УКАЗАТИ ВЕЋУ ПОЧАСТ ХЕРОЈУ МИХАЉУ КЕРТЕСУ!

sepeo RSS / 06.06.2009. u 16:59

Kertes.jpgЊегово мекано срце није могло поднети помисао на беду у којој живе хероји ратова у којима Србија није учествовала, те им је омогућио да без царинске контроле увозе шлепере цигарета и тиме обезбеде егзистенцију својим породицама. Напослетку, Савезна управа царина је под његовим руководством стала на сам браник отаџбине и узела активно учешће у припреми елиминације страних шпијуна и НАТО плаћеника попут Вука Драшковића.

 

 

 

 

 

Покрајински одбор СПО за Војводину у потпуности подржава гест руководилаца Дома здравља „Др Младен Стојановић" из Бачке Паланке, који су због изузетних заслуга за опремање Центра за дијализу јавно уручили захвалницу некадашњем шефу Савезне управе царина, великом патриоти Михаљу Кертесу.


Ипак, сматрамо да дело овог истакнутог јавног радника завређује много већу почаст од једне плакете, те апелујемо на руководство поменутог Дома здравља да размисли и о промени назива те здравствене институције у Дом здравља „Михаљ Кертес Браца".


Наиме, осим бачкопаланачког Центра за дијализу, некадашњи шеф Савезне управе царина несебично је помагао и владајуће партије, које су успешно одолевале ватиканско-масонским заверама противу српкога народа. Његово мекано срце није могло поднети помисао на беду у којој живе хероји ратова у којима Србија није учествовала, те им је омогућио да без царинске контроле увозе шлепере цигарета и тиме обезбеде егзистенцију својим породицама. Напослетку, Савезна управа царина је под његовим руководством стала на сам браник отаџбине и узела активно учешће у припреми елиминације страних шпијуна и НАТО плаћеника попут Вука Драшковића.


Верујемо да је куцнуо час да се Србија одужи својим истинским херојима, те да ће нас након уручења плакете Михаљу Кертесу, ускоро обрадовати и вест о подизању споменика нашем Браци у некој од општина у Србији.

Tagovi



Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

libkonz libkonz 17:25 06.06.2009

Verovao ti ili ne

U Bačkoj Palanci na mnogim mestima vise njegove slike. Šokirao sam se kada sam video, ali i dan danas stoje.
miloradkakmar miloradkakmar 00:00 07.06.2009

Re: Verovao ti ili ne

libkonz
U Bačkoj Palanci na mnogim mestima vise njegove slike. Šokirao sam se kada sam video, ali i dan danas stoje.


A, što !?!
sepeo sepeo 00:10 07.06.2009

Re: Verovao ti ili ne

A, što !?!


Braca se godinama ponasao kao knez od Palanke, sto je u neku ruku i bio, te je mnogim Palancanima pomagao na razlicite nacine. Ali, bilo kakvo velicanje te gnusobe od coveka je potpuno skaredno i neodoljivo me podseca na neke inicijative da se daju ulice (table, trgovi, sta li vec) Dimitriju Ljoticu u Smederevu, jer je ucinio puno toga za svoj grad.

Inace, najtuznije od svega je to sto Braca i dan danas gazduje Palankom.
"Demokratski prevrat" u Palanci od pre par meseci se sveo na to da je ekipa iz DS zamenila Radikale i usla u tal sa palanackim SPS i najcrnjim krilom DSS. Potonje dve grupacije su dakako pod direktnom Bracinom kontrolom.
NNN NNN 18:15 08.06.2009

kertes

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana