Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Pohlepa ili inat?

Evo me kuci na kraju nedelje. Umorna i srecna sto imam svoje kanabe na koje mogu da se sklupcam dok pijuckam vino i gledam TV. Danas mi je to kanabe veoma drago, a Boga mi, bila sam veoma nesrecna cele nedelje sto mu se uvece vracam.

Sta je to u coveku sto ga tera da se zaleti na nesto i ne pusta dok to nesto ne dobije? A ono sto ima odjednom kao da nista ne vredi.

Resila sam da se selim. Onako, da dobijem malo vecu sobu, malo lepse kupatilo, malo moderniju kuhinju, mozda i terasu. Nije da mi je potrebno, ali onako pozeleh da razbijem malo dosadu. Mozda da bih mogla da kupim nove zavese, da smestim negde visoke police za moju DVD kolekciju. Mozda i zamenim krevet. I krenuh u istrazivanje trzista. Malo svrljala Internetom, okrenula par agencija, videla neke lose stanove, a onda i jedan koji mi je bio osrednje lep. Na ivici kica, sa laznim kaminom i kaki boje zidovima. Onda onako, tek nekako reda radi prema agentu koji me je vodao gradom danima, za taj stan dam ponudu ispod cene. 

Uvece me zove agent i kaze: "gazdarica zeli trazenu cenu ili ne izdaje". Odoh da spavam i ne mogu da zaspim. Razmisljam o tom stanu, kako se zidovi mogu prekreciti, kako bi moj televizor lepo stao iznad laznog kamina i kako u kuhinji ima mesta za onaj dupli frizider o kome godinama sanjam. I kako je i pijaca blizu. I javni prevoz. I ima gde da se parkira. I shvatam da mi vise nista nije 'onako'. Shvatam da ga zelim. Bas jako zelim. Te noci nisam oka sklopila. Na posao dosla dva sata ranije. Sacekala da se otvori agencija i ponudih trazenu cenu. Moci cu da je platim. Samo malo da smanjim izlaske, i kupovinu garderobe i to je to.

Ne lezi vraze, nisam jedina kojoj su se svideli visoki plafoni, kamin koji ne radi i velika kuhinja. Gazdarica je dobila dve ponude i sada agancija prelazi na aukciju, pa ko da vise. I tu sve krenu nizbrdo, ne mogu da spavam, ne mogu da jedem, povraca mi se. Ne mogu da dozvolim da se neko drugi useli u MOJ stan! Smisljam kako da jos vise stegnem kais i platim sta se platiti mora. Ako ne kupim par poklona za rodjendane, i pocnem da iskljucujem bojler to je vec nesto. U stvari ne moram ni na more ove godine. Ici cu gradskim prevozom, to je ekoloski ispravno. Ustedecu i na hrani. U svari ako prestanem da jedem, onda ne moram da idem vise ni u gym, niti da za isti placam clanarinu.

I eto moje trece, revidirane ponude koja telefonskim zicama preko agenta putuje do vlasnice stana. Bezobrazno visoka, finansijski samoubilacka, ali s dobrim sansama da mi osigura ulazak u stan. Moj stan. Samo moj stan. Stize veredikt - ponovo odbijena. Neko je ocito hteo i mogao da ponudi vise. Ne znam kako sam uopste zaspala sinoc. Bilo mi je tuzno, stomak mi se uvezao u cvor. Kao da mi je neko oteo stan koji sam svojim rukama zidala. Kao da mi je dedovina, kao da ima uspomene, kao da je jedini na svetu.  

Jutros sam se setila da je u kupatilu pocepan linoleum, da ne postoje kuhinjski elementi, da su sva vrata ispucala. Da ne pominjem kaki boju zidova. Pa i vestacki kamin! Kakav je to samo kic. I sta mi bi da ulecem u aukciju! Kakava je to sila, pohlepa ili inat, koja muti coveku razum? Samo mi kazi da ne mogu, i eto mene k'o cicica iz 'Ko To Tamo Peva' placam dve karte umesto jedne. Ove nedelje sam naucila nesto o sebi.

Da budem iskrena, dobro je ispalo. Ni ovaj stan u kome sam nije uopste los. Nema pijace u blizini, nema ni kamin, ali ima visoke plafone i zidove bele k'o sneg. Sutra idem po nove zavese. 


Ni Pohlepa ni inat

vec ubitacno zarka zelja za promenom, a kako je do sada sve bilo manje vise sredjeno, tako svaka promena zahetva iskok iz reda i klasifikacija, principa i postupaka, i samim tim, sve ovo sto vam se desavalo Vam je dobra lekcija, kako zapravo naleteti na stan a ne traziti ga.

ja vama iz iskustva.

P.S.
Nasmejali ste me.


Kad hoćete promenu (u ovom

Kad hoćete promenu (u ovom slučaju životnog prostora), ima jednostavan ali vrlo delotvoran način. Malo boje, četka, prefarbamo jedan zid nekom lepom intenzivnom nijansom, i eto ga... (Kao kod onih žena koje, nezadovoljne životom, svaka dva meseca menjaju boju kose:))))


To je dobar savet

i mislim da cu ga prihvatiti :-)


Ako Vam se nekako uklapa

Ako Vam se nekako uklapa vanila-banana žuta, mnogo je dobra, a i deluje pozitivno, milina jedna, ja sam mami jedan zid u predsoblju okrečila prošle godine, i lepo se živa pojela što sam potrošila ideju, sad mi glupo da i u svojoj kući ošinem to isto :) Odma' bi mi prikačili političku konotaciju :)))


Ne bi mi zuta pala na pamet

Ali vredi probati. Mislim da cu kupiti one testere u malim pakovanjima pa da se malo igram. Pa sta bude najbolje prolazi.


prijateljica

moje mame kupi nove soljice za kafu.... :-)

nova boja zida, nove zavese, novi prekrivac za krevet, nova slika...


Najbolje obožavam nove

Najbolje obožavam nove šoljice za kafu :))) Kupila sam opet jedne neki dan, eno ih čuče u šteku čekajući da se prikažu mojoj jačoj&lepšoj polovini u pogodnom trenutku. Uvek se setim Helginog saveta Honi : "Znaj, kad se udaš, uvek ćete želeti različite stvari. On novi brod, a ti kućicu na obali":)


A nov partner? Nov dodir?

A nov partner? Nov dodir?


mozda

ali na 'starom kanabetu'?...hm...makar da se prekrije nekom lepom 'prekrivaljkom' pa onda novi dodir novog partnera na novoj presvlaci (a moze i kanabetu) :-))


BoL

uz nov dodir vishe uopste nije vazno kanabe. Moze i bez kavijara :)


mozda

ali kad 'fascinacija' novim prodje...opet smo kod starog kanabeta :-))))


Onda malo posle, opet nov

Onda malo posle, opet nov partner/ka, na starom kanabetu. Ovoga puta umesto novog pokrivacha, novi jastuchici. :))


I

ja na prolece mislim potpuno preurediti stan.
Poshto mislim parket zameniti sa brodskim podom, uz to ide i krechenje, izbacivanja nekog nepotrebnog nameshtaja da bi se dobilo na prostoru..ochekujem potpunu transformaciju.


Four poster bed

A ja cu jednog proleca, kada god to bilo, kupiti sebi Four Postered Bed.

Samo pogledajte

http://www.fourposterbed.co.uk/bigpics_files/beds/juniper.htm


Noouuu!!!! Neeeeee!!!

Noouuu!!!! Neeeeee!!! Brodski pod umesto parketa nicht gud! Osim ako parket nije dibidus crko a nema se love za novi. Nou brodski pod! Hoblovanje parketa + bezbojni lak u dva sloja oko 3 evrića po kvradratu, ako nisu menjali cene!


parket

je najbolji kad se premaze par puta taaaamno braon sadolinom, bude skoro crn, pa 4x lak! onda je neunistiv i potpuno izgleda kao da si stavila podeblje staklo na pod....i onda jedna crno.bela kravica preko ;-)
(da, ubijemo je, pojedemo, oderemo pa na pod...pa bolje kravica nego zebrica, jeltakotakoje!)


Auu

BoL zastrani ga ti sa zhivotinjama na podu..chuj kravica, zebrica ccc:-)))))


jel?

(trep)

ovo
i
ovo


Tu

vishe ni TREP ne pomazhe, sad sam stvarno ljuuut:-)))


ali

mogu i vestaci da se prave (pogotovo za zebru)...a kravice vec ubijaju, (zar ne? :-)))

ps. trepcem sve sa svarovski kristalima!!!


Ma

ja ne mogu ni veshtachke da gledam, a kamo li ove prave:-)))
Veshtachke trepavice sa kristalchicima mozhe, al' josh uvek sam ljut:-)))


jel si

ovako ljut?
:-))


Tako!

Bash tako:-)))))))))


BoL, tamno braon parket

jeste idealna strafta za promenadu istobojnih kukaca- kapitalaca, ukoliko ih ima :))). Ja sam, za promenu, posle hoblovanja, koristio akrilnu boju (mesa se sa vodom), koju mogu da smuckaju po bilo kojoj kalibraciji/nijansama. Izbor je pao na zelenu (prirodna, biljna boja). Naravno, preko toga ide lak za parket, po propisu. Ova zelena boja (malo razvodnjena, da bi ostala vidljiva "tekstura" hrastovine), za sada nije rezultirala promenadom vanzemaljaca, ali, ko zna...(?).

Zeleno-zutu/ zeleno-crvenu kravicu zasad nemamo, na zalost, ali ideja mi se svidja, veoma.


a pazi ovaj

od broda :-) jel vidis onu malu zivotinjicu belu, kozicu, e tako samo izlakirano sve 4x i onda crno.bela kravica ;-) cisto beli zidovi...


Podseti me

na moju lodju, po brodskom podu (ali, ja po svome, opet ublazih kontraste- zeleni pod, svetlo pastelni zid). Sad i ja 'ocu kravicu (jel' mogu da je malo ofarbam?):))

PS: za Kzz
Brodski pod nikom ne preporucujem da postavlja u zemlji srbiji. Razlozi:
- los kvalitet drveta (camovina, smrca, itd. made in R.Sumska)
- sirove daske (u 99,99% slucajeva) rezultovace razmacima u koje mozes da zavuces prste, par meseci nakon postavljanja
- ako cekas da se daske propisno osuse (barem 6 meseci, na promaji), dobices krive daske (postavljao sam jednom, na svojoj lodji, sa jednim drugarom/zaljubljenikom u drvo, vise nikad!)


imas i braon kravicu...ali

imas i braon kravicu...ali ona mi je lepa samo na jastucima. nego na to ide mislim (ako je koza zivotinjke, kazezzoze oprosti!) one malo od koze(one sto nije rundavo?), mislim da je koza, samo sto malo smrducka :-) ali valjda ima i neka bela kravica, a?


Pedja!

Hvala na preporuci, ali ne zhivim u Srbiji, a i brodski pod je u klik-klak fazonu, ali josh sam u fazi razmisljanja, pa skontat cu neshto:-)))


I

Ja sam mislio na zelenu boju poda (odskache od standardne boje, a prirodna)


Pa

i nije bash parket nego laminat..a i bash crko skroz.
Parket mnogo skup, laminat vishe necu, tako da ostaje samo brodski pod.


To je druga priča! Laminat

To je druga priča! Laminat - aut! Onda može brodski pod! Evo javljam se kao dobrovoljac za postavljanje, mnogo volim da me muče te uređivačke muke :)


Kaze

idi na neko stovarishte i nadji table shper- ploce, pa ih iseci na vece kocke, pa lepi onako u shreh. Onda bajc, ili samo bezbojni lak, a moze i cheri lak. Sve je bolje sam nemoj laminat.


Pa

da se dogovorimo na prolece:-)))


ok

dogovoreno, samo mojne laminat:)


Čekaj malo, JJ, da utvrdimo

Čekaj malo, JJ, da utvrdimo ko ugovara posao?! Ja se već samopozvala :)


Da

se nebi svadjale pozivam vas obe..dogovoreno:-))))


Moj brat kaže "dve žene -

Moj brat kaže "dve žene - pijaca", ali ja pristajem :)


Pa ti Larina

Ja samo konsalting, poneka ideja, ali ti sve resto. :))Ja cu african bit :)


Već spremam alate & pribore

Već spremam alate & pribore :)))


Vidim

poslove ste vec podelile, a shta cu ja da radim - da kuvam???


Pa normaaalno.

Pa normaaalno.


E

spremite se onda na vegetarijansku kuhinju kod Kazezoze:-)))


super

Ja sam vedzi takodje :)) Ne zanam shta je sa koleginicom?


ne vredi da trepcem vise, ja

ne vredi da trepcem vise, ja volim mesance mada vise ribu...ali moze veg (ali sto mora da je na kravljoj kozi postavljen (hehehe, kvarna sam!)!
ps. vidi gore, ako nije jasno ;-)


Bebice, a jel mora bash

Bebice, a jel mora bash prava koza? Mi smo ovde vegetarijanci i ljubitelji prirude. Jel moze kravlji print? Ajd kompromis - tigar print? Tigar print je kul :))


ma da!!!

pa i rekla sam negde da moze print! ali kravice vec ubijaju...nista ne mogu tu, zar ne? zebra nikako! ni lavovi/tigrovi...to mi je heavy! mislim, to bih ja po kratkom postupku, te sto ih love (medveda npr) da bi ona razjapljena glava sa kozom i staklenim ocima lezala na podu i plasila decu!
i ne nosim krzno...ali kravica na pod! ;;-))


O, bebi

meni je kravica skoz kul. Chak imam neke modne detalje sa kravljim printom. Ali kazzzoze se buni. On se ljuti na kravicu. I otisho je da spava. Kaze ima sutra neshto :)


ma mora on

malo one papricice da porucka (klin se klinom izbija :-)

nego evo:

i gde je koza? pa ili u jakne ili u tasne/cipele...ili na pod...ja bih samo jednu na pod...inace ne volim printove ali satuchici i taburetici od kravice su bozanstveni...a tigar/leopard...ne volim ni detalj...kravica = sve volim, i mlekce i preradjevine od mlekca i supicu i sniclicu...(sorry)

ps. imala sam ja jednom davno raspravu bas sa kzzkzzzz :-) oko vegi/ne vegi...kazem ja da biljka cak ne moze ni da pobegne kad hoces da je...ehem...a on da biljka 'voli ' da je ubrana, kad je jednogodisnja ili plod njen, kad je visegodisnja...sto znaci da se biljke uzgajaju radi ishrane....so, kakva je razlika ako uzgajas koku/gicu/kravicu...i jabuku/kukuruz/luk?


Kravica

"malo one papricice da porucka (klin se klinom izbija :-)"
mislim da je za kzzkzzzz bolje da se klin klinkom izbija :)
Shto stiche vegi/ne ja nenam nishta sprocu ljudi- mesozzdera. Ko shta voli nek jede- dal' je lesh od zivotinje, dal' lesh od biljke, nekeko mu se na isto svodi :)))


patosamtelatikazem :-)

leshjelesh.

a kzkzkzkz nek klin izbija kako mu draze :-))))))

ps. koliko troooolllll!!!!!! wowowowow!!!! gori smo od tamare i draga(dragoa?), imali su nevidjen troll veceras :-)) trollsky, b(l)ogovksy! :-)
ajmo off, mora se radi malo nocom...k'noc bebishka :-)


Ku' noc, bebeice

Ku' noc, bebice i sanjaj lepo na tom starom kanabetu :))


za kanabe ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=J4keNw7Q0Aw
ps. poseban pozdrav srdjanu fuxu, koji me podsetio na ovaj song, jednom davno na blogu...i jos jednom cestitke, zna on zasto :-))))


BoL,

razlika je u krvi (biljke je nemaju):-)))


Dame!

Moram da vas napustim jer moram u krevet.
Sutra ochekujem veoooma interesantnu posetu.
Da okachim jos malo muzike za kraj.

Laku noc:-)))


Di cesh sad kad je

Di cesh sad kad je najlepshe? :))


Može! Samo, oprez, mene

Može! Samo, oprez, mene odma' ponese pa počnem da kreiram naokolo :)))


samo

napred!!!!!


brodski pod

Ja navijam za broski pod !

Jeste zezancija (lose daske i sl.) - to se moze srediti tako sto nakon susenja kad se pojave dilatacije izmedju dasaka smesas piljevinu i lak i popunis te kanale - i bude posle super

Brodski pod nije prakticniji od parketa - ali nekako "ima dushu" - sto takodje zavisi od celokupnog enterijera.

A taj fazon sa zelenim, i jos tako da se vidi tekstura drveta, uz uklapanje sa ostalim delovima enterijera - moze biti cudo!


kaze...

tebi su lakshe sve te promene uz sav taj african beat:))


JJ

Mislish na ovakav biet.


choveche, Dzindzer Bejker :)

choveche, Dzindzer Bejker :)


Dzindzer

je kad je napustio Kreem, malo shvrljao po Africi druzheci se sa Felom Kutijem i Tony Alenom..uz ovakav ritam i brodski pod nam lakshe pada!


Ziva istina - uz Kutija sve

Ziva istina - uz Kutija sve lakshe pada. Za nas vegije preporuchujem pashkanat pechen u rerni sa limesom i majchinom dushicom. Za BoL cemo dodati neku krmenadlicu (obashka).


slatke su vam muke...

slatke su vam muke...


камин ,а плафоне и да не помињем

само да потсетим да је филозоф попер, има томе,се досетио да када утупимо желећи нешто ,исправност тога мишљења може се сматрати реалним само тада ако му се може доказати
погрешност.све друге тврдње су лук и вода те спадају у домен метафизике.
тако и у вези стана бива. . .гђо вујновић.


Kiselo grozdje

U takvim situacijama uvek se treba mashiti za Ezopa :)


Poper

Profesor nam je bio veliki poštovalac istog (p.a. nikad ga nisam razumela).
Trazio je da za njegov ispit spremimo 10 Poperovih knjiga, za kojima je potraga trajala mesecima. Onda se profesor razboleo i umro. Pre ispita. Metafizika. Valjda. Profesor posle njega Popera nije ni spomenuo. Ukus. Isti. Valjda.

p.s. 3 - soban, namesten, KTV, telefon, bela tehnika, etažno grejanje, mesečno plaćanje...(kaljave peći...ukrasa radi)...
p.p.s. ni pohlepa, ni inat već...pragmatizam


zaboravih najvaznije

Na Vračaru, useljiv od prvog...


Imam ja stancic na Vracaru

i to samo moj. Najlepsi na svetu. Ali sam trenutnio na privremenom radu u Londonu. A ovde, ni kuceta ni maceta, ni Kalenic pijace.

Hvala na ponudi komsinice u svakom slucaju :-))


Ima koliko ja znam neka

Ima koliko ja znam neka makedonska radnja gde se prodaje plazma i ostalo, a i moja veza u Londonu može možda da pomogne ako treba nešto da se uradi po pitanju uređenja stana :)


Jedem fish'n'chips, ne smeta mi

a plazmu i tursku kafu mi donose drugari kad 'svrate'.

Jedino za cim mi dusa cezne je Burek, vruc sa sirom. Ah!


Eh,

ali, možda će se neko zainteresovati.
London, divan grad. Bila sam u njemu vise puta. Secam se (imala sam mozda pet, šest godina), kada je u podzemnoj železnici nestalo struje. Potpuni mrak, panika koja se u tišini širi vozom, lupanje srca, polagano nestajanje kiseonika, minuta koji su trajali i trajali...večno. Druga sećanja su kasnija i veselija: kružeči beskonačno u krug onim silnim jednosmernim ulicama (jer nikako nismo uspevali da pronadjemo pravu), nakoliko puta nas je zaustavljao isti Bobi i upozoravao, iznova, da ubacimo nosiljku kisele vode sa krova u auto - mi iza ćoška, a nosiljka opet na krov (naša posla). Ili, kako sam kroz London išla umotana u karirano ćebe, jer su nas u Francuskoj opljačkali. Jos negde imam šolju sa fotografijama Princa Čarlsa i Lady Di (pred venčanje) kao i rolnu prozirnog žućkastog toalet papira (uzetu iz nekog muzeja) na kojoj piše: Government property.


I danas se siri panika u podzemnoj,

ali iz straha od terorista - bomabasa samoubica. Promenilo se vreme.

Ali grad je i dalje lep.


samo renta?

Ja sam u drami kupovine stana od septembra prosle godine...
Mora Vracar, pa tu sam odrasla..:-)
Mora kredit - Vracar kosta!
Mora da je uknjizen!
Svasta mora...
Tako da molim divne ljude ovoga bloga da me upute ako imaju kome...za oko 100k eur
Oli - za tvoj slucaj, privremeno ludilo je jedino objasnjenje,dobro je,proslo je


Nije ni pohlepa ni inat,

vec naivno verovanje da je sreca tamo gde mi nismo jos stigli, ili je sreca imati svoj stan, svoj auto i slicno.

moje iskustvo govori, da ni sama Desanka Maksimovic nije bila svesna koliko je bila u pravu, kada je napisala da je sreca samo u iscekivanju i nagovestaju.

kada nam se ta sreca na kraju desi, to jest da budemo sa nekim o kome sanjamo, shvatimo da nije to bas tako kako smo zamisljali i iscekivali, retki su izuzetci ovog pravila.

kada nemamo stan, i sanjamo o sreci kada cemo ga imati u samom vlasnistvu, tu tek pocinje agonija, ta sreca vas prodje kada shvatite da je sasma normalno da imamo stan, sta je tu sreca, ma kojesta.

sta hocu da kazem, covek je ipak prokleta vrsta,pa kada ga neka sreca u zivotu snadje, odmah je se zasiti, i za nekoliko dana vec percepcira na sledecu i neku drugu stvar koja bi mu mogla doneti srecu.

i sve tako u krug !

uzimam moj slucaj, Osamdesetih godina sam mislio da bi bio najsrecniji covek na svetu, kada bih imao nekim cudom svoj stan u centru Beograda.

vec sredinom Devedesetih godina pisac ovih redova je bio vlasnik ne jednog vec nekoliko stanova u najstrozijem centru, i sta da vam kazem, ne da me to nije cinilo srecnim, vec naprotiv, cinilo me sputanim, jer sam u dzepu morao da nosim pola kile kljuceva.

avaj, postao sam rob nekretnina, morao iste da obilazim, opremam, placam sve moguce i nemoguce racune i dadzbine, ma uzas jedan, pakao, i na kraju desio mi se suprotan efekat, postojao sam srecniji kada sam iste nekretnine prodavao i smanjivao kolicinu kljuceva u svom dzepu.

dakle, ocito 98 % ljudi na planeti koriste najvise 2 % svog volumena mozga, zato im se i desavaju stvari kakve im se desavaju, uglavnom pogresno procenjuju svoju srecu, pogresno misle da je sreca ono sto nemaju, a ne ono sta imaju.

oduzio sam ljudi, mogu o ovome da pisem do ponoci, ali da stanem ovde, dosta sam divanio o temi Blogerke OliVere.


Kanda Vas je neko tuk'o po

Kanda Vas je neko tuk'o po ušima da postanete rob nekretnina. Što se lepo niste zaustavili posle prvog? Pohlepa ili inat? :)))


Larino,

pa ako si procitala ceo moj tekst, mogla si da zakljucis da nije ni pohlepa ni inat, vec naivnost da je to sreca, a videla si da sam vec gore rekao da je to privid iste , ispostavilo se da je covek toga svestan tek kada mu se to desi u praksi.


Čuj, pročitala :) Samo ne

Čuj, pročitala :) Samo ne razumem kako je

Quote:
uzimam moj slucaj, Osamdesetih godina sam mislio da bi bio najsrecniji covek na svetu, kada bih imao nekim cudom svoj stan u centru Beograda.
postalo
Quote:
vec sredinom Devedesetih godina pisac ovih redova je bio vlasnik ne jednog vec nekoliko stanova u najstrozijem centru, i sta da vam kazem, ne da me to nije cinilo srecnim, vec naprotiv, cinilo me sputanim, jer sam u dzepu morao da nosim pola kile kljuceva.

Ja bih stala posle prvog, osim ako ne bih odlučila da batalim svoj posao i pređem profesionalne rentijere, ako se tako zove ta profesija :)


Milutine

"vec sredinom Devedesetih godina pisac ovih redova je bio vlasnik ne jednog vec nekoliko stanova u najstrozijem centru, i sta da vam kazem, ne da me to nije cinilo srecnim, vec naprotiv, cinilo me sputanim, jer sam u dzepu morao da nosim pola kile kljuceva.

avaj, postao sam rob nekretnina, morao iste da obilazim, opremam, placam sve moguce i nemoguce racune i dadzbine, ma uzas jedan, pakao, i na kraju desio mi se suprotan efekat, postojao sam srecniji kada sam iste nekretnine prodavao i smanjivao kolicinu kljuceva u svom dzepu."
Avaj, kuku
Grunule su mi suze na ochi


jel vis

kako mu tesko bilo u devedesetim...rasplaka me covek...mislim, teski kljucevi...teba to nosati i nosati...


Nema Milutina, ode da obiđe

Nema Milutina, ode da obiđe nekretnine dok su stanari na koncertu ElOrga :)


Hvala,

na saosecanjima u mojim mukama.


suze u ocima...

Dragi Milutine,
Potpuno vas razumem...Covek nije srecan (ovaj od nase vrste)sa onim sto ima, dok to ne izgubi.
Ali, kako ste se osecali kada ste kupili svoj prvi stan, prvi put poljubili devojku, dobili prvi dobar posao?
Zbog zelje da nam se ponovi taj osecaj u stomaku, valjda i zivimo?


"Zbog zelje da nam se ponovi

"Zbog zelje da nam se ponovi taj osecaj u stomaku, valjda i zivimo?" Leptirici u stomaku za simoni i Milivoja


hehe, tacno!

Valjda sam u toj fazi(stalno sam u nekoj fazi:-))Fale leptirici!
Slazem se da je novi baja na starom kaucu much better!


Evo, Olivera, ako zelite, ja

Evo, Olivera, ako zelite, ja cu da Vam izdam stan negde u oktobru. Visoki plafoni, do tada ce biti renoviran, nema kqamin, ima mnogo istorije iza sebe i mnogo mojih uspomena koje sam ostavila u devojackoj sobici. A i pijaca je blizu. Pa ako vas interesuje, javite se.
Pozdrav,
Jelena


Jelena

Javljam se u Oktobru ako bude bilo potrebe.


Vazi!!!!!!

Vazi!!!!!!


Burek, vruć sa sirom ...

Burek je UVEK I SAMO UVEK sa mlevenim mesom, sve ostalo su surogati ili pite i gibanice. Ali, opraštam ti neznanje iu kulinarike. Ima vremena, naučićeš i traži dalje stančić, svaka promena je dobra. Laku noć!


Nazad na

Zemlju.

Olivera, Chelsea? Lep blog!


Chelsea

ili S.Kensington, a moze i Fulham.


Meni se ipak cini da je to

Meni se ipak cini da je to ona obicna, najstarija frka od gubitka kontrole. Ne smem da stanem, ne smem da spustim gard, akcija, promena... Tako bezimo od monotonije i borimo se sa anksioznoscu koja preti ukoliko stvari ispustimo iz vlastitih ruku... Join the club!