posle njemu reci da te boli glava

Dule Nedeljković RSS / 13.10.2007. u 11:07

jutros me je probudio omiljeni zvuk. Smeh moje Bo. Volim kada mi ovako lepo pocne dan. Asocijacije su mnogobrojne ali necu sada o tome. U ovoj situaciji bih jedino voleo da sam na, pogodite cijem, mestu!?

Go ahead, make my day:))



Komentari (31)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Milan Novković Milan Novković 11:16 13.10.2007

Skydiver

U ovoj situaciji bih jedino voleo da sam na, pogodite cijem, mestu!?

Njegovom? Sam svoj pilot, a i nema zarđalih ili izgubljenih DC9, 737 delova :)
Milan Novković Milan Novković 11:19 13.10.2007

Re: Skydiver

U stvari, još bolje, dodatno produhovljeno (ja, naravno, samo maštam, na blogu je mnogo lakše biti hrabar :) )
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:43 13.10.2007

Re: Skydiver

ovo je ludilo, sto nemam dvadeset godina:))
bravar bravar 13:54 13.10.2007

Re: Skydiver

Imas Dule celih dvadeset i jos malo, malo vise
Olivera Vujnović Olivera Vujnović 11:37 13.10.2007

I moj dan ulepsan :-)

Evo i meni lepo poceo dan, zahvali se Bo
bravar bravar 11:44 13.10.2007

bez naslova

Dolazi covek kuci.
- Evo ti zeno aspirin.
- Sto ce mi, ne boli me glava.
- E, to sam hteo da cujem))
mariopan mariopan 13:23 13.10.2007

Re: bez naslova

Kakav aspirin? Vazelin! )))
Bojan Zdravic Bojan Zdravic 13:26 13.10.2007

:))))))))))))))))))))))))))))))


ovo nisam u zivotu doziveo, smejem se u sebi (ne smem na glas da se smejem - da ne probudim celjad) a suze mi idu na oci:)))))))))))))))))))))
JJ Beba JJ Beba 14:04 13.10.2007

Re: :))))))))))))))))))))))))))))))

Bojan Zdravic
ovo nisam u zivotu doziveo, smejem se u sebi (ne smem na glas da se smejem - da ne probudim celjad) a suze mi idu na oci:)))))))))))))))))))))

Što ne poslušaš marioparana - probaj s vazelinom
:))
Bojan Zdravic Bojan Zdravic 17:09 13.10.2007

Re: :))))))))))))))))))))))))))))))

Što ne poslušaš marioparana - probaj s vazelinom
:))

no comment
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 14:06 13.10.2007

ovaj tekst smo

Gorica i ja iscitavali svojevremeno u emisijama i uvek smo se ludo zabavljali:

Već neko vrijeme na našim stranicama niste vidjeli one neuobičajene školske zadaćnice koje naslovismo "Idemo osmjeh", stoga je red da objavimo jednu drugu zadaćnicu. Nije više riječ o Bjelovarcima, već o učeniku šestog razreda osnovne škole u crnogorskom Cetinju, koji je za svoj trud i originalnost od učiteljice zaslužio ocjenu nedovoljan (1)


Počela je jesen u našem gradu. Umrlo je više ljudi, kao i u svakoj jeseni. Meni ih je žao, ali Živku Orlandiju baš i nije. On često kaže da tako mora i treba. A kad mu je brata majka gađala među rogove nije tako mislijo.

Domaćice spremaju zimnicu. Ja sam srećan. Grad je pun lišća a tata kaže da bi smećari trebali da idu u kurac jer evo već treća jesen kako ništa ne rade.

Od ove jeseni nam strašno faljiva struje u kuću, pa mama kaže za elektrodistributere to su jedna govna, a nije mislila na tom načinu kada nam je kuća bila puna struje.

Ove jeseni i ja sam kao i mnogi drugi smo se zaljubili u istu curu. To je mala od pašanoga-Vera. Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od društva.

I ove jeseni ptice su pošle na jugu. Rode i vrapci i slavuji su ostali. Meni ih je žao jer su one male i nezaštićne, pa bi ih mnogi mangupi mogli ubiti namrtvo.

Đed kaže da su one ptičiji proleterijat, a nije tako mislio ka nam se roda posrala na fiću, pa je fata do A padijerskog vrha. Đed je tada slomio nogu, a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijama rukama.

On kaže da se branila ka čovjek. Meni je bilo žao a žao mi je i đeda koji je slomio nogu. Ali mi je žalije na rodu jer je đed živ a roda ne a mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomio nogu a da je ona ubila đeda pod A padijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije.

Ja isto mislim da bi najbolje bilo da se ujak Vlado posra đedu na fiću i da ga je đed ubio sjekirom, ka što je htio babu jedan put, a da se roda ne miješa.

To je radi toga što me je ujak Vlado (rak ga izijo) šlepio u glavu kad sam prnuo pred direktorom Oboda pa ga je bilo stid od mene. Od kad je ubio rodu još mi je mrzniji.

Brat od tetke mi Vojo, je ka svake jeseni kupio petarde kod Paljevića u Donje Polje. Oni nemaju para za ljeb pa prodaju petarde. Meni ih je žao. Baba kaže da su dobri ljudi, a nije tako mislila kad su joj zapalili garažu đe je đed i njegovi penzioneri igra fircik u pare.

Jesen mi je još draga radi strika Želja što dolazi sa broda. On je bogat čovjek i dosta je zgodan. Svaki put s broda dovede novu strinu, pa ode na brod.

Poslije ih mi teško izbacimo iz kuće. Nešo kaže da te žene šiljemo kod njega jer mu ih je žao da se svade s majkom po vas dan. A nije tako mislio kad mu na kocku u pećinu pošle tri plate pa je ijo u našu kuću.

Ne znam što bi još pisa od jeseni. Još sem da je volim i njeni plodovi nama đeci daju vitamine da bi smo postali jaki.



Ocjena: nedovoljan (1)

Napomena učiteljice: Obrati pažnju na genitiv. Tema je promašena

bravar bravar 14:27 13.10.2007

Re: ovaj tekst smo

Kad bi smo ovako sagledavali zivotne teme, gde bi nam bio kraj...
Nova ocena vr.dobar 4+ (zbog gram.gresaka)
uciteljica
Kazezoze Kazezoze 15:05 13.10.2007

Re: ovaj tekst smo

hahahahaaaa)))):))))))))):))))))))))
od mene ima chistu 5icu...klinac samo pishe istinu, a pravopisne greshke ovaj put svesno ne primecujem)))))))))))))))))))))
jaksa scekic jaksa scekic 17:36 13.10.2007

Re: ovaj tekst smo

Dete mora da je novinar danas garantovano :))
dracena dracena 14:45 13.10.2007

Sa povodom ili bez njega

Milan Novković Milan Novković 14:53 13.10.2007

Re: Sa povodom ili bez njega

dracena
Kad čovek ima smešno radno mesto

Ovo ko kad ja ženi najozbiljnije objašnjavam kako ću da smršam :)

(pretpostavljam da plaćaš royalties za prilaganje ovog clip-a :)
dracena dracena 14:58 13.10.2007

Evo objašnjenja

Boris_Treci Boris_Treci 15:05 13.10.2007

Re: Evo objašnjenja

Naravno...mora da se nadje neko ko ce da nadje dlaku u jajetu. I u 99% slucajeva, taj neko ne zna o cemu se radi...u pitanju je show program Belgijske TV produkcijske kuce. Tacnije, komicni skec. Sram bilo Belgijance kako su samo smeli!
МАРШАЛ ЖУКОВ МАРШАЛ ЖУКОВ 15:08 13.10.2007

Свадба у Банату

Дуле, верујем су ово многи видели, али нема везе, добро је :)

Banatska svadba

ORIGINALNA PRIČA

Svadba u Banatu...Udaje se Jula za Crnogorca. Veliki sto u dvorištu, za stolom puno gostiju. Sa jedne strane stola sve Crnogorci, ima ih jedno dvadeset sa još 40 kg ordenja. Sve se to naglo ka stolu od težine. Sa druge strane stola sede Lale, lepi i debeli. Ustaje jedna starina, pridržava se štapom i počinje svoj govor:
"Ova vaša Jula ima čast što ulazi u ovako slavnu familiju. Naš Blazo je sin palog borca, narodnog heroja, čiji je djed rašćeriv`o Turke na buljuke kod Mojkovca. A njegova sestričina, od Baja stričevića njegovog šure snaja, što je pradjed njegove babe protjera Međedoviće, jer je njino pleme bilo spremno na sve. A njegova teta, što je onog Miljana, Dragorovog sina, što je na Durmitoru izda` strica Milića, e da jebe oca izdajničkog, posjekla kano tikvu, a nu, vaša Jula treba da je srećna što ulazi u ovak`u slavnu familiju, tako da rečem..."

CRNOGORSKA VERZIJA

A ono ti je bila svadba u Banat, da je nije bilo niđe! Doša` nas Blažo da priženi nji`ovu Julu. A nas ti je Blažo, visok ka` Lenjin, otac mu narodni heroj, borac još od aprila 1945. Kad smo sjeli za sto, sa naše strane sve soko do sokola, e da sabiramo, ne bi Turaka i mrtvijeh Talijana prebrojali, da jebe oca očinjeg! I Mićun, njegov stričević, što je održa` govor, ne bi ga ni Njegoš bolje održa`! E, ali Međedoviće, i njino pleme što izda` strica Milića, no da ne pričamo sad o tome! A jado moj, a svi ordenje stavili, pa se sjaji, ka` reflektore da su uključili. A ravno ti je kod njih, jado, da ravnije ne može bit`! A nu, a Julin otac održa` kratki govor, no je reka` da je Jula poštena đevojka, e da su svi koji su se družili s njom, bili zadovoljni! E, tako i treba da bude, kad ulazi u ovako slavnu i poštenu crnogorsku familiju! Živjeli!

LALINSKA VERZIJA

Moram ti kasti, jebeš ga, sad kad je sve prošlo, da smo Julu nekako udali! Da je našla nekog našeg, nije! Da je našla nekog bogataša, nije! E, jebeš ga! Našla nekog Crnogorca, al` taj je, jebeš ga, pothranjen! Jula može da ga stavi pod mišku! I došla ti njegova familija, skoro sva, mogu ti kasti, al` da ih staviš sve na kantar, bili bi teški k`o kum Pera i njegova Juca! I naneli gvožđa nekog, kažu ordeni, jebeš ih, svi se savili do zemlje, al` ne skidaju! A zet, nema ga triest kila sa krevetom! Al`, nagojićemo mi to! Naša Jula, kako kuva, i nogu od stola bi ugojila! I moram ti kasti, il` sam ja to pogrešno razumeo, a ne bih vol`o, da oni volu da se svađaju! I posvađali se sa nekim, jebeš ga, medvedima, pre trista godina! I imaju neku babu, daleko bilo, koja maše nekom sabljom! I sad oni se hvalu da je ona, o maj, neku glavu odsekla! Al` nisam shvatio da je otišla u zatvor! Čudan neki narod, da ga jebeš!

MAĐARSKA VERZIJA

Ja sam ti moj Radmila bilo na svadba kod Lalin ćerka Jula. Što sam se rasplakalo od sreća! Moj Janoš se najviše rasplakala! Kaže nema više učiš kod Jula! A mnogo vremena su zajedno učiš! I bili tamo neki Crna Gorica gosti! Mnogo lepi jebač, ja namigneš tebi, moj Radmila! Ja samo zadigneš suknjo, oni samo izbečiš beonjača! A mladoženja, moj Radmila, to ne izdržiš u krevet ni pet minuta! Ja to mogu polomiš sa jedna ruka! Joj, ištenem! A bilo tamo neki oficir, sa fino sabljica i jedno veliko mustaš! Već se dogovorilo da idemo šetamo Dunav kej! Joj Radmila, seretlek!

BOSANSKA VERZIJA

Joj, jarane, jesam bio na dobrom derneku. Mesa ko drva. Jest da je bila krmetina, al nemoreš pit gologuzo. A cuga prava!!! Iznio čojek vina, a naki Crnogorci donijeli domaće loze. Jarane, jest da im je loza dobra, al što oni mogu da seru, to malo ko more. Kad su pričali, matere mi, ko da sam Đeknu gledo... Samo sam se zajebo i presjeko sa pivom i evo sad me glava rastura. Znam da ne ide vino i piva, al, jebiga, zinula guzica.. Aaaa... zar ti nisam reko...ama ona kurava Jula se udala za nekog Crnogorca, a on... ko da ga je poplava izbacila, matere mi!

BEOGRADSKA "ARGO" VERZIJA

E, jeb`o te, što je bila žurka kod Majine cimerke Jule! Nisam se bolje provela odavno, jeb`o te! Ona se udala, jeb`o te, za nekog Montenigera, sine, pa on visok metar i žilet, Lenjin je za njega Hakim Olajdžuvon! Pa došli svi sa nekim gvožđem na sakoima, keva da mi đuska pred dragstorom! Pa kad su seli za sto, jeb`o te, to se zatreslo k`o zemljotres, ćale da mi jede pesak! A onda matori Monteniger poče da kenja, fol oni karali Turke, jeb`o te! Pa sine, njih mrzi da podignu ruku, a `će ovamo da sjebu Turke! Pa su karali Nemce i Italijane, možda sine, ali u trci na sto metara u beganju! E da vidiš, na kraju, jeb`o te, kad ih je Julin matori zajeb`o! Ma znaš, da je Jula radodajka, ona se sažali na svakog frajera, jeb`o te, da mu svega dok si rek`o britva! A što da ne? Jednom se živi, mada ovi kenjaju da je nebeski život večan! A jel` se javio neko otud razglednicom? Nije! Jel` posl`o neki paket? Nije! Mi da se naživimo ovde, sine, a oni neka se čuvaju za gore! Bole me riba!

VERZIJA NOVINSKE KUCE "BOLIKITA"

Kako javlja "Fan-jug", u selu Donja Bundeva, održana je crnogorsko-vojvođanska svadba. To je još jedan dokaz da nacionalne barijere ne mogu da zaustave ljubav. Pred oko 1800 gostiju, goste je pozdravio Predsednik opštine Gornja Bundeva, Dr Miloje LovaDoKrović i poželeo im dug i srećan život, pun dece, jer deca su naše najveće bogatstvo u ovako teškim trenucima za našu zemlju. Izloženi svakojakim pritiscima, često neizdrživim uslovljavanjima, ponekad i otvorenim pretnjama, a sve to na ivici incidentnih situacija, naši mladenci su ipak odlučili da se uzmu. Na kraju je lokalna radio stanica naručila pesmu za mladence "Šta će ti mozak, kada imaš lovu, bolje budi glupak, slušaj pesmu ovu" u izvodjenju estradne umetnice Tucajke Čukadžić Šević Nakitanović.

VERZIJA LISTA "VASA BITKA"

U selu Donja Bundeva, pred 50 ljudi, u dvorištu domaćina Ace Vrsajkova, proslavljala se svadba dvoje mladih - mlade Jule i mladoženje Blaže. U veseloj atmosferi, goste je pozdravio stari crnogorski ratnik Mićun, a zatim i mladoženjin otac Aca. Crnogorsko-vojvođanska svadba je protekla u veoma vedroj atmosferi, a lokalna radio stanica je emitovala besplatnu pesmu u čast svatova. Zdravicu je održao i član Demokratske Partije Srpskog Radikalnog Pokreta Obnove Veoma Leve Strane Futoškog puta Socijalističkog Predgrađa Srednje Bundeve
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 15:21 13.10.2007

Re: Свадба у Банату

"Stilske vezbe", made in Serbia
bravar bravar 15:12 13.10.2007

bez naslova

posle njemu reci da te boli glava.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 15:21 13.10.2007

Re: bez naslova

bravar(ka), potpuno genijalno:)))
bravar bravar 15:23 13.10.2007

Re: bez naslova

posle njemu reci da te boli glava part II.
Unfuckable Unfuckable 16:40 13.10.2007

Re: bez naslova

bravar
posle njemu reci da te boli glava part II.



.

...značiiiiiiii ...valjam se od smeha ovde, vrh vrhova !
Spiridon Spiridon 15:48 13.10.2007

Bosanci na gradilistu u Dubrovniku

Boris_Treci Boris_Treci 15:52 13.10.2007

Re: Bosanci na gradilistu u Dubrovniku


Fantasticno!
Черевићан Черевићан 18:38 13.10.2007

епитаф

овде лежи МАЗГА која је ритнула
110 војника
35 подофицира
12 официра
4 генерала
1 мину
dunjica dunjica 18:46 13.10.2007

U saobracaju



ili

49 41 49 41 20:05 13.10.2007

Reci njemu da te BOLI GLAVA!

Mujo i Fata su uzivali u prirodnim lepotama; setajuci proplancima. To zadovoljstvo im je prekinio OGROMAN medved, koji je banuo pred njih.
Suvonjavi Mujo u strahu se hitro uzpuzao uz mladu bukvu; ne bi li se spasao od Medveda.
Fata i pored svih pokusaja da se uzvere uz bukvu je klizala nazad i padala na zemlju; zbog otezalog zadnjeg dela tela.
Pocela je da vristi i zapomaze:"Mujo, s pasavaj me:je... me, pojesce me, razdrace me, ...

"Reci i njemu da te boli glava; mozda ce te i on ostaviti na MIRU"! -hladno ce Mujo, sedeci visoko na bukvi.
Leadbelly Leadbelly 08:19 15.10.2007

Kasnim dva dana

Ali i ovaj dan trazi ulepsavanje:
Unfuckable Unfuckable 10:22 15.10.2007

Re: Kasnim dva dana

Brattttttteeeeee, razbio ga rogonja...koji rad ruku !

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana