sluhzaduh

"Ako vam ide lako, pogledajte dobro - možda vam je krenulo nizbrdo" - Marfijevo pravilo
 
Zovem se Vladimir Zlatić. Rođen sam u Čačku, iste godine kada je proglašen Ustav iz '74-te (27-og januara, što moji nisu povezivali ni sa kakvim svecima), dakle iste godine kada je rođeno i "Bijelo dugme". Nadživeo sam ih oba.

Osnovnu i srednju školu (čačansku gimnaziju) i višu elektrotehničku sam završio u istom gradu, mada je moglo da ne bude tako: beogradski ETF mi je izmakao za nekoliko desetina mesta.

Strukom (inženjer elektrotehnike) se bavim samo toliko koliko mogu da je upotrebim da deci sa kojom sam doskora radio, pomognem da "svare" školsko gradivo. Donedavno sam bio zaposlen u humanitarnoj organizaciji gde sam deci pomagao da se snađu na internetu. Ovo sa školskim gradivom je proširenje projekta za koje sam video prostora, pa zašto ga onda ne iskoristiti.

Blogom sam se zarazio pre nešto više od tri godine. Najvažniju blog bolest, o čemu, šta i kako pisati, sam preležao na drugim blogovima, a i sada pišem na nekoliko. Nije svaka tema za svaki blog, pa sam tako i ja "podeljen" - "podvojena ličnost", rekli bi neki. Ni na jednom blogu ne pišem o struci, a na ovom bih hteo da napišem ono što mi uglavnom ne polazi za rukom da kažem u većoj grupi ljudi koji govore o politici. Inače, kad mi sagovornici dozvole slobodu, kažem da blog pišem da ne bih gušio ljude oko sebe ili pričao sam sa sobom. Deo tih priča koji se odnosi na politiku bih voleo da napišem ovde.

Na B92 sam povremeno pisao komentare na vesti i video sve mane komentara, a prednosti bloga. Jedna od meni najvažnijih prednosti bloga je da će na blogu ostati sve što napišem, a komentari na vesti tonu zajedno sa vestima.

sluhzaduh

sluhzaduh
Datum rоđenja:  27.01.1974 Pol:  Muški Član od:  10.07.2008 VIP izbora:  6 RSS RSS Feed