Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

u početku beše...Proba...!

!! Forum Proba B92 !!!! Forum Proba B92 !!

Divan Jubilej! 

Forumaši B92!

Hvala vam što postojite! Hvala vam za sve godine koje ste utrošili sa nama, na svim krasnim trenucima i mukama koje smo podelili! Mi - kao vaši domaćini, vi - kao gosti... kasnije ste se  transformisali u prave domaćine, a mi u osmatrače (ponekad i uz malo - ah! - banovanja, naravno-)).ćošak za mozgu teško shvatljive i nadasve duhovite cyber radove i zahvate...

...Hvala vam za zabavu! Za zabavu zvanu forum B92...ali ne onaj klasičan devedesetdvojkaški Forum...ovde je reč o drugim zvezdanim sistemima. Ovde se radi o Forumu "Proba".Dragi blogeri B92,svi koji se kačite i  visite s nama na blogu92 - znajte - ne zaboravljamo veterane koji su s nama skupa ispekli zanat ab-normalne &  vanzemaljske komunikacije na Probi.To je Nulta Lijana B92 net-džungle,na njoj vitlaju vrsni cyber stvorovi, primerci i vrste koje se ovde kod nas na blogu ne pojavljuju čak ni u naznakama. Proba je sad i Proba je večna i Proba je uvek. Forum Proba B92. Gospod Otac Forumaški i Proba Svevišnji. P r o B aP r o B akultkult1000.strana Probe-->uh oh ahuh oh ah19.septembar 2006. 
                                                                                                                          Beograd-->Kultni topik Foruma B92, Proba, juče dočekao jubilej, 1.000. stranuProba je pokrenuta greškom jednog od članova Foruma, pre gotovo tri godine. Već posle nekoliko odgovora, greška se pretvorila u duhovitu raspravu, a posle nekoliko strana postavljena je i prva fotografija s duhovitim potpisom.

To je uskoro postala praksa Probe. Dnevne, nekad čak i nezanimljive protokolarne fotografije, s duhovitim i aktuelnim potpisima. Potpisi su ponekad interne prirode i razumljivi samo redovnim posetiocima Foruma, ali neretko ima i onih sa snažnom političkom i društveno-aktivnom porukom.

Iako stoji na nelogičnom mestu za jedan zabavan topic, na podforumu koji je namenjen za tehnička pitanja funkcionisanja Foruma B92, Proba je više od 500.000 puta. Valja napomenuti da su i pored popularnosti tog topika svi autori Probe, kao uostalom i ostali članovi Foruma, anonimni.

Proba će nastaviti da živi u nepromenjenom, neformalnom obliku, potvrdjuju moderatori Foruma B92. Svečano!


peshcanik

...alo lukicu...alo b92 radio...fm i internet...

sta je sa peshcanikom u arhivi b92?

...propustio sam poslednju emisiju u 2006-oj..

..sng....tvoj virtualni ortak...