lupin.gifEvo u jeku prshtanja o dolasku Fiata u Srbiju (kao da je Tito vaskrs'o!), jedna vest vezana za anime i ovu veliku auto fabriku.

Kako trkacki webstajt Crash.net prenosi, Fiat ce izbaciti limitiranu ediciju Fiat Nuova 500 modela sa likom legendarnog lopova dzentlmena Lupina III.

Ovaj auto se pojavljivao u raznim delima (anime i mangama) vezane za ovaj lik, kao sto su: Lupin III: The Castle of Cagliostro i ovogodisnji televizijski anime film Lupin

 
2008-09-29 10:55:02

[ANIME] Mnemosyne

pitchwise RSS / 29.09.2008. u 11:55

mnemosyne.jpgRin je privatni detektiv koji uzima poslove svih profila. Njena prednost: besmrtnost. Zahvaljujuci polenu drveta Yggdrasill, njena asistentkinja Mimi i ona zive vec mnogo godina. Resavajuci probleme "obicnog" sveta, ona takodje biva uvucena u veliku zaveru izmedju bica pod imenom Apos, andjela i besmrtnih zena.

Ova serija je kao svez vazduh u zadimljenoj prostoriji punoj prosecnih anime serija koje se u poslednje vreme izbacuju na trziste. Ako je vas krajnji domet poznavanja anime serija "Pokemon", "Yu-gi-Oh", "Dinosaur King" i "Naruto" (tj. ono sto se daje na domacim TV kanalima), onda ni ne treba da citate dalje.

 
2008-09-29 16:33:31

[ANIME] Devil May Cry

pitchwise RSS / 29.09.2008. u 17:33

dmc.jpgPola covek a pola demon, Dante, je lovac na demone. Kroz svoju firmu "Devil May Cry" on resava covecanstvo demona koji su presli u nas svet.

Ova anime serija od 12 nastavaka, prati avanture ovog stajlish belokosog lovca na demone koji uz pomoc svojih (zenskih) prijateljica dominira demonski svet.

Bazirana na popularnoj CAPCOM-ovoj Playstation i PC franshizi "Devil May Cry" je podbacio. I to debelo.

 
2008-09-26 15:01:13

[ANIME] Strait Jacket

pitchwise RSS / 26.09.2008. u 16:01

strait_jacket.jpg U svetu gde magija i tehnologija zajednicki postoje, obe nauke se koriste na polju medicine, istrazivanja i ratovanja, ali sa razlicitim rezultatima. Preterano koriscenje magije je zabranjeno, jer prouzrokuje mutacije koje transformisu korisnika u divljeg, nekontrolisanog i nezaustavljivog monstruma.

Rayotto Stainberg je usamljeni vuk - "Takticki Carobnjak", predan samo jednom cilju - unistavanju ovih monstruoznih demona. Zasticen u svom oklopnom kalupu, "Strait Jacket", koji je stvoren da ga stiti i sacuva u ljudskom obliku, on hoda tankom linijom izmedju magije i ludila kao usamljeni ubica monstruma.

 
2008-09-26 16:17:48

[ANIME] Bus Gamer

pitchwise RSS / 26.09.2008. u 17:17

bus_gamer.jpgKada tri potpuna neznanca, Mishiba Toki, Nakajyo Nobuto i Saitoh Kazuo, dobiju posao od strane korporacije, da se takmice u ilegalnoj dog-fight igri obavijenom tajnoscu zivot im se naglo menja i upoznaju tamniju stranu urbanog zivota.

Ova tri mladica, potpuno razlicitih karaktera i zivotnih okruzenja, sa novim timskim kodom "Team AAA" (Triple Anonymous), imaju zajednicki crtu da im treba mnogo love.

Da bi dosli do nje, pristaju da igraju "Bus Game" iako je igra opasna po zivot.

Svaka korporacija ima tim od 3 igraca. Igra se kod kuce i u gostima. Kod kuce, na domacem terenu, brani se disk sa korporacijskim tajnama. U gostima, cilj je oteti protivnicki disk po svaku cenu.

Nije tako losa serija, kao sto ocene kazu, ali gde je kraj?

 
2008-09-26 16:28:38

Postujte vase majke - kaze Mr. T

pitchwise RSS / 26.09.2008. u 17:28

Znam da sam zakasnio povodom ovog praznika ali nije lose setiti se nasih mami.

I kako Mr. T kaze "Treat your mother right, foo!"

 

mushi.jpgmushi-shi.jpg

Funimation je objavio da je dobio prava za live-action film "Mushi-shi" u reziji Katsuhiro Otomo-a (Akira, Memories (bio skoro na TVB92). Film je baziran na Yuki Urushibarinoj mangi, koja je inspirisala i anime seriju 2005. godine, pod istim nazivom.

Lik sa titulom "Mushi-shi" ("Gospodar Buba"), je doktor koji putuje misticnom verzijom Japana, i na svom putu leci ljude afektirane

 

pitchwise

pitchwise
Datum rоđenja:  08.09.1976 Pol:  Muški Član od:  26.09.2008 VIP izbora:  1 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Korisnikova VIP lista

-

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana