Zlocinac se vraca na mesto zlocina

svetapredsednik RSS / 01.11.2009. u 19:31

         Poznato je da zlocinci cesto ponovno posecuju mesto na kome su pocinili zlocin. U pitanju je patoloska potreba da se jos jednom uvere da su posao obavili kako treba. Ono sto je nepoznato i sto ovaj slucaj odvaja od drugih je to sto su ovom zlocincu digli i spomenik.

          Zlocinac iz ove price je niko drugi do bivsi predsednik SAD, dobro nam poznati Bil Klinton. Mesto zlocina je Kosovo, a spomenik se podize u Pristini. Cak su ovom zlocincu dali i mikrofon. I bulevar. A zlocin je dobro poznat.

         I tako sada on dolazi deset godina kasnije da se sladi rezultatima svoga poduhvata. Zadrzao se svega tri sta. Verovatno bi bio u opasnosti da oboli od raka usled radijacije ako bi se duze zadrzao tamo. Masa klice, pada u trans, zlocinac drzi govor u kome obecava bezrezervnu podrsku do smrti. Nadam se da ce da umre sto pre.

         Inace spomenik i nije bas lep. Mozda ce kada ga nagrize zub vremena i poceti da lici na nesto. Ovako, bakarni kip prosto zraci beskrupuloznoscu. A narod tuzan, ni ne zna cemu klice. Stomak prazan, a kip od tri metra divan i skup. Gleda na Hilari i mase rukom.

         Odlazi zlocinac. Omahuje rukom. Zadovoljan on odlazi nahranjene sujete ubedjen u svoju velicinu. Mozda mastari i o Nobelovoj nagradi. Samo da sto pre zaboravi gde je danas bio....



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana