dkrstic92

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
 
Detinjstvo, dečaštvo, mladost... proživeo je u Kragujevcu na administrativnoj granici dva naselja - Stara Kolonija i Erdoglija. Spada među one "srećnike" čije je obrazovanje stručno usmerio dr Stipe Šuvar. Iz studentskih dana pamti Novi Sad pre i posle "jogurt revolucije". Tada su ga još uvek krasili svi oni divni mostovi.
U kragujevačkim školama predavao je francuski jezik, a u kafanama "Balkan", "Zelengora" i "Stara Srbija" sticao životno iskustvo. Na najlepši način i u pravo vreme osetio je čari novinarske profesije. U dva navrata na TV Kanal 9 sarađivao sa divnim i vrednim ljudima. Kao rezultat ostale su emisije: "Intervju sa Dušanom Kovačevićem", "Venecija", "Umetnički izlog", "Sinemaskop" i "Zona medija". Na televiziji Kragujevac od osnivanja uređivao je filmski program. Autor je emisija: Sedmi pečat, Portland - ogledalo Amerike, Umetnik u zemlji čuda. Ponosan na dane provedene u "Nezavisnoj Svetlosti"
Svojim najvećim uspehom smatra činjenicu što najlepše trenutke može da podeli sa četiri predivne dame: suprugom Snežanom i ćerkama Adrijanom, Katarinom i Irenom. Živi u Finiksu, dražva Arizona, SAD. Pre podne radi, posle podne piše a noću sanja o zavičaju.

dkrstic92

dkrstic92
Datum rоđenja:  21.04.1964 Pol:  Muški Član od:  01.06.2006 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed