Slucaj Paula Janke ili kao protraciti mladost

dexter92 RSS / 06.10.2009. u 01:36

 

 'Profesionalni' zenskaros.Playboy.Kazanova.Player.

Ima ljudi koji zavrse Harvard i posvete malodst jurenju cica i budu jako jako uspesni u tome. Nasuprot uobicajenom verovanju da je za pravog zenskarosa neophodno  ili da bude jako bogat (pa placa svoje dame) ili jako popularan (rok star, sportista) pa da mu se bacaju u narucje Paul Janka je iz pozicije potpunog anonimusa i 'bezbankovica' uspeo da odvuce u krevet preko 140 zena.Kako?

Covek je jednostavno razvio vlastitu doktrinu za odvlacenje zena u krevet. I to sve bez jednog potrosenog dolara.

Radnja je smestena u NYC mada je prica univerzalna i primenjiva na svaku metropolu.

Izadje na ulicu (ne u restoran, ne u klub) i zaustavlja simpaticne cice.U roku od minuta pokupi telefon i nestaje bez traga. Posle toga pokusava (iskljucivo putem sms-a) da ugovori 'dejt' na svojoj gajb (preskace uobicajene 'vine me' i 'dine me' faze) i i to mu (po vlastitom priznanju) polazi za rukom u solidnom broju slucajeva.

Igra na kartu velikih brojeva i kaze da mu je 'skor' desetak procenata u odnosu na sve pokusaje sto na kraju rezultuje prilicnm brojem zena koje dolaze u njegov mali stan na Menhetnu.

Jedini motiv je seks, 'nesputana razmena' , koji je ovaj loverboy stalno spreman da upraznjava sa novim i novim interesentkinjama.

Konacno, napisao je prirucnik za muskarce pod nazivom 'Attraction Formula' u kome je sublimirao svoje desetogodisnje iskustvo u kome prilicno studiozno usmerava muskarca u potrazi za partnerkom i ukazuje na niz gresaka koje po njegovom misljenju muskarci prave prilikom prilaza zenama sto ih cesto diskvalifikuje kao potencijalne partnere.

Pored prakticnih saveta Paul Janka daje vrlo interesantne analize odnosa izmedju polova u velikim gradovima, bavi se znacajem novca u 'osvajanju' zena, preispituje tradicionalne, drustveno nametnute (ali 'nezvanicne') modele pod kojima zene smatraju seks prihvatljivim , bavi se manipulacijom seksom koje zene vrse nad (podobnim) muskarcima itd..

Takodje smatra da je najvaznija stvar za uspeh jednog plejboja zapravo slobodno vreme i 'tehnologija' koji on u svojoj knjizi do tancina izlaze.

Dame i Gospodo : Pol Janka



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana