hrabar.jpg 

Novak Djokovic imao je svoju veliku premijeru pred Njujorskom publikom 2007. godine, i slicno mnogim dobrim predstavama na Broadway aveniji, Noletov šou je posle cetri godine i dalje vrlo popularan. Te 2007. godine je nasem teniseru bilo prvo Grand Slam finale, i kako to vec biva, imalo je dva cina. Prvi cin je bila drama, Nole je na pozornici Arthur Ashe stadiona dao sve od sebe protiv tadasnjeg prvog reketa sveta Roze Federera, koji ga je te veceri u tenisu nadmasio. Drugi cin, posle uobicajenog intermeca od 20 minuta, bila je komedija i odigrala se pred novinarima na konferenciji za stampu.

 

 jutro_sreda.jpg

U zelji da sa Indian Wellsa smanjimo broj blogova koji se svaki dan kace, a opet docaramo atmosferu sa stadiona, danasnji mec izmedju Djokovica i Andujara cemo uzivo pratiti preko ovog bloga, komentarisati sta vi vidite na vasim televizorima, i sta se desava ovde na terenu. Takodje mozete da predlozite pitanja koja bi postavili Djokovicu posle meca.

 

Dok cekamo Noletov mec, evo nekoliko fotografija sa US Opena. Slicne fotografije biste verovatno lako mogli da nadjete na Internetu, ali za neke se ipak nadamo da ce vam prikazati nesto novo sa ovog turnira.  Fotografije su nazalost vrlo malog formata, jer tako ovaj Blog program nalaze. Medjutim, ako kliknete na fotografiju, videcete je u vecem formatu.

 

 

             polufinale_nole.jpg

 Nebo jutros iznad Indian Wellsa izgleda kao nikada do sada na ovom turniru, planine sa zapadne strane drze oblake sto bolje mogu, ali se polako prelivaju i dolaze ka ovom gradu. Fotografi u medijskom centru su komentarisali da je ovo odlicno vreme za fotografisanje, samo okrenete fotoaparat ka nebu, i gotova stvar.

Mec izmedju Amerikanca John Isnera i Novaka Djokovica pocinje Isnerovom servom od 124 milje na sat. Dosta takvih pa i mnogo brzih servi se danas ocekuju, jer je to Isnerov najveci adut.

 
2010-09-10 06:15:44
Sport| Zabava

US Open: Južni, Vetar, Ana, Kurnikova

Nikola Olić RSS / 10.09.2010. u 07:15

Nikola Olic B92
Nikola Olic B92
Našu izreku da 'vetar cepa' danas bi trebalo kolegama ovde prevesti na engleski. Na glavnom ulasku u US Open centar, četri ukrasne zastave jutros su se pocepano vijorile i služile kao podsetnik onima koji gledaju preko malih ekrana da vetar ovde i dalje zaista cepa.

 

Svašta se prevodi sa jezika na jezik u toku US Opena, uglavnom

 

 

nole_semafor.jpg

 

 Tacno u 1pm, uz muziku koja podseca na Prodigy, Novako Djokovic je izasao na glavni teren, nekoliko metera iza danasnjeg protivnika Nicolasa Almagroa. Anina konferencija za stampu pocinje za nekoliko minuta, nastavljamo sa zivim javljanjem sa terena u toku meca, cim zavrsimo razgovor sa Anom.

Anin intervrju je sa zadovoljstvom trajao duze no sto je uobicajeno, tako da tek sada vracamo na tribine, Almagro je upravo servirao 130 milja na sat, i dobio gem. Na semaforu pise

 
2010-09-12 01:56:17
Sport

US Open: Razgovor sa Novakom posle pobede

Nikola Olić RSS / 12.09.2010. u 02:56

Nikola Olic B92
Nikola Olic B92
Novakova konferecnija za stampu pocela je malo posle 8pm, u prvom i drugom redu bili su novinari iz nasih krajeva. Cestitali smo mu na pobedi protiv Federera, strpljivo saslusali engleski deo konferencije za stampu, i onda presli na sledeca pitanja.

 

ugao.jpg

 

 

Posle uzbudljive i relativno lake pobede nad Nikolajem Davidenkom, Novak Djokovic je u prizemlju Artur Es stadiona popricao sa manjom grupom domacih novinara.

Sta ti se najvise dopalo u tvojoj igri veceras?

"Verovatno psiholoska stabilnost tokom celog meca, to je nesto sto mogu da izdvojim. Mislim da sam odigrao dobro kad je bilo najpotrebnije. Cinjenica je da se nisam najbolje osecao na terenu danas jer sam usao pasivno u mec, jer sam znao da je on jako agresivan i da ce biti

 

12:01pm

Poslednje sto nam je Ana Ivanovic rekla juce posle njene pobede je da se ne bi usudila da vozi kola po Njujorku. Kaze da je zbog kolicine saobracaja i problema sa parkiranjem lakse da je voze Oficijalna vozila sa US Opena. Jutros su i najiskusniji vozaci Njujorka imali problema sa parkiranim vozilima. Ovaj kamion cistilica koji posle kise obicno ima bas dosta posla morao je da se provlaci sa uvucenim metalnim cetkama izmedju pogresno parkiranih automobila, ciji vlasnici su zaboravili kad je bas u ovoj ulici Brooklyna zakazano ciscenje.

9_ulica.jpg'
 

Vrlo vazan momenat u mecu bio je u prvom setu pri njegovom vodjstvu od 2:0 i sa rezultatom 40:40. Kakve si promene napravio u svojoj igri u tom momentu?

 

"On je poceo mec bolje nego sto sam ja, medjutim srecom po mene to su bila samo prva dva gema i odmah posle toga je sledio brejk sa moje strane koji je bio presudan. Posle toga sam uspeo da kontrolisem igru sa osnovne linije i da udjem u komfor zonu i da njega nateram da gresi."

Na svim prethodnim mecevima imao si po jedan set koji si dobijao sa 6:0. Koliko je to uticalo na to kako si se osecao

 

Nikola Olić

Nikola Olić
Datum rоđenja:  - Pol:  Muški Član od:  07.09.2010 VIP izbora:  8 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana