimo i da, i dalje, unutar zida, razvijamo bolje medjuljudske, medjuetničke i medjukulturalne odnose, lišene često pogubnog uticaja od onih ljudi koji dolaze spolja”, izjavio je profesor Dangubić, ovom francuskom listu i nastavio: “Već smo angažovali mnoge strukture koje će raditi na ovom projektu pa nudimo saradnju i kamenolomima, kameleonima, slobodnim zidarima bez posla, tutankamonima i grafiti majstorima, da nam se pridruže i daju svoj puni doprinos, jer nam je potrebna kvalitetna cigla”.

“Ovim poduhvatom, pokazaćemo i dokazati da mi, na čelu sa nama, “Beogradskim apatridima”, nismo odvojeni od sveta, već da nas sa svetom, mnogo toga spaja i razdvaja, ali život nije pesma napisana bez reči!"

Čeka se pozitivni odgovor gradske vlasti.

debelostenskecevilb3.jpg vecibazenaa1.jpgministarprobaor3.jpg

I ministar se založio

Republički ministar finansija Mladen Dinčić Dinča, kako se doznaje iz dobro obaveštenih izvora bliskih vladi, izgradio je u bajkovite svrhe 25 metarski bazen u svojoj radnoj sobi i još jedan manji u predsoblju svoga stana od 75 kvadrata. Isti izvor navodi i reči direktora uprave za vodovod i kanalizaciju inženjera Milisava Krkobabića da je ugradnja cevi u dužini od 15 km u beogradskoj mesnoj zajednici “Mala pruga” trajala cirka-oko-svega 18 meseci i demantovao je da je u pitanju bio naftovod!

parapsihologbalalajkovp7.jpg ajfelovtoranjnaavalieq2.jpg

Ajfelov toranj na Avali

Poznati ruski parapsiholog i teoretičar nemogućeg, Evogenij Degenovič Balalajkov, prorekao je u sredu, na jednoj od lokalnih nezavisnih i nevladinih tv, u gradu Uranilovsk u srpskom Sibiru, da će njegova srpska braća za dve godine trijumfalno podići pariski Ajfelov toranj na Avali a da će se pritom onaj u Parizu urušiti sam od sebe ili će se istopiti u atmosferi pošto će probiti ozonsku rupu ili će jednostavno biti potpuno zaboravljen ili nije važno…!

“Srbija će imati ono što niko neće, (da imade)!”, dodao je on na kraju svoje bala(-lajke-)de.

persanajbogatijazenanaslf8.jpg otrovaniprasakde8.jpgotrovnimuzut8.jpg

Umrla Persa!

Pre 5 dana umrla je u Beogradu najbogatija žena na svetu, Persa. Pre nego što će leći, uzela je jedan prašak koji je kupila još u vreme kada je otrovala svoga muža pre 50 godina. Prašku je bio istekao dvadesetogodisnji rok trajanja ali to je i želela. Sa pokvarenim otrovom užitak umiranja je lepši, govorila je dok je kopnila.

Oko 11 sati bude joj tako rdjavo da ona sama izjavi da je otrovana. I iako je lekar odmah bio pozvan, nije se moglo ništa pomoći, te posle svega 4 ipo godine, umre u najvećim rukama, (od doktora koji je u medjuvremenu ostario, preminuo i otišao u invalidsku penziju).

Najveći deo njenog imanja dobiće univerzitet. Ona je još za života davala studentima. I celom univerzitetu je davala, u šumarku, grdne šume kao što je i ona sama grdna bila. U njenom nakitu koji se meri na milione, nalaze se i dijamanti Kraljice Dragice i Carice Marice.

novapredsednicavladeve9.jpg izdrugoguglabl9.jpgdemokratskikandidatsp2.jpg

Pobedio je bolji!

Bivša prostitutka postala je predsednica vlade, javljaju svi svetski mediji.

Predizbornim sloganom “Svima ću dati da bi svima bilo bolje”, ova 45-ogodišnjakinja ubedljivo je porazila demokratskog kandidata vladajuće koalicije koji je priznao poraz sledećim rečima: “Narod je odlučio, pobedio je bolji i ja mu čestitam”.

Nakon prostituisanja, pardon, konstituisanja buduće vlade, pred novom premijerkom stoji veliki izazov da oporavi posrnulu privredu.

Dosadašnji premijer, Ninoslav Lopuž zamenio je u julu Zozu Manuela Broza kada je ovaj otisao u posetu predsedniku evropske komisije.

Zabeležili smo još i sledeće reči nove premijerke: “Sada znam šta mi valja činiti u naredne 4 godine i potpuno se tome predajem i smatram da će cela stvar ubrzo leći!”.

djekicik8.jpg princezabujabujarb7.jpgcarjaranprvoslavjx2.jpg

Srpska mlada

Izvesni Ljubiša Ljuša Djekić, u kuloarskim krugovima oko bloka poznat i kao “Prijatelj Ljuba”, oženio se i po deseti jubilarni put princezom iz plemena Hua-hu, 16-ogodišnjom Nabuitom Mpidzom Buja-Buja, sa kojom se upoznao pre 17 godina preko interneta i dobio vanbračno dete.

Ovaj četrdesetogodišnji veteran stogodišnjeg rata i salonski borac novobeogradskih palačinkarnica izjavio je povodom ove vesti našem tabloidu da se oseća odlično i da jedva čeka da otputuje u Nedodjiju da bi se sastavio sa svojom novom polovinom i boljom izabranicom. I oseća da će ovog puta biti ono pravo jer će od njenog oca, pored nje, dobiti i Miraž, pardon, dobiće i miraz od preko 100 hiljada potencionalno plodne pustinje u perspektivi, zatim mehanizaciju u stoci i ultimativnu želju princezinog oca, Cara Jarana Prvoslava da se cela ta dodeljena mu parcela, asfaltira u roku od nedelju dana ili nas više biti neće!

 

Autor: Aleksandar Todorović Bekan

http://bekanismi.blog.hr/

 

Atačmenti



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

DUNADAN DUNADAN 02:49 21.09.2007

LOL

tako retko i znachi Laugh Out Loud, al u ovom sluchaju: LOL!
slavoljub slavoljub 10:14 21.09.2007

bk ne

hehehehe
dobar ti ovaj matrix
Черевићан Черевићан 12:34 21.09.2007

ниш' беслике

ето г Тодоровићу, кад слика крене . . немош јој одолети.а о порукама колаж текста који ме уистину насмеја треба . . . . размислити. што се пак асфалтирања тиче, евоме утом послу в. обученог, а доконог тренутно и надасве вољног делању.
сам' . . . дие та недођија?

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana