SKANDAL! JOŠ UVEK SE ČEKA POZITIVNI ODGOVOR GRADSKE VLASTI!

Aleksandar Todorovic Bekan RSS / 30.07.2009. u 23:28

05%20Brick%20Wall%206%20x%2010%27.JPGovosubeogradskiapatridieh7.jpgnasprojekatqb8.jpgZid, Beogradski apatridi, Projekat sa kupolom

Berlinski zid opet aktuelan!

20 godina nakon pada Slobodana Miloševića i 8 godina po odlasku Berlinskog zida u Hag, grupa istaknutih srpskih intelektualaca, akademika, arhitekata, drvenih advokata, ginekologa i ekologa, združenih pod imenom “Beogradski apatridi”, uputila je otvoreno pismo, gradonačelniku Beograda i Zemuna gospodinu Žiki Petroviću Šanetu Glavonji, sa samo jednim zahtevom: Da im gradska vlada dozvoli izgradnju originalnog Berlinskog (kineskog) zida, u krugu oko opštine Novi Beograd, do 120 km u prečniku, piše pariski Figaro.

“Ovom izgradnjom želimo da sačuvamo samobitnost prostora u kome živimo i radimo i da, i dalje, unutar zida, razvijamo bolje medjuljudske, medjuetničke i medjukulturalne odnose, lišene često pogubnog uticaja od onih ljudi koji dolaze spolja”, izjavio je profesor Dangubić, ovom francuskom listu i produžio: “Već smo angažovali mnoge strukture koje će raditi na ovom projektu pa nudimo saradnju i kamenolomima, kameleonima, slobodnim zidarima bez posla, tutankamonima i grafiti majstorima, da nam se pridruže i daju svoj puni doprinos, jer nam je potrebna kvalitetna cigla, crep sami pečemo!”

“Ovim poduhvatom, pokazaćemo i dokazati da mi, na čelu sa nama, “Beogradskim apatridima”, nismo odvojeni od sveta, već da nas sa svetom, mnogo toga spaja i razdvaja, ali život nije pesma napisana bez reči!"

Čeka se pozitivni odgovor gradske vlasti.

debelostenskecevilb3.jpgvecibazenaa1.jpgministarprobaor3.jpgBelostenske cevi, Bazen, Ministar proba

I ministar se založio!

Republički ministar finansija Mladen Dinčić Dinča, kako se doznaje iz dobro obaveštenih izvora bliskih vladi, izgradio je u bajkovite svrhe 25 metarski bazen u svojoj radnoj sobi i još jedan manji u predsoblju svoga stana od 75 kvadrata. Isti izvor navodi i reči direktora uprave za vodovod i kanalizaciju inženjera Milisava Krkobabića da je ugradnja cevi u dužini od 15 km u beogradskoj mesnoj zajednici “Mala pruga” trajala cirka-oko-svega 18 meseci i demantovao je da je u pitanju bio naftovod!

parapsihologbalalajkovp7.jpgajfelovtoranjnaavalieq2.jpgEvogenije Degenovič Balalajkov, Ajfelov toranj na Avali

Ajfelov toranj na Avali!

Poznati ruski parapsiholog i teoretičar nemogućeg, Evogenije Degenovič Balalajkov, prorekao je u sredu, na jednoj od svojih lokalnih nezavisnih i nevladinih tv, u gradu Uranilovsk u srpskom Sibiru, da će njegova srpska braća za dve godine trijumfalno podići pariski Ajfelov toranj na Avali a da će se pritom onaj u Parizu urušiti sam od sebe ili će se istopiti u atmosferi pošto će probiti ozonsku rupu ili će jednostavno biti potpuno zaboravljen ili nije važno…!

“Srbija će imati ono što niko neće, (da imade)!”, dodao je on na kraju svoje bal(lala-lajke-)ade.

persanajbogatijazenanaslf8.jpgotrovaniprasakde8.jpgotrovnimuzut8.jpgPersa, Otrovani otrov, Otrovni muž

Umrla Persa!

Pre 5 dana umrla je u Beogradu najbogatija žena na svetu, Persa. Pre nego što će leći, uzela je jedan prašak koji je kupila još u vreme kada je trovala svoga muža 150 godina. Prašku je bio istekao stogodisnji rok trajanja ali to je i želela. Sa pokvarenim otrovom užitak umiranja je lepši, govorila je dok je kopnila.

Oko 11 sati bude joj tako rdjavo da ona sama izjavi da je otrovana. I iako je lekar odmah bio pozvan, nije se moglo ništa pomoći, te posle svega 14 ipo godina, umre u najvećim rukama, (od doktora koji je u medjuvremenu ostario, preminuo i otišao u invalidsku penziju, pa onda nanovo umro).

Najveći deo njenog imanja dobiće univerzitet. Ona je još za života davala studentima! I celom univerzitetu je davala, u šumarku, grdne šume kao što je i ona sama grdna bila. U njenom nakitu koji se meri na milione, nalaze se i dijamanti Kraljice Dragice i Carice Marice.

novapredsednicavladeve9.jpgizdrugoguglabl9.jpgdemokratskikandidatsp2.jpgNova predsednica vlade, Iz drugog ugla, Demokratski kandidat

Pobedio je bolji!

Bivša prostitutka postala je predsednica vlade, javljaju svi svetski mediji.

Predizbornim sloganom “Svima ću dati da bi svima bilo bolje”, ova 45-ogodišnjakinja ubedljivo je porazila demokratskog kandidata vladajuće koalicije koji je priznao poraz sledećim rečima: “Narod je odlučio, pobedio je bolji i ja mu čestitam”.

Nakon prostituisanja, pardon, konstituisanja buduće vlade, pred novom premijerkom stoji i veliki izazov da oporavi posrnulu privredu.

Dosadašnji premijer, Ninoslav Lopuž zamenio je u julu Zozu Manuela Broza kada je ovaj otisao u posetu predsedniku evropske komisije.

Zabeležili smo još i sledeće reči nove premijerke: “Sada znam šta mi valja činiti u naredne 4 godine i potpuno se tome predajem i smatram da će cela stvar ubrzo - leći!”.

djekicik8.jpgprincezabujabujarb7.jpgcarjaranprvoslavjx2.jpgDjekić, Princeza Buja-Buja, Car Jaran Prvoslav

Srpska mlada!

Izvesni Ljubiša Ljuši Djekić, u kuloarskim krugovima oko bloka poznat i kao “Prijatelj Ljuba”, oženio se i po deseti jubilarni put princezom iz plemena Hua-hu, 16-ogodišnjom Nabuitom Mpidzom Buja-Buja, sa kojom se upoznao pre 17 godina preko interneta i dobio vanbračno dete.

Ovaj četrdesetogodišnji veteran stogodišnjeg rata i salonski borac novobeogradskih palačinkarnica izjavio je povodom ove vesti našem tabloidu da se oseća odlično i da su palačinke bile strava i da jedva čeka da otputuje u Nedodjiju da bi se sastavio sa svojom novom polovinom i boljom izabranicom. I oseća da će ovog puta biti ono pravo jer će od njenog oca, pored nje, dobiti i Miraž, pardon, dobiće i miraz od preko 1000 hiljada potencionalno plodne pustinje u perspektivi, zatim mehanizaciju u stoci i ljudima, kao i ultimativnu želju princezinog oca, Cara Jarana Prvoslava da se cela ta dodeljena mu parcela, asfaltira u roku od nedelju dana ili nas "više biti neće"!

 

Autor: Aleksandar Todorović BekanKomentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

r0811n r0811n 18:34 01.08.2009

jbg.

Prosto sam zbunjen.
Mislio sam da ima ono- autor isključio mogućnost komentara.Vidim nema.
Evo kuckam.
?
Aleksandar Todorovic Bekan Aleksandar Todorovic Bekan 22:44 01.08.2009

Re: jbg.

r0811n
Prosto sam zbunjen.
Mislio sam da ima ono- autor isključio mogućnost komentara.Vidim nema.
Evo kuckam.
?


Pa valjda nema sta da se napise.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana