NE TREBA KUSUR (letopis Terazijskih sofizama) V

trafficante RSS / 19.07.2009. u 20:21

4690_89577413458_745328458_1856980_5363228_s.jpg           Sreda 15.jul

·          ZEMLJA GORi  !!! Ima sigurno 40°u hladu,pod plasticnom ciradom!

            Drugu smenu sam zapoceo ,ispracanjem "Stare skole" srpskih OBER prevaranata.

            Simpaticne cikice ,sa old fesnable autfitom! Svaki od njih vec bese zagazio u sestu deceniju,ako je cak nije i prevalio!

            Bivsi ,sadasnji a i buduci rukovodioci fudbalskog saveza,sada Srbije a nekad..?

            Samo se opusteno smeskaju,piju lagano toceno pivce ,pogledom ispracaju polugole modele,sto krstare terazijskim trotoarom.Kadkad desi se da neko i spomene neku aferu iz proslosti,ali se povredjeni pojedinac, sto bese ozbiljno namagarcen,u to doba,snadje i skrene temu na neko aktuelno,dnevno politicko desavanje.Tad krene i kolektivni smeh,jer stvarno koga je briga ,sta se to juce desilo ,  na onom suludom,visepartijskom bojistu.

            Prosto je to,neko im je   na vreme objasnio da se manu partijanja i samo okrenu sportu i rekreaciji,pa posle sa nenametljivim stavom,krenu polako da brinu o zdravstvenom biltenu "napacene dece revolucije"!!!!

            Tako i bi, dok su se jedni borili  kao lavovi u  crvenoj partijskoj ligi,ove simpaticne cikice su igrale svoju,na oko naivnu,slabo pracenu ligu bez briga, gde je plej off pocinjao kada svi odu na odlmor  , a kad bi kretao prelazni rok ili pak , resavanje statusa nekog ligasa.Po sistemu da se prosiri ili smanji broj nekog takmicenja,a sve po potrebi ili pak  velikodusnosti  lokalnog samoupravitelja koji je odmalena mastao, da njegovo selo, bar jednom ,zaigra drugu posavsku ligu!!!

            Poslednjih godina,razni kriminalni gangovi , na razne nacine , utrcavaju klizeci na trziste

prodaje mladih talenata diljem evrope.Pohlepno igraju i na trzistu namestenih utakmica,u vecnoj razmeni VIDjENIH rezultata sa Hrvatskom bracom ne bi li zakacili neki dzeparac u kojekakvim azijskim kladionicama!?

            Te rabote znaju da budu ispod casti "Staroj gardi"pa se u njih retko kad mesaju!!!

            Oni su oduvek isli na duuuge staze i samo pucali penale,povredjenim golmanima!!

            Po potrebi je uspavana Terazijska hobotnica,u medije pustala koje ime ,osobe davno vidjene u citulji,koja je htela ,bas mnogo i to odjednom.

·                 Negde sam citao kako veseli KUSTA mesecima jurca po Zlatiborskim selima trazeci upecatljive njuske  , koje se pojavljuju , tek kao dekor njegovih filmskih  izleta u stvarnost.

·          ...ako ikada bude snimao sagu o kozanostri,nek samo dodje na kafu!Prepoznace ih iz prve u kaki ,laneninim pantalonama,sasvim obicnim kezual suljama, pogleda skrivenog ispod stakala rej ban klasike!

            Oldfesnabl ,nema sta,dok prava zega rastapa jeftinu sminku velegradskih lepotica,dugonogih cerki radnicke klase!... Koje pak poput svojih otaca zure jos jednom u pogresnom pravcu.

            Genetika je cudo!Od nje se nemoze pobeci ,koliko god to neko nazivao kolektivnom neinteligencijom!!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana