Društvo

Poručimo Tadizu - niko ne sme da te bije … hmm … vredja?

marco_de.manccini RSS / 27.04.2010. u 18:26

 

Tadiza, odnosno TAkozvanog Direktno IZabranog, su, kažu, neki tamo Šarićevi drugari vređali preko nekakvih novina, sve u šiframa. Evo uvrediše ga sad i preko Fejsbuka, malo manje šifrovano. Na primer, pominje se mečka, nimalo zakukuljeno.

Tadiz ne zna kome se toliko zamerio, pa će pitati SAD za pomoć da vidi ko mu to nije prijatelj na Fejsbuku. Oko onih Šarićevih drugara je valjda već pitao Crnu Goru.


Мислим да нема разлога питати за помоћ којекуда. Имају САД и Црна Гора преча посла од тражења доказа за приватне тужбе за увреду. Уместо тога, ја мислим да ту народ који га је директно изабрао (за разлику од све остале бораније са некаквих спискова коју је бирао … није јасно ко, али мислим да је и Тадиз био умешан) треба да покаже своју одлучност и храброст и да одмах поручи свом Тадизу да њега нико не сме да бије. Упс, то се сад другачије каже. Извињавам се, дакле, народе, поручи свом Тадизу да нико не сме да га вређа.

Видите, исказивање директне подршке Тадизу је неопходно, јер све те војске, полиције, обичне и специјалне, све те службе и агенције, сјајне, тајне, и бескрајне, којима Тадиз директно или индиректно руководи,  све су оне у служби народа и превасходна улога им је да бране народ од увреда. И те своје функције оне већ годинама обављају на свеопште народно задовољство. Нико не сме никога да увреди. Страни туристи долазе, пију пиво за своје новце по нашим кафанама, чак и, дрзници, не навијају за Партизан, а нико не сме да им приђе и да их увреди. Новинари пишу како њима дуне, никог ништа не питају, позивају у емисије кога хоће, а нико да их увреди. То се сече у корену. Баш пре неки дан, судија опасно забрину она безазлена вређала у покушају. Одмах се види  да су неки маргиналци, некаква деца цвећа или тако нешто, највећа задовољства су им љубљење и грљење голи до појаса, певање песмица уз пратеће кореографије, облачење у шарене крпице, па и играње луткама. И тим очигледним безвезњаковићима судија одмах, из така, немој да вам случајно покрене Бранкица приватну тужбу, нисте ни свесни како ћете проћи. А они, јадни, премрли од страха. Или они гејеви, шетају где стигну, ван четири зида, замисли, већ годинама, они би да се љубе голи до појаса и да носе шарене крпице, а опет нико не сме ни да помисли да их увреди. Кад се и деси нека увреда, то се одмах пронађе, изгрди добро па се пусти кући. Виновници се јако постиде и пар дана никоме не смеју да погледају у очи. После их и то прође, па сви задовољни.

Ова бескомпромисна борба против вређања траје већ годинама и чинило се да ће се ускоро привести крају. За ово савршено стање, на корак од Утопије, народ треба, пре свега, да захвали Тадизу. Па зар није он на челу те борбе већ годинама и зар не излуђује све вређаче својим сталним понављањем изјава како ће им стати на реп, онако скроз и то свима и то одмах. Скоро су поцркале све кабадахије, од муке, само је још пар изјава фалило.

Али ту је управо проблем. Не могавши више да слободно вређају кога стигну по улици, у кафани, на послу, на стадиону, па ни у рођеној кући се не осетивши потпуно слободно (измислило сад да ни код куће нема вређања), досетише се Фејсбук пријатељи да су сви ти ресурси везани за одржавање идеалног стања и одбране народа од увреда оставили самог Тадиза без икакве заштите. И тако, досете се они да лече своје наталожене фрустрације вређањем Тадиза. Што ти је потиснутост, мора то негде да прокуља (ено, почеше да се вређају и по владиним колима, прво увреди један другог, а онда кад већ није било никог другог около, а  пробуђена потреба за вређањем није усахла, увреди и себе).

Ето зато, народе, треба поручити свом Тадизу да њега нико не сме да вређа. Том поруком ће се јасно ставити до знања лупежима да је народ спреман да жртвује део своје тренутне безбедности и благостања да би се бар мало узео у одбрану народни доброчинитељ. Треба поручити да је у реду да све те службе које тако ревносно бране све угрожене, повређене и увређене мало посвете пажњу и Тадизу. Треба поручити да је народ племенит и храбар и да ће радо поделити с Тадизом све благодети у којима ужива.

Поготову смртне увреде никако не долазе у обзир. 

====== белешке =============

Апсолутно сам против насиља. Ко не разуме, жао ми је. Само се не може бити свемоћан а немоћан. Никако.

Желим све најбоље Тадизу. И да, за промену, стварно стане на реп насилницима. 

 Komentari (140)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

predatortz predatortz 18:36 27.04.2010

Van konteksta

Sve službe bezbednosti na planeti svaku pretnju državnicima shvataju ozbiljno.
Svaka pretnja se analizira i nastoji se doći do identiteta onoga koji preti.

Ali, samo u Srbiji se talambasa na sva zvona i objavljuje na svim medijima nešto što bi trebalo raditi tiho, neupadljivo, profesionalno.

Izgleda da niko nije izvukao pouku iz ubistva pok. Đinđića. Pretnja zvaničniku nije udarna vest nego ozbiljan posao za službe bezbednosti.
marco_de.manccini marco_de.manccini 18:40 27.04.2010

Re: Van konteksta

Баш тако. Од А до Ш.
mariopan mariopan 18:48 27.04.2010

Re: Van konteksta

Желим све најбоље Тадизу. И да, за промену, стварно стане на реп насилницима. 

I ja.
I slažem se da te pretnje treba najozbiljnije shvatiti. Ovo je vrlo ozbiljno.!
Ipak svaka čast na tekstu, jer prvi među jednakima treba i za sve nas da omogući sigurnost u svakom trenutku i na svakom mestu.
За ово савршено стање, на корак од Утопије,

E, pa ovo nam je obećao za 2020 godinu samo neće još da nam kaže kako će to da izvede, valjda da nas poštedi prevelike radosti.
A dotle - ko preživi pričaće.
marco_de.manccini marco_de.manccini 19:37 27.04.2010

Re: Van konteksta

valjda da nas poštedi prevelike radosti.

треба пажљиво са добрим вестима.

тако једном иде поштар у село да обавести човека да је добио на лутрији и да му однесе новац.

боји се да му одмах каже, да се човек не штрецне тако одједном, свашта се моће десити, па му онако изокола

- а шта би ти, домаћине, урадио кад би добио на лутрији?

а овај одмах

- их, па пола бих теби дао.

и ту поштар паде као покошен.
mariopan mariopan 21:13 27.04.2010

Re: Van konteksta

и ту поштар паде као покошен.

olivera_zekic olivera_zekic 21:14 27.04.2010

Re: Van konteksta

Apsolutno ste u pravu. U slucaju da pretnja stvarno postoji. A sta cemo ako je pretnja samo šarada? Ako je "pretnja" samo deo kampanje, da li marketinških timova ili određenih službi?
Da obrnemo situaciju. Gorenavedeni timovi ili službe, igrajući na Tadićevu narcisoidnost i sujetu, ubeđuju ga da mu preti opasnost. Neka, definisana ili ne. I to potkrepljuju tako što po medijima puštaju priču o FB grupi (ta nije jedina, ima ih još sigurno tridesetak sa sličnim sadržajem) I onda mu kažu - aha, Predsedniče, da li vidite kako smo bili u pravu? A on duboko zabrinut za svoju bezbednost, jer, niko ne preti onom ko je nebitan. A ON je bitan. I što više neprijatelja ima, sve je bitniji. I sve skloniji manipulaciji... Koliko god Vam ovo diletantski zvuči, sigurna sam da nam tako država funkcioniše.
A o sramnim pokušajima izjednačavanja Đinđića i Tadića, ne želim da trošim tastaturu.

marco_de.manccini marco_de.manccini 21:20 27.04.2010

Re: Van konteksta

лако ће се видети шта је. ако има ухапшених и осуђених онда је то то. ако нема, онда је маскенбал.
sentinel26 sentinel26 21:23 27.04.2010

Re: Van konteksta

olivera_zekic
A o sramnim pokušajima izjednačavanja Đinđića i Tadića, ne želim da trošim tastaturu.

I sramno i uvredljivo za gradjane Srbije...
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 01:46 28.04.2010

Re: Van konteksta

Ali, samo u Srbiji se talambasa na sva zvona i objavljuje na svim medijima nešto što bi trebalo raditi tiho, neupadljivo, profesionalno.

Ali se zato glasno ćuti o onome o čemu bi se moralo talambasati pa makar i na pola zvona. Izmeđ' ostalog, na prvu loptu, i o ovome:

"Beograd - Dvanaestogodišnji Rastko Pocesta, koji je zbog svojih blogova i stavova o nezavisnosti Kosova, Evropskoj uniji i NATO postao meta ekstremnih desničarskih organizacija, ponovo je juče dobio preteće poruke. Posle učestalih pretnji, Rastkova majka Suzana Pocesta zatražila je i zaštitu policije. "

*

UPDATE as of Thursday, April 15, 2010.

This morning my source advised me the latest news about Rastko is that the ultra-nationalist, neo-Nazi organization from Belgrade, OBRAZ published Rastko’s photo on their website, calling their members to beat him up whenever they see him, “to beat the weird ideas out of Rastko’s head.”

I’m told OBRAZ is a major hate-speech factory in Serbia openly promoting antisemitism, racism, homophobia. Their members are often involved in brutal physical violence against gay activists etc.

Here is the link to their hateful observation of a 12-year old young boy:
http://obraz.forumotion.com/forum-f37/topic-t2438.htm

*

Elem, dok su Koštuničini miljenici (pa samim tim i miljenici Perioda Kohabitacije) pretili deci, predsednik je ćutao. A i sada ćuti, okružen sa deset hiljada policajaca grada Čikaga koji ga čuvaju od zloglasnog Žorža.


marco_de.manccini marco_de.manccini 02:37 28.04.2010

Re: Van konteksta

Posle učestalih pretnji, Rastkova majka Suzana Pocesta zatražila je i zaštitu policije.

једино позитивно у причи је да је изгледа заштита и обезбеђена. тако сам бар схватио онај коментар ниже корисника невоље.
predatortz predatortz 08:14 28.04.2010

Re: Van konteksta

olivera_zekic
A o sramnim pokušajima izjednačavanja Đinđića i Tadića, ne želim da trošim tastaturu.

sentinel26

I sramno i uvredljivo za gradjane Srbije.


A gde vi to izjednačavanje videste?
Moja opaska se odnosila na službe koje iz ubistva jednog zvaničnika nisu izvukle nikakvu pouku.
A što se pomenute dvojice tiče, to je već stav političkog opredeljenja.
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 12:18 28.04.2010

Re: Van konteksta

Moja opaska se odnosila na službe koje iz ubistva jednog zvaničnika nisu izvukle nikakvu pouku.

Kako nisu - shvatili su da su to odlične prilike za uterivanje straha u političare i izvlačenje debelih Zahvalnica za strah.

Recimo ova serija Pretnji je kao (jednu od više sličnih) svoju "slučajnu posledicu" imala i to da je mladac - sin šefa Vojno bezbednosne štaveć, uhlebljen na visoko direktorsko mesto bez da ima iskustva i sposobnosti i za mladog saradnika u takvoj firmi.

Kupio mu tata - tj. Zahvalni Boris mu poklonio, Penzoni fond Dunav da se igra dete.

To je valjda, misli se on, sve u redu, s jedne strane izbacim čoveka na ulicu, ali zato usvojim medijskog psa, pa je u svemirskom kontekstu račun izravnat.
olivera_zekic olivera_zekic 14:54 28.04.2010

Re: Van kontekstaA gde vi to izjednačavanje videste?
Moja opaska se odnosila na službe koje iz ubistva jednog zvaničnika nisu izvukle nikakvu pouku.
A što se pomenute dvojice tiče, to je već stav političkog opredeljenja.

Ne izjednacavate Vi, takva se kampanja vodi.
Bez ikakve zelje da se podsmevam smrtnim pretnjama bilo kome, pisala sam o necem drugom. Dakle, ne o pretnjama, nego o tome kako se koriste, bolje reci ko ih koristi. Mislim da na to imam pravo, ako ni zbog cega drugog, a ono zato sto istorija ne pamti samo atentate, u kojima je neko na zalost stradao, nego i iscenirane "drame" koje su, po pravilu, bile motiv za ucvrscivanje necije vlasti. I Rajhstag je goreo, zapalili ga nacisti, a potom su to iskoristili da se obracunaju s protivnicima.
Necu da poredim, ali, kada procitam u novinama, cujem na televiziji, da je otkriveno oruzje kojim je "trebalo da bude napadnut drzavni vrh na putu za Avalu", a oruzje nadjeno u Kaludjerici, sta da pomislim? Da je drzavni vrh dezorijentisan pa ne zna kojim putem se ide na Avalu, ili da neko vodi kampanju u kojoj se ne biraju sredstva, i gluposti, da bi se istakla necija vaznost, samim tim ugrozenost, a o slicnosti sa Djindjicem da i ne govorim.
Dalje, moje osnovno demokratsko pravo je da sumnjam, i to ne zato sto sam nastrojena da me necija moguca ugrozenost zasmejava, nego zato sto zivimo u drzavi u kojoj, dnevno, rukovodstvo pokazuje da je sve sto ga interesuje - marketing.
Dokaz za to su i Sarici, o cijim venerecnim bolestima i nacitanosti sve znam, ali ne znam ko ih je upozorio da treba da odu iz Srbije. Crnogorci? Moguce, ako su Crnogorci vlasnici novina i televizija koje su danima "crtale" Sarice, neobjavljujuci im imena. Danima pre nego sto je policija rekla da traga za njima.
I sada, isti ti Sarici, koristeci "Pljevaljske novine", sifre i nadimke "Zoki", prete drzavnom vrhu, sa kojim su, bar sa delom tog vrha, bili u vrlo dobrim odnosima. Nesto tu, zar ne, ne stima.
Takodje, moze da se postavi i pitanje da li ovoj drzavi treba vestacko pravljenje nekog novog "vodje", i to kroz kobajagi borbu protiv mafije, ili su joj potrebne institucije, o kojima ugrozenog lidera izgleda uopste nije briga.
Da jeste, zar ne bi iskoristio svoj autoritet da smeni Snezanu Malovic kada je javno priznala da je koristila BIA pri izboru sudija? Nije, ostavio je tamo gde je, ugrozenu, a ona je pre par dana izjavila kako ce kriminalci mirno da spavaju kada SNS dodje na vlast.
Nisam fan SNS, ali i ova njena izjava govori cemu silna ugrozenost sluzi.
I na kraju, institucije, ozbiljne u ozbiljnim drzavama, svoj posao rade bez paradiranja i lupetanja po novinama.
I tek kada se tako budu ponasale i u ovoj drzavi, bicu sasvim sigurna da dragom mi BOTI niko nikada nece nauditi.
draft.dodger draft.dodger 15:54 28.04.2010

Re: Van konteksta

Ali, samo u Srbiji se talambasa na sva zvona i objavljuje na svim medijima nešto što bi trebalo raditi tiho, neupadljivo, profesionalno.


Slažem se.
IGRA MEČKA...
Unfuckable Unfuckable 18:40 27.04.2010

pa

što ih ne tuži za uvredu, privatnom tužbom?
Unfuckable The Bez Gledanja
marco_de.manccini marco_de.manccini 18:45 27.04.2010

Re: pa

биће можда. код истог стручњака за прекршаје.

него, ја овако превентивно, да поручим да ако Томица није био сигуран како би народ реаговао да је он користио услуге службе на чијем је челу (бојао се можда да не помисле људи да се окористио), да одмах кажем да се благонаклоно гледа када лидер неке државе користи службе које су му на распологању у своју заштиту. не треба никог да пита. само напред.
sesili sesili 18:51 27.04.2010

Re: pa

Taman sam mislila da napišem: ako je i ironija, mnogo je! Ali, kad pročitah beleške, shvatila sam i slažem se potpuno.
marco_de.manccini marco_de.manccini 19:07 27.04.2010

Re: pa

можда је мало грубо, али ко се бије тај се воли. упс.

чекај да пробам другачије.

није потребно кукање по новинама. волео бих резултате. још данас.

од свих оних мамлаза што су основали групу на фејсбуку у којој се прети председнику сигуран сам да је бар пола довољно глупа да се лако могу открити још данас. уопште није нека мудрост.

до сутра би морало бити ухапшених.

баш зато што претње председнику нису шала требају се схватати озбиљно и треба реаговати брзо. и то не кукњавом. не изгледа добро.
mirelarado mirelarado 19:12 27.04.2010

Re: pa

Porucimo Tadizu - niko ne sme da te bije … hmm … vredja?
Само се не може бити свемоћан а немоћан. Никако.


У сриду, Марко! Та немоћна свемоћ већ се подуже обија о главу сваког грађанина ове земље.
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 19:15 27.04.2010

Re: pa

Unfuckable

Baš se pitam ovih dana gde si ti Unf i da li si dobro?
Exitus Letalis Exitus Letalis 19:20 27.04.2010

troll!!!

zar ni za koga nije vest da su gorica nešović i dragan kako se preziva, pešli na rts.

ajd da konačno svi koji žele pređu kod tijanića,
pa da, brate, znamo, ko se ničega ne gadi.

Potvrdjeno! Gorica i Dragan presli na RTS! panika na B92!

sad, zašto je baš panika, ne znam.
meni to inače bilo ko "selo veselo"

Vojislav Stojković Vojislav Stojković 19:22 27.04.2010

Re: troll!!!

Jedni kod Tijanića, drugi kod Nikolića... hebiga takvo je došlo vreme.
krkar krkar 19:23 27.04.2010

Re: troll!!!

zar ni za koga nije vest da su gorica nešović i dragan kako se preziva, pešli na rts.


Nisu samo njih dvoje. U istom paketu je još neko.

Ko nije još utekao sa Veranovizije pregovara uveliko.

Čudo?
marco_de.manccini marco_de.manccini 19:24 27.04.2010

Re: troll!!!

е, кад бих ја још знао ко су ивица и марица, па да се и забринем.
Vojislav Stojković Vojislav Stojković 19:26 27.04.2010

Re: troll!!!

krkar

Čudo?


Nije u pitanju nikakavo čudo, već profane, takoreći trivijalne stvari, kao novac npr.
krkar krkar 19:29 27.04.2010

Re: troll!!!

kao novac npr.


Izdajice jedine demokratske i osvešćene televizije razvili su sebične običaje: jedu, kupuju deci pelene i cipelice...

A Veran osede od brige za sve nas i državu.

Naravno da je Đinđić bio u pravu!
marco_de.manccini marco_de.manccini 19:31 27.04.2010

Re: troll!!!

Nije u pitanju nikakavo čudo, već profane, takoreći trivijalne stvari, kao novac npr.

кад смо већ ког профаног и тривијалног, колико плаћа курир за оне јаке текстове, да пређем и ја ако се исплати.

питао бих директно, али сам мало банован тамо.
ivana23 ivana23 19:34 27.04.2010

Re: troll!!!

Vojislav Stojković
Nije u pitanju nikakavo čudo, već profane, takoreći trivijalne stvari, kao novac npr.


Nešovićeva i Ilić su na konferenciji za novinare u Takovskoj 10 rekli da u finansijskom smislu nisu "prešli na jasle RTS-a", jer se "Buđenje", koje će ići radnim danima od 6.00 do 9.00, realizuje kao projekat njihove zajedničke produkcijske kuće "Supermiš".

Ilić je istakao da je "Supermiš" svoj proizvod izneo na tržište, da je pregovarano sa tada matičnom kućom B92 i "sa drugim emiterima, nešto posredno, nešto direktno", i da je na kraju ponuda Radio Beograda i RTS-a bila "najjednostavnija, najbrža i najbolja".

Blic

Za to se zna bar nedelju dana. Uzgred, zar Glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda Dušan Radulović nije u RTS presao iz nedeljnika Vreme?

vishnja92 vishnja92 19:34 27.04.2010

Re: troll!!!

Nije u pitanju nikakavo čudo, već profane, takoreći trivijalne stvari, kao novac npr.

ili druge trivijalne stvari, kao sto je... ideja da se kaze ono sto se misli npr.
koliko se secam, Gorice malo nije bilo na Dizanju posle onih platana. nadam se da gresim.

92-ku je ubila nacionalna frekvencija i nesposobnost da se sve to ishendluje, hebo ih vb, farma i sve te gluposti. sad ima i neka hitna pomoc. jedino ne postoji stav.

(banovace me Vedran Matovic licno )
krkar krkar 19:45 27.04.2010

Re: troll!!!

ivana23
Vojislav Stojković
Nije u pitanju nikakavo čudo, već profane, takoreći trivijalne stvari, kao novac npr.


Nešovićeva i Ilić su na konferenciji za novinare u Takovskoj 10 rekli da u finansijskom smislu nisu "prešli na jasle RTS-a", jer se "Buđenje", koje će ići radnim danima od 6.00 do 9.00, realizuje kao projekat njihove zajedničke produkcijske kuće "Supermiš".

Ilić je istakao da je "Supermiš" svoj proizvod izneo na tržište, da je pregovarano sa tada matičnom kućom B92 i "sa drugim emiterima, nešto posredno, nešto direktno", i da je na kraju ponuda Radio Beograda i RTS-a bila "najjednostavnija, najbrža i najbolja".

Blic

Za to se zna bar nedelju dana. Uzgred, zar Glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda Dušan Radulović nije u RTS presao iz nedeljnika Vreme?Istina je da rade pod kapom sopstvene producentske kuće ali nije to suština. B92 se raspada iznutra zbog nesposobnosti da se bavi televizijom na tržištu. Ova riba itekako od glave smrdi. Za vođenje komercijalne TV treba nešto i znati osim šlihtanja međunarodnim demokratizatorima i krađe od sopstvene kuće i od sopstvenih deoničara. Sve dolazi na naplatu, čak i u dobrim romanima, u lošim još i pre.

Dušan Radulović je samo napravio mali privremeni izlet van RB - malo Slobodna Evropa, malo Vreme, pa kad je na vlast došao neko ko mu priznaje zasluge vratio se na RB.

Dizanje na RB je samoubistvo za radio. Tačnije, bilo bi da je ikoga (uključujući i Tijanića i Radulovića) briga za slušanost radija. No, slušanost nije bila glavni cilj.
vishnja92 vishnja92 19:48 27.04.2010

Re: troll!!!

Dizanje na RB je samoubistvo za radio.

zasto?
ozbiljno pitam, ne razumem.
ivana23 ivana23 19:50 27.04.2010

Re: troll!!!

vishnja92
Dizanje na RB je samoubistvo za radio.

zasto?
ozbiljno pitam, ne razumem.

Takodje (pitam).
krkar krkar 19:53 27.04.2010

Re: troll!!!

vishnja92
Dizanje na RB je samoubistvo za radio.

zasto?
ozbiljno pitam, ne razumem.


Prvo, slušanost Radio Beograda ne prelazi 7% ni u jednom segmentu. To je toliko dosadno, loše, mrtvo i nesposobno da to više niko ne sluša. A vojska se smanjila, društvene firme i i kombinati izumrli pa i nema ko.

Struktura slušateljstva RB1 je takva da ne može da proguta Dizanje. Još manje da njih dvoje mogu da povećaju slušanost (iako za to nikoga niej briga). Radio Beograd 1 i dalje ima program navlas isti kao onda kad je umirao Staljin. Ili Hruščov. Ni Honeker im još nije pao...

Uostalom, ima ovde ko ima najnovije podatke, od prošle nedelje, pa će, siguran sam, postirati detalje.


krkar krkar 19:55 27.04.2010

Re: troll!!!

Takodje (pitam).


Ako možete da zamislite profil slušaoca koji bi ujutru slušao Dizanje a uveče Veselo veče (a u međuvremenu se informisao iz Novosti dana) molim da mi opišete tog minotaura/grifona/mazohistu.
vishnja92 vishnja92 19:59 27.04.2010

Re: troll!!!

Struktura slušateljstva RB1 je takva da ne može da proguta Dizanje.

pa u tome valjda i jeste ideja, da se promeni&poveca?
ja cu se upisati u strukturu prvom prilikom, meni prijaju njihove prirode i mozgovi i raspolozenje. a sa Brakusovim slusaocima jednako ne mogu da se identifikujem kao ni sa Honekerovim, tako da se taj deo vodi pod "svejedno"

njima dvoma zelim sav uspeh i srecu u poduhvatu
krkar krkar 20:05 27.04.2010

Re: troll!!!

pa u tome valjda i jeste ideja, da se promeni&poveca?
ja cu se upisati u strukturu prvom prilikom, meni prijaju njihove prirode i mozgovi i raspolozenje. a sa Brakusovim slusaocima jednako ne mogu da se identifikujem kao ni sa Honekerovim, tako da se taj deo vodi pod "svejedno"

njima dvoma zelim sav uspeh i srecu u poduhvatu


Ne uzimaj sebe za primer! Ti si elita, imaš mozak i umeš da ga koristiš i radiš ono što ti mozak kaže.

Bojim se da sistem funkcioniše both ways: Dizanjem jedne pridobiješ - druge izgubiš. Najgore je što dobiješ one koji kažu RB1 je dosadan ali na njemu ću da slušam Dizanje i ništa drugo. A sa druge strane imaš one koji će da kažu e hebiga, i ovde su počeli da puštaju ove hipike/narkomane/zapadne sluge/pedere (nepotrebno precrtati). A ovi potonji kad ti odu otišli su ti dibidus. I to na Fokus.

Kao što je Veliki brat sa B92 oterao mnoge konzumente, tako će i Dizanje da otera iste takve sa RB1.
Unfuckable Unfuckable 20:12 27.04.2010

Re: troll!!!

zar ni za koga nije vest da su gorica nešović i dragan kako se preziva, pešli na rts.


dobro jutro EL, raspali se Bitlsi

antioksidant antioksidant 20:19 27.04.2010

Re: troll!!!

Ne uzimaj sebe za primer! Ti si elita, imaš mozak i umeš da ga koristiš i radiš ono što ti mozak kaže.

@ krkar
u visnjino ime
vishnja92 vishnja92 20:33 27.04.2010

Re: troll!!!

raspali se Bitlsi

tzvrtz, bazdareno ti na 1000, ne baca link gde treba

(ael bismo mogli da dobijemo linkovanje nezavisno od broja strane, molicu lepo? posto nam je broj komentara po strani, je li, razlicit - Lordu je npr 217.7, koliko se secam, a i u zvanicnoj ponudi stoji razno)
marco_de.manccini marco_de.manccini 20:45 27.04.2010

Re: troll!!!

једном сам решавао неки задатак и у делу решења ми је био потребан било који ненулти број. ставим ја ту pi^e и завршим све како треба.

после ми онај што је седео испред рекао да није хтео да препише јер се видело да је задатак тежак и да би професорка посумњала да је он то могао да реши. који задатак питам, а он каже онај са pi^e.
nevolja nevolja 21:22 27.04.2010

Re: troll!!!

krkar

Ako možete da zamislite profil slušaoca koji bi ujutru slušao Dizanje a uveče Veselo veče (a u međuvremenu se informisao iz Novosti dana) molim da mi opišete tog minotaura/grifona/mazohistu.

Opisan je vec u ,,Doktor Dzekil i mister Hajd" a pominje se i u narodnim predanjima kao ,,dvoglava azdaha"
jaksa scekic jaksa scekic 21:24 27.04.2010

Re: troll!!!

krkar
pa u tome valjda i jeste ideja, da se promeni&poveca?
ja cu se upisati u strukturu prvom prilikom, meni prijaju njihove prirode i mozgovi i raspolozenje. a sa Brakusovim slusaocima jednako ne mogu da se identifikujem kao ni sa Honekerovim, tako da se taj deo vodi pod "svejedno"

njima dvoma zelim sav uspeh i srecu u poduhvatu


Ne uzimaj sebe za primer! Ti si elita, imaš mozak i umeš da ga koristiš i radiš ono što ti mozak kaže.

Bojim se da sistem funkcioniše both ways: Dizanjem jedne pridobiješ - druge izgubiš. Najgore je što dobiješ one koji kažu RB1 je dosadan ali na njemu ću da slušam Dizanje i ništa drugo. A sa druge strane imaš one koji će da kažu e hebiga, i ovde su počeli da puštaju ove hipike/narkomane/zapadne sluge/pedere (nepotrebno precrtati). A ovi potonji kad ti odu otišli su ti dibidus. I to na Fokus.

Kao što je Veliki brat sa B92 oterao mnoge konzumente, tako će i Dizanje da otera iste takve sa RB1.U ovoj celoj analizi fali samo jedna stavr- da bi neki slusaoci otisli sa RB1 treba da postoje :)

J

PS:Mnogo ce ih vise doci, nego sto ce otici, evo ja na primer
die hard die hard 21:26 27.04.2010

Re: troll!!!


Ako možete da zamislite profil slušaoca koji bi ujutru slušao Dizanje a uveče Veselo veče (a u međuvremenu se informisao iz Novosti dana) molim da mi opišete tog minotaura/grifona/mazohistu.


Pa recimo da slusa parcijalno, tj ono sto mu se dopada.Na primer, slusa Budzenje a ostalo- jok?
die hard die hard 21:33 27.04.2010

Re: troll!!!


sad, zašto je baš panika, ne znam.
meni to inače bilo ko "selo veselo"


u tvojoj kostataciji je i odgovor panika jer je selo-veselo zaradjivalo preko potrebne pare 92ojci a da je bilo odurno kad njih dvoje reklamiraju Light cips kao zdavu hranu, bilo je onoliko
jaksa scekic jaksa scekic 21:36 27.04.2010

Re: troll!!!

krkar
ivana23
Vojislav Stojković
Nije u pitanju nikakavo čudo, već profane, takoreći trivijalne stvari, kao novac npr.


Nešovićeva i Ilić su na konferenciji za novinare u Takovskoj 10 rekli da u finansijskom smislu nisu "prešli na jasle RTS-a", jer se "Buđenje", koje će ići radnim danima od 6.00 do 9.00, realizuje kao projekat njihove zajedničke produkcijske kuće "Supermiš".

Ilić je istakao da je "Supermiš" svoj proizvod izneo na tržište, da je pregovarano sa tada matičnom kućom B92 i "sa drugim emiterima, nešto posredno, nešto direktno", i da je na kraju ponuda Radio Beograda i RTS-a bila "najjednostavnija, najbrža i najbolja".

Blic

Za to se zna bar nedelju dana. Uzgred, zar Glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda Dušan Radulović nije u RTS presao iz nedeljnika Vreme?Istina je da rade pod kapom sopstvene producentske kuće ali nije to suština. B92 se raspada iznutra zbog nesposobnosti da se bavi televizijom na tržištu. Ova riba itekako od glave smrdi. Za vođenje komercijalne TV treba nešto i znati osim šlihtanja međunarodnim demokratizatorima i krađe od sopstvene kuće i od sopstvenih deoničara. Sve dolazi na naplatu, čak i u dobrim romanima, u lošim još i pre.

Dušan Radulović je samo napravio mali privremeni izlet van RB - malo Slobodna Evropa, malo Vreme, pa kad je na vlast došao neko ko mu priznaje zasluge vratio se na RB.

Dizanje na RB je samoubistvo za radio. Tačnije, bilo bi da je ikoga (uključujući i Tijanića i Radulovića) briga za slušanost radija. No, slušanost nije bila glavni cilj.


Ajd malo da ih pustimo na miru, ljudi su tri meseca imali projekat, nudili su Veranu, Veran im nije odgovorio, izasli na trziste i nasli na RB1.
Vrlo prosto i jednostavno, i to je virus koji je Radulovic ubacio u radio i polako ce da se zapati i da se siri po Hilendarskoj.
Sadasnji direktor ide u penziju, pa polako..
Kako je RTS postao nesto, tako ce i RB, svidjalo se to nama ili ne.
Avala ce sad da razvali Fox i B92, sa serijama i na kraju traziliste trziste-e pa sad nemoj da zalite i mudrujete.Od nas koji mudrujemo ovde, mnogi su imali sansu, neki su za***li, neki su preziveli, neke su najurili (kao mene sa RT Vojvodina) i tako kako mu je
U svakom slucaju Dragan i Gorica su imali M sa velikim slovom i izasli na trziste. Pa bar to postujte

J


Unfuckable Unfuckable 21:57 27.04.2010

Re: troll!!!

tzvrtz, bazdareno ti na 1000, ne baca link gde treba


e pa dobro onda: pretposlednji komentar na tom blogu, tako će se najlakše naći
njanja_de.manccini njanja_de.manccini 21:57 27.04.2010

Re: troll!!!

meni bacilo gde treba, al moja masina ide na 1000
malaramona malaramona 23:01 27.04.2010

Re: troll!!!


Avala ce sad da razvali Fox i B92, sa serijama i na kraju traziliste trziste-e pa sad nemoj da zalite i mudrujete.

J
Izvinte na neobavestenosti a sta nam to epohalno donosi Avala?
jaksa scekic jaksa scekic 23:06 27.04.2010

Re: troll!!!

malaramona


Avala ce sad da razvali Fox i B92, sa serijama i na kraju traziliste trziste-e pa sad nemoj da zalite i mudrujete.

J
Izvinte na neobavestenosti a sta nam to epohalno donosi Avala?


pa sitnica, imace najbolji serijski program, samo toliko

J
dolybell92 dolybell92 00:04 28.04.2010

Re: troll!!!

Za to se zna bar nedelju dana. Uzgred, zar Glavni i odgovorni urednik Prvog programa Radio Beograda Dušan Radulović nije u RTS presao iz nedeljnika Vreme?


Well, i Nenad Stefanović je prešao iz NIN-a...
Od silnih prelazaka na RTS, lično ne vidim
nikakvo poboljšanje programa... jedne te iste
emisije se sele sa stanice na stanicu... a meni svejedno
na kojoj ću nešto negledati ... i neslušati...

Samo je jedan original... sve ostalo su kopije,
pa bile one bilo gde.

To kao da kupiš polovan auto i platiš ga
više nego da si kupio nov.
ivana23 ivana23 06:26 28.04.2010

Re: troll!!!

dolybell92
Well, i Nenad Stefanović je prešao iz NIN-a...

Nenad je presao takodje iz nedeljnika Vreme.
antioksidant antioksidant 07:25 28.04.2010

Re: troll!!!

Nenad je presao takodje iz nedeljnika Vreme.

mislis nina-a 2?
antioksidant antioksidant 07:29 28.04.2010

Re: troll!!!

U svakom slucaju Dragan i Gorica su imali M sa velikim slovom i izasli na trziste

muda su im porasla na b92... na tom imenu, pa su resili da naplate i to je ok.
zato se i najveca imena vezuju ugovoriam da ne mogu da pretrce kako im dune (ili smisle svoju producentsku kucu kako bi povecali prihode)
draganu i gorici sve najbolje (isto kao i antoneli) a b92-ki prestoji puno rada. nadam se da ce uspeti. njima tek zelim sve sve sve najbolje...
(bez obzira na televiziju)
ivana23 ivana23 07:49 28.04.2010

Re: troll!!!

antioksidant
Nenad je presao takodje iz nedeljnika Vreme.

mislis nina-a 2?

Ne razumem. Bez zezanja.
antioksidant antioksidant 08:00 28.04.2010

Re: troll!!!

Ne razumem. Bez zezanja.

vreme sve vise lici na (nekadasnji) nin. tesko (mi) je postovati nedeljnik ciji je glodur bio kolumnista smajlovic politike...

licni utisak

sad mi je nin "citljiviji" od vremena...
ivana23 ivana23 08:09 28.04.2010

Re: troll!!!

antioksidant
Ne razumem. Bez zezanja.

vreme sve vise lici na (nekadasnji) nin. tesko (mi) je postovati nedeljnik ciji je glodur bio kolumnista smajlovic politike...licni utisak sad mi je nin "citljiviji" od vremena...


OK, sada mi je jasno. Mada je Nenad otisao iz Vremena 2004.g.
dragan7557 dragan7557 09:01 28.04.2010

Re: pa treba da stoji

баш зато што претње председнику нису шала требају се схватати озбиљно и треба реаговати брзо. и то не кукњавом. не изгледа добро.

баш зато што претње bilo kom građaninu (pa i predsedniku) нису шала требају се схватати озбиљно и треба реаговати брзо. и то не кукњавом. не изгледа добро.


cerski
mikimedic mikimedic 12:04 28.04.2010

Re: troll!!!


Potvrdjeno! Gorica i Dragan presli na RTS! panika na B92!

sad, zašto je baš panika, ne znam.
meni to inače bilo ko "selo veselo"


haha dakle genijalno. pa rts sad stvarno srlja u propast.
tijanic je definitivno izgubio kompas.
Biljana 77 Biljana 77 15:38 28.04.2010

Ali onda treba nešto stvarno da se radi

није потребно кукање по новинама. волео бих резултате. још данас.

wukadin wukadin 19:34 27.04.2010

Shvatiti ozbiljno

Dok se ne dokaze suprotno. Verovatno ce se dokazati suprotno, da je rec o diletantima, ili se jos verovatnije nista nece dokazati... A dokle postoji i minimum opasnosti...

Nego, kad su pretili preko fb-a cuvenoj Brankici rekao sam nesto, pa bio banovan tjedan dana. Ponovicu u kratkim crtama, po cenu sankcija.
Prvo, ako prete pravim imenom i prezimenom nisu "sajber upisanci koji se kriju iza internet anonimnosti". Jesu dileje i mozda ne kontrolisu fizioloske potrebe, ali fakat se ne kriju.
Zasto je to bitno. Pa i nije, nego da vidim jednom da se prizna hrabrost (makar bila i luda) nekome ko je protiv Zapada, demokratije, ljuCkih prava, jednom recju patriJota ili sto bi rekla ms. Milic "nacos"... Dosta vise CNN-ovske "antifasisticke" retorike!

Nesto drugo je bitnije. Sta ako vlasnik naloga negira da je on pretio?! Sta ako je stvarno nekome podmetnuto?! Mislite da je to nemoguce, i da ne postoje motivi da se tako nesto radi?!? Rekoh tada da ce proces dokazivanja biti tezak, ali znacajan za buducnost. Mada nase sudstvo... Koliko vidim i ne sude "sajber upisancima", nego "ordinarnim hulaginima" pa oni kao nisu krivi...
Dacic je ovo ukapirao, po sluzbenoj duznosti. Zna kome da se obrati. Ministarstvu pravde USA. Facebook nece dati pro bono informacije, ni da Saper primeni sav svoj sarm (kazu licim na njega, zato ovo kazem...)
Bice zanimljivo pratiti dalji rasplet oko (ne)anonimne pretnje sajber (ne)upisanaca.

marco_de.manccini marco_de.manccini 19:48 27.04.2010

Re: Shvatiti ozbiljno

da je rec o diletantima

дилетанти или не, они су овим, по мени, купили карту за мало одмора. само је питање колики одмор.

даље, прича о министарству правде САД је за малу децу. тај део може да буде користан касније, на суду, као део доказа, али се много тога може учинити и без истог и то одмах.

како рекох, сигуран сам да се пола њих може открити без по муке још данас. интернет штити вашу приватност, поготову од упућенијих (укључујући и службе, наравно), колико и кућа од стакла са тамним завесама.
wukadin wukadin 19:55 27.04.2010

Re: Shvatiti ozbiljno

Ako ih ne ufate?
A jesi 100% siguran da nije bilo laznih naloga. I jos laznih naloga pravih ljudi.
Zamisli ako neko napravi nalog kao njegov komsija koji je clan DS-a. Recimo ima uvrnuti smisao za humor.
Nije li tijekom Sablje razglaseno da je atentator covek koji nema veze s tim, svirao u vojnom horu. Sta posle "izvini"?! A sta da su ga greskom isprangijali?!
marco_de.manccini marco_de.manccini 19:59 27.04.2010

одакле се налог користи, а не чије је име

не прави се блесав. кога брига које име стоји на налогу? да не кажем ”пише и на тараби ...”.
wukadin wukadin 20:04 27.04.2010

Re: одакле се налог користи, а не чије је име

Postoje proksiji, i takodje su mi veoma poznate greske nase policije.
Poznato mi je i nacelo da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno, poetski jezikom bolje sto krivih da se izvuce nego jedan nevin da strada.
Eto, ja ne pratim trendove, jerbo me mrzi... A u trendu je biti expert na blogu, kao sto videsmo velike eksperte za telekomunikacije. Ja se ne pravim ekspert, pravim se blesav.
Lepo rece Smrt u Bergmanovom filmu "Ja sam neznalica".
Avtio!
marco_de.manccini marco_de.manccini 20:12 27.04.2010

Re: одакле се налог користи, а не чије је име

прецењујеш те људе. прокси, шмокси, да, пар њих можда и уме да се снађе, оно остало не уме пертле да веже, а не да скрива своје трагове по интернету.

а то ”а шта ако их не открију?” и ја питам. јер сматрам да је немогуће. смрдело би до неба.
the the 21:34 27.04.2010

Re: одакле се налог користи, а не чије је

teško se otkriva već poznato.
repaŠ sem onih nekoliko talentovanijih, zaposlenih na smišljanju iskopiranih ino advert kreativnosti, ima najmanje još njih stotinak koji i ne rade ništa drugo sem što kreiraju facebook stvarnost, kuckaju nalegajuće komentare i pumpaju LIKE/HATE brojnost ključnih poruka.
mislim, to imaju i mnogo manje market birtije, a kamo li ova gde se loče za sve novce.

a za kreiranje fake fb naloga pitati bilo koga ko ima potrebe za testiranjem fb igrica u razvoju...
mada, u poređenju sa kreatorima čuvene "jedan dva. tri. sad!" alfa numeričke igrice, svi su oni amateri.

uostalom, ako se neko najradije informiše iz "daily mirror-a", koliko žuti nivo očekivati?
antioksidant antioksidant 20:07 27.04.2010

Само се не може бити свемоћан а немоћан.molim medije da ne podsticu nepoverenje i stvaranje atmosfere beznadja u ovakvoj situaciji u srbiji. nije tacno da je sve crno, da su svi politicari losi i korumpirani, da svuda postoji samo lopovluk i kriminal. posmatrajte kako mediji i ekonomisti u svetu reaguju u ovakvoj situaciji. kritikuju, ali ne sire beznadje. ja sam za svaku kritiku vlasti i mene licno ali necu dozvoliti da su u srbiji stvara atmosfera beznadja i urusava nas rad kao i sansa srbije. necu dozvoliti stvaranje atmosfere da su svi politicari isti od 90ih naovamo. to nije tacno.
wukadin wukadin 20:11 27.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

Bogami u Ukrajini poletese jaja. Hoce neko blog o tome da malo seirim...
Ono "mnogo ste isti" je patentirao Otpor. Bivsi se tad smeskao na kritike kao Mona Liza, bio je na nesto vecoj funkciji u tom trenutku nego aktuelni preCednik. Tad je bilo politicki korektno smeskati se na optuzbe sa svoje strane. I samo se smeskati. Nekima priselo od smeha pa se obesise...
njanja_de.manccini njanja_de.manccini 20:25 27.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

Bogami u Ukrajini poletese jaja. Hoce neko blog o tome da malo seirim...

Egg fight
antioksidant antioksidant 20:27 27.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

njanja_de.manccini
Bogami u Ukrajini poletese jaja. Hoce neko blog o tome da malo seirim...

Egg fight

i prefer mud
ecce-florian ecce-florian 21:33 27.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

Samo ti učitavaj tim citatima i još više zamagljuj ovu Marcovu temu.

Lako je Marcu da iz USA piše slobodoumno o sudjenju za pretnje putem intreneta, a kod nas već izrečene i presude za pretnje novinarima. Jes da još nisu pravnosnažne, pa nisu za analizu, ali pitanje vremena.On može da traži da ga USA ne izruče ako se protiv njega pokrene postupak za pretnje i vređanja precednika( odnosi oko izručenja su još uvek dosta roviti) i da nadalje izbegava da svraća u domovinu jedno( nadam se kraće) vreme, dok ga neka nova vlast ne abolira.
Još je lakše Budimcu da slobodno piše komentare i blogove iz Istanbula.
O ostalim blogerima "diljemšara" da i ne govorim.

Ostajemo na raspolaganju vlastima samo nas šačica predvođeni gospodinom Dragom K.

Dotle

Kako sad da napišem nešto o ministarku pravde ili o rešavanju stambenih pitanja ili o izboru sudija, a da to ne bude stavljeno u širi con text pretnji na obnašatelje pravosudnih funkcija učinjene od strane pripadnika kriminalne organizacije koji su pohapšeni a za koje je precednik obećao....... i kojima normalno i evidentno i ja pripadam, što ni ne mora posebno da se dokazuje.

Ili kako da vozim po Beogradu biciklo pa da reskiram da proklizam iza vozila u kom se vozi neznamtijavecko a da njegovo ministarstvo u roku od pola sata to ne objavi i obavesti javnost da je o istom incidentu obavestilo policiju , sve nevešto varirajući temo o Bagziju i aludirajući na naknadno uspešni atentat na premijera.Ko to vrši ovakvu nivelaciju istorijskog ili možda bolje rečeno, društvenog značaja cenjene Gospođe Malović i ubijenog premijera Đinđića, koja mi se čini u najmanju ruku neumesnom ( oam ovo reći pa makar se izložio i krivičnom progonu).

Ko to želi da nam ukaže da koaliciona policija ne obezbedjuje dovoljno ove obnašatelje vlasti pa oni svojim obraćanjem javnosti posredno ukazuju na nedovoljnu agilnost organa gonjenja.

Ko to onda procenjuje da li je dovoljno ili nedovoljno angažovanje određenih službi.

Ko to ako ne služba precednika i nadležna ministarsva koja se propituju u vezi određenih činjenja ili nečinjenja u postupku reforme pravosuđa podižu tenziju oko ovih pitanja.

Ko to kroz ukazivanje na ove pretnje i to na ovaj trapavi način, ako ne neka marketing služba precednika, pokušava da ukaže da je i ovaj Precednik reformator ugrožen zbog realizacije svojih velikih političkih ciljeva.

Ko to iz tužilaštva daje naloge portparolu Zoriću da svakodnevno daje izjave o nedovoljnom ( po njihovom mišljenju barem se nadam) angažmanu na izricanju oštrijih osudjujućih odluka u predmetima koji nisu ptravnosnažno okončani i na taj način vrši pritisak na nezavisno odlučivanje sudova.

Ko objašnjava da će se odlučivanje u određenim predmetima u kojim nisu izrečene adekvtane sankcije ( po njihovom mišljenu) ili je odbačena prijava,preispitati u nekim čudnim postupcima i od strane čudnih tela i organa a ne u redovnom zakonom predviđenom postupku.

Ko je rekao precedniku Tadiću da treba da javno iznese istovremeno sa ovom "bezbednosnougrožavajućom" kampanjom i da "opozicija destabilizuje zemlju...."

Uz sva ova pitanja "Ko" samo još jedno pitanje:
Zašto?

marco_de.manccini marco_de.manccini 21:45 27.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

их, што ја не умем овако лепо да питам, ко човек, него све шифровано, одокола.
ecce-florian ecce-florian 23:45 27.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

marco_de.manccini
их, што ја не умем овако лепо да питам, ко човек, него све шифровано, одокола.

Pa jes, treba uvek lepo pitati
Ka smo već kod ko koga sme a ko koga ne sme da bije
jes čuo ovaj munze konza

sede 2 zemunca u kaficu,..i jedan rece brate ona likusa te gleda on odg..ko brt ko??eno ona tamo! pa sta da radim pita zemunac??kaze drugi pa idi pridji joj!ustaje zemunac prilazi i udari je izvrne sa stolice,ona jadnA jedva ustaje i pita..sto si me udario??odg zemunac STA ME GLEDAS

marco_de.manccini marco_de.manccini 02:56 28.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

On može da traži da ga USA ne izruče ako se protiv njega pokrene postupak za pretnje i vređanja precednika( odnosi oko izručenja su još uvek dosta roviti)

ево, ја немам против, хајде да мењамо оног назови кошаркаша за мене и за милион долара, па да обојица одговарамо за своје увреде.

а ја, са своје стране, и не видим неку увреду. ТАкозвани Директно ИЗабрани, Тадиз? па нисам му ја то измислио. ено, сарадници га зову тако ad nauseum где стигну, јединствени директно изабрани, па јединствени директно изабрани, добро је што нисам и Тајдиз написао. ал’ ја сам ипак фин.
antioksidant antioksidant 07:34 28.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

јединствени директно изабрани, па јединствени директно изабрани

pokusao sam ja da objasnim da je i moj bratanac direktno izabran za predsednika odeljenske zajednice (jedina je razlika sto se bratanac drzi svojih ovlascenja) ali je to brisano tamo...
jebi ga marco, to ljubomora progovara iz nas - kad si ti "pobedio" tomu nikolica? malo li je to? i jos nam je najveci na balkanu...
ecce-florian ecce-florian 19:42 28.04.2010

Re: Само се не може бити свемоћан а немоћан.

aaaa, tu je kvaka.Sad mi je jasno

Zato Đilasu niko ne preti šta god da napravi.On nije izabran već je podaren ili ti dodoljen (neki zli jezici bi rekli oktroisan). Pa kad idu u paru na Avalu ili samo naizgled razdvojeno po jugu Srbije, oni ti dođu ko dva pola, Jin i Jang, a sve u okviru jednog ( čitaj DS)

Šta ti je jedinstvo suprotnosti
sentinel26 sentinel26 20:53 27.04.2010

Oštro osudjujem nasilje

Tadiz ne zna kome se toliko zamerio, pa će pitati SAD za pomoć da vidi ko mu to nije prijatelj na Fejsbuku.
Oko onih Šarićevih drugara je valjda već pitao Crnu Goru.

Nije ni morao Crnu Goru da pita.

U Pljevljima su na vlasti Medojević i njegove kolege i oni (zvanično ) finansiraju (i uredjuju ) "Pljevaljske novine", obogaćene i začinjene "šiframa", a gosn Medo je skorašnjih dana bio u gostima u Srbiji i obišao Sjevernu Srbiju tj. teritoriju Autonomne pokrajine Vojvodine ...

Muzički bend pod nazivom "U Srbiji što ne valja, sve je došlo iz Pljevalja" uspješno izvodi koncerte po Srbiji a i šire već nekoliko mjeseci, mada im je kontrabasista zakazao...
Čovjek ima veze sa svim obavještajnim službama svijeta...

marco_de.manccini marco_de.manccini 21:01 27.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

Čovjek ima veze sa svim obavještajnim službama svijeta...

ето. можда помогне и око ове Фејсбук недоумице. ако хоће. треба знати кога питати, а не тако, офрље, целу државу. још је и најбоље кад се то не ради преко новина.
jaksa scekic jaksa scekic 21:21 27.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

sentinel26
Tadiz ne zna kome se toliko zamerio, pa će pitati SAD za pomoć da vidi ko mu to nije prijatelj na Fejsbuku.
Oko onih Šarićevih drugara je valjda već pitao Crnu Goru.

Nije ni morao Crnu Goru da pita.

U Pljevljima su na vlasti Medojević i njegove kolege i oni (zvanično ) finansiraju (i uredjuju ) "Pljevaljske novine", obogaćene i začinjene "šiframa", a gosn Medo je skorašnjih dana bio u gostima u Srbiji i obišao Sjevernu Srbiju tj. teritoriju Autonomne pokrajine Vojvodine ...

Muzički bend pod nazivom "U Srbiji što ne valja, sve je došlo iz Pljevalja" uspješno izvodi koncerte po Srbiji a i šire već nekoliko mjeseci, mada im je kontrabasista zakazao...
Čovjek ima veze sa svim obavještajnim službama svijeta...
Zato u drzavnoj Pobijedi u jednom broju izadje text Mirko pazi metak- a u sledecm Hvala Slavko- na temu pretnje Tadicu.

JS
sesili sesili 21:26 27.04.2010

Re: Trol

Baš me je iznenadilo ovo za Goricu i Dragančeta. Žao mi je. A može li neko, moolim vas da mi kaže zašto uz mnoge komentare stoji žuti "novo", samo uz neke ne? Hvala.
marco_de.manccini marco_de.manccini 21:29 27.04.2010

Re: Trol

они који су жути су они које нисте видели кад сте претходни пут посетили дати блог, односно који су се појавили у међувремену. зато се и вабе ”нови”.
sentinel26 sentinel26 21:35 27.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

jaksa scekic
Zato u drzavnoj Pobijedi u jednom broju izadje text Mirko pazi metak- a u sledecm Hvala Slavko- na temu pretnje Tadicu.JS

Čudi me da niko to do sada nije već dojavio Tadiću i DS-u ?

Uzgred da pitam šta se desilo sa vašim bezbjedonosnim zahtjevima uredništvu B92 u vezi opasnosti od moje malenkosti...?
jaksa scekic jaksa scekic 21:40 27.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

sentinel26
jaksa scekic
Zato u drzavnoj Pobijedi u jednom broju izadje text Mirko pazi metak- a u sledecm Hvala Slavko- na temu pretnje Tadicu.JS

Čudi me da niko to do sada nije već dojavio Tadiću i DS-u ?

Uzgred da pitam šta se desilo sa vašim bezbjedonosnim zahtjevima uredništvu B92 u vezi opasnosti od moje malenkosti...?


Nemam pojma, to morate njih da pitate, ja sam Vas vec zaboravio, a jos ste tu, niste u CG, zanimljivo, znaci ovde je lepse,kolega pravnice. Kako praxa?

J
jaksa scekic jaksa scekic 21:42 27.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

jaksa scekic
sentinel26
jaksa scekic
Zato u drzavnoj Pobijedi u jednom broju izadje text Mirko pazi metak- a u sledecm Hvala Slavko- na temu pretnje Tadicu.JS

Čudi me da niko to do sada nije već dojavio Tadiću i DS-u ?

Uzgred da pitam šta se desilo sa vašim bezbjedonosnim zahtjevima uredništvu B92 u vezi opasnosti od moje malenkosti...?


Nemam pojma, to morate njih da pitate, ja sam Vas vec zaboravio, a jos ste tu, niste u CG, zanimljivo, znaci ovde je lepse,kolega pravnice. Kako praxa?

J

PS: A sto se tice Mirka&Slavka to je bilo toliko primitivno i ispod svakog profesionalnog dostojanstva bilo koje novine, pa cak i Pobijede.
sentinel26 sentinel26 21:58 27.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

jaksa scekic
sentinel26
jaksa scekic
Zato u drzavnoj Pobijedi u jednom broju izadje text Mirko pazi metak- a u sledecm Hvala Slavko- na temu pretnje Tadicu.JS
Čudi me da niko to do sada nije već dojavio Tadiću i DS-u ?
Uzgred da pitam šta se desilo sa vašim bezbjedonosnim zahtjevima uredništvu B92 u vezi opasnosti od moje malenkosti...?

Nemam pojma, to morate njih da pitate, ja sam Vas vec zaboravio, a jos ste tu, niste u CG, zanimljivo, znaci ovde je lepse,kolega pravnice. Kako praxa?
J

Nijesu svi pravnici "kolege"...
Vi ne možete biti nikada moj kolega, jer ste što na mojim što na tudjim blogovima na B92 napisali ravno 7 (sedam ) uvreda na moj račun.... ( 7:0 je za vas )...

Vidim da se brinete gdje ću ja da živim... Čudite se što se nijesam iselio...
Još sam tu...
O tome još uvijek ja odlučujem, a vi kada budete u situaciji da o tome odlučite samo izvolite...
Mene, naprimjer uopšte ne interesuje da li ćete i gdje ćete vi da idete...

Kada su meni (2006.g. ) neki javno preko državne TV prijetili klanjem ni predsednik Tadić ni Jakšić se nijesu oglašavali da kažu - "Ne, ne! To vredjanje ne dolazi u obzir!"..
marco_de.manccini marco_de.manccini 22:01 27.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

ух, бре, ал’ се ви волите. ал’ потихо, скоро да се и не познаје.
jaksa scekic jaksa scekic 22:49 27.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

sentinel26
jaksa scekic
sentinel26
jaksa scekic
Zato u drzavnoj Pobijedi u jednom broju izadje text Mirko pazi metak- a u sledecm Hvala Slavko- na temu pretnje Tadicu.JS
Čudi me da niko to do sada nije već dojavio Tadiću i DS-u ?
Uzgred da pitam šta se desilo sa vašim bezbjedonosnim zahtjevima uredništvu B92 u vezi opasnosti od moje malenkosti...?

Nemam pojma, to morate njih da pitate, ja sam Vas vec zaboravio, a jos ste tu, niste u CG, zanimljivo, znaci ovde je lepse,kolega pravnice. Kako praxa?
J

Nijesu svi pravnici "kolege"...
Vi ne možete biti nikada moj kolega, jer ste što na mojim što na tudjim blogovima na B92 napisali ravno 7 (sedam ) uvreda na moj račun.... ( 7:0 je za vas )...

Vidim da se brinete gdje ću ja da živim... Čudite se što se nijesam iselio...
Još sam tu...
O tome još uvijek ja odlučujem, a vi kada budete u situaciji da o tome odlučite samo izvolite...
Mene, naprimjer uopšte ne interesuje da li ćete i gdje ćete vi da idete...

Kada su meni (2006.g. ) neki javno preko državne TV prijetili klanjem ni predsednik Tadić ni Jakšić se nijesu oglašavali da kažu - "Ne, ne! To vredjanje ne dolazi u obzir!"..

Odmah da se izvinim, jer nemam nameru da vredjam, i zao mi je ako ste moje opaske tako procenili.
Mene jedino kod vas nervira toliko srozavanje Srbije na ustrb Crne Gore, ovde je crno, a tamo tece med i mleko.
Eto, to je moj jedini problem kad ste Vi u pitanju i nista vise.

JS
dragan7557 dragan7557 09:11 28.04.2010

Re: Oštro osudjujem nasilje

ja sam Vas vec zaboravio,

Kad pre???

cerski
G r o f G r o f 21:36 27.04.2010

...

Da je u državi, kojoj sam ja na čelu, sud presudio kako je presudio u slučaju pretnji izrečenih sa stadiona na račun Brankice, bilo bi me sramota da se diže tolika dževa u slučaju kad se preti meni.
Moramo priznati da je performans koji su izveli navijači delovao agresivnije i opasnije od grupe na facbooku.
marco_de.manccini marco_de.manccini 22:06 27.04.2010

Re: ...

мени је та џева нејасна без обзира на првостепене судске одлуке. претње председнику се одрађују брзо, ћутке, без таласања јавности. пост фестум се дају кратке изјаве и информације и ћао.

председник је ту да страхује за безбедност грађана, а не обрнуто.
sentinel26 sentinel26 22:26 27.04.2010

Re: ...

marco_de.manccini
мени је та џева нејасна без обзира на првостепене судске одлуке. претње председнику се одрађују брзо, ћутке, без таласања јавности. пост фестум се дају кратке изјаве и информације и ћао.

председник је ту да страхује за безбедност грађана, а не обрнуто.

1. Надлежне службе, задужене (и примају плату ) за безбједност државних функционера су дужне да врше сталну процјену њихове безбјеедности и без оваквих случајева.

2. Посебно се процјењује да ли је корисно или штетно јавно публиковање саме процјене и сазнања. Ако постоји и најмања штета, независно од "користи" онда се информације не публикују.

3. Публиковање оваквих података широј јавности не доприноси повећању његове безбједности али уноси немир међу грађане.

4. Јавно публиковање сличних података (не мислим на конкретан случај ) се не повјерава политичарима него то раде органи безбједности..

Међутим, ако се тиме жели провјерити нечији рејтинг или затрпати грешке у раду, онда је то чиста политика..

ivana23 ivana23 22:53 27.04.2010

Re: ...

marco_de.manccini
претње председнику се одрађују брзо, ћутке, без таласања јавности. пост фестум се дају кратке изјаве и информације и ћао.


A bivsem predsedniku?
margos margos 23:09 27.04.2010

Imam i ja pitanja...

председник је ту да страхује за безбедност грађана, а не обрнуто.

Šta sad da radim ako procenim da kao građanka ne brinem dovoljno?
Je l moram da se preselim na selo?
A šta ako neko drugi to proceni?

marco_de.manccini marco_de.manccini 23:10 27.04.2010

Re: ...

A bivsem predsedniku?

то с бившима још ћуткије (немој да је неко рекао да то није реч).
marco_de.manccini marco_de.manccini 23:17 27.04.2010

Re: ...

Šta sad da radim ako procenim da kao građanka ne brinem dovoljno?

немој тако, увек треба бринути. ако некад безразложно осетиш да си безбрижна, прочитај новине поново.
ivana23 ivana23 23:20 27.04.2010

Re: ...

marco_de.manccini
A bivsem predsedniku?

то с бившима још ћуткије (немој да је неко рекао да то није реч).

marco_de.manccini marco_de.manccini 23:46 27.04.2010

Re: ...

1. Надлежне службе, задужене (и примају плату ) за безбједност државних функционера су дужне да врше сталну процјену њихове безбједности и без оваквих случајева.

2. Посебно се процјењује да ли је корисно или штетно јавно публиковање ...

дао си ми интересантну идеју. у знак захвалности за заиста одговоран посао којим се баве, треба на крају сваке године изабрати најбољег тајног агента и јавно му одати признање.
ivana23 ivana23 23:52 27.04.2010

Re: ...

marco_de.manccini
треба на крају сваке године изабрати најбољег тајног агента и јавно му одати признање.

marco_de.manccini marco_de.manccini 00:02 28.04.2010

Re: ...

па зар нису заслужили? од људи са много мањим заслугама не можеш новине да отвориш.
dragan7557 dragan7557 09:15 28.04.2010

Re: .Mandarin je Zakon..

председник је ту да страхује за безбедност грађана, а не обрнуто.


Nema tu mnogo priče treba samo videti kako to Mandarini rade i šljus. Zwei godine za......

cerski

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana