Budućnost| Eksperimenti u blogovanju| Politika

Izborni štab DS pred izbore za savet mesne zajednice

libkonz RSS / 13.04.2010. u 22:54

Seća li se neko Aleksandra Nikačevića? Da vam pomognem: bio je predsednik Saveza studenata Beograda početkom devedesetih godina, kada se "proslavio" pljuvanjem po studentima BU, koji su protestvovali protiv režima S. Miloševića, nazivajući ih izdajnicima i raznim drugim pogrdnim imenima, koji su tada išli u paketu uz etiketu izdajnika. Nakon toga je prvog dana NATO bombardovanja "oslobodio" radio B92, čiji je direktor bio do 5. oktobra 2000. To je bio nekada, a od pre par meseci je direktor AMSS, gde je postavljen partijskim dogovorom DS-a i SPS-a.

DS, kao najbolji učenici SPS-a preuzeli su gotovo sve saveze studenata u Srbiji i tamo postavili svoje ljude. Znaju oni dobro odakle su počinjali protesti protiv Miloševićevog režima, pa su rešili da se obezbede.  Ceo tekst možete pročitati ovde, a ja ću citirati samo jedan deo teksta:

"U avgustu su mi studenti, a članovi Demokratske stranke, sugerisali da raspišem izbore za Studentski parlament, i to dan za dan, kako bi se mogli prijaviti samo njihovi kandidati. Za uzvrat mi je ponuđena funkcija u Univerzitetskom parlamentu. Na moje pitanje zbog čega bi bilo ko preuzimao Studentski parlament, dobila sam odgovor da vrhuška omladine DS iz Beograda ima interes da zna šta se događa na Filozofskom fakultetu.  

O "mladim lavovima Demokratske stranke", koji su zaduženi za preuzimanje studentskih organizacija najčešće čujem od poznanika, dugogodišnjeg člana DS-a, kome se odavno sve smučilo. Jedna od njegovih priča otprilike ide ovako:

" Pre par dana imali smo izbore za savet mesne zajednice, jedna totalno nebitna stvar. Oko mene desetak mladih ljudi u odelima, svaki kao da je motku progutao. Svakome u ruci po mobilni telefon, niko ne sedi, stalno se vrte po sobi. Od ranog jutra zovu izborna mesta, raspituju se za izlaznost i postavljaju razna nebulozna pitanja. U 19.59 svi zovu naše predstavnike na izbornim mestima, posle 20 minuta već imaju rezultate. Pobedili smo! U kancelariji urlanje, radovanje, skakanje, kao da smo postali svetski prvaci u fudbalu. Pa onda čestitanje, to je tek tuga gledati. "

Ne znam za vas, ali mene je ova vest o muvačinama stranaka oko saveza studenata mnogo razbesnela. I dalje u Srbiji najbolje uspevaju poltroni, novi Nikaćevići, koji će jednog dana biti direktori Pošte, EPS-a, NIS-a, Uprave prihoda, NBS... I dalje će Srbijom da vladaju uvlakači i beskičmenjaci.

Ironija ili ne, iako se pesma zove "Narodnjaci", okačio sam je zbog one druge velike stranke. 

 

 

 



Komentari (51)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

miloradkakmar miloradkakmar 23:09 13.04.2010

Partijska

disciplina ( poslušnost) iznjedrava kvalitetne kadrove.
Oni rade i preko norme i , čak, ono što od njih vrh ne traži , kako bi se dokazali. Na štetu, napravljenu prekovremenim radom, niko se ne obazire.
libkonz libkonz 00:46 14.04.2010

Re: Partijska

standardno za poltrone.
loader loader 23:38 13.04.2010

Bljutavi lek

Meni je isto bilo grozno kad je Đinđić nakon 5-oktobarskih dešavanja u Saveznoj skupštini ušao u neku vrstu nužne saradnje sa SPS-om srpskim i crnogorskim. Ima još primera... Ali, to je politika, a ne ružičasti performans o principijelnosti, poštenju i društvenoj poeziji. Na žalost, stvari se tako dešavaju. I, zavise od strukture ljudstva, i naravno od biračke volje. A ona je takva kakva jeste. Od 10 Srbijanaca, njih 6-7 glasa za "stare snage". Tako je danas većina stranaka u parlamentu iz grupe "patriotskih", a ne proevropskih. Stoga su kompromisi neminovni. Proevropska varijanta (izvorno proevropska) desiće se možda tek za 7-8 godina. Usput moraju da se menjaju mentalitet, navike, struktura stranačkih organizacija.., jer sve je to prožeto starim lošim navikama. U svakom slučaju, podržavam ova simpatična podsećanja na nekadašnje kadrove Miloševićevog režima, koji odlično plivaju i dan-danas, laktajući se za nove pozicije. To treba da se zna. Jer, ako se ne zna, ispašće da se i ne dešava. No, na žalost, dešava se
libkonz libkonz 00:49 14.04.2010

Re: Bljutavi lek

znam da su kompromisi neminovni. ali napad na studentske organizacije je dokaz da im je SPS 90-ih danas uzor kako raditi.
sepeo sepeo 07:33 14.04.2010

Re: Bljutavi lek

znam da su kompromisi neminovni. ali napad na studentske organizacije je dokaz da im je SPS 90-ih danas uzor kako raditi.


bez i najmanje namere da opravdam sramno ponasanje DS na univerzitetu, apelovao bih da se malo raspitate i o toj drugoj strani u celoj prici, tzv. "nezavisnim" studentima filozofskog fakulteta koji dizu dzevu poslednjih dana, posto se ne radi ni o kakvim nezavisnim i apoliticnim mladim ljudima, vec o ekipi anarhista kojima je bacanje molotova na strane ambasade daily job
libkonz libkonz 10:57 14.04.2010

Re: Bljutavi lek

o ekipi anarhista kojima je bacanje molotova na strane ambasade daily job

uz svo poštovanje tebe kao blogera, ovo mi liči na rečnik mladih socijalista devedesetih.
sepeo sepeo 11:43 14.04.2010

Re: Bljutavi lek

uz svo poštovanje tebe kao blogera, ovo mi liči na rečnik mladih socijalista devedesetih.


pa cekaj, sta je problem u tome sto sam rekao, ako je istina da su vecina tih "apoliticnih" studenata ustvari pripadnici organizacije anarhosindikalisticka inicijativa (ili tako nekako, ne znam tacno ime), koja je organizacija politickog tipa?
libkonz libkonz 12:13 14.04.2010

Re: Bljutavi lek

zar nema na BU studenata koji nisu članovi ni jedne stranke ili udruženja?
Meni tvoj komentar liči na tvrdnju: "da nisu članovi DS-a preuzeli studentska udruženja, ona bi pala u ruke terorista". Meni to "ne pije vodu".
Za konkretan slučaj sa filozofskog ne znam. Ti anarhisti mi nisu ni malo simpatični, ali kao što si i sam rekao, čak i kada bi bilo istina to ne opravdava DS da gura prste gde im nije mesto.
Ivan Marović Ivan Marović 20:08 14.04.2010

Re: Bljutavi lek

libkonz
zar nema na BU studenata koji nisu članovi ni jedne stranke ili udruženja?

Ima. Uče deca.

libkonz
DS, kao najbolji učenici SPS-a preuzeli su gotovo sve saveze studenata u Srbiji i tamo postavili svoje ljude. Znaju oni dobro odakle su počinjali protesti protiv Miloševićevog režima, pa su rešili da se obezbede.

Još će da ispadne da je Savez Studenata bio ključna poluga revolucionarne delatnosti. Slobi nije pomoglo što je kontrolisao SSBU, studenti se organizovali u okviru Unije, Federacije itd, napravili nekoliko protesta i na kraju Otpor i sve to a da nikad nogom nisu kročili u SSBU.
libkonz libkonz 20:31 14.04.2010

Re: Bljutavi lek

Ima. Uče deca.


Znaju oni dobro odakle su počinjali protesti protiv Miloševićevog režima, pa su rešili da se obezbede.


Još će da ispadne da je Savez Studenata bio ključna poluga revolucionarne delatnosti.

da, može tako da ispadne. Znači da ova garnitura DS ništa nije naučila od svojih učitelja
Ivan Marović Ivan Marović 21:26 14.04.2010

Re: Bljutavi lek

libkonz
Znači da ova garnitura DS ništa nije naučila od svojih učitelja

A s druge strane, ni studenti nisu ništa naučili od svojih.
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 23:50 13.04.2010

Radio b92

Nakon toga je prvog dana NATO bombardovanja "oslobodio" radio B92, čiji je direktor bio do 5. oktobra 2000.

Da taj ne udari ponovo na b92?
loader loader 00:43 14.04.2010

Re: Radio b92

Neće.

Al' ima gore !

Taj danas, "preobraćen" i "emancipovan",
B92 smatra sebi bliskom medijskom kućom
libkonz libkonz 00:52 14.04.2010

Re: Radio b92

Da taj ne udari ponovo na b92?

taj nesvršeni arhitekta će jedino da udari novu ploču za novu kuću. Kao direktor AMSS znaće kako da obezbedi sebi koju stotinu hiljada evra. Jednom ljigavac, uvek ljigavac.
Taj danas, "preobraćen" i "emancipovan",
B92 smatra sebi bliskom medijskom kućom

možda sada leži i mašta o tome da i on, poput Ivice, za koju godinu dobije titulu najevropljanina
Lionsgate Lionsgate 23:58 13.04.2010

Izbori

Pobedili smo! U kancelariji urlanje, radovanje, skakanje, kao da smo postali svetski prvaci u fudbalu. Pa onda čestitanje, to je tek tuga gledati.


Setite se samo koliko su puta ponavljali izbore na Vozdovcu i u Zemunu, nisu se smirili dok nisu iscrpeli sve mogucnosti i opet popili na n-to ponovljenim izborima. . . uporni ljudi, kó Svabe u fudbalu.
libkonz libkonz 00:54 14.04.2010

Re: Izbori

uporni ljudi, kó Svabe u fudbalu.

baš tako!
6000_studenata_ff 6000_studenata_ff 08:21 14.04.2010

Da studentski parlament bude studentski

Grupa studenata pod imenom Koalicija 6000 je pokrenula inicijativu za ponavljanje izbora za studentski parlament jer su prosli bili rezirana farsa, na njima je glasalo 130 studenata. Studentski parlament je izabralo 2,17% ukupnog broja studenata! Navodno su studenti nezainteresovani.

Odlucili smo: DALJE NECETE MOCI! Organizovali smo peticiju radi dobijanja zvanicne podrske od kolega i profesora. Bilans stanja za jedan ceo dan i cetiri sata juce je: vise od 650 potpisa studenata i oko 10% potpisanih profesora. Danas ocekujemo podrsku upravnika katedri na FF i da predjemo broj od 1000 potpisa. Studenti zele da glasaju!

Hocemo nove izbore! Hocemo transparentne i proceduralno korektne izbore! Necemo da nas prave idiotima! Srbija se saginjati nece! :)

Koalicija 6000 studenata Filozofskog fakulteta
organizacija "Logika&Razum"

libkonz libkonz 11:01 14.04.2010

Re: Da studentski parlament bude studentski

moj blog je otvoren za vas.
mikimedic mikimedic 22:11 14.04.2010

Re: Da studentski parlament bude studentski

vise od 650 potpisa studenata


Koalicija 6000 studenata Filozofskog fakulteta


za sad ste u najboljem slucaju 'koalicija vise od 650'.
dragannalovic dragannalovic 14:53 16.04.2010

Re: Da studentski parlament bude studentski

Hocemo nove izbore!

Posle onoga što se desilo, to je jedino rešenje i neophodnost i na tome treba istrajati!
jinks jinks 09:28 14.04.2010

Uče se

Pre par dana imali smo izbore za savet mesne zajednice, jedna totalno nebitna stvar. Oko mene desetak mladih ljudi u odelima, svaki kao da je motku progutao. Svakome u ruci po mobilni telefon, niko ne sedi, stalno se vrte po sobi.

Od ranog jutra zovu izborna mesta, raspituju se za izlaznost i postavljaju razna nebulozna pitanja. U 19.59 svi zovu naše predstavnike na izbornim mestima, posle 20 minuta već imaju rezultate.

Pobedili smo! U kancelariji urlanje, radovanje, skakanje, kao da smo postali svetski prvaci u fudbalu. Pa onda čestitanje, to je tek tuga gledati. "

od malih nogu da ne treba da gube vreme na neke druge poslove i druga zanimanja.
Aleksandar Stosic Aleksandar Stosic 09:33 14.04.2010

glasacu SPSa

sve je to lepo, nego zasto jednog socijalistu muci Nikacevic? I zasto, kada je DS preuzeo metode SPS, kako sam priznajes, imas nesto protiv DS. Zar sam nisi rekao da si glasao za SPS?
libkonz libkonz 11:12 14.04.2010

Re: glasacu SPSa

o, da, na poslednjim izborima sam glasao za SPS, prvi i jedini put. Znao sam da su pred izbore dogovorili ulazak u vladu sa DS, a nisam hteo da više glasam za DS zbog brojnih afera, pre svega na lokalu, pa mi je SPS tada bio neko kompromisno rešenje.
Da smo se nas dvojica nešto pitali, Stošiću, u Srbiji bi bila sprovedena lustracija. Kao što se ti nisi prodao Miloševićevom režimu, nisam ni ja, a mogao sam to jako dobro da unovčim.
A više lopova iz bivšeg režima ima u DSS (ni druge partije ne oskudevaju), nego što ih je u SPS.
Socijalista nisam, ja sam monarhista.
Aleksandar Stosic Aleksandar Stosic 11:39 14.04.2010

Re: glasacu SPSa

o, da, na poslednjim izborima sam glasao za SPS, prvi i jedini put. Znao sam da su pred izbore dogovorili ulazak u vladu sa DS, a nisam hteo da više glasam za DS zbog brojnih afera, pre svega na lokalu, pa mi je SPS tada bio neko kompromisno rešenje.
Da smo se nas dvojica nešto pitali, Stošiću, u Srbiji bi bila sprovedena lustracija. Kao što se ti nisi prodao Miloševićevom režimu, nisam ni ja, a mogao sam to jako dobro da unovčim.
A više lopova iz bivšeg režima ima u DSS (ni druge partije ne oskudevaju), nego što ih je u SPS.
Socijalista nisam, ja sam monarhista

ma ja moram malo da bockam... jebi ga seo si mi kao kec na desetku, kad si glasao za bandu crvenu...
libkonz libkonz 12:14 14.04.2010

Re: glasacu SPSa

slobodno
ne smeta mi.
kandabata kandabata 09:51 14.04.2010

MladiLav

U posledjnje vreme izuzetno aktivni i sada bas ne tako mladi lav DS-a u tom smislu je bio i sadasnji drzavni sekretar Ministarstva pravde S.Homen a nekada predsednik Sutdentskog parlamenta za vreme studentskih demonstracija 96/97. Dakle poodavno da ne kazem od samog pocetka datira to infiltriranje DS-ovog podmlatka u studentske organizacije. Naravno tu su sada i koalicioni partneri u vidu SPS-a kojima je uplitanje stranackog podmlatka u studentske organizacije normalno stanje stvari pa sada mogu udruzenim snagama da rade na tome
libkonz libkonz 11:14 14.04.2010

Re: MladiLav

Homen

to je druga priča. Homen je prvo bio predsednik studentskog parlamenta, a nakon toga ušao u DS. Meni smeta kada je situacija obrnuta.
kandabata kandabata 11:54 14.04.2010

Re: MladiLav

libkonz
Homen to je druga priča. Homen je prvo bio predsednik studentskog parlamenta, a nakon toga ušao u DS. Meni smeta kada je situacija obrnuta.



Ok. Kada bih poceo da nabrajam ljude koji su vodili te proteste od Borisa Karajčića preko Čedomira Jovanovića i Antića, Homena itd. i trenutka u kome su se svi zajedno pojavili neki na pocetku protesta a neki malo kasnije ne mogu da se otmem utisku da tada vec nisu imali veze sa strankama. S druge strane previse ih je zavrsilo na kraju u istoj stranci da bi to bila puka slucajnost
libkonz libkonz 12:17 14.04.2010

Re: MladiLav

kada bismo nabrajali ko je sve želeo i uspeo da naplati svoje učešće u "borbi za slobodu". Mislim da je njihova odluka prelaska u DS bila iz čisto praktičnih razloga. Računali su da se to najviše isplati.
Meni je baš muka od tih "oslobodilaca".
kandabata kandabata 12:47 14.04.2010

Re: MladiLav

libkonz
kada bismo nabrajali ko je sve želeo i uspeo da naplati svoje učešće u "borbi za slobodu". Mislim da je njihova odluka prelaska u DS bila iz čisto praktičnih razloga. Računali su da se to najviše isplati.Meni je baš muka od tih "oslobodilaca".


Ja licno sam u nekoliko navrata naleteo na tim protestima (studentskim!) na aktivne clanove DS-a i situacije u kojima oni licno ucetvuju u organizaciji protesta. Poptpuno je svejedno da li je neko formalno imao clansku kartu DS-a ili bilo koje druge stranke (njih sam uzeo za primer zato sto sam od njih valjda to najmanje ocekivao tj.da ne budu u toj meri u kojoj jesu involvirani u to) dva dana ranije ili dva dana kasnije po stupanju na funkciju u nekoj studentskoj organizaciji. Poenta je u tome sto sama stranka kao stranka ima potrebu za time da ima ljude u studentskim organizacijama. Zato sada imamo ljude za koje smo glasali a koji su iz starki i izandjalih koznih jakni koje su nosili na tim protestima uleteli u dzipove pod parolom strpite se ljudi tako ce te i vi jednog dana...
Ivan Marović Ivan Marović 21:49 14.04.2010

Re: MladiLav

kandabata
Kada bih poceo da nabrajam ljude koji su vodili te proteste od Borisa Karajčića preko Čedomira Jovanovića i Antića, Homena itd. i trenutka u kome su se svi zajedno pojavili neki na pocetku protesta a neki malo kasnije ne mogu da se otmem utisku da tada vec nisu imali veze sa strankama.

Nabrojani nisu.

Čeda Sex i Čeda Antisex su probali da naprave Studentski politički klub, pa kad je to propalo, otišli u DS. Čedu Antisexa je izbacio već Đinđić, a Čedu Sexa Tadić. Kad su pravili SPK, nisu želeli da odu u stranke, nego su prvo probali nešto sami, ali nije išlo.

Boris Karajičić je ostao među studentima, bio u Otporu u početku, ali kako je išlo traljavo, otišao kod Perišića, a sa njim posle dalje do Koštunice, dakle ni on nije imao prvobitno nameru da završi u stranci.

Od svih navedenih najduže se van stranaka održao Cole, prvo u Studentskom Parlamentu, pa onda u Otporu. Ostao je u Otporu i posle petog oktobra, kad nam se svima nudilo svašta sa svih strana. On je završio u DS-u tek nakon što je Otpor propao na izborima 2003. Do tada nije razmišljao o učlanjivanju u bilo koju stranku.

Dakle, učlanjivanje studentskih lidera u stranke bilo je više rezultat spleta događaja i sumraka samih studentskih organizacija, nego unaped smišljenih planova lidera tih organizacija.
libkonz libkonz 00:11 15.04.2010

Re: MladiLav

Dakle, učlanjivanje studentskih lidera u stranke bilo je više rezultat spleta događaja i sumraka samih studentskih organizacija, nego unaped smišljenih planova lidera tih organizacija.

mene interesuje da li je neko od vođa studentskih protesta nakon 5. oktobra prestao da se bavi politikom u bilo kom njenom obliku?
Ivan Marović Ivan Marović 00:49 15.04.2010

Re: MladiLav

libkonz
mene interesuje da li je neko od vođa studentskih protesta nakon 5. oktobra prestao da se bavi politikom u bilo kom njenom obliku?

Ključna fraza ovde je u bilo kom njenom obliku. Bez te fraze, odgovor bi bio većina, sa tom frazom - veoma mali broj.

Prvo bilo je mnogo lidera, većine se ljudi ni ne sećaju. Recimo Viktor Čedolomac ili Sima Kosmos nisu politički aktivni. Nisam ni ja, osim što blogujem tu i tamo (al' ne znači da se neću aktivirati jednog dana, a možda i pre). Kad pogledam moje fejsbuk frendove revolucionare, većina je van politike. Zabrinjavajući broj i van zemlje (jedan živi dve ulice od mene).

Najveći broj lidera koji je idalje aktivan, najčešće je aktivan unutar institucija kao državni službenici, na čelu nevladinih organizacija, pa tek onda u okviru stranaka.

E sad pitanje je da li je moguće da neko bude državni službenik, a da ne bude član stranke. I tu su se dešavale različite stvari. U jednom slučaju bilo je zahteva koji je rezultirao napuštanjem posla, a u drugom povlačenjem zahteva i zadržavanjem posla.
kandabata kandabata 07:54 15.04.2010

Re: MladiLav

(al' ne znači da se neću aktivirati jednog dana, a možda i pre)


u kom smislu aktivirati, da li uclaniti u stranku i ako je to u pitanju zasto sada tj. koji bi motiv mogao biti ...
kandabata kandabata 08:49 15.04.2010

Re: MladiLav

Dakle, učlanjivanje studentskih lidera u stranke bilo je više rezultat spleta događaja


na koji su pretpostavljam uticala i nastojanja stranaka (DS,DSS...) da vrbuju lidere studentskih organizacija ili istaknute lidere protesta jos za vreme protesta da ne bude da su svi nekako spontano zavrsili u strankama Ovo kazem zato sto su neki sada zacudjeni time sto sada na malo brutalniji i ocigledniji nacin DS zajedno sa SPS-om pokusava da ubaci svoj podmladak u studentske organizacije. Ja samo tvrdim da ta nastojanja DS-a datiraju jos iz vremena 96/97 na primer...
uros_vozdovac uros_vozdovac 11:30 15.04.2010

Re: MladiLav

libkonz
Dakle, učlanjivanje studentskih lidera u stranke bilo je više rezultat spleta događaja i sumraka samih studentskih organizacija, nego unaped smišljenih planova lidera tih organizacija.

mene interesuje da li je neko od vođa studentskih protesta nakon 5. oktobra prestao da se bavi politikom u bilo kom njenom obliku?


Svetli primer Branka Ilića.
Ivan Marović Ivan Marović 13:33 15.04.2010

Re: MladiLav

kandabata
u kom smislu aktivirati, da li uclaniti u stranku i ako je to u pitanju zasto sada tj. koji bi motiv mogao biti ...

Još nisam razmišljao, samo zadržavam to pravo, da ne bude posle da vas nisam upozorio. I nisam rekao sad nego jednog dana. Motiv je ljubav prema otadžbini.
kandabata
na koji su pretpostavljam uticala i nastojanja stranaka (DS,DSS...) da vrbuju lidere studentskih organizacija ili istaknute lidere protesta jos za vreme protesta da ne bude da su svi nekako spontano zavrsili u strankama

Nisam ja rekao da je bilo spontano, vrbovali su nas, ko sve nije, ali su ljudi odlazili u stranke obično tek nakon što bi probali nešto sami i ispušili.
dragannalovic dragannalovic 14:30 16.04.2010

Re: MladiLav

Motiv je ljubav prema otadžbini.

Podsetili ste me na jedan razgovor koji sam imao sa pokojnim Nenadom Bogdanovićem, na svečanoj dodeli ključeva socijalno ugroženim gradjanima, ispred zgarde solidarnosti, kada sam ga upitao zašto je ostavio dobro plaćen posao u stranoj firmi.
Bili su tu i neki neumesni novinari koji su se raspitivali i za dotične ugrožene gradjane koji su te stanove preprodali i razliku stavili u džep.
Sledeće čega se sećam je lik njegove udovice, koja je u udarnom terminu sa suzama u očima demantovala da je njen suprug proneverio neke silne milione evra.
Mislim, na kraju krajeva, da li mu je tako nešto trebalo. Tako da ako imate dobro plaćen posao nemorate da žurite.
Otažbina je tu da pričeka.
libkonz libkonz 14:57 16.04.2010

Re: MladiLav

Otažbina je tu da pričeka.

ne slažem se. sve je manje vremena. mada, mnogi su pošteni ljudi digli ruke. previše lopovluka okolo.
Za Bogdanovića stvarno ne znam, nemam stav o njemu.
Znam samo da u mom mestu, što se tiče DS, toliko mnogo lopova na jednom mestu, to je stvarno retkost.
NNN NNN 12:07 14.04.2010

A ovo govno?



Samo čekam da se i on povampiri i ponovo zajaši
kandabata kandabata 12:13 14.04.2010

Re: A ovo govno?

uh covece odakle si ga izvukao
libkonz libkonz 12:19 14.04.2010

Re: A ovo govno?

A ovo govno?

njega sam se prvog setio kad sam seo da napišem ovaj tekst. Setih se lika, ali sam mu zaboravio ime, pa ga nisam ubacio. Dal beše Nemanja?
Jeste govno.
Aleksandar Stosic Aleksandar Stosic 12:53 14.04.2010

Re: A ovo govno?

NNN


Samo čekam da se i on povampiri i ponovo zajaši

ja to govno redovno vidjam u poslasticarnici Bongiorno na Bulevaru Revolucije i na prostoru Batutuove (naravno kada sam dole u Bgd). Sedi tamo povazdan pije kafu, visi na mobilnom i krade bogu dane.
Biljana 77 Biljana 77 12:57 14.04.2010

Gde su, šta rade?

Lionsgate Lionsgate 13:03 14.04.2010

Re: Gde su, šta rade?

A ja sam tog lika vidjao na hipodromu, muvao se tamo, izigravao poznavaoca konjickog sporta. . .
NNN NNN 16:04 14.04.2010

Re: Gde su, šta rade?

ja sam tog lika vidjao na hipodromu, muvao se tamo
...čekao da ga osedlaju.
kukusigameni kukusigameni 22:52 14.04.2010

Re: Gde su, šta rade?

Ma jok, samo nije znao sta je HIPODROM.

blogovatelj blogovatelj 07:28 15.04.2010

Re: A ovo govno?

A ovo govno?


Izvinjavam se, ali ili nisam imao prilike da do sad vidim govno, ili sam poceo da zaboravljam. Jel govno ima ime?
kukusigameni kukusigameni 08:03 15.04.2010

Re: A ovo govno?

Nemanja Djordjevic
blogovatelj blogovatelj 18:22 16.04.2010

Re: A ovo govno?

Re: A ovo govno?
Nemanja Djordjevic


Ne znaci mi ime nista. Jel neki bitan bio za Slobina vakta?
Ivan Marović Ivan Marović 18:40 16.04.2010

Re: A ovo govno?

blogovatelj
Ne znaci mi ime nista. Jel neki bitan bio za Slobina vakta?

Nije bio mnogo bitan, ali je nas mnogo nervirao. Kad su počeli protesti 1996. Nemanja Đorđević je osnovao nekakvo udruženje studenata koje je zahtevalo da se prekinu protesti i normalno odvija nastava. Stalno je visio na PTC-u i sve kao fora šačica studenata demostrira, a većina bi kao da uči.

Treba mu ipak odati priznanje na hrabrosti, pojavio se i na Platou da traži prekid štraka i popio takav zvižduk da je sve odjekivalo do Palate Albanija.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana