Glas Amerike B92 VIP

Glas Amerike (VOA) je osnovan 1942. godine i jedan je od najpouzdanijih izvora vesti u svetu. Glas Amerike emituje video i audio programe i objavljuje na internetu vesti, reportaže, analize i intervjue na 44 svetska jezika.

Blog Glasa Amerike na internet sajtu našeg partnera u Srbiji, B92, predstavlja zajedničk, tzv. community blog redakcije Glasa Amerike na srpskom jeziku. Naša ideja je da o događajima, trendoivima, stavovima i mišljenjima saopštenim u našem TV i online programu i ovim putem dobijemo rekaciju uticajne srpske blogosfere.

Potrudićemo se da ovo bude dvosmerna komunikacija naših novinara i reportera sa blogerima u Srbiji i dijaspori.

Želimo da promovišemo civilni diskurs i odgovoran dijalog kao temeljne vrednosti demokratije. Stoga vas najljubaznije molimo da se u svojim porukama i komentarima pridržavate sledećih pravila i standarda:

* Držite se teme.
* Nepristojnosti, vulgarnosti, govor mržnje, nepristojna prozivanja i slično – neće biti tolerisani.
* Bez ličnih uvreda i napada po bilo kom osnovu. Bez poziva na nasilje.

Sve vaše komentare čitaju moderatori koji, imaju poslednju reč kada je u pitanju objavljivanje ili brisanje unosa. Glas Amerike podstiče diskusiju i polemiku i neće cenzurisati komentare zasnovane na ideologiji ili političkim ubeđenjima. Vaše komentare nećemo kratiti i redigovati – ili ćemo ih objaviti ili nećemo.


Glas Amerike

Glas Amerike
Datum rоđenja:  - Pol:  - Član od:  17.12.2008 VIP izbora:  23 RSS RSS Feed