Brate daj nam Velike vibratore

Queeria RSS / 22.09.2007. u 22:55

veliki-vibrator.1057.jpgDobro veče dragi blogeri i blogerke,

Dok je trajao predizborni miting Vlade Divca ispred Skupštine, ja sam se spremao za početak nove sezone Velikog brata. Specijalno sam išao kod frizerke, kupio novu garderobicu, okupao se, čak i zube oprao. Zauzeo sam savršeno mesto ispred televizora i čekao početak događaja sezone.

Ako niste znali Queeria blog je otkupio neeksluzivno pravo da komentariše početak nove sezone Velikog brata. Ali dok nije počeo Veliki Srbin bavio sam se Velikim Hrvatom i samo se nadam da će ovaj naš biti zanimljiviji – što će biti izuzetno teško, jer Hrvati imaju Velikog toplog brata. Mislim imali smo ga i mi, ali je ovaj hrvatski veliki topli brat to javno saopštio.

Dobili smo novu redizajniranu kuću, koja je, moram priznati, baš lepo sređena. Mnogo bolje nego što je to bio slučaj sa vip Velikom kućom.

Izgleda da je Veliki brat potrošio sav novac na opremanje Velike kuće, pa je morao da skreše budžet za Velike ukućane – tako da ih ove godine ima samo devet komada. Takođe izgleda da je Veliki brat postao član narodnjačke koalicije, jer ove godine nema učesnika iz Crne Gore. Ako bolje zavirite u nacionalne identitete ukućana, sve sami naši i naše.

 

 

tanja_obradovic_velika.jpg1. Sestra konobarica

Iskrena, normalna cura, koja ne sluša padavičare i najveći adut su joj... E sada glavno pitanje je da li su sike prirodne ili ne? Priznajem da se u te ženske prednje adute uopšte ne razumem – zato molim blogerske muškarčine da nam odgovore na ovo pitanje. Kaže da se nikad ne bi seksala u kući Velikog brata. Eeeeeeee, nije ni sanjala da će završiti u skoro ženskom zatvoru. A šta kaže moja queer kristalna kugla po pitanju šta će velika sestra Tajči da radi u kućici: „Ova ima da ih lema, čim joj neko stane na žulj.“

zivan_janicijevic_velika.jpg2. Prirodni Burek sa kozijim sirom

Pravo srpsko muško iz srpske kolevke broj jedan. Lep ko slika, lepa frizura, zgodan – pravo čudo od muškarca. Meni treba jedan takav, a može i dva – neće da se baci. Domaćin, ne pije, ne puši, ne pije kafu... Ne znam šta da vam kažem, ja sam pao na dupe. Ne znam šta misle blogerske dame, da li se slažu s mojim mišljenjem?! Nego da vidimo šta kaže moja kristalna kugla: „Evo nam ga pobednik“. Burek i njegov harem.

suzana_pavlovic_velika.jpg3. Pirsing go go lejdi

Ooooo devojko Smederevko. Kuda ide Srbija? Ovo je stvarno strašno. Moralno smo propali skroz. Ova današnja deca. Ovoga nije bilo u moje vreme. Iju, kuku, lele itd. Ja očekujem da će sutra čika Amfilohije da proglasi Velikog brata slugom đavola – što i nije daleko od istine.

milos_vasiljevic_velika.jpg4. Naš mali Mišel

Ne govori ružne reči, ne pije, ne puši, ne drogira se, a nije ni peder. Voli Lepu Brenu, druži se mahom sa ženama, bavi se glumom, pleše, a nije ni peder. I svi misle da je on gej, ali će on dokazati da nije, jer on nije peder. Hajde da vidimo i to čudo, jer on stvarno nije peder. Šta kaže moja kristalna kugla: „Smuvaće se sa Tajči, jer on nije peder.“ Ako treba i ja ću da svedočim pred sudom da on nije peder.

dijana_micic_velika.jpg5. Tipična Dijana

Savršena devojka za našeg Bureka. Smerna, uredna, voli da kuva... Savršeno. Dolazi nam iz druge srpske kolevke, a kaže da je Bosanka, što joj mnogi neće oprostiti. Bilo bi baš lepo da nam se spoji kolevka broj jedan i kolevka broj dva. Nekako baš slatko i prirodni je spoj.

natasa_ilic_velika.jpg6. Nata Džu-boks

Tresao sam, mlatio, trljao kristalnu kuglu, ali ona nije htela da mi kaže koje partije je naša Nata članica? Po obliku lobanje rekao bih da nije članica DSS-a, ali ove naočare a la Maja Gojković su mi sumnjive, mada mi nekako ne liči ni na radikalku. Mislim da je radikalka, na pitanje „koga ne bi volela da vidi u kući?“ odgovorila bi sa: „Ne bih volela da vidim Šiptare, Muslimane, Mađare...“ A i ne voli ljude koji se ne kupaju, tako da sigurno nije radikalka... Možda DS, oni se redovno kupaju i mnogo vode računa o lepoti i izgledu?! Ne znam, baš me muči ova politička zavrzlama.

ranka_radanovic_velika.jpg7. Ranka Inspektorka

Lepa milicajka, ubačeni element Dragana Jočića, koja će voditi računa da u direktnom prenosu niko ne pljune po liku i delu našeg premijera Vojislava Koštunice. Lepa, a nije glupa – kažu. Milicajka, a nije glupa – kažu. Svetsko čudo – ta Vojvodina svašta izrodi.

marina_ignjatovic_velika.jpg8. Mišićava striptizeta

Sestro slatka, šta to obuče, ali dobro. I prekrsti se žena pre ulaska u kuću. Neka i treba, jer Veliki brat jeste napravio ispovedaonicu, ali zamislite u kući Velikog brata nema crkve. Izgleda da je to jedina teritorija u Srbiji u kojoj popovi nisu ušli. Ili možda jesu?! Da, glavno pitanje je: da li je kuća Velikog brata osveštana? Evo opet elemenata koji navode na to da je Veliki brat stvarno sluga đavola.

jelena_zezelj_velika.jpg9. Žeža promoterka

Žežo, ožeži. Promoterka? Jesu li to one cice što su dodatak pored auta na Sajmu automobila? Jel to to? Fensi studentkinja učiteljskog fakulteta, kojoj je idol Viktorija Bekam jer je uspešna i što se udala za fudbalera. Bravo sestro, i meni je Viktorija idolkinja, jer i ja želim da se udam za bogatog fudbalera. I zato molim Velikog brata da mi kupi jednog fudbalera za rođendan.

Veliki brat je ove godine, što reče voditeljka, Burek s mesom. Jadne žene – kad bi im makar Veliki brat poklonio po koji vibrator – pa da ne brinu. Biće ovo zanimljivo, jako zanimljivo.

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com

Atačmenti

Tagovi



Komentari (108)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Jelica Greganović Jelica Greganović 23:08 22.09.2007

'De si Peđice,

oči moje...sve si mi lepo izopisao, kao da sam sama gledala, prosto sam oduševljeta. Nemam favorita, ne razumem se u tu zabavu. Mada ponekad pogledam onako sociološki, zanimljivo je gledati kako se ponaša grupa, koga prvog i zašto izbacuje, kako reaguju na drugačnost...a ova sa naočarima izgleda dominantno...idem na svoj blog da crknem od viroze. Možeš da naslediš moje premekane zimske šalove.
Queeria Queeria 23:18 22.09.2007

Re: 'De si Peđice,

Jesu li šalovi ručni rad?
DUNADAN DUNADAN 23:11 22.09.2007

...

samo dva "tipa"?
vec vidim zadatke; ukiseli kupus, napravi dunst, istresi tepihe...
Queeria Queeria 23:24 22.09.2007

Re: ...

Strašno!!! Ja neću imati šta da gledam :((
DUNADAN DUNADAN 23:13 22.09.2007

i samo da dodam

ova broj Kec izgleda skeri do jaja. je l ko proverio ima li zatvorski staz iza sebe?
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:15 22.09.2007

Verovatno nema,

ali obzirom na obzir, izgleda kao da bi mogla da ga stekne upravo u kući...
Queeria Queeria 23:16 22.09.2007

Re: Verovatno nema,

Visoka je samo 187 ili 197 - ne mogu da se setim :)
ivana23 ivana23 23:20 22.09.2007

Re: Verovatno nema,

Queeria
Visoka je samo 187 ili 197 - ne mogu da se setim :)

Lici na Sali (Treci kamen od Sunca), secam se kad su gledali moji klinci.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 23:13 22.09.2007

Ljubitelj Bureka...

Peđa ljubitelj bureka...o))
Queeria Queeria 23:16 22.09.2007

Re: Ljubitelj Bureka...

A ne, burek goji :)
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:17 22.09.2007

Što jes' jes',

ja sam se tako tri puta ugojila...
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 23:17 22.09.2007

Re: Ljubitelj Bureka...

Queeria
A ne, burek goji :)

Dobro, onda --ljubitelj buregdžija...o)))
Kažeš, može dva, neće da se baci..o)))
adam weisphaut adam weisphaut 23:19 22.09.2007

Re: Ljubitelj Bureka...

Queeria
A ne, burek goji :)

Znas sta kazu Pedja,
budite srecni i debeli
Queeria Queeria 23:21 22.09.2007

Re: Ljubitelj Bureka...

Ako hoćeš ti da me ženiš srećnog i debelog, ondak deder daj kilo bureka šunka kačkavalj (by pekara "Lipa" Subotica)
Unfuckable Unfuckable 01:30 23.09.2007

Re: Ljubitelj Bureka...

adam weisphaut
Queeria
A ne, burek goji :)
Znas sta kazu Pedja,
budite srecni i debeli



..better than : nesrecni i debilni ...
milos.urosevic milos.urosevic 23:17 22.09.2007

hmmm

Žeža rece da voli nocne promocije tako da ti sajam automobila otpada... sem ako nema i nekih nocnih VIP isprobavanja najnovijih modela i "pratece opreme"
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:17 22.09.2007

Šta je to

noćna promocija? I kakvo je to ime Žeža? Skraćeno od čega? Olivera?
Queeria Queeria 23:20 22.09.2007

Re: Šta je to

JA sam POŠTEN i ne znam kakve su to noćne promocije - jel može neko da mi objasni?

Skraćeno od prezimena Žeželj :)
milos.urosevic milos.urosevic 23:24 22.09.2007

Re: Šta je to

pa rece devojka da je promoterka i da voli kad radi nocu....

a posebno mi je interesantan momenat ovo sa patriotizmom..... bila je dilema da li da kazu "nema velikog brata" dok traje bitka za Kosovo, ali ne, i mi imamo Obilica za te zapadnjacke reality show-ove
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:26 22.09.2007

Ja sam žena u godinama,

neobaveštena, šta se to noću promoviše i prodaje?
Queeria Queeria 23:29 22.09.2007

Re: Ja sam žena u godinama,

Da ti ja kažem sestro slatka, blud i nemoral - to se noću promoviše...
Eeeeeee, ova današnja deca... C c c c c c c c c...
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:31 22.09.2007

Peđice, obrati pažnju na

dešavanja, ne znam kakav je stvaralački nagon u jeku, ali SF je upravo objavio 2965. blog danas...daklem, konkurencija postaje neizdrživa...a ja bolesna, jedva sam živa...
milos.urosevic milos.urosevic 23:32 22.09.2007

evo kako izgledaju promoterke...






A promovisu onog koji posle toga vazi da je napravio ludu zurku sa dobrim mesom (i obicno gomilom burek tipova)
Queeria Queeria 23:37 22.09.2007

Re: Peđice, obrati pažnju na

Jelica Greganović
dešavanja, ne znam kakav je stvaralački nagon u jeku, ali SF je upravo objavio 2965. blog danas...daklem, konkurencija postaje neizdrživa...a ja bolesna, jedva sam živa...


Strašno - svi se nešto raspisali... Sad će i Dejan S. da objavi blog (osećam)... Još samo fali da i Biljana napiše blog, pa da nas uništi konkurencija skroz...

Ja btw imam kijavicu... i slinavim...
Queeria Queeria 23:38 22.09.2007

Re: evo kako izgledaju promoterke...

milos.urosevic

A promovisu onog koji posle toga vazi da je napravio ludu zurku sa dobrim mesom (i obicno gomilom burek tipova)


QQ lele, pa jel ova deca imaju roditelje...

Sviđa mi se ova moja nova konzervativna uloga :))
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:45 22.09.2007

Maco, ne mogu da verujem, ali

POGODIO SI, eno ga Deki, dva sprata više...neverovatno...probaj Coldrex, meni pomaže, makar privremeno (mada moraš da imaš kombinaciju glavobolja-nos-grlo)...
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:47 22.09.2007

Re: evo kako izgledaju promoterke...

Šta prodaju i dalje ne kapiram...podvezice?
milos.urosevic milos.urosevic 23:49 22.09.2007

Re: evo kako izgledaju promoterke...

Dobrodosli u Grandograd na uscu Save u Dunav....
Sto bi rekli gradski oci "Beograd sada treba promovisati kao grad nocnog zivota i mesto gde stranci mogu da se opuste i provesele", ja bih dodao i umoce u stogod lepo upakovano (dal' je maloletno pitanje je, ove verovatno rade za dzeparac cisto da ne idu ofucane na fakultet i da tamo mogu da pojedu ljudski sendvic :) )
Queeria Queeria 23:50 22.09.2007

Re: Maco, ne mogu da verujem, ali

Jelica Greganović
POGODIO SI, eno ga Deki, dva sprata više...neverovatno...


Moja kristalna kugla... Sve vidi, sve zna...
Kaže mi da ćeš sutra da budeš k'o nova :))
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:53 22.09.2007

Daj da malo odemo

sprat više kod Fuchsa, rodila mu se beba-sin, mora da ne spava od noćnih obroka i grčeva...
Queeria Queeria 00:05 23.09.2007

Re: Daj da malo odemo

Svako ima svoje probleme... pa odmah na blog...
vladimir petrovic vladimir petrovic 19:59 23.09.2007

Re: Ja sam žena u godinama,

Kazes: Da ti ja kažem sestro slatka, blud i nemoral - to se noću promoviše... Neki to rade i danju, ali nekako je ugodnije nocom... Ha, ha, ha
Bas si me nasmejao (umem da se smejem), volim kada si duhovit... samo te onda rado citam.
Keep going!
Lilu Lilu 07:47 24.09.2007

Re: Ja sam žena u godinama,

Nocu se promovisu i razne vrste pica po kaficima, diskotekama. I nisu uvek promocije takve kakve ste naveli. Nije u redu prema devojkama koje su stvarno promoterke i pritom su sasvim OK. Poznajem par njih, doduse ne mislim da su one ponosne sto to rade, ne verujem da bi se tako javno deklarisale kao promoterke.
adam weisphaut adam weisphaut 23:23 22.09.2007

Nata=Nasa Maja

„Ne bih volela da vidim Šiptare, Muslimane, Mađare...“ A i ne voli ljude koji se ne kupaju, tako da sigurno nije radikalka...

To ti je new and improved model.
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:32 22.09.2007

Model

Mentol ograničeni.
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 23:32 22.09.2007

Još jedan sprat pakla


Nisam ih gledao ni u kontinuitetu, ni pažljivo, ni više od 5 minuta ukupno. Em sam nešto petljao po kući, em je posle krenula utakmica Barcelona - Sevilla... Fudbal volim zbog velike zelene travnate površine...

Dakle, letimično sam bacio oko nekoliko puta, tek da me sutra neko ne omami pitanjem: "Ej, jesi li video one nove likove..?" , a ja bez ikakvog predznanja, čak ni vizuelnog. Ovako, znam da su to oličenja prosečne srpske scene sa ulice, i pomalo iz kafane. Ipak, barem na prvi pogled, ovo je sada daleko, daleko manji debilizam nego ono prošli put.

Naravno, ne treba se zavaravati - novi serijal je samo još jedan sprat pakla (ide se u dubinu). Narod, ojađen i ispijen melanholijom, u želji da sebe ubedi kako mu se, eto, makar nešto dešava, masovno će zijati u ekran svake večeri...
Queeria Queeria 23:36 22.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla

Narod, ojađen i ispijen melanholijom, u želji da sebe ubedi kako mu se, eto, makar nešto dešava, masovno će zijati u ekran svake večeri...


Što je najveći dokaz da nam se ništa ne dešava, jer nemamo pametnijeg posla nego da blejimo u ekran (bilo to TV ili kompjuterski)...
ivana23 ivana23 23:36 22.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla

Dragan Vujanović
. Ipak, barem na prvi pogled, ovo je sada daleko, daleko manji debilizam nego ono prošli put. Naravno, ne treba se zavaravati - novi serijal je samo još jedan sprat pakla (ide se u dubinu).


Na koji mislite, onaj proslogodidisnji ili VIP?
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 00:44 23.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla, terasa

" "Narod, ojađen i ispijen melanholijom, u želji da sebe ubedi kako mu se, eto, makar nešto dešava, masovno će zijati u ekran svake večeri..." "

Što je najveći dokaz da nam se ništa ne dešava, jer nemamo pametnijeg posla nego da blejimo u ekran (bilo to TV ili kompjuterski)... " "



Poprilično tačno! Doduše, kad smo oko ekrana, u slučaju televizije nema interakcije, dok ovde, kroz razjapljeno oko kompjutera bar ponešto možemo da kažemo (i ostanemo, za sada, živi).
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 00:53 23.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla, balkon

Na koji mislite, onaj proslogodidisnji ili VIP?



Iskreno, više ne znam šta bi bio VIP, a šta "prošlogodišnji". Ajmo po opisu. Mislio sam na onu varijantu u kojoj nekoliko debelih muškaraca u gaćama, sa čudnim vokabularom i čudnim naglaskom, idu po kući i skoro neprestano se češkaju ili po stomaku, ili po onom ispod stomaka... Ovi sada mi deluju skoro civilizovano u odnosu na pomenute.

Dakako, ostajem pri tome da se ne smemo zavaravati. Iako vizuelno pitkija, ova varijanta u svojoj suštini takođe..!
Unfuckable Unfuckable 01:40 23.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla, balkon

Dragan Vujanović
Na koji mislite, onaj proslogodidisnji ili VIP?


Iskreno, više ne znam šta bi bio VIP, a šta "prošlogodišnji". Ajmo po opisu. Mislio sam na onu varijantu u kojoj nekoliko debelih muškaraca u gaćama, sa čudnim vokabularom i čudnim naglaskom, idu po kući i skoro neprestano se češkaju ili po stomaku, ili po onom ispod stomaka... Ovi sada mi deluju skoro civilizovano u odnosu na pomenute.

Dakako, ostajem pri tome da se ne smemo zavaravati. Iako vizuelno pitkija, ova varijanta u svojoj suštini takođe..!


..ne lozi se ...pa vidis da su ubacili sve go pojam Ibarske unutra ...moze mala kladionica : ubacuju uskoro bar jos 2 tipa - cista manipulacija
Queeria - sjajan blog, sjajne anamneze pacijenata...Mlado od Kamile (no 1) ima pravo - SIGURNO se nece sexati u gajbi VB ...iz vise razloga - aj da ne nabrajam ...ali mi deluje ko zesci baxuz - te ce sexati keve svim ukucanima prvom prilikom.......
Queeria Queeria 02:24 23.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla, balkon

Dragan Vujanović
Mislio sam na onu varijantu u kojoj nekoliko debelih muškaraca u gaćama, sa čudnim vokabularom i čudnim naglaskom, idu po kući i skoro neprestano se češkaju ili po stomaku, ili po onom ispod stomaka... Ovi sada mi deluju skoro civilizovano u odnosu na pomenute.


A to je VIP :))
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 02:28 23.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla, balkon i veš

: ubacuju uskoro bar jos 2 tipa - cista manipulacija


I meni na to liči, da će "ubaciti bar još dva tipa". Ova dvojica "ne mogu da se nose" sa onolikim kokošarnikom. U svakom slučaju, ne dozvolimo da ubuduće oko tih stvari naša složna blogerska kuća zapadne u neslaganja. Treba da održimo borbenu gotovost ...

Unfuckable Unfuckable 02:58 23.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla, balkon i veš

Dragan Vujanović
: ubacuju uskoro bar jos 2 tipa - cista manipulacija

I meni na to liči, da će "ubaciti bar još dva tipa". Ova dvojica "ne mogu da se nose" sa onolikim kokošarnikom. U svakom slučaju, ne dozvolimo da ubuduće oko tih stvari naša složna blogerska kuća zapadne u neslaganja. Treba da održimo borbenu gotovost ...



...potpuno se slazem...ocemo na smenu da pratimo - da nesto bitno ne propustimo...?
tipa - straza - smena straze, etc ...odziv - lozinka - djuska se - kaljinka...
...nismo mi samo borbeno gotovi ...
...mi smo skroz gotovi.... odvalice nas skotovi do nove godine....
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 10:50 23.09.2007

Re: Još jedan sprat pakla, balkon i veš

...potpuno se slazem...ocemo na smenu da pratimo - da nesto bitno ne propustimo...?
tipa - straza - smena straze, etc ...odziv - lozinka - djuska se - kaljinka...



To bi dakle bilo nešto kao: Još jedan sprat pakla - mrtva straža ...
grofisneki grofisneki 00:11 23.09.2007

hmm

ja nisam odavle

E ja sam gledala Divcev oprostaj :)

Posle bacih oko na ukucane, pardon ukucanke, jer musko tamo nema aaaaaa kukajmo svi :)

P.S. Ko kaze da "Misel" nije gay
Queeria Queeria 00:19 23.09.2007

Re: hmm

Mišel kaže da nije gej i ja mu verujem!!!

To kod nas u Srbiji nema!!! To ima kod Hrvata...
jadac jadac 00:32 23.09.2007

Re: hmm

ovde bi djani bio outsider...ekipa nikad dosadnija,pobedjuje neki ,,dodatni,,kandidat
jadac jadac 00:32 23.09.2007

Re: hmm

ovde bi djani bio outsider...ekipa nikad dosadnija,pobedjuje neki ,,dodatni,,kandidat
Jelica Greganović Jelica Greganović 00:33 23.09.2007

I u

Sloveniji.
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 01:21 23.09.2007

Re: I u - gluvo doba



... 02:29 ujutro. Svi zaspali?
vinska musica vinska musica 02:39 23.09.2007

Re: I u - gluvo doba

Dragan Vujanović
... 02:29 ujutro. Svi zaspali?


Ma, jok. Evo, sad je 3.36, a drustvo se raskokodakalo. I ne pomislja da kunta.
Hemičarka Hemičarka 01:30 23.09.2007

Znaci, pocelo je ponovo...

Nakon sto sam procitala ovaj blog, otisla sam na zvanicni sajt da se licno uverim u ovo sto Pedja pise (nije da ti ne verujem, nego onako :)). Kad, na zvanicnom sajtu VB jos nije poceo. Sat odbrojava unazad...


Queeria Queeria 02:23 23.09.2007

Re: Znaci, pocelo je ponovo...

Nemoguće... Ja sam skidao slike sa njihovog sajta...
Nego, osim ako je odbrojavanje vezano za sat na tvom kompu... Odakle se ti uopšte javljaš?
Obican srpski Vo Obican srpski Vo 01:56 23.09.2007

Blago ovoj dvojici

Picetine k'o salate!
grofisneki grofisneki 01:58 23.09.2007

joj

sto se ne prijavih. Mislim da bi ih oduvala
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 02:40 23.09.2007

vidim ja

da si zloupotrebio opravdano odsustvo promotera BB na blogu b92, srdjana mitrovica. prijava stize vec sad, u ove kasne sate...

ja gledala malo. ona konobarica, mislila sam da je trandza. reko, trandza u BB u srbiji?!?! jeeeee!!! stigli smo u evropu! sise su joj prirodne i ne samo sto su prirodne (to muskarci ne znaju da odrede, samo zene), konobarica je punija pa su i sise ugojene&vece (znam, katikazem). kaze da nema zivaca da drzi dijete te cemo gledati uvecanje istih, live!

a misel nije tetka ko sto sam ja margaret tacher a mozda ja i jesam margaret tacher?
atmosfera u kuci je bila fina, svi su uglavnom navalili na voce a konobarica se pitala da li oni treba da sklone to sve posle ili ce doci neko iz Brata 8sestra valjda?) da im opere sudove )))
Unfuckable Unfuckable 03:07 23.09.2007

Re: vidim ja

BebaOdLonchara
da si zloupotrebio opravdano odsustvo promotera BB na blogu b92, srdjana mitrovica. prijava stize vec sad, u ove kasne sate...

ja gledala malo. ona konobarica, mislila sam da je trandza. reko, trandza u BB u srbiji?!?! jeeeee!!! stigli smo u evropu! sise su joj prirodne i ne samo sto su prirodne (to muskarci ne znaju da odrede, samo zene), konobarica je punija pa su i sise ugojene&vece (znam, katikazem). kaze da nema zivaca da drzi dijete te cemo gledati uvecanje istih, live!

a misel nije tetka ko sto sam ja margaret tacher a mozda ja i jesam margaret tacher?
atmosfera u kuci je bila fina, svi su uglavnom navalili na voce a konobarica se pitala da li oni treba da sklone to sve posle ili ce doci neko iz Brata 8sestra valjda?) da im opere sudove )))


koliko ja primecujem ...a teze mi ide, moram priznati ... - ( "stasmoovdeimali ...?"... imamo trandzu iliti "stasesvedogodikadadecamnogojeduhappymeal.." - komata 1; Ibarska genuine - komata 2 + 1 fake Ibarska ; wannabe barbie - komata 2 ; shatronormalna - komata 1; mnogo sam dobar&fin - komata 1 ; mnogo sam zbunjen - jel ovo heaven ? ("al ce se nakaram.." - komata 1
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 03:14 23.09.2007

Re: vidim ja

mnogo sam zbunjen - jel ovo heaven ? ("al ce se nakaram.." - komata 1

ahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!
Unfuckable Unfuckable 03:18 23.09.2007

Re: vidim ja

BebaOdLonchara
mnogo sam zbunjen - jel ovo heaven ? ("al ce se nakaram.." - komata 1
ahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!



..pazi ..a ovo je bilo ...BEZ GLEDANJA ...(vidi ruke!) ...samo na osnovu anamneza pacijenata gore ...!!!
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 03:31 23.09.2007

Re: vidim ja

kad je bata ulazio (to sam ukacila), sama sedi u kuci konobarica. seka u offu prica da bata za sebe kaze da je smrt za devojke, da se nada da ce se zaljubiti i naci zenu svog zivota u Kuci! ulazi bata, merka trandzu-devojku, pita ga ona odakle je, on kaze Sa kosova...njoj stop-frame na osmeh, trepne, i dalje okamenjen osmeh koji traje tipa (joj, sladak se ali gde na kosovo dasudajem?!). nisam vise gledala. tek posle, zurka. bata ne zna kako se koristi megagigadigitalnišporet, a ostale cece, ops!, seke mu objasnjavaju sve ono, pines tu (a jedna grud na jednu ringlu) pa onda prstom na dugme (pa druga grud na drugu ringlu...)...i tako

a imaju sad sobni bajk, da se ne nagoje ko ona iz proslog serijala.
Unfuckable Unfuckable 04:08 23.09.2007

Re: vidim ja

ma da ..kad postoji sex & city ...sto ne bi postojao i sex & village (gde na kosovo dasudajem?!)... sjajno!
...aaaaaaa - gledala si znachi proshli - ODALA si se ...lol
Unfuckable Unfuckable 04:12 23.09.2007

Re: vidim ja

...btw ...nisam znao da je "alcesenakaram" - shortly : "Al Kharam" sa Kosove ...uuuuuuuuuuuu...biti ce svega - sto bi hrvat reko ....woooowww.........potentni muzjak u akvariju ... - osecam da je onaj sto je nabedjeni gay - negde iz Begisha, jebote ....vauuuuuuu - propushtam radjanje (pra)istorije !!!!!
Black Adder Black Adder 10:10 23.09.2007

Re: vidim ja

Mishel je iz Gornjeg MIlanovca, i kaže da voli žene...
?????
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 12:54 23.09.2007

Re: vidim ja

pa nisam mogla da gledam jer nisam bila u srbijici ;-) ali sam odglelada par sati skracene verzije oko Nove godine (sto je sasvim dovoljno da Sve saznas! koskimkolikoikako...) gde je bilo kukanje jedne ribe da ne moze nista da obuce jer se ugojila ))
mislim da je ovo vise kao jedna kafana na kraj sela gde se snima sex&village
Unfuckable Unfuckable 15:29 23.09.2007

Re: vidim ja

Black Adder
Mishel je iz Gornjeg MIlanovca, i kaže da voli žene...
?????

ma da ...cuo sam....shteta ...za prichu bi bilo bolje da je iz BG ... a to sto kaze da voli zene ...pa to je ok, njegova stvar...meni se nekako cini da zene ne vole njega ( u onom smislu....)

@BOL :

pa naravno da se nagoje kad se prezderavaju ( + akutna ciroza jetre & pankreatit od holesterola & maligana )
posto kod kuce verovatno nemaju toliko da jedu i piju...pa idu po onoj "nasoj staroj" : Pij, jedi - veseli se - i na zivot poseri se..... - lepo je rekao jedan iz Emotiona - kamerman, stali ... - mogu da se foliraju kolko oce - maske padnu pre ili kasnije ....mnogo smo, bre ...gladan narod....( i zedan, too)...
ElectricDreams ElectricDreams 07:10 23.09.2007

Mišelinka

Mukica :) Mnogo mi je simpatična onako vesela...

Potpuno je razumem što ne sme da kaže da je u fazonu. Ipak je iz milanovca... malo je to mesto, a vel'ki brat ne traje večno... Verujem da i ovako ima dovoljno problema...

Podseća malo na Emeta (QAF)?

A što se Sally tiče :) ona mi je nekako super... onako ogromna :)
Kapiram da bi se Džek (W&G) oduševio njenim cicama :)
ElectricDreams ElectricDreams 07:16 23.09.2007

Re: Mišelinka

ElectricDreams
Mukica :) Mnogo mi je simpatična onako vesela...


Samo da se ne pretvori u:
FilipM FilipM 11:12 23.09.2007

Re: Mišelinka

Samo da se ne pretvori u:


Ovi je jedan od najboljih klipova koje sam video u poslednje vreme.

Queeria Queeria 11:37 23.09.2007

Re: Mišelinka

Obožavam ga :))
Vejulabaz Vejulabaz 09:47 23.09.2007

The homosexual is right :)

Iz kog sitkoma bese ovaj citat?


Dajanu odma da zenim po izbacivanju.

Natu jok, ne svidza mi se akcenat (ne sto imam nesto protiv akcenata, rodom sam iz kraja sa zivopisnim govorom kojim se jos uvek dobro sluzim), nego ne volim niski akcenat.

Ovo ostalo, da prostite, sve same kurve. Docim su prethodne udavace.

Po obicaju, navijam za seljaka - svaka prica svome jatu.

Al ne brini se za njih. Posle prvog chick - fighta i rvanja u blatu sledi izbacivanje, pa polako uvodjenje novih ukucana i hormonske ravnoteze.


A, kvirijo, jel si video da zamalo da dobijemo trandzu za ukucanina? Izgleda da Srbija nije za to jos spremna. Za striptizetu, go-go (ne skidam se, ali sirim noge u donjem vesu sa teddy-bearom pored sebe dok intervju dajem u svojoj decijoj sobi) smo svi spremni.

OJHA!


P.S. Zasto ne dobijemo nekog gabora u Kuci? Mozda se ovako nasa nacija reklamira da je telesno superiorna ako se neko usudi da nam oduzme Kosovo? Ili tako pokazujemo nase potencijale u Adult zabavnim sadrzajima za slucaj NATO invazije i otvaranja niza NATO baza po Srbiji.
Queeria Queeria 11:31 23.09.2007

Re: The homosexual is right :)

Pa naravno South Park :))

Pa ako pogledaš hrvatskog brata, sve sami manekeni i manekenke i mlado meso...

http://www.bigbrother.rtl.hr/
Unfuckable Unfuckable 15:32 23.09.2007

Re: The homosexual is right :)

P.S. Zasto ne dobijemo nekog gabora u Kuci?



...????
...pa ima ih na tone ....ili ne gledamo isti program ; )))) ???
Black Adder Black Adder 10:14 23.09.2007

Javlja mi se...

U subotu izbacuju jednu devojku, a dolaze još 3 ili 4 muškarca.
Potpisujem!!!!!
Mora ih biti 12. Ovo je samo trik.
Jedvačekam da vidim.
Nisu oni džaba ubacili Mišela, videćete.
Queeria Queeria 11:34 23.09.2007

Re: Javlja mi se...

Jeste, ubaciće još nekoliko frajera...
Pre nego što su ubacili sve ukućane na sajtu je u vrhu strane bila senka svih ukućana (12 komada) - posle su to sklonili... Kao foooooora...
Emina Emina 10:48 23.09.2007

Velike sestre

Mislim da će naknadno ubaciti nekog lafa iz Bosne (Bošnjaka, 100 %), Crne Gore (patrijarhalca žešćeg), Beograda (šminkera)

Gledanost..stereotipi..dosadno..
bonbona bonbona 11:18 23.09.2007

Veliki Brat

Generalno:
Pozdrav iz Juzne Afrike. Veliki Brat je neverovatna pojava. Zamislite, to ovde traje vec godinama. Zanima me samo zbog cega ga ljudi gledaju, sta ocekuju da se desi? Da li je stvarno ekipa zatvorena u kavez tako zanimljiva, u sta sumnjam, ili se nema pametnijeg posla i zivot se baca gledajuci ih?
Stvarno je fenomen da se takva glupost rasturi sirom sveta. A i nagrada koja im se daje i svi sponzori bi mogli tu kintu da bace na drugu stranu. bar kod nas ima muke i nevolje na svakome cosku.
Ako je do senzacionalizma ili ako se ocekuje seks oko 2 ujutru... pa vratite Palmu, bar se znalo sta je kada na programu.
Nemam lepe reci o VB. Probajte da me razuverite, bicu zahvalan.
Queeria Queeria 11:35 23.09.2007

Re: Veliki Brat

Ni ja nemam lepe reči o VB, ali me zabavlja - donekle...
Unfuckable Unfuckable 11:44 23.09.2007

Re: Veliki Brat

Zanima me samo zbog cega ga ljudi gledaju, sta ocekuju da se desi?


..iz istog razloga iz kojeg igraju igricu The Sims ....
Queeria Queeria 11:48 23.09.2007

Re: Veliki Brat

Ne diraj mi The Sims-e... Eeeeeeeeee, kako se meni popravio seksualni život od kada igram The Sims-e, mislim samo u igrici :))
Felix Krull Felix Krull 12:15 23.09.2007

I mene muči...

Nata iz Niš.Prosto umirem od želje da saznam kojem se carstvu privolela.Koliko mi je poznato politika u VB-e je taboo tema, pa se bojim da nećemo tako lako saznati vaistinu o njenom društvenom-političkom angažmanu, mada ako je pravi aktivista od stranku naće nam dugo trebati da naslutimo, moraće neka fraza da izbije na površinu
Možda NS,a!Mada i LDP je jak u Nišu, ali nešto ne verujem!!! G17!?!Ma, what ever...
DUNADAN DUNADAN 13:51 23.09.2007

blagoslovena je repriza

koje, da nema, ne bih videla Keca i Dvojku.
OVO shto je prvo ushlo u kucu je il transvestit il transsexualac. nemoguce je da je taj estrogen prirodan.
nego shta je to sad? umesto jedne republike dobijamo drugu pokrajinu? alal im za burek.

a celokupna emisija i ovi intervjui kandidata su ko kasting za Idiocracy film.
boxi13 boxi13 13:53 23.09.2007

Jos tri tipa

Ja mislim da su ovu dvojcu namerno ostavili da bi se osecali kao u haremu do srede,a ostala tri tipa ce se pojaviti posle toga jer znam da jedan treba da udje iz mog grada.
R.B. R.B. 14:10 23.09.2007

Samo oprezno....




...sa vibratorom
sabi sabi 13:28 24.09.2007

Re: Samo oprezno....

E, jedan seljak sa Pesteri odlucio da ide u Nemacku na Baustel, pa kupio zeni vibrator, da joj nije dosadno. Svake noci, ona uzme vibrator, pa udri brigu na veselje. Cudio se njen svekar sto ona tako srecna zuri na spavanje, pa je jednu noc virio kroz kjlucaonicu, i sve se cudom cudio modernoj tehnologiji. Elem, jednom ti ona kao krenula da cuva ovce, kada ti iz kecelje ispadne vibrator. A svekar bio u sobi, pa joj kazse: Snaho, brzo skloni to, hoce nas sad sve ovde poje . . t!
DUNADAN DUNADAN 14:38 23.09.2007

...

ovoj Shapchanki bilderki s ugradnom plastikom, shto najvishe vremena posvecuje izgledu dupeta, je omiljena (i jedina prochitana) knjiga garant "Družina Pere Kvržice"

mushki frizer. e, svaki joj dao!
Vejulabaz Vejulabaz 14:43 23.09.2007

Re: ...

Ovaj VB prosvetljuje ...nisam mislio da cu ikada ovo reci, al, definitivno, nije sve u velikim sisama!
jaksa scekic jaksa scekic 19:11 23.09.2007

VB



VB je mila majka u odnosu na "Nasa mala klinika"-sunovrat,cist k'o suza
Queeria Queeria 21:25 23.09.2007

Re: VB

Ajoj, Unsere kleine Klinik je užas... a taman sam se ponadao da će biti oket... a ono cvrc
Queeria Queeria 15:15 23.09.2007

Veliki brat forum

A na forumu Velikog brata sve pljušti od mizoginije i homofobije...
Te ovaj nije muško i sramota je za muški rod... Te ova nije žensko i sramota je za ženski rod...
Mila i Igor Mila i Igor 19:20 23.09.2007

Brate daj nam Velike vibratore

Dobrodosli u Srbiju... Zemlju promoterki, ex-striptizeta i go-go igracica!
Spadalo Spadalo 19:32 23.09.2007

Joj, Predrage!

Sta bih radio ovoj prvoj, samo da sam musko!
Queeria Queeria 21:23 23.09.2007

Re: Joj, Predrage!

Šta bi tek ona tebi radila :))
G r o f G r o f 20:37 23.09.2007

Dzibidzibi

Da li je ovakav izbor ukućana, znak,da B92 postaje promoter Dziber-Srbije ili nas samo želi zaštiti od neprijatne situacije, da gledamo kako se ponižavaju pametni i obrazovani ukućani.
milos.urosevic milos.urosevic 22:49 23.09.2007

Re: Dzibidzibi

cilj je nazalost da budu gledani kao pink, a mislim da generalno nema veze sa samom tv b92 nego sa autorom Emotionom koji je ako niste primetili autor i 48h svadba, pa posto ono provereno dobro prolazi cilj im je da polako privuku isti profil gledalaca.... ok nama je malo mrsko sto je takvih vise koji gledaju grand i te svadbe, menjam zenu i slicne sunovrate ali takvi glasaju sms-om, donose pare na ovaj ili onaj nacin...
DUNADAN DUNADAN 00:08 24.09.2007

Re: Dzibidzibi

48h svadba je isto njihova produkcija?
eto, uchish se dok si ziv. nisam imala pojma. e TO je tuga i dno. BB je spram Svadbe ko pecheno jagnje spram usoljenih govedjih shnita. stil (o da), kvarc, lepota, nema pameti, al opet, nema ni istinske retardacije koja je a must u svakoj Svadbi. secam se da je jednom Mlada bila toliko brkata da se samo po frizuri razlikovala od Mladozenje.
milos.urosevic milos.urosevic 00:21 24.09.2007

Re: Dzibidzibi

eto vidis, sad ti je jasno da je sve sto nam se nudi jedno te isto, npr

city (pink) = glamurama (b92) = ex bk emisija sa onom Snezanom Dakic - sve teme gluplja od gluplje i niko jos nije primetio da b92 postaje trash zbog toga, u stvari staje rame uz rame sa pinkom.

VIP veliki brat pogotovu, totalno razocarenje - pa zar je za jedan napredan medij Goga Sekulic neko koga treba promovisati kao VIP osobu, ili Sasu Curcica, Olju Karleusu... daaaaaaaj. Pa oni koji su dovoljno dobri ne bi se nasli tamo sa ostatkom te bulumente... Kako je moguce da tamo nije bio npr. Cvija, neko od ovih matorih kosarkasa tipa Divca, neko "sa ove strane" muzicke scene... nego sve sami folkeri...

sve u svemu ode nama b92 iz vremena studentskih protesta u nesto odakle povratka nema... bar kad je u pitanju kultura, jer je poceo da povladjuje a do skoro je vodio...
sentinel26 sentinel26 23:23 23.09.2007

Uvećana slika ?

Pedja,
Pošto su sad "mala djeca" otišla na spavanje, da kažeš zašto si sliku "..od kude Niš" uvećao a sliku "milicajke", koja je uzgred i najlepša smanjio na minimum?
Nije valjda zbog kupanja, zbog naočara ili bože me prosti zbog jezika?

milos.urosevic milos.urosevic 00:12 24.09.2007

Re: Uvećana slika ?

pa vidis da je gadjao sa visinom opisa desno :)
Queeria Queeria 11:21 24.09.2007

Re: Uvećana slika ?

Platili radikali pa je uvećana

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana