Društvo| Gradjanske inicijative

Apel za pomoć

arianna RSS / 30.01.2010. u 22:36

 

 

Prihvatilištu za decu i omladinu u Beogradu

 

 

prihvatiliste-naslovna.png

Dragi prijatelji,

Potrebna nam je vaša pomoć

U poslednje dve nedelje broj dece koji boravi u Prihvatilištu je značajno porastao. Trenutno je na smeštaju 20 dece u Prihvatilištu, uz skoro isti broj dece u Prihvatnoj stanici, što drastično prevazilazi kapacitete Prihvatilišta i Prihvatne stanice.

Zbog ove situacije, Prihvatilištu je potrebna pomoć u prikupljanju zimske obuce, šalova, rukavica, kapa, čarapa, donjeg veša, sredstava za higijenu i voća. Ovo je najbolji način da pomognemo deci da se bore protiv prehlada i niskih temperatura. 

Molimo one koji mogu da pomognu, da nas kontaktiraju na (011) 309-6741 i posete u Bulevar oslobodjenja 219, u Beogradu. Svaka pomoć nam mnogo znači!

Hvala Vam od srca na pomoći



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

cbronson cbronson 00:05 31.01.2010

Prihvatiliste

Prihvatilšte za decu i omladinu u Beogradu zbrinjava ugrožene kategorije dece iz cele Srbije. Prihvatilište pruža smeštaj deci bez roditeljskog staranja, deci i omladini koja su žrtva nasilja, zanemarivanja ili zlostavljanja, žrtvama trafikinga, deci sa problemima u ponašanju ili u sudskom postupku, kao i stranim ilegalnim migrantima.

Pomoć se pruža devojčicama i dečacima, uzrasta od 7 do 18 godina, 24 sata dnevno. U saradnji sa centrima za socijalni rad, Prihvatilište učestvuje u pronalaženju trajnih rešenja za smeštaj i pomoć deci koja u njoj borave.

Tokom 50 godina postojanja, Prihvatilšte je zbrinulo preko 60.000 dece.

facebook
stranica
AlexDunja AlexDunja 22:05 31.01.2010

ovo treba da traje

tu smo!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana