freelancerbgd

Lansirajte svoj projekat odmah ! Mi pravimo vrhunske web sajtove !
 
Internet Solutions Freelancer je marketinška agencija mladih ljudi koja se bavi novim tehnologijama sa sedištem u Beogradu. Freelancer je ideja novog pristupa marketingu, programiranju i web dizajnu.
Web dizajnom se bavimo više od 10 godina, dok kao firma poslujemo od 2007. godine. Mi smo tim od 5 profesionalaca sa diplomama računarskih fakulteta, akademija dizajna i fakulteta organizacionih nauka i do sada smo uspešno odradili preko 250 sajtova, internet prodavnica, socijalnih mreža i sms servisa.
Analiziramo i dajemo konkretne savete u vezi sa web sajtovima i online kampanjama, ideje pretvaramo u projekte koje dalje koriste i ažuriraju sami klijenti.
Naša kancelarija se nalazi u ulici Miloša Zečevića 1 u Beogradu. Poseduje najsavremeniju opremu, mrežu računara, svoje servere, konferencijsku salu i prijemno odeljenje.
Naša misija je da pružamo profesionalne marketinške usluge po povoljnim cenama. Naša vizija je da svi naši klijenti unapređuju svoje poslovanje uz našu pomoć, da sve svoje marketinške aktivnosti prepuštaju nama kao i da osvajamo poverenje što većeg broja novih korisnika usluga.

freelancerbgd

freelancerbgd
Datum rоđenja:  - Pol:  Muški Član od:  21.04.2011 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed