Sloboda govora?

plamenutami RSS / 30.09.2009. u 22:19

Prateći medije ovih dana iole informisan  (kada kažem informisan ne mislim na onoga koji gleda po ceo dan npr.B92,RTS ili CNN) i bar delimično pismen čovek ne može a da ne zaključi da se njegova inteligencija vređa a on pokušava da stavi u položaj amebe ili nekog malo naprednijeg beskičmenjaka.

Sa svih mogućih medija u Srbiji se jure "fašisti".Euforično ih čuvari demokratije i ljudskih prava vide Crkvi,među patriotskim organizacijama,udruženjima ratnih invalida i veterana,fudbalskim huliganima...

Prvoborci petog oktobra su i najglasniji.Nenad Čanak i njemu slični "humanisti" na sve strane trube o nekakvom zlostavljanju homoseksualaca o organizovanom premlaćivanju stranaca i uopšte o nasilju koje, eto, provode nekakvi "fašisti".

Zaista mi je žao Francuza koji je ubijen i za počinioce je samo smrtna kazna zadovoljenje pravde ali optuživati za to nacionalističke snage u Srbiji je u krajnju ruku besmisleno iz bar jedne činjenice.Nesrećni Francuz je bio okićen bojama svoga kluba.Bilo gde u svetu bi ga na gostovanju domaći "navijači" prebili.Navijačka ubistva se dešavaju u celom svetu svakodnevno.

Mediji koji su iz poznatih razloga tragičan slučaj naduvali toliko da je u Beograd došla i francuska ministarka za svoje gazde a neprijatelje Srbije i budućnosti svih njenih građana su odradili dobar posao.

Srbija počinje da tone u jednoumlje: ko ne prihvata "demokratiju" Nenada Čanka,Čede Jovanovića i sličnih biće proglašen za državnog neprijatelja.

Srbija se pokušava razbiti do sada na najperfidniji a tako vidljiv način:ukidanjem slobode govora i udruživanja,uništenjem porodice,uništenjem tradicije i vere i eskalacijom nasilja.Sinovi komunističkih krvnika iz UDBE pod plaštom liberalne demokratije dovršavaju posao svojih očeva.

Iako se lično ne slažem sa stavovima OBRAZA i 1389 ne mogu mirno gledati umorstvo omladine koja se otrgla "vrednostima" novog poretka.

I kada zabrane sve ove organizacije i udruženja građana pod plaštom borbe protiv huliganizma (protiv čega se zaista treba boriti) duh neće ubiti. 

ŽIVELA POBEDA!ŽIVELA SRBIJA!

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana