Stanimir Miljković

Rodom sa Novog Beograda i patološki vezan za isti. Vodio devedesetih (sa još nekim ovdašnjim blogerima) najromantičniju od svih borbi - borbu za Slobodu. Završio ETF (računare) i istom prilikom odlučio da nije za (ozbiljnu) politiku - suviše nefleksibilan, radikalan i bez dara za kompromis (ali još uvek radi na svemu. Borba mu dala romantičnu mladost, spoznaju da jedan čovek menja svet i sadašnjeg Kuma.

Postao, kažu ljudi, solidan u svom poslu (ICT). Radio uvek i samo projekte gde je mogao da unese strast. Dizajnirao i razvio nekoliko veoma velikih IT sistema, stekao iskustvo. Od male porodične firme, sa dva partnera, napravio solidnog IT ritejlera, ali i dalje misli da su tek počeli svoj put.

Sanja normalnu i modernu Srbiju (neke vatre u stomaku nikada ne umiru sasvim). Nije glasao za Čedu i, evo, javno se posipa pepelom (ali i dalje ne glasa).

Najviše ceni sopstvenu slobodu. Sa tim nema zezanja. Nikada nije naučio da svira gitaru, jedri na dasci i još trista čuda - shvatio dakle da je jedan život malo.

Srećno oženjen svojom fakultetskom ljubavlju, najvećom laficom na svetu.

Update 2008: skočio iz (inače perfektno ispravnog) aviona. Padobranom. Jedna želja manje...

Stanimir Miljković

Stanimir Miljković
Datum rоđenja:  06.07.1969 Pol:  Muški Član od:  08.08.2006 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed