SBB hot-spot

skaut70 RSS / 15.04.2009. u 15:49

                         Jedan od lepsih dana u poslednje vreme...Pre par dana,na moju adresu je stigao zanimljivi mail...Pozvan sam da prisustvujem jednom dogadjaju,u organizaciji SBB-a. Neko je negde procitao moje komentare vezane za njihov rad, ocenio ih kao realne, valjda, i eto...

                         Danas sam, tacno u 12h dosao na vrata Insomnie, u Strahinjica  Bana...pazljivo prilazeci,ocekujuci neku skrivenu kameru ili nesto slicno. Na moje cudjenje, na vratima me je docekala ljubazna domacica, devojka iz SBB-a i ljubazno pozvala da udjem unutra,uzimajuci moje podatke i konstatujuci da sam na spisku! Nisam verovao da je SBB i ljubazan, jer se svi mi zalimo na neljubaznost njihovih salterskih radnika...i ne samo njihovih.

Nasao sam se okruzen ljudima iz medija, novinarima i ostalim zvanicama, koji su kao i ja dobili pozivnice da prisustvuju promociji preko 100 besplatnih HOT-SPOTOVA postavljenih u mnogim gradovima.

U opustenoj atmosferi, saznao sam koliko ova kompanija polaze na razvoj interneta u Srbiji i pomalo bio zatecen podacima...ali, dobro, sve je to promocija, zar ne?

                         SBB postoji, rekoše, 7 godina, ali mi se čini da su daleko prevazisli Telekom u pruzanju internet usluga! Znam da od maja dodatno podizu brzine interneta za 50%, ne menjajuci cenu. Hm...pa, dobro, hvala Bogu da neko za nesto ne dize cene, a daje vise... a za te HotSpotove...daju ih i u tri parka u Beogradu. Idem da ih probam.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana