trajkovicivan

http://ivantrajkovic.moonfruit.com/
 
Ivan Trajković rođen 03.05.1982 godine u Vranju


Potparol Kluba Demokratske Omladine. Član Kluba Demokratske Omladine Vranje, član saveta omladine i podpredsednik IO KDO DS Vranje. Takodje, učestvuje u radu odbora za obrazovanje, učestvuje u medijskom predstavljanju OO DS Vranje.


Radi electro-house muziku, kao DJ. Saradnik je i autor muzike za kultnu emisiju ZAIR, Zorana Modlija (Zakon akcije i reakcije www.modli.co.yu), sa koje je moguće preuzeti njegovu muziku, kao i fanzine : Electro One, posvećen audio opremi , Mobile Mobile, posvećen mobilnim telefonima i mobilnim tehnologijama, HD Computer, posvećen računarima i softveru. Bavi se i novinarstvom, web-designom i 3D računarskom animacijom. Kolumnista nekoliko web-sajtova, i autor nekoliko Internet blogova (on-line internet publikacije) . Takođe, sarađuje sa časopisima iz oblasti tehnologije.(časopis Jabuka). Član je Udruženja novinara Srbije. Takođe je i programer, bavi se naprednim programiranjem u programskim jezicima Java i C#.
Autor je nagrađivanog programa Kalkulator 1.1, univerzalnog kalkulatora koji je nezavisan od vrste računara na kojoj radi, a radi i na mobilnim telefonima. Ovaj program je potpuno besplatan i može da se preuzme na internet adresi bluecalc.topcities.com. Za ovaj program je dobio i specijalno priznanje na Republičkoj smotri talenata 2005 godine u Kladovu, u organizaciji Republičkog centra za talente.
Saradnik je Regionalnog centra za talente u Vranju, u oblasti informatike

trajkovicivan

trajkovicivan
Datum rоđenja:  03.05.1982 Pol:  Muški Član od:  24.10.2009 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed