Jedan od onih dana ...

edi-va RSS / 12.06.2009. u 12:36

kada vas prevare vremenskom prognozom i vi shvatite ujutru pošto izadjete, da neće biti lepog i sunčanog dana i da ste sebe, a i dete, pogrešno obukli ... na putu do obdaništa srećete jednu majku koja vas suočava sa pričom od koje vam se okreće želudac i jedva u sebi suzbijate nagon povraćanja ... kaže vam kako je na igralištu primećen jedan deda sa fotoaparatom kako slika vaše ili njeno dete, nije sigurna, to jest, njen muž nije siguran koju je slikao, i jedino što mu je palo na pamet je da krene prema dedi koji je potom uspeo da nestane ...


Dok žurite iz obdaništa na jedan posao, počinje da pada kiša, a vi nemate kišobran ... i pritom ste obuzeti pričom o dedi fantomu, i nije vam jasno kako to da taj muž njen nije našao za shodno da vam to na licu mesta saopšti, taj dan kada je to primetio ... i zašto nije zvao policiju, kako da nije uspeo da stigne jednog dedu ... milion pitanja, bez odgovora i pomisao da je matori perverznjak slikao petogodišnje devojčice ... i zlokobni odgovor koji se sam nameće na pitanje - čemu li mu služe te fotografije?


U nastavku loše započetog dana, Djina i Lili (dve mlade, nestašne mace) skakuću po tastaturi, i baš ih briga što vam remete excel tabelu koju treba da završite, a vi naravno volite životinje, i ne dolazi u obzir da Djinu i Lili "šutnete" sa stola, i ako vas ta želja povremeno spopadne ...
I kad se premestite za drugi sto - kako bi podatke sa jednog mac-a svukli na drugi i olakšali sebi posao, onda se sa vama presele Djina i Lili jer misle da je to vama zanimljivo ... pride što ovaj drugi mac iz nekog razloga neće da se poveže sa prvim, i jedino što vam pada na pamet je da ga 300 puta resetujete.


Naravno da onda zvoni mob i vi se javljate i ništa ne čujete. Na displeju se vidi ko zove, ali nema glasa, i vi posle desetak puta: halo-halo, prekidate poziv jer je veza u disfunkciji, ipak vam se kasnije prebacuje da ste se pravili da niste čuli ...


Završite što ste trebali i žurite na drugi posao, po lovu, koju usput (ne sve, trećinu otprilike) spiskate na tuniku u izlogu koja vas danima privlači i zove ... tačno znate da je kao skrojena za vas, pritom zaboravljate na račun koji ste sa tom lovom morali da platite ... setite se računa u trenutku kada prolazite pored banke, medjutim, ne želite da vratite tuniku, ona vam je neophodna kako bi se na par sati barem osećali bolje ... Na stranu to što ne znate da li će za oblačenje iste biti prilike u sledećih par meseci.


Negde okolo vremena za ručak primetite da niste ni doručkovali ... nema veze, nije prvi put. Ajd' dalje da vidimo šta se mora ...


Dolazite kući i setite se veša u mašini, kad ono, sakrila se crna čarapa medju belim stvarima, koje su sad sivkasto-plavkaste ...


Sad još po dete, a i biciklu bez koje nije htelo ujutru da krene, i koja je pokisla, tako da ćete morati da je nosite, gurate, vučete dok u drugoj ruci držite kišobran koji ste sad poneli, a bolje da niste ... priželjkujete još najmanje jednu ruku jer vas dete cima ... ukopalo se u mestu i traži sladoled koji ste obećali kada ste poverovali da će biti lep i sunčan dan ... dok vam deda fantom ne silazi sa uma.


Ja sam super, a vi kako ‘te?

 

Lili

Lili.jpg 

 

Djina

Djina.jpg 

 

 



Komentari (72)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

sladjamk sladjamk 13:22 12.06.2009

Paaaa....

ima takvih dana , podosta i ne samo kod tebe )) Dobro je sto si makar izbacila sve to. Bice bolje

Zasto ne predupredite upravu obdanista, u vezi dede, da budu malo vise obazriviji. Pa razmisljam, mozda da se prijavi i u policiju???

PS Lepe su ti Lili i Djina . Kako to da mozete da cuvate macke na poslu??? Jel to tvoja privatna firma???

Preporuka i zelim ti sutra bolji i lepsi dan
ivana23 ivana23 13:39 12.06.2009

Kisa

edi-va edi-va 14:39 12.06.2009

Re: Paaaa....

Zasto ne predupredite upravu obdanista, u vezi dede, da budu malo vise obazriviji. Pa razmisljam, mozda da se prijavi i u policiju???


Nije se to deslio u obdanistu, vec na igralistu (u blizini obdanista) gde se vecina nas (sa decom koja idu u isto obdaniste) u popodnevnim satima okupljamo kada je lepo vreme. Poslednjih dana je temp. oko 15 do 17 C° sa sve kishom i hladnim vetrom.
Meni je bilo krivo sto sam ja tog dedu fantoma propustila, a secam se da sam videla (taj dan kad se to dogodilo) oca od te male na igralistu, sto znachi da mora da sam i ja bila tu, i nase klinke su se igrale verovatno, a taj tata nije nasao za shodno da mi pridje i kaze: ejj si videla onog dedu? Ili: pripazi na moju klinku odoh da jurim dedu ... tako bih ja uradila da sam ja primetila tog dedu.

Nervira me ta mutavost, pojedinih, i nespretnost u reakcijama.

PS Lepe su ti Lili i Djina . Kako to da mozete da cuvate macke na poslu??? Jel to tvoja privatna firma???


Te machke pripadaju vlasnicima jezichkog instituta, i uvek su tu. Jako su nestashne, ali i ulepshavaju radnu atmosferu.



edi-va edi-va 14:40 12.06.2009

Re: Paaaa....

Preporuka i zelim ti sutra bolji i lepsi dan


Hvala na zeljama, moram samo da dodam da ovo nije opis danashnjeg dana, vec od pre neki dan, samo nisam stigla da postavim - danas je sasvim solidan dan:))
edi-va edi-va 14:42 12.06.2009

Re: Kisa

topla letnja kisha je nesto od chega nikada nisam bezala - sta vishe, znam i da stanem i podignem lice ka nebu i uzivam u istoj - al' ova hladna, vertovita ... brrrrr.

scabies scabies 20:51 12.06.2009

Re: Paaaa....

da dodam da ovo nije opis danashnjeg dana
E, a meni bas danas bio los dan. Ne tako baxuzan, koliko jednostavno los.
Odoh sto pre da zaspim-sutra je novi dan

edi-va edi-va 21:16 12.06.2009

Re: Paaaa....

Odoh sto pre da zaspim-sutra je novi dan



Lepo spavaj & sanjaj
AlexDunja AlexDunja 13:38 12.06.2009

edi,

kapiram koliko te
je deda fantom izbacio iz ravnoteze...
to su stvari koje covaka zaista izvrcu naopako.

mackice su fenomenalne, though,
iako umeju da te izlude ,
pozitivno je i nasmejano to izludjivanje.

ljubim, i ocekujem da te uskoro vidim u novoj tunici

edi-va edi-va 14:44 12.06.2009

Re: edi,

ljubim, i ocekujem da te uskoro vidim u novoj tunici


Ovde ... teshko da cu je pronosati, s obzirom na vremensku prognozu ... al' zato josh samo malo ... pa dolazi Bane Transport
libkonz libkonz 16:47 12.06.2009

takvi dani dođu pa prođu

jedna mala pesma za tebe, ili još bolje ova
edi-va edi-va 21:18 12.06.2009

Re: takvi dani dođu pa prođu

libkonz
jedna mala pesma za tebe, ili još bolje ova



Napisah vec da je ovaj losh dan bio pre neki dan, ipak tnx. za pJesmice
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 16:53 12.06.2009

Vavilon

Mesto dešavanja: Vankuver
Vreme: jul, 2007.g. u jednom od gradskih parkova.
Događaj istinit.

Stariji gospodin sedi na klupi čita novine, povremeno ustaje i odlazi do ljuljaškii, posmatra nekoliko devojčica kako se ljuljaju, vraća se na klupu, isto ponavlja nekoliko puta.
Prilaze dvojica policajaca, pokušavaju da ga legitimišu, postavljaju pitanja, ali komunikacija ne uspeva i policajci odvode gospodina.
Posle izvesnog vremena jedna od devojčica sa ljulaške prilazi klupi i traži starijeg gospodina, osvrće se zbunjna i počinje da plače.
Prolaznici zovu policiju, dolaze dve policajke i odvode devojčicu.
Predveče dolazi mlađi bračni par i traže devojčicu i starijeg gospodina.
Do hepienda je došlo u kasnim večernjim časovima - mlađi bračni par je pronašao i svoju trogodišnju ćerku i starijeg gospodina.

Do nesporazuma je došlo na sledeći način: savesne građanke Vankuvera prijavile su starijeg gospodina kao mogućeg perveznjaka. Stariji gospodin je govorio samo srpski i nije mogao da objasni da je on gost kod svoga sina i da čuva njegovu ćerkicu, a svoju unučicu.

Da li ste gledali film Babel?
sladjamk sladjamk 20:55 12.06.2009

Re: Vavilon

Vojislave bas si mi pomerio ugao posmatranja cele price, na koju smo mi svi do sada gledali iz sasvim drugog ugla. Bas ti hvala , podstako si me na razmisljanje, da svako vidjenje mozda ima svoju drugu stranu, drugu istinu.
Evo razmisljam i to kako cesto, sve zavisi i tekakao od toga, kako se toga dana uopste osecamo. Nekada na mnoge slicne situacije gledamo sasvim razlicito , a i reakcije su nam razlicite.
Daj boze, da su nam predhodna razmisljanja, svima pogresna i da sve ovo ima savim drugu konotaciju.
Zaista ne bih htela da uticem na tudja misljenja i da sada konstruisem price tipa: sta bi bilo , da je bilo....
Tebi u svakom slucaju hvala na komentar i na tvoj pozitivan stav u svemu ovome.
edi-va edi-va 21:22 12.06.2009

Re: Vavilon

savesne građanke Vankuvera prijavile su starijeg gospodina kao mogućeg perveznjaka. Stariji gospodin je govorio samo srpski i nije mogao da objasni da je on gost kod svoga sina i da čuva njegovu ćerkicu, a svoju unučicu.


Bez obzira na sve nesporazume to je ipak lep kraj cele priche. U Nemachkoj ima 200 hiljada registrovanih pedofila, i ja imam nesto protiv da neko slika petogodishnje devojchice i potom "nestane". Imam i protiv da mi to nije isti dan saopshteno, vec 2-3 dana kasnije saznam u prolazu. Ne radi se samo o mom detetu, da je slikao bilo chije dete, i da ne znam roditelje, ja bih posumnjala i reagovala ... jednom sam i prijavila jednog lika u policiji, mrzi me sad da se podsecam na tu prichu, jednostavno smatram da kad su deca u pitanju, svaka reakcija, pa i preterana je na mestu.
sladjamk sladjamk 21:27 12.06.2009

Re: Vavilon

Ja te zaista u potpunosti razumem. I ja isto reagujem kada se radi o bilo cijoj deci . Ne treba posebno da izdvajam svoju. I ja bih isto kao ti napravila i odreagovala, ali mi je eto Voislav ostavio mesto za razmisljanje i za pogled sa druge strane.
edi-va edi-va 21:39 12.06.2009

Re: Vavilon

sladjamk
Ja te zaista u potpunosti razumem. I ja isto reagujem kada se radi o bilo cijoj deci . Ne treba posebno da izdvajam svoju. I ja bih isto kao ti napravila i odreagovala, ali mi je eto Voislav ostavio mesto za razmisljanje i za pogled sa druge strane.


Da, jeste i razumem celu prichu, ali recimo da taj lik iz ove moje priche, konkretno otac od male Julie, jednostavno (po meni) nije odreagovao kako treba. Isti dan, uveche, sam nazvala njegovu zenu i pitala je da mi ponovo sve ispricha, i ona sama kaze da ga je pitala sto nije zvao policiju i opisao tog choveka. On je smatrao da je dovoljno da ode kuci i ispricha zeni sta se desilo, ali da nije siguran da li je taj slikao njihovu ili moju cerku i da mu je bilo chudno i da je krenuo prema njemu, ali da je deda kada je primetio da se ovaj krece ka njemu malo brze odshetao i zamakao, a on opet nije hteo da ostavi dete na igralishtu bez nadzora - i nikom nista.
niccolo niccolo 18:34 12.06.2009

Kul lik ova Đina...

Vidim krenulo te od ranog jutra,a?
edi-va edi-va 21:25 12.06.2009

Re: Kul lik ova Đina...

niccolo
Vidim krenulo te od ranog jutra,a?


E danas me je bash krenulo, positive - nizu se lepe (privatne) vesti, jedna za drugom
AlexDunja AlexDunja 21:49 12.06.2009

Re: Kul lik ova Đina...

E danas me je bash krenulo, positive - nizu se lepe (privatne) vesti, jedna za drugom

way to go:)
edi-va edi-va 21:55 12.06.2009

Re: Kul lik ova Đina...

way to go:)


So many things to look forward to ...:)
zeks92 zeks92 22:03 12.06.2009

Ma, bas su ti...

... mace face!



edi-va edi-va 22:09 12.06.2009

Re: Ma, bas su ti...

zeks92
... mace face!





Opasnice su to dve ... kad krenu da se jure, grizu i grebu, to je tek dozivljaj ...
g.radicevic g.radicevic 22:03 12.06.2009

samo jedno mesto na svetu

se zove
DOM
edi-va edi-va 22:11 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

g.radicevic
se zove
DOM


AlexDunja AlexDunja 22:16 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

se zove
DOM

e,

si:))
g.radicevic g.radicevic 22:23 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu


od

g.radicevic g.radicevic 22:36 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

@ edi

da zelena bash
a posebno u ovo doba
edi-va edi-va 22:52 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

g.radicevic
@ edi

da zelena bash
a posebno u ovo doba



Eee GR, a sta je u garazi?
g.radicevic g.radicevic 22:55 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

Eee GR, a sta je u garazi?



recimo.....
el odgovara
ili .......
da menjamo
edi-va edi-va 22:56 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

menjaj ...
AlexDunja AlexDunja 23:01 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

menjaj ...

a meni olimpijski krugovi:)))
zasluzila sam:))
g.radicevic g.radicevic 23:01 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

edi-va
menjaj ...




promenio
crveni
za devojchice
g.radicevic g.radicevic 23:04 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

a meni olimpijski krugovi:)))
zasluzila sam:))




evo
jesi vala

P.S. Josh samo danas ispunjavam zzelje
edi-va edi-va 23:06 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

g.radicevic
edi-va
menjaj ...




promenio
crveni
za devojchice


Moze, Wrangler Rubicon, al' crni ...

Inache, neka istrazivanja ovde navode kako intelektualci naginju ka zelenoj boji pri izboru automobila.
AlexDunja AlexDunja 23:07 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

g.radicevic
a meni olimpijski krugovi:)))
zasluzila sam:))




evo
jesi vala

P.S. Josh samo danas ispunjavam zzelje

jeee:)))
AlexDunja AlexDunja 23:08 12.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu


Inache, neka istrazivanja ovde navode kako intelektualci naginju ka zelenoj boji pri izboru automobila.

ne pravim pitanje:))
ovaj beli,
(sa vozacem)
je, sasma ok:))
ecce-florian ecce-florian 08:00 13.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

Inache, neka istrazivanja ovde navode kako intelektualci naginju ka zelenoj boji pri izboru automobila.

*novo 

U pravu si. Juče sam baš utvrdio da su i u zelenom autu jastuci beli. I smrdi onaj gas.
Jedan od onih dana.
A danas je prvi dan nastavka života.
edi-va edi-va 20:52 13.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

ecce-florian
Inache, neka istrazivanja ovde navode kako intelektualci naginju ka zelenoj boji pri izboru automobila.

*novo 

U pravu si. Juče sam baš utvrdio da su i u zelenom autu jastuci beli. I smrdi onaj gas.
Jedan od onih dana.
A danas je prvi dan nastavka života.


Hej, znachi da je ipak sve ok. Nebitna je boja jastuka.
Lep je zivot, a i chudan ... nekad nas jashe malo kas, nekad galop, nekad prepone preskachemo.

Nek si ti nama ziv i zdrav ...
ecce-florian ecce-florian 22:58 13.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

Hej, znachi da je ipak sve ok.

Normalno
PS
E da ne bude zabune, zeleni auto nije bio moj, sedeo sam na suvozačkom.
Ne misliš valjda da sam intelektualac?
edi-va edi-va 10:09 14.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

Ne misliš valjda da sam intelektualac?


Ma i to je nebitno, sta ja mislim.
Ja ne znam ni sta znachi to intelektualac

Evo samo za tebe malo R'n'R-a iz mog komshiluka

niccolo niccolo 10:20 14.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

Ja ne znam ni sta znachi to intelektualac

Govoreći o intelektualcima:
Povezao intelektualac stoperku i zauzvrat trazio seks.Devojka pristane samo da bi stigla gde je krenula.
Poceo tip da oblece oko nje ali ne vredi...nece da se digne.
Posle kraceg mucenja kaze on njoj:"Znas, ja sam profesor i mnogo citam.Samo na knjigu mislim i ne mogu da imam seks sa tobom."
Izbaci je napolje iz auta, a ona nastavi da stopira.
Staje kamiondzija i poveze je i isto trazi seks zauzvrat.Pristane cura jer je vec kasnila i samo da krene sa mesta.
Navali kamiondzija i trese li trese.Prolazi vreme a on nikako da stane.U jednom trenutku devojka ga pita:
"CItas li ti ista?"
edi-va edi-va 10:27 14.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

"CItas li ti ista?"



:)))))


a sta je zajednichko intelektualcu i kamijondziji?

zauzvrat trazio seks.
niccolo niccolo 10:35 14.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

a sta je zajednichko intelektualcu i kamijondziji?

Eto, čak se i oni na nekoj tački nađu...
ecce-florian ecce-florian 22:41 14.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

Evo samo za tebe malo R'n'R-a iz mog komshiluka

Ubiće te Kaz ako ovo vidi . Brzo ispravljaj
edi-va edi-va 07:39 15.06.2009

Re: samo jedno mesto na svetu

ecce-florian
Evo samo za tebe malo R'n'R-a iz mog komshiluka

Ubiće te Kaz ako ovo vidi . Brzo ispravljaj


Cvetko, to sam ja snimala, nema sta da se ispravlja, kad sam amater:)
g.radicevic g.radicevic 22:09 14.06.2009

vesnik ...

chitam vesti
Holandija popustila
pa se pitam
si ti to neshto sredila tamo Edi
il' oni chuli da se vracash
pa da se ne zameraju.....


klik na smajlija
edi-va edi-va 07:53 15.06.2009

Re: vesnik ...

Da, da ... podimila s 'Olandjanima jednu lulu mira i objasnila im koliko je bitno da bas sad popuste ... opisala im okolnosti moga odlaska 93. kada sam se prvi put suochila sa terminom - viza! Kako je te godine sve stalo ... sankcije (totalne), zabrana sletanja JAT-ovih aviona na evropske aerodrome ... pa je otac morao kolima da dodje po mene i trebala mi je viza za Nemachku u kojoj sam rodjena i gde mi roditelji zive. I dobijem ja tu vizu (preko reda, priznajem), medjutim, ne dadoshe Austrijanci tranzit kroz lepu im Austriju, vec nas posle ponoci vracali u Budimpestu po tranzitnu vizu i ako sam imala redovnu nemachku vizu i oca pored mene koji je imao najvishi moguci status boravka u Nemachkoj ... pa se cale iznervira i odluchi da putujemo preko Slovachke i Cheshke, pa smo lutali po shumama i gorama da bi posle 30 sati voznje ushli konachno u Nemachku - istochnu naravno.

Sve sam ja to lepo njima isprichala - malo uz suze, malo uz smeh - i kazu ti meni 'Olandjani: OK, ako si ti toliko blesava da se vratish onda je i vreme da mi konachno popustimo.

Izljubimo se, izgrlimo ... i tako. Eto, da znate ako vas neko pita, kako je to bilo sa tim SSP-om i vizama.
g.radicevic g.radicevic 09:45 15.06.2009

Re: vesnik ...

i tako. Eto, da znate ako vas neko pita, kako je to bilo sa tim SSP-om i vizama.


i bre
pa kud se ne smisli ranije
da se vrnesh
jedno desetak godina
di bi nam bio kraj.
Mi bi danas predsedavali EU
garant....
))))))))))))))))
g.radicevic g.radicevic 11:22 15.06.2009

Re: vesnik ...

iiiii zaboraviK da dodam

fali ti josh OVO

i Bane Cvejic
da prochita ........
u pozadini
edi-va edi-va 12:15 15.06.2009

Re: vesnik ...

i bre
pa kud se ne smisli ranije
da se vrnesh
jedno desetak godina
di bi nam bio kraj.


To ima veze sa mojim osecajem kad je pravo vreme ... kada sam odlazila, osecaj da nikako nije dobro ostati, da mi se ni malo ne dopada sve sto se desava, i da treba da palim preko kad vec imam gde, kako i kod koga. Sad opet imam taj osecaj da nije dobro, i ne dopada mi se sta se sve desava ovde i zato palim kad vec imam gde, kako i kod koga.

Hvala dragom Zivotu da me je opremio sa tim osecajem i da mi je ostavljena mogucnost izbora.

Mi bi danas predsedavali EU
garant....


Ma, bice sve u redu sa ili bez EU, kad ti kazem:))))
NNN NNN 03:12 16.06.2009

Sutra

Evo ti slika jedne (mačkaste) mačke (kačio sam i kod Jelice).


Na čemu leži Djina?

Čini mi se da si već negde pominjala kišu i omašku u oblačenju (sebe i ćerke) ili je to deja vu?

Drž' se edi!
edi-va edi-va 07:53 16.06.2009

Re: Sutra

Na čemu leži Djina?


To je extra za mace, da se pentraju i skakucu ... neka vrsta igrachke.


Čini mi se da si već negde pominjala kišu i omašku u oblačenju (sebe i ćerke) ili je to deja vu?


Moguce, to se ja ponekad zanesem i promashim temu, pa se izjadam putem komentara

Inache, celu noc je padala kisha
Isuvishe chesto ovde pada kisha ...
NNN NNN 14:08 16.06.2009

Re: Sutra

Ovde je juče i danas preko 30 stepeni, leto, tzitze...
niccolo niccolo 14:12 16.06.2009

Re: Sutra

NNN
tzitze...

Istina...
edi-va edi-va 14:46 16.06.2009

Re: Sutra

NNN
Ovde je juče i danas preko 30 stepeni, leto, tzitze...


Ovde kisa, sivilo i namrgodjene face ... a tzitze i kad je lepo vreme, nisu ni prinesi domacim tzitzama

U Srbiji kad je lepo vreme ima cho'ek sta i da vidi!

(iskreno, za zogodnom tzitzom umem i ja da se okrenem i da dodam, pogotovu ako sam u nekom drushtvu: u bre sto nisam mushko)
NNN NNN 15:50 16.06.2009

Re: Sutra

za zogodnom tzitzom umem i ja da se okrenem
Meni je to hobi (već 20 godina)
Ali mi je najjače kad se šetam sa ženom, i ona me pita:
- Si vid'o onu?
- Ne. Koju?
- Pa, 'de gledaš!?
edi-va edi-va 16:22 16.06.2009

Re: Sutra

- Si vid'o onu?
- Ne. Koju?
- Pa, 'de gledaš!?


Sjajna je, znala sam

g.radicevic g.radicevic 19:33 16.06.2009

Re: Sutra

a tzitze i kad je lepo vreme, nisu ni prinesi domacim tzitzama


shta je ovo ?
neka kampanja.........
"troshimo domace"


niccolo niccolo 19:58 16.06.2009

Re: Sutra

"troshimo domace"

A šta ćemo s onim, u Rimu budi Rimljanin?
edi-va edi-va 19:59 16.06.2009

Re: Sutra

"troshimo domace"


tako nekako, ja samo kazem onako kako jeste - ochigledno

g.radicevic g.radicevic 20:07 16.06.2009

Re: Sutra

tako nekako, ja samo kazem onako kako jeste - ochigledno


ma ja sam ti opshtepoznati
lokalpatriota
i naJVOlEm domace
pa shta koshta
edi-va edi-va 20:14 16.06.2009

Re: Sutra

niccolo
"troshimo domace"

A šta ćemo s onim, u Rimu budi Rimljanin?


Znash sta, u ovom gradu su najbolje tzizte strankinje.
Bilo da su Arapkinje, Turkinje, Italijanke, Madjarice, Ruskinje i da ne nabrajam pojedinachno bivshe Yu tzitze ... poznajem Turkinju koja je toliko lepa da ne umesh drugachije nego da blenesh u nju ... ima dve sestre, u koje isto tako sam' mozesh da blenesh unezvereno.

Ja kad kazem lepa, mislim bez boja i lakova lepa to jest, prelepa.
niccolo niccolo 20:19 16.06.2009

Re: Sutra

Pa dobro, mislim nemice generalno nisu nešto, bude tu i tamo neki "izrod", ali...
Ja kad kazem lepa, mislim bez boja i lakova lepa to jest, prelepa.
da, da, slažemo se
edi-va edi-va 20:23 16.06.2009

Re: Sutra

bude tu i tamo neki "izrod", ali.


g.radicevic g.radicevic 20:26 16.06.2009

Re: Sutra

A šta ćemo s onim, u Rimu budi Rimljanin?


nishta, lepo si sve rekao
budi rimljanin

P.S. A el vazzi i u Rimu budi rimljanka
edi-va edi-va 20:32 16.06.2009

Re: Sutra

A el vazzi i u Rimu budi rimljanka


hehe, vazzi, vazzi

ja bih recimo u Rimu iskljuchivo konzumirala spaghetti bolognese ili pizza frutti di mare - recimo
niccolo niccolo 21:19 16.06.2009

Re: Sutra

Da, uglavnom sam na nju mislio kad rekoh "izrodi"

u Rimu iskljuchivo konzumirala spaghetti bolognese

Pa kako si onda rimljanka
NNN NNN 00:26 17.06.2009

Re: Sutra

Hajdi Klum mi se stvarno (ali stvarno, najstvarnije) ne sviđa!
Mislim, ništa posebno, zgodna je, ali joj je lice PROSEK
niccolo niccolo 07:22 17.06.2009

Re: Sutra

Mislim, ništa posebno, zgodna je, ali joj je lice PROSEK

Dobro de, nemoj da se biješ...
edi-va edi-va 20:04 16.06.2009

eee ovo mora da vidite



NNN NNN 00:24 17.06.2009

BReeee ovo mora da vidite

Nije to ništa
A viđi ovu
(uputstvo za upotrebu: uzimati u malim dozama)
edi-va edi-va 07:21 17.06.2009

Re: BReeee ovo mora da vidite

A viđi ovu

tri put' je tri put' ... (a valja i jednom od pozadi)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana