lepotani.com

Svet mozemo upoznati i da ne otvorimo vrata. Smisao neba mozemo dokuciti a da i ne pogledamo kroz prozor.
 
Svi čeznemo za ljubavlju, za toplinom, za neznošću, za onim iskonskim pripadanjem nekome do koga nam je iskreno stalo. Svakom on nas treba samo mali ljubavi i topline da bi mogli uspesno da funkcionisemo. Neophodan nam je prijateljski zagrljaj,stisak ruke,razumevanje.Osvrnite se oko sebe,mozda je bas nekom od Vasih nesrecnih prijatelja neophodna Vasa toplina,ljubav,i moralna podrska. Neki ljudi nikada ne dobiju podrsku kada im je zaista neophodna i onda razocarani izvrse samoubistvo. Pozovite Vase usamljene prijatelje na kafu/caj,pecanje, u setnju... Time cete pomoci i sebi i njima! Moramo se druziti,u slozi je spas.

Svi smo mi orahove ljuske koje se ljuljaju na moru života. I nikome nije nimalo lako...kad pronađu onu svoju drugu polovinu, pa se sklope, savršeno, kao školjka, onda plutaju, onda im ne može ništa ni vetar ni voda... Još od vremena kad je, po mitologiji, Zeus dao da se ubije savršeno biće (pola muškarac, pola žena) i da se njegovo srce podeli na dva dela i baci daleko jedno od drugoga, svi traže onu drugu polovicu srca, drugu polovicu sebe, da dalje brode, da dalje idu jači i samosvesniji...Retki to uspeju, neki pronađu samo privid te polovine, neki umru nikad je ne pronašavši, samo retki uživaju u svemu tome, makar i na daljinu, svesni te savršenosti, koja postoji, ali koja im nikad neće biti dostupna...Ali, imali su sreću, susreli su je...za tu spoznaju o postojanju svoje druge polovice, njenom traženju i prepoznavanju, makar ne bila uz nas, vredi živeti... Zato volite, borite se za ljubav, borite se da je zadobijete i zadržite, jer ona je jedina večna, sve ostalo je prolazno. Ma na kakve prepreke nailazili u tom svom traženju ljubavi i druge polovine srca, verujte, bit ćete nagrađeni na kraju. Shvatit ćete da je vredelo čekati, samovati, tugovati, tolike greške napraviti, zbog kojih smo se kajali. Sve je to cena prave i iskrene ljubavi.


Uradite jednu dobru stvar i ona ce se vratiti, mozda ne bas Vama, vec onome ko je u goroj situaciji od Vas. Posteno radite svoj posao,ne mislite o ruznoj strani zivota, vec gledajte unapred. Nemojte se nervirati zbog onog sto ne mozete, vec ulozite snagu u ono sto mozete da uradite! Ne mucite se pitanjima sta sve drzava nije ucinila za Vas, vec pogledajte sebe i preispitajte se sta Vi mozete uciniti da Vasoj zemlji bude bolje! Nemojte nikoga optuzivati, niti misliti zlo, jer zlo uvek ima lancanu reakciju. Sve dok budemo optuzivali jedni druge,ovoj zemlji Srbiji nema boljitka.

lepotani.com

lepotani.com
Datum rоđenja:  - Pol:  Muški Član od:  01.02.2009 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed