Ljubav & Moda

elasticwoman RSS / 16.05.2009. u 09:49

koliko je moda danas u XXI veku uopste bitna?

trendovi se menjaju iz sezone u sezonu. ono sto je sada moderno nece izaci iz mode jer se moda ubrzano vraca i trendovi se uistinu smenjuju ali se takodje i preklapaju.

tesko je zenama da izaberu sta je trenutno u trendu jer je sve nosivo. bitan je kvalitet. ali kako uplesti kvalitet u zemlji Srbiji gde tinejdzerke imaju od dzeparca 1000dinara za majicu u jos ponesto a ona koja je u trendu a pritom je i kvalitetna kosta i troduplo vise u nekom od  radnji popularnih robnih lanaca.

ali licni stil ne zavisi niti iziskuje brend, niti kvalitet. zena od stila moze da udje u najlosiju radnju da izabere najeftinije stvari ali upravo njihovim kombinovanjem ona dobija etiketu zena od stila. njen stil je prepoznatljiv ali ne i odeca koju ona bira jer ona moze da bira nespojivo.

zene u Srbiji se mnogo plase izbora i novih stvari. kupuju nazalost ono sto vide u izlogu, katalogu ili ono sto je prvo kupila njihova drugarica ili pevacica koja im se dopada. svi razlozi za kupovinu su najcesce pogresni.

 ovo prolece na gradskim ulicama zvuci obecavajuce barem po stvarima koje se nalaze na rafovima ali problem je sto ce na ulice izaci nesto sasvim drugo. nesto sto sljasti, sija se, glanca, u metalik sjajnim bojama, optocenim draguljima, swarovksi laznim ili pravim kristalima... samo da se slucajno ne prodje neprimecen....

da li je to odlika zena ili primata? sve sto sjaji mora biti u mojoj ruci, sapi na mom drvetu.... 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana