NE TREBA KUSUR (letopis Terazijskih sofizama) XIX

trafficante RSS / 19.08.2009. u 17:03

2281808275_b0494ecd49.jpg

           2256223930_87f83031a8.jpg

                                                                                     Utorak 4.avgust

            Padala je kisa!Ovi slepci su konacno uboli prognozu .Pa doobro,pada pa sta!Da necu mozda da se razbolim u avgustu  ako li malo pokisnem!Citam ,onaj nesrecni Kinez,sahranjivao kera,koji mu bi iznenada uginuo,i fasovo neku plucnu kugu,koleru sta li vec!Kolko poznajem Zutace,oni bi ga na keca sembali u vok!I saam sam , jednom prilikom  ,njupao neku zvezdarsku polozaru! Teo da probam kakav je ukus ,zubima kidati tog stvora ,poslovicno covekovog najvernijeg druga!Ajte molim vas! Neko bi zavapio..? Kako sam samo mogao? ... niko se i ne pita  : Sta je sve dosad pojeo?.. misleci da cepa "Gurmansku"pljesku,na autobuskoj!

            Meso je bilo prilicno zilavo,i nije se dalo valjano prezvakati,pravi trening za vilicu,jednako zahtevan borbi sa kultne 3 odjednom kiki bombone!Kinez,Li je nagruvao toliko kiselo slatkih zacina,da je i "kuvani Dzeki" bio poput bombone !

U pocetku,malo culnih iznenadjenja,onda se uhvatis za neki osobit, segment iz lepeze ukusa u ponudjenoj  paleti na tanjiru pred tobom da bi kasnije,poceo u slast  da halapljivo cerecis "jadnu" zivuljku ,naravno sa sve stapicima  brisuci kinesku raniju ,i sve gledajuci u zutu gamad kako uzivaju kao da jedu neki stari specijalitet!Ja gledam njih,oni se smeju meni i verovatno me psuju na onom sistavom mandarinskom,i tako imadosmo celovecernju zajebanciju!Naravno ,teze mi bese da pijem ono njihovo cintao pidjo,sto mu dodje neki kineski Hajneken,al ajde,da se upotpuni prica,i mrtvu lanu da su mi spremali sugurno da bi probo!Da mi neko prospe neki dop ,ne bih razmisljao,javila bi mi se slika neke propale mlade osobe i reko bi  -pali matori!!!,al opet poznajuci zutace,i kolike su to sise i plasljivci,ma nema trika da je u kercem mesu ista lose!

            Ej bre cemu sve ovo trabunjam,pa kisa je ljudi,ja idem i kisnem,svi me gledaju ko da sam s marsa pao,alo bre nismo od

secera!Super curica ,eno se trese od konzumiranja secera za vene i njonju,al stoji pod tendom,nesto mi vice,trazi neke pare za dop,'bem li ga!

MOZDA SAM LUD STO BI SAD I LESIJA VECERAO ILI STO SADA VEC  HOCU DA POKISNEM ALI DEVOJCICE PARA ZA ZUTO NE dajem!!!

            A mogla je da je 'tela da se druzi sa pravim ljudima,i da proba nesto novo,pa da se vazda fali,cak i da se ovolko navukla,makar bi nam klinci bezbriznije,trckarali sokakom,doduse mogo sam i ja da ne preterujem u junacenju sa nebeskim padavinama ,al sam se nesto uzeleo , pa sta je tu je!

           



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana