Putovanja| Sex| Život| Životni stil

Kako je veštica dobila metlu, o zakeralima i hororima Exita

krkar RSS / 12.07.2010. u 15:35

candy_corn_cutie_adult_sexy_witch_costume.jpg

U poslednje vreme baš me smaraju politički blogovi. Leto, vrućina, nestrpljenje dok dočekam da prođu još ove dve nedelje do godišnjeg, fudbal... Dobro, napraviću patriotski izuzetak kad Međunarodni sud presudi da je Kosovo Srpsko i da će svi Albanci biti trenutno evaporirani Eljiptonom (tajno oružje srpskog prijatelja Žirinovskog, Vladimira Voljfoviča) i kad odmah iza toga Drago Kovačević bude proglašen za guvernera Prištine a možda i cele Južne Srpske Pokrajine a  Filip Mladenović imenovan direktorom RAKOM- Radiotelevizije Kosova i Metohije (Medijski javni servis srpskog Kosmeta - vaše pravo da živite u prošlosti)...

Do tada otkrio sam jedan sasvim prizemni ali neizmeran užitak: čitam blogove blogobaba ovdašnjih i uživam u temama:

- pustiti dete na Exit bez kišobrana? (da/ne/vezati dete u lance/zamrznuti dete)

- leteti JAT-om? (ne/kupiti kartu i ne leteti/kupiti kartu i biti srećan ako ne biju i opet ne leteti)

- ko se najviše raduje kad pada kiša? (seljaci u Bocvani/seljaci u Srbiji/proizvođači kišobrana)

- sa koliko godina dete sme da postavi sliku u prozirnoj majici na Facebook? (9/12/13/16/kad izrastu sise)

- šta iz svog bivšeg života priznati kćeri? (prvog i tatu/tatu i sve one posle/sve što ne laje/ni tatu)

- ko sme da svira gitaru? (Beck/Beck i Clapton/Vaske i Ljuba Živkov/Dinkić)

itd, itd.

Primetio sam da ima nadobudnih drkaxhija koje se pitaju čemu takvi blogovi pa ovom prilikom svečano izjavljujem da služe komunikaciji među ljudima (najvećma ženama i muškim tračarama). Obaška što ne bih nikome savetovao da se zamera blogobabama ovdašnjim jer su teške veštice i onima koji ih budu opanjkavali po blogu počeće da rastu repovi, grbe, dlake iz nosa i ušiju, papci i ostale izrasline.

O tome kako je jedna blogoveštica dobila metlu - na samom kraju bloga.

E sad, blogodigresija:

Vidim pojavio se Punoletni Rastko i briše komentare sve u 16. Šta ima vi meni tu da branite da pišem o stvarimakoje su se dešavale kad se ja ni rodio nisam - iako ste možda vi u njima učestvovali! Sve će ve brišem i banujem!

Pre nekoliko dana pomenuti skromni i uviđavni mladobloger sa nepretencioznim nickom Nova Slika Srbije postavi blog o prelepom italijanskom ostrvu Isola Bella. Kako sam se kao student pošteno najeo turističkovodičkog 'leba i na pomenutom ostrvu bio dvadesetak puta, uzmem ja da pročitam bez obzira što mi je autor nepoznat. Kad ono, uzeo blogomladac tekst, blagočiki, sa http://www.wmagazine.com/society/2010/01/borromeo , izbacio sve pasuse u kojima autor teksta i nosilac intelektualnih prava piše bio sam, video sam, desilo mi se… i tako postavi „svoj“ blog. Ispod teksta bio je naveden izvor ali ne i da je tekst kraćen a bogme nije nigde pisalo ni da je prenesen sa dozvolom nosilaca intelektualnih i autorskih prava. No, u zemlji Srbiji u redu je da se kraducka...

Napišem ja komentar: Šteta užasnog prevoda

I dobijem nadobudan odgovor: mojtataimavećupatku...

Te lepo uzmem onaj tekst i stavku po stavku analiziram prevod, sa sve greškama, ukažem u čemu je greška i kako treba... Potrošim ja pola sata da mladominadobudnomblogokolegi pomognem i objasnim. Kratko pošto sam ja to svoje sočinjenije postirao (a nažalost ne i sačuvao) – nestade ceo blog k'o da ga nikad nije ni bilo!

Dobro, pomislim ja, služilo je nečemu, uvideo blogomladac nešto, baš me briga za lične zasluge. Kad, ono, danas – kod istog Lepkoslikaljubigamajka pala brisanja, pljuvačina štabretitumeni, kosibreti... Damnatio memoriae!

Kol'ko da vam kažem da se ne trudite.

E, a sad je dosta digresija. EXIT:

Bejah u NS dva dana, baš lepo. Sasvim pozitivna atmosfera, sve kul, svi kul, čak i policija ljubazna, niko nervozan, lokalno stanovništvo prijatno prema onoj omladini i dečurliji. Opetmaladigresija ali sve mi se nekako javlja da se Exit nikad u ovom i ovakvom nadrndanom i namćorastom Beogradu održati mogao ne bi, da bi bilo š' ti men' gled'š? i da bi kad-tad palo neko bricetatonovanje.

Dobra vest: kamp je na Trandžamentu u staroj kasarni gde je drveće mnogo manje, tanje i lakše od onoga uz Dunav gde je pre bio kamp pa i ako padne nekom podmlatku na glavu statistički ne bi baš trebalo da ga ubije od prve. Na putu od kampa do Petrovaradina uredno odvojena jedna traka za kola, samo jedan smer, druga za pešake. Svuda se svašta prodaje, niko nikoga ne vuče za rukav, vrlo kul. Podgrađem piče samo gradski autobusi, policija i hitna (autobusi piče kao i uvek ubilačkom brzinom no nije im se još posrećilo).

Dobra vest: u nekoliko navrata pod rotacijom a jednom bogami i pod sirenama prođe novosaCka itnapomoć, ima ih Gde Treba i Koliko Treba tako da verujem da za Rigajući Podmladak ne treba brinuti a umeju sigurno i sa Alkoholnootrovanim Podmlatkom da se nose (sasvim mala digresija: veli jedan Čika Doca iz NS hitne kako se odma' vidi razlika između naši' i Engleza: kad donesu Engleza on odma' prizna šta je sve jeo (uglavnom ništa), pio (uglavnom svašta i mnogo), duvao, gutao... da zna Čika Doca šta da mu radi. Naši dođu komirani al' drže se k'o u narodnoj pesmi i ne odaju ni krčmarice mlade ni šta su ukrčmili).

image317.jpg 

Vest onako: prosečna razdaljina između mesta na kojima se kupuje alkohol je oko 5 metara u donjem delu, blizu kampa je oko 3. Jedni imaju velika korita sa blokovima leda, drugi prave frižidere za pivo, votku itd. i agregate. Prosečna cena piva max. 100 dindži, rakija „obična“ u rasponu od rakija 50 din do 3 za 100 .

Loša vest: fasciniran sam inovativnim načinima za promovisanje, transport i konzumaciju rakije: epruvete, male, prave, nose polugole maloletnice sa osmehom u nekom držaču za 30-ak epruveta i nude ulicom. To je za one koje mrzi da pređu 5 koraka do najbližeg štanda. Ili ne mogu. Još me više zapanjila rakija u tubi. Št'd'vamkaž'm!

tube.jpg 

Još lošija vest: Bogata je ponuda i ostalih pića koje normalan čovek ne bi probao ali njegovo potomstvo očigledno bi, jel'te, među kojima je moj favorit domaći absint!!!

A sad, pošto je skoro kraj, priča o ONOJ veštici:

Prenekidan čitam ja blog jedne od blogobaba, naiđe moja žena, vidi šta čitam i kaže:

E, znaš ta XY ti je drugarica od one što smo je onomad sreli tu-i-tu a radi na mestu na kojem je pre radila Ta-i-ta, muž joj je Taj-i-taj, dece komada toliko takve-i-takve...

Ja znam da sam se oženio genijem (genijkom?) ali da je moja Ona i Broj 1 sa crnim tefterom - e to nisam znao. Doduše, kad pogledam taštu...

Pošaljem ja PP dotičnoj blogobabi kakve ste veštice moja žena te zna i zna sve o tebi...

Ni sat-dva kasnije blogobaba XY odgovara meni: e onda mora da je tvoja žena Ta-i-ta. Puno je pozdravi.

Naravno da je pogodila iz prvoj I JEDINOG pokušaja te sam joj svečano obećao pravu veštičju metlu.

SorcerersApprentice-thumb-550x391-12052.jpg 

U nemogućnosti fizičkog uručenja neka (za sada) izabere jednu od ovih sa ilustracija. Možete i vi ostali da se poslužite nekom od veštica u celini ili samo metlama.

Witch_costume.jpg

resized181821.jpg 

19537.jpg

 101059_01_Lg.jpg

 20326.jpg

18429.jpg 

Ako imate neprijatne asocijacije na metlu:

 Salem%20Witch%20Costume.jpg

P11889354.jpg

halloween5a.jpg

4013968935_eceacd4f09.jpg

Za blogopoklonike bele magije:

5021_sexy-witch-Costume.jpg

Za maloletne blogere (ima ih, ima):

 LOIS_GRIFFIN__sexy_witch_by_willflud.jpg

A evo veštica za sve kolege blogere koji će da rondaju kakavjeovoblog, kakvesuovoteme...

sexy-witch-11c.jpg

 i

vestica1.jpg 

P.S.

Nadležnim dušebriznicima koji će me optužiti za seksizam i/ili ejdžizam:

Blogobabe ne moraju biti samo ženskog roda. Vasović, na primerm je blogobaba. A ne moraju biti ni matore, neke od blogobaba koje poznajem takve su još od puberteta a mož' bit' i otpre!

P.P.S.

Blogobabe ženskog roda nezadovoljneilustracijama neka potraže na jednom blogu Forlana bez majice, sa sve pločicama

 



Komentari (141)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

docsumann docsumann 15:50 12.07.2010

Ajmo lolo u vrzino kolo

Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 16:15 12.07.2010

Re: Ajmo lolo u vrzino kolo

krkar

Dobro, napraviću patriotski izuzetak kad Međunarodni sud presudi da je Kosovo Srpsko i da će svi Albanci biti trenutno evaporirani Eljiptonom (tajno oružje srpskog prijatelja Žirinovskog, Vladimira Voljfoviča) i kad odmah iza toga Drago Kovačević bude proglašen za guvernera Prištine a možda i cele Južne Srpske Pokrajine a Filip Mladenović imenovan direktorom RAKOM- Radiotelevizije Kosova i Metohije (Medijski javni servis srpskog Kosmeta - vaše pravo da živite u prošlosti)...


Imam bolji predlog: aj' napisi jedan politicki blog (u tvom objektivnom stilu) kad MSP presudi da Multietnicko Kosovo nikad nije ni bilo srpsko i nalozi UN-u hitni prijem u clanstvo sa izricitom instrukcijom da je 66 glasova najedemokratskijih drzava (vise nego) dovoljno. I kad dozivotni demokratski kosovski premijer Taci odmah iza toga (a pre dobijanja nobelove nagrade za mir) dodeli funkciju glavnog savetnika nasem blogoomladincu Krkisi sa zaduzenjem da osmisli novu, modernu kosovsku naciju, sa sve jezikom, gramatikom, bukvarom, istorijom u kojoj je glavni junak cuveni kosovsko-albanski junak Milosa Kobilovic i, naravno, sa naprednom novom religijom potpuno odvojenom od novostvorene a najstarije balkanske drzave (nove manastire, crkve i ostala kulturna dobra ne mora da projektuje dosta su i ovi postojeci stari - albanski)...
Milan Karagaća Milan Karagaća 19:22 12.07.2010

Re: Ajmo lolo u vrzino kolo

sa zaduzenjem da osmisli novu, modernu kosovsku naciju, sa sve jezikom, gramatikom, bukvarom, istorijom u kojoj je glavni junak cuveni kosovsko-albanski junak Milosa Kobilovic i, naravno, sa naprednom novom religijom potpuno odvojenom od novostvorene a najstarije balkanske drzave (nove manastire, crkve i ostala kulturna dobra ne mora da projektuje dosta su i ovi postojeci stari - albanski)...

A ja mislio da Šiptari odavno imaju svoj jezik koji nije ni sličan srpskom ni obrnuto.
Ja mislio da su Šiptari po pitanju religije i nacije zaostali od nas a ti Vaso hoćeš da nas razuveriš time da je kod njih moguće jedan narod sa tri religije plus ateisti za razliku od nekih naprednijih koji kažu vera=nacija i nema da neko bude naše nacije a druge vere ili božeme prosti ateista.
krkar krkar 22:23 12.07.2010

Re: Ajmo lolo u vrzino kolo

kod njih moguće jedan narod sa tri religije plus ateisti za razliku od nekih naprednijih koji kažu vera=nacija i nema da neko bude naše nacije a druge vere ili božeme prosti ateista.


A ti nećeš da veruješ kad ti Nacionalni Autoriteti kažu da su oni primitivni.
Milan Karagaća Milan Karagaća 23:09 12.07.2010

Re: Ajmo lolo u vrzino kolo

A ti nećeš da veruješ kad ti Nacionalni Autoriteti kažu da su oni primitivni.

A koji su to nacionalni autoriteti. Sada vidim da ministar vojni kaže da su Crkva i Vojska dupli ključ koji čuva Vidovdan od zaborava i ima da se vratimo svi na te tradicije, a pre svega vojska pa još kad joj uvedemo versku službu ima da budu svi verski&nacionalno svesni do jaja.
Pa kad se ispovraćamo po nedavnoj proslosti a u revolucionarne tradicije vrnemo bitke i pobede iz vremena dolaska Gojnika i ostalih glavešina na čelu puka i pučine u turističke pohode na Balkansko poluostrvo, onda ćemo tako reformisani i moderni aplicirati odmah za članstvo u NATO ali sa našim identitetom koji ćemo tamo njima širiti vodeći računa da sa Turskom imamo bratske odnose.
krkar krkar 23:27 12.07.2010

Re: Ajmo lolo u vrzino kolo

A koji su to nacionalni autoriteti.


Evo pun blog Čuvara Srpstva.

Najbolje ga čuvaju sonustranugranice
.
krkar krkar 09:25 13.07.2010

Re: Ajmo lolo u vrzino kolo

.
ana_radmilovic ana_radmilovic 15:52 12.07.2010

kad ne čuvaš...

pošto sam ja to svoje sočinjenije postirao (a nažalost ne i sačuvao)

nema veze s temom, al podseti me na onaj divni komentar - predlog kako da odobrovoljim zubinpotičane posle pretnje tužbom zbog teksta o čudovištu iz jezera gazivota, a koji sam obrisala sa sve tekstom (takodje divnim) a što se na kraju pokazalo nepotrebnim jer je videlo moj blog iako je bio postavljen oko sat vremena
ana_radmilovic ana_radmilovic 15:54 12.07.2010

Re: kad ne čuvaš...

edit:

milisav68 milisav68 16:08 12.07.2010

Junaci naši :)

kad donesu Engleza on odma' prizna šta je sve jeo (uglavnom ništa), pio (uglavnom svašta i mnogo), duvao, gutao... da zna Čika Doca šta da mu radi. Naši dođu komirani al' drže se k'o u narodnoj pesmi i ne odaju ni krčmarice mlade ni šta su ukrčmili).


edit. Pored Punoletnog Rastka, ima i onaj ekonomista što ima svoj razgovor.
krkar krkar 16:10 12.07.2010

Re: Junaci naši :)


Istina živa, kaže čovek da ih ubeđuju da je to za njihovo dobro ali da je odgovor uglavnom uvek isti: možda jedno pivo - a mladac debelo preko 2 promila
docsumann docsumann 16:11 12.07.2010

Re: Junaci naši :)

kad donesu Engleza on odma' prizna šta je sve jeo (uglavnom ništa), pio (uglavnom svašta i mnogo), duvao, gutao... da zna Čika Doca šta da mu radi. Naši dođu komirani al' drže se k'o u narodnoj pesmi i ne odaju ni krčmarice mlade ni šta su ukrčmili).


Ko preporučeni za sekretare SKOJ-a
Bili Piton Bili Piton 16:51 12.07.2010

Re: Junaci naši :)

kad donesu Engleza on odma' prizna šta je sve jeo (uglavnom ništa), pio (uglavnom svašta i mnogo), duvao, gutao... da zna Čika Doca šta da mu radi. Naši dođu komirani al' drže se k'o u narodnoj pesmi i ne odaju ni krčmarice mlade ni šta su ukrčmili).


osnovni savet roditeljima: kad i ako vam dete popije varikinu ili nesto slicno, prvo sto se radi je - hitnoj pomoci odmah etiketu na uvid, da se zna sta je tacno popilo.

Meni je te dece mnogo zao - secam se svojih prvih trovanja od alkohola i duvke i to je bilo STRASNO - dovoljno za "NIKAD VISE" (kad bi se zezali).
docsumann docsumann 17:07 12.07.2010

Re: Junaci naši :)

Meni je te dece mnogo zao - secam se svojih prvih trovanja od alkohola i duvke i to je bilo STRASNO - dovoljno za "NIKAD VISE" (kad bi se zezali).

Mali trol o overdoziranju (potpuno druge vrste):

Evo što je članovima kluba za dizanje tegova "Partizan" , svojevremeno, u pripitom stanju, ispričao ljekar bugarske reprezentacije, kad su ga pitali šta i kako daje njihovim dizačima (Bugarska je tada bila velesila u tom sportu).
Dam ja čovjeku dozu insulina (insulin inače ima jak anabolički efekat, sličan kao hormon rasta), njemu - ništa. Povećam ja dozu, njemu opet ništa. Ja ponovo povećam - on u komu. E, pa onda malo smanjim i to je mjera.
krkar krkar 22:24 12.07.2010

Re: Junaci naši :)

ima i onaj ekonomista što ima svoj razgovor


Ja sam nešto, kanda, propustiJo? Oćemo LINKA!
krkar krkar 23:08 12.07.2010

Re: Junaci naši :)

Evo što je članovima kluba za dizanje tegova "Partizan" , svojevremeno, u pripitom stanju, ispričao ljekar bugarske reprezentacije,


Ako si iz tog miljea - samo da se prijavim da sam ja godinama sa tim imao veze i sarađivao sa pok, Vl.Mi. i jošživim Sr.Ro. itd, itd. Tako da sam se još užasnijih priča nagledao i naslušao onoliko
milisav68 milisav68 07:49 13.07.2010

Re: Junaci naši :)

krkar
ima i onaj ekonomista što ima svoj razgovor


Ja sam nešto, kanda, propustiJo? Oćemo LINKA!

Evo linka.
docsumann docsumann 09:58 13.07.2010

Re: Junaci naši :)

Ako si iz tog miljea - samo da se prijavim da sam ja godinama sa tim imao veze i sarađivao sa pok, Vl.Mi. i jošživim Sr.Ro. itd, itd. Tako da sam se još užasnijih priča nagledao i naslušao onoliko


Dugo sam išao po teretanama i bio baš velik, ali nikad nisam uzeo nikakav doping (te vrste ). Kreatin je najače što sam koristio. Ovu priču znam preko bivšeg presednika kluba P.P.
A gledao sam i čitao svašta o tim hc weightlifting krugovima.

Ovaj je ipak freak No1.



Exitus Letalis Exitus Letalis 09:58 13.07.2010

Re: Junaci naši :)

možda jedno pivo - a mladac debelo preko 2 promila

Exitus Letalis Exitus Letalis 10:04 13.07.2010

Re: Junaci naši :)

manje od piva ...



ili vaše pravo da znate sve ...

sesili sesili 16:11 12.07.2010

Ukusi

Pročitala sam blog dok još nije bilo ni jednog komentara. Mislila sam da je to najbolji odgovor - ignorisanje. Ali, pošto već ima komentara, da se i ja, baba, upišem. Nisi napisao koje si godište, pošto ti se ne sviđa pisanje starih, a ni mladih. Znači, ti si TAMAN! Sviđa mi se što si, bar, nahvalio svoju ženu.
krkar krkar 16:17 12.07.2010

Re: Ukusi

sesili
Pročitala sam blog dok još nije bilo ni jednog komentara. Mislila sam da je to najbolji odgovor - ignorisanje. Ali, pošto već ima komentara, da se i ja, baba, upišem. Nisi napisao koje si godište, pošto ti se ne sviđa pisanje starih, a ni mladih. Znači, ti si TAMAN! Sviđa mi se što si, bar, nahvalio svoju ženu.


Garant nisi ceo pročitala:

----
P.S.

Nadležnim dušebriznicima koji će me optužiti za seksizam i/ili ejdžizam:

Blogobabe ne moraju biti samo ženskog roda. Vasović, na primerm je blogobaba. A ne moraju biti ni matore, neke od blogobaba koje poznajem takve su još od puberteta a mož' bit' i otpre!

P.P.S.

Blogobabe ženskog roda nezadovoljneilustracijama neka potraže na jednom blogu Forlana bez majice, sa sve pločicama
---

Ja jesam TAMAN. Oduvek bio, i nameravam da tako ostane
Iako Forlanu priznajem da ima vidljivije pločice
Biljana 77 Biljana 77 16:27 12.07.2010

Re: Ukusi

Iako Forlanu priznajem da ima vidljivije pločice

Ma pločice su za kupatilo, a dobar smisao za humor... neprocenjivo.
krkar krkar 16:31 12.07.2010

Re: Ukusi

Ma pločice su za kupatilo,


Mogu li ja ovo napismeno da dobijem, sa što više blogobaba u potpisu
Biljana 77 Biljana 77 16:35 12.07.2010

Re: Ukusi

Pa sad... možeš, ali ako smisao za humor nije uključen, onda maksima ne važi.
buba_truba buba_truba 16:39 12.07.2010

Re: Ukusi

krkar
Blogobabe ne moraju biti samo ženskog roda. Vasović, na primerm je blogobaba.



A ne moraju biti ni matore, neke od blogobaba koje poznajem takve su još od puberteta a mož' bit' i otpre!

Stanje duha, reklo bi se...

P.S. Babe, bre, ne istrčavajte pred rudu!
krkar krkar 16:40 12.07.2010

Re: Ukusi

Biljana 77
Pa sad... možeš, ali ako smisao za humor nije uključen, onda maksima ne važi.


Onda uzimam sve u paketu
docsumann docsumann 16:46 12.07.2010

Re: Ukusi

Onda uzimam sve u paketu


misliš: pločice, lijepak i fug-masu
kukusigameni kukusigameni 16:52 12.07.2010

Re: Ukusi

Onda uzimam sve u paketu



misliš: pločice, lijepak i fug-masu


Ima da bude ko Tasmajdan.
sesili sesili 16:53 12.07.2010

Re: Ukusi

Jesam, GARANT! Ali, nisam i ja htela da upadnem u zamku, pa da pominjem dede.
caricamajka caricamajka 13:05 13.07.2010

Re: Ukusi

evo ja potpisujem ovako virtuelno, blog je fantastičan, ima pravo Biljana77. smisao za humor...neprocenjivo. pozdrav
iris.davidovich iris.davidovich 16:30 12.07.2010

Cek' sad,

Blogobabe ženskog roda nezadovoljneilustracijama neka potraže na jednom blogu Forlana bez majice, sa sve pločicama

sto bre samo blogobabe, i mi ostale dusu imamo
iris, the blogocvetic
angie01 angie01 16:30 12.07.2010

neko me zvao?




danashnji bonus:


--------------------------------------------------------------------------------
Spell Index => Beauty Spells => Diet Spells => Extremely Powerful Weight Loss Spell
--------------------------------------------------------------------------------




Extremely Powerful Weight Loss Spell

added by destruzio666
of the coven Aesir Sunset
A spell to make you lose ten pounds, every time you use it.


Items you will need 1 red candle

1 orange candle

1 yellow candle

1 green candle

1 blue candle

1 indigo candle

1 violet candle

1 white candle

1 black candle

1 blossom from a bleeding heart flower

red ribbon

matches

red pen

paper

crystal bowl








Casting Instructions for ' Extremely Powerful Weight Loss Spell'
FEATURED ITEM
Glamour
Ritual Kit

VIEW ALL RITUAL KITS


Set the nine candles up in a circle, with the white and black candles opposite each other. The circle must be big enough for you to sit cross-legged in. Lay a red ribbon on the floor, connecting the white and black candles. Light the candles. With the red pen, write the following on the piece of paper:
I wish to lose weight
wish to lose weight
ish to lose weight
sh to lose weight
h to lose weight
to lose weight
o lose weight
lose weight
ose weight
se weight
e weight
weight
eight
ight
ght
ht
t

Pass the paper through the flames of each of the candles once, burning it, but not setting it on fire. Put the paper in the crystal bowl. Light each end of the ribbon on fire, one with the white candle, one with the black candle. Put the ribbon in the bowl. Once the fire has died down, go outside, and blow the ashes into the wind, imagining yourself losing ten pounds and looking beautiful. Repeat the spell for every extra ten pounds you eant to lose. So, if you want to lose fifty pounds, do the spell five times.


angie01 angie01 16:32 12.07.2010

bonus broj

mlekac mlekac 16:49 12.07.2010

Ja se vec zabrinula...

da su te kindapovali tamo u NS i odvukli na neki drugi festival!

Nemam nista protiv da budem blogobaba, ali ulazem protest sto me nisi posetio kod njanje kad lepo pricamo o kuvanju!

Sas sve ovim:


Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 17:05 12.07.2010

priznajem

Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 17:10 12.07.2010

au

al je velika fotka, tja, izvinjotka:) a bas je prigodna sa sve metlom, jel
yugaya yugaya 17:37 12.07.2010

blogodigresija

Napišem ja komentar: Šteta užasnog prevoda
I dobijem nadobudan odgovor: mojtataimavećupatku...
Te lepo uzmem onaj tekst i stavku po stavku analiziram prevod, sa sve greškama, ukažem u čemu je greška i kako treba... Potrošim ja pola sata da mladominadobudnomblogokolegi pomognem i objasnim. Kratko pošto sam ja to svoje sočinjenije postirao (a nažalost ne i sačuvao) – nestade ceo blog k'o da ga nikad nije ni bilo!

e tako mi i treba kad ne klikam vise od jednom na dosadne blogove - propustim kad je nabolje !

Ima blogoderle olaksavajucu okolnost, i original je iz slicne novouslikane radionice:

While their gray stone palazzo houses a magnificent collection of paintings, the real attraction has long been the garden, a series of 10 terraces that rise like a pyramid and are accented by statues, niches, pinnacles and other fanciful constructions.


... ma poezija u obe verzije
talicni talicni 17:41 12.07.2010

Cudno

U poslednje vreme baš me smaraju politički blogovi.


Nema ni jedan blog o Srebrenici.
antioksidant antioksidant 17:43 12.07.2010

Re: Cudno

talicni
U poslednje vreme baš me smaraju politički blogovi.


Nema ni jedan blog o Srebrenici.

Сребреница није политика. Бар људима.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 17:51 12.07.2010

Re: Cudno

Сребреница није политика. Бар људима.

meni nije, ali političarima i većini NGO - jeste.
antioksidant antioksidant 17:53 12.07.2010

Re: Cudno

BebaOdLonchara
Сребреница није политика. Бар људима.

ali političarima i većini NGO - jeste.

На жалост
man ray loves me man ray loves me 19:44 12.07.2010

nova slika ljubi ga majka!

mladi ljubitelj umetnosti te zikine dinastije me banovao. niko me nikad pre nije banovao.

sta ocekivati od coveka koji je u stanju da napise sledecu misao:
Sastavljači obrazovanih programa smatraju da je deci potrebnije da prvo nauče da je brzina jednaka pređenom putu kroz proteklo vreme, nego da upoznaju osnovne situacije iz svakodnevnog života.


ladno je mogao da stavi 'tablicu mnozenja'. taman sam htela da predlozim kompromisno resenje da se na kondome za tinejdzere stampaju puskice iz fizike, kad - ban.

tako da se i ovaj blogoplagijat sasvim uklapa u moj 'psiholoski profil'.
ivana23 ivana23 20:15 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

man ray loves me


Ko ti je kriv (kao i meni) sto nisi aktivan bloger...

Ali, interesantno, ja sam nakon toga procunjala malo po spiskovima blogera i nasla sam jednog VIP blogera koji nije uopste aktivan. Nema ni jedan objavljen tekst, a nesto se ne secam da je ista komentarisao.

Sad sam u cudu - ko je aktivan? Oni koji imaju VIP ili autorsku (bez obzira da li ucestuju u blogoaktivnostima) ili mi (samo) komentatori koji se cesto oglasavamo?!
man ray loves me man ray loves me 20:30 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

ma ajde. banovao me preventivno da ne 'dobijem zalet' kao prosli put kad je lupetao o turbo folku - to je razlog, a resto su izgovori.
ivana23 ivana23 21:04 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

man ray loves me
ma ajde. banovao me preventivno da ne 'dobijem zalet' kao prosli put kad je lupetao o turbo folku - to je razlog, a resto su izgovori.

Htela sam da napomenem ono u drugom pasusu.
libkonz libkonz 21:26 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

vi ste svi, na čelu sa Krkarom, ljubomorni. Smeta vam što se pojavio bloger koji će blog da usmeri u novom pravcu, ka lepšoj i svetlijoj budućnosti.
Samim imenom "Nova slika Srbije" je na svoja mlada pleća preuzeo teret koji hrabro nosi.
Moram da priznam da sam se ustručavao da odem na njegov blog, da sačekam da budem spreman, da sazrem kao bloger. Nova slika Srbije nije šala.
krkar krkar 22:27 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

taman sam htela da predlozim kompromisno resenje da se na kondome za tinejdzere stampaju puskice iz fizike


Za neke bi kondomi morali da budu otporni na šiljak, pre nego da imaju puškice iz fizike.
krkar krkar 22:30 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

man ray loves me
ma ajde. banovao me preventivno da ne 'dobijem zalet' kao prosli put kad je lupetao o turbo folku - to je razlog, a resto su izgovori.


Kao pripadnik generacije izšezdesetineke (to je ona koju su obeležile fašističke žurke) a koja je taman bila malkice prematora za lepeze i kamena lica moram da priznam da je razmnožavanje koitusom (pa čak i koitus bez razmnožavanja) bilo daleko privlačnije od ovih šiljokuranskih kvaziintelektualnih masturbacija.

Al' mene je vreme pojelo... A i neke od vas...
Bili Piton Bili Piton 23:10 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

krkar

Kao pripadnik generacije izšezdesetineke


A pa ti si tu negde znaci, zasto sam ja imao utisak da si ti neki stariji cika, bar iz pedesetineke

U vezi sa blogoderletom, mnogo se palite bez veze...odma sam ga provalio
krkar krkar 23:19 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

A pa ti si tu negde znaci, zasto sam ja imao utisak da si ti neki stariji cika, bar iz pedesetineke


Glede čika:

Prošle nedelje držim predavanje na letnjoj školi i krene priča posle predavanja. Nekim povodom krene priča o persiranju i kako današnja omladina ne zna kome se persira a kome ne te ja ispričam živaistina slučaj moj od pre mesec-dva:

Dođem u radnju, trgovci dva momka od po 22-23 i jedno devojče od 19. Tražim ja šta mi treba, ja njima sve Vi, oni meni sve ti i tako neko vreme dok mi jedan od ona dva momka ne reče ma 'ajmo slobodno na ti, naši smo

I sad ja to pričam kao kuriozum, a jedan od studenata mi kaže

A šta očekujete, dobrodržeći sredovečni muškarac sa minđušom u uvetu i vozi motor, pa kako da Vas oslove?

Mis'm, da mi je to neka od onih studenKinja rekla pa da se zabrinem!
jesen92 jesen92 23:31 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

..kakva steta sto zbog svoje neaktivnosti nemamo srecu da ucestvujemo u diskusijama na onako zanimljivim blogovima koje pise batica sa provokativnim nickom nss...Mene je oterao iz prve, cim sam mu rekla da je dobio autorsku opciju preko veze i da nema pojma sta je to blogovanje....ostro mi je odgovorio, nesto kao " ti ces mi kazes, nemas ni jedan objavljen tekst"...
Bili Piton Bili Piton 23:33 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

krkar


dobrodržeći sredovečni muškarac


Ovo mi se svidja

sa minđušom u uvetu


how retro....

i vozi motor


Za ovo nista ne smem da pisnem jer se patoloski bojim da sednem na bilo sta sto je besnije od recimo vespice.

Meni skoro uvek persiraju (autoritet!) osim u onim reci brate sta ces od priloga situacijama.
mlekac mlekac 23:36 12.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

krkar
man ray loves me
ma ajde. banovao me preventivno da ne 'dobijem zalet' kao prosli put kad je lupetao o turbo folku - to je razlog, a resto su izgovori.


Kao pripadnik generacije izšezdesetineke (to je ona koju su obeležile fašističke žurke) a koja je taman bila malkice prematora za lepeze i kamena lica moram da priznam da je razmnožavanje koitusom (pa čak i koitus bez razmnožavanja) bilo daleko privlačnije od ovih šiljokuranskih kvaziintelektualnih masturbacija.

Al' mene je vreme pojelo... A i neke od vas...


Ne pljuj nam generaciju!

Kad smo kod toga, koje je, bre, godiste onaj malac?

Znate ono, nije baka ponela naocare i ostala vadjenja...
za Ivanu i MRLM
krkar krkar 00:15 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Ne pljuj nam generaciju!


Au, i tebe hvata neka kriza seniliteta.

Fašističku žurku pravila je svojevremeno razmažena i bahata Isidora (potonja Pletilja), kćerka šahovskog komentatora i muljatora Dimitrija Bjelice, u rodnom Sarajevu. Pošto pomenuta nije više u svojoj obesti znala šta će, zvala je potencijalne ... (SVE potencijalne tj. sve kojima nije dala - a kažu da je bilo i takvih) i još gomilu sa strane, riba je bilo u odnosu otpril'ke 6:1 i sve daske, letve itd...)

Ufur na žurku bio je nešto u Hitlerovom fazonu. I napalilo se dosta njih, neke znam dobro i slušao sam više verzija iz prve ruke. Na žurki je bilo svega, neki su bili zainteresovani za Potonju Pletilju a neki za Koku (tada retku zverku u Jugi) dok su kokuzi kokali viski.

Komšiluk zvao policiju, ne zbog kukastih krstova nego zbog buke i izriganog stubišta, kad se policija pojavila na vrata jedan od učesnika u SS uniformi uzeo telefon i pozvao tatu, tadašnjeg načelnika bezbednosti (ili kontraobaveštajne, nisam više siguran) 6. Armijske oblasti i došla vojna policija i oterala civilnu i ostavila decu da se vesele.

Onda je neki uvređeni civilni policajac celu priču (i slike koje je Civ Pol snimila) prosledio tadašnjem gloduru prvog Ju-tabloida, AS, Džavidu Husiću (inače i tadašnjem doživotnom vlasniku licence i rpedsedniku žirija za izbor Miss Yu). Ali kako je Džavid bio stara kurva, nije to objavio u svojim novinama nego prosledio ceo materijal, mislim, Novostima (Jakšaaa pomagaj) koje su nekoliko dana kasnije objavile nemuštu priču bez slika i bez ijednog imena ali sa ideološkom analizom...

Tako su svi pričali o fašističkIM žurkAMA iako je bila samo jedna a u Sarajevu, tadašnjem političkom tamnom vilajetu pokrenuta je idejna diferencijacija. Rezultat te odlučne akcije svesnih komunista bio je da se Komentator Šahovski, siroma', preselio u Beograd gdenijebilohajke, dobivši pritom još jedan društveni stan (onaj u Sarajevu je, naravno, zadržao). A sa sobom je doveo i Sadašnju Pletilju i time nas sve usrećio...
Bili Piton Bili Piton 00:25 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!



Odlicno se secam cele afere, doduse iz novina...
mlekac mlekac 00:29 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

krkar
Ne pljuj nam generaciju!


Au, i tebe hvata neka kriza seniliteta.

Fašističku žurku pravila je svojevremeno razmažena i bahata Isidora (potonja Pletilja), kćerka šahovskog komentatora i muljatora Dimitrija Bjelice, u rodnom Sarajevu. Pošto pomenuta nije više u svojoj obesti znala šta će, zvala je potencijalne ... (SVE potencijalne tj. sve kojima nije dala - a kažu da je bilo i takvih) i još gomilu sa strane, riba je bilo u odnosu otpril'ke 6:1 i sve daske, letve itd...)

Ufur na žurku bio je nešto u Hitlerovom fazonu. I napalilo se dosta njih, neke znam dobro i slušao sam više verzija iz prve ruke. Na žurki je bilo svega, neki su bili zainteresovani za Potonju Pletilju a neki za Koku (tada retku zverku u Jugi) dok su kokuzi kokali viski.

Komšiluk zvao policiju, ne zbog kukastih krstova nego zbog buke i izriganog stubišta, kad se policija pojavila na vrata jedan od učesnika u SS uniformi uzeo telefon i pozvao tatu, tadašnjeg načelnika bezbednosti (ili kontraobaveštajne, nisam više siguran) 6. Armijske oblasti i došla vojna policija i oterala civilnu i ostavila decu da se vesele.

Onda je neki uvređeni civilni policajac celu priču (i slike koje je Civ Pol snimila) prosledio tadašnjem gloduru prvog Ju-tabloida, AS, Džavidu Husiću (inače i tadašnjem doživotnom vlasniku licence i rpedsedniku žirija za izbor Miss Yu). Ali kako je Džavid bio stara kurva, nije to objavio u svojim novinama nego prosledio ceo materijal, mislim, Novostima (Jakšaaa pomagaj) koje su nekoliko dana kasnije objavile nemuštu priču bez slika i bez ijednog imena ali sa ideološkom analizom...

Tako su svi pričali o fašističkIM žurkAMA iako je bila samo jedna a u Sarajevu, tadašnjem političkom tamnom vilajetu pokrenuta je idejna diferencijacija. Rezultat te odlučne akcije svesnih komunista bio je da se Komentator Šahovski, siroma', preselio u Beograd gdenijebilohajke, dobivši pritom još jedan društveni stan (onaj u Sarajevu je, naravno, zadržao). A sa sobom je doveo i Sadašnju Pletilju i time nas sve usrećio...


Ma nisam rekla zbog te zurke! Toga se dobro secam (sretala i ja neke od aktera iste)

Ovo se odnoslilo na onu zadnju recenicu - da nas je vreme pojelo
margos margos 00:41 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

aktivan bloger..

...vrlo aktivan :)
man ray loves me man ray loves me 07:52 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

...vrlo aktivan :)

wow, ovo sa jugonostalgijom je jos gore nego sto sam mislila. jovanka, milena dravic, stane dolanc, zikina dinastija... fale samo nadrealisti i rada lambada.

ali ipak ne mogu da se otrgnem da ne pogledam 'vecu sliku'. cinjenica je da 'slobini' klinci nemaju za sta da se uhvate, pa se hvataju za bajata secanja svojih roditelja na konvertibilni raj. samo sto ta secanja iz nekog razloga nikad ne ukljucuju npr. one stvari kojih se ja secam.

ali u konkretnom slucaju, bezobrazluk je outstanding. jednostavno ne razumem kako moze da postoji osoba koja je na nesto sto joj kazes u stanju da ti odgovori sa "svasta, bas svasta" bez ikakvih argumenata a da ne propadne u zemlju od blama.
krkar krkar 08:08 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

ednostavno ne razumem kako moze da postoji osoba koja je na nesto sto joj kazes u stanju da ti odgovori sa "svasta, bas svasta" bez ikakvih argumenata a da ne propadne u zemlju od blama.


Kako ne razumeš da te ispoštovao. Odgovorio ti je celokupnim svojim repertoarom.
krkar krkar 08:25 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

ovo sa jugonostalgijom je jos gore nego sto sam mislila. jovanka, milena dravic, stane dolanc, zikina dinastija... fale samo nadrealisti i rada lambada.


Ja nedavno naletim na gomilu klinaca, inače pametnih i normalnih, koji puštaju Hej Sloveni i pevaju na karaoke. Ja stanem u čudu i krenem da pričam s njima. Klinci vrlo svesni, lepo mi objasne da:

1. je to deo zezanja
2. je Hej Sloveni prava muška pesma i čak ima dobar txt, ne kao ova pederska himna iz pozorišnog komada
3. je ta himna bila himna stvarne države koju niko nije mogao da nabija nogom u guzicu tek tako

I onda pređemo na jugonostalgiju i njihov odnos prema JU i ex-JU:

1. Da mora da je bilo dobro kad je 5-6 država bilo tvoja država
2. Da je muzika bila sjajna, ne kao ovo danas njanja, posebno novi val (čika se sa oduševljenjem složio )
3. Da se putovalo vozom koji je sjajan za zezanje
4. Da su stripovi izlazili jedni u Zagrebu, drugi u Novom Sadu, treći u Sarajevu, četvrti u G. Milanovcu... a da danas pola ne izlazi
5. Da je bio sistem u kojem smo mogli da se dokazujemo kao subverzivni uz dobro zezanje i ne postanemo barabe i kriminalci
6. Da smo možda čekali u redu za svašta pa nam opet ništa ne fali...

Dobri neki klinci, šteta te nema više tak'i'
shumska shumska 09:01 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Fašističku žurku pravila je svojevremeno razmažena i bahata Isidora (potonja Pletilja), kćerka šahovskog komentatora i muljatora Dimitrija Bjelice, u rodnom Sarajevu. Pošto pomenuta nije više u svojoj obesti znala šta će, zvala je potencijalne ...

sećam se nekog njenog tv lupetanja, kako su na toj žurci kukasti krstovi bili "nacrtani" majonezom na sendvičima.
shumska shumska 09:03 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

margos
aktivan bloger..

...vrlo aktivan :)

margos, šerloče
ivana23 ivana23 09:18 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

shumska

margos
aktivan bloger.
....vrlo aktivan :)

margos, šerloče

Ista osoba na obe fotke - tamo i ovde?
docsumann docsumann 10:10 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

sećam se nekog njenog tv lupetanja, kako su na toj žurci kukasti krstovi bili "nacrtani" majonezom na sendvičima

takođe, sve nešto kao sitne provokacije za malograđansku javnost, a žurka zatvorenog tipa ???
mikele9 mikele9 10:17 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Sad sam u cudu - ko je aktivan? Oni koji imaju VIP ili autorsku (bez obzira da li ucestuju u blogoaktivnostima) ili mi (samo) komentatori koji se cesto oglasavamo?!

Ovo mi je došlo k'o kec na deset! Baš sam se spremao da te hvalim i nahvalim!
Brzo, sigurno, argumentima, fotkama (gde ih nalaziš tako u trenu, npr sa SP u fudbalu, još svi Espanjoli nisu stigli da dodirnu pehar a ti tup!, ne jednu nego ohoho fotografija?) civilizovano, bez agresije...komentarišeš.
Ne upuštajući se u to ko ima ili nema VIP ili blogersku opciju, ja, Mikele, ovde, tu, na ovom blogu, javno predlažem (u čudu da već nisi!!!) da pod hitno dobiješ opciju pisanja.
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 11:00 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Meni skoro uvek persiraju (autoritet!)

pa ti kad zabrundaš iz grlenog kontrabasa i mrko ih pogledaš...pa i ja bih ti zapersirala
margos margos 11:14 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

@ Šumi, nisam Šerlok - no kad se momak pojavio, ja se obradovala ''novom'', al kad je počeo da liferuje dva bloga dnevno a šikanira blogere, pomislih da je jedan koji je kopirao tuđe tekstove - pa reko' da se ne navučem ponovo...

@ Mikele - Ivana je dobila autorsku na blogoizborima januara 2009. - no su joj je posle uzeli. Ako je neko 'aktivan, to je ona - Miss Džordan.

@ svima
mikele9 mikele9 12:02 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

@ Mikele - Ivana je dobila autorsku na blogoizborima januara 2009. - no su joj je posle uzeli. Ako je neko 'aktivan, to je ona - Miss Džordan.

Hvala Margi, nadam se da će joj vratiti. Miss Džordan je osoba kojoj verujem, pouzdana a to danas nije malo
Tebi
NNN NNN 12:09 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Bili Piton
krkar


dobrodržeći sredovečni muškarac


Ovo mi se svidja

tja, mislim da bi se njemu više svidelo da si boldovo ovako:
dobrodržeći sredovečni muškarac


ivana23 ivana23 12:31 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

mikele9[quote
]@ Mikele - Ivana je dobila autorsku na blogoizborima januara 2009. - no su joj je posle uzeli. Ako je neko 'aktivan, to je ona - Miss Džordan.

Hvala Margi, nadam se da će joj vratiti. Miss Džordan je osoba kojoj verujem, pouzdana a to danas nije malo.

Bilo je to januara, ali 2008.g - - - link

Nije mi autorska ukinuta zbog nekog objavljenog (neprilicnog) bloga. Tek da se zna.
NNN NNN 12:44 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Nije mi autorska ukinuta zbog nekog objavljenog (neprilicnog) bloga. Tek da se zna.
Nego iz predostrožnosti
ivana23 ivana23 12:51 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

NNN
Nije mi autorska ukinuta zbog nekog objavljenog (neprilicnog) bloga. Tek da se zna.

Nego iz predostrožnosti


Srđan Mitrović Srđan Mitrović 12:52 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

novo lice srbije
ušao, izašao i osećao se prljavo.
mislim dragana mirković i taj rad. ne mogu, vrućina mi je.
što bi rekao mućunović kad su mu radikali tražili repliku: star sam, bolestan sam, umoran sam. ne može!
mikele9 mikele9 13:58 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Nije mi autorska ukinuta zbog nekog objavljenog (neprilicnog) bloga. Tek da se zna.

U to ne sumnjam ali bih voleo da pročitam tvoje tekstove...i stare i buduće
mlekac mlekac 15:41 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Srđan Mitrović

što bi rekao mućunović kad su mu radikali tražili repliku: star sam, bolestan sam, umoran sam. ne može!


Idi Srki, gde se toga seti!

Ja sam se povukla, mirno i dostojanstveno, cim je krenuo djonom na kolege. I mislim da je najbolje bojkotovati ga.

Nit cu da ga citam, a jos manje da odogovaram.

Lakse mi tako!
Bili Piton Bili Piton 16:20 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

NNN
Bili Piton
krkar


dobrodržeći sredovečni muškarac


Ovo mi se svidja

tja, mislim da bi se njemu više svidelo da si boldovo ovako:
dobrodržeći sredovečni muškarac




To sam i mislio. Ponekad se zgranem kako matoro izgledaju neki ljudi koji su tu negde moja generacija ili priblizno - kao dede (random example - Gorcin Stojanovic koga sam na teveu video posle brat bratu 20 godina i jedva ga prepoznao - a bio nekad lep covek).

Mislim, vidi se i meni kilometraza, naravno, ali se bar trudim da delujem mladoliko - i to bez ikakve kozmetike
zilikaka zilikaka 18:42 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

mlekac

Srđan Mitrovićšto bi rekao mućunović kad su mu radikali tražili repliku: star sam, bolestan sam, umoran sam. ne može!Idi Srki, gde se toga seti!Ja sam se povukla, mirno i dostojanstveno, cim je krenuo djonom na kolege. I mislim da je najbolje bojkotovati ga.Nit cu da ga citam, a jos manje da odogovaram.Lakse mi tako!

Sad tek vidim šta čovek propusti kad dugo ne svraća na blog!
Ljudi, ne zamerite Nejakom!
Koliko vidim, mi ovde uglavnom uveliko rasitnismo petu banku, i ne razumemo dete i njegove potrebe da se dokaže. Istina, u naše vreme takvi likovi nisu uzimani ni u razmatranje, ali bilo nekad, a mi bismo da tako ostane .
Došlo novo vreme. Znate ono: "U novi razred..."
Nešto mi govori da tomorrow.. ovaaj, khmm... pripada njima, takvima, ili me dajbože hvata staračko ludilo.
Osim toga, ko sam ja uopšte kad nemam autorsku opciju,... niti ću je imati!
Krkar, teraj i ti takvo đubre sa bloga!
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 19:06 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Idi Srki, gde se toga seti!

kako gde se setih
pa to mi je jedna od omiljenih uzrečica.
milisav68 milisav68 21:22 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Koliko vidim, mi ovde uglavnom uveliko rasitnismo petu banku, i ne razumemo dete i njegove potrebe da se dokaže. Istina, u naše vreme takvi likovi nisu uzimani ni u razmatranje, ali bilo nekad, a mi bismo da tako ostane .
Došlo novo vreme. Znate ono: "U novi razred..."
Nešto mi govori da tomorrow.. ovaaj, khmm... pripada njima, takvima, ili me dajbože hvata staračko ludilo.

Heh, a šta ćemo sa Krkobabićima?
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 22:32 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

zilikaka
mlekac
.....
Osim toga, ko sam ja uopšte kad nemam autorsku opciju,... niti ću je imati!
Krkar, teraj i ti takvo đubre sa bloga![/quote


Bas je lepo ovde na blogu. Love is all around me! I'm singing in the rain while knocking on the haven's door
krkar krkar 23:50 13.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

tja, mislim da bi se njemu više svidelo da si boldovo ovako:
dobrodržeći sredovečni muškarac


SAM sam boldovo :(

Re: nova slika ljubi ga majka!

posle prvobitnog cudjenja zbog nepersiranja, nalazim veliko zadovoljstvo kad mi se obrate sa "ti", zahvalim se roditeljima, genetici i nekim kozmetickim kucama.
zilikaka zilikaka 17:55 14.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Heh, a šta ćemo sa Krkobabićima?

Mi mu dođemo neke senvič generacije!
S jadne strane oni kao Krkokabići, koji su bili zaštićeni ko beli medvedi, s druge ove junoše, često potpuno neopterećene moralnim normama, a mi između. Da bog da imao pa nemao.
Trenirali nas za umetničko klizanje, a bacili na ragbi prvenstvo.
Ja se još saplićem o "šta sve nije lepo reći starijem od sebe"
mlekac mlekac 18:16 14.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

zilikaka
Heh, a šta ćemo sa Krkobabićima?

Mi mu dođemo neke senvič generacije!
S jadne strane oni kao Krkokabići, koji su bili zaštićeni ko beli medvedi, s druge ove junoše, često potpuno neopterećene moralnim normama, a mi između. Da bog da imao pa nemao.
Trenirali nas za umetničko klizanje, a bacili na ragbi prvenstvo.
Ja se još saplićem o "šta sve nije lepo reći starijem od sebe"


Da znas!

Ko ono lepo rece - vikali su nam da smo mladi i da nase vreme tek dolazi, a onda dodjose 90-te i dok smo se okrenuli obavestise nas da je nase proslo!
milisav68 milisav68 19:31 14.07.2010

Re: nova slika ljubi ga majka!

Trenirali nas za umetničko klizanje, a bacili na ragbi prvenstvo.


angie01 angie01 20:03 12.07.2010

CHEtKAJ BRE, KRKAR,

a kam gi salata?
krkar krkar 22:21 12.07.2010

Re: CHEtKAJ BRE, KRKAR,

a kam gi salata?


Salata Od Reči ima kod Blogojunoše
krkar krkar 22:33 12.07.2010

Kam gi MegaBlogoBaba?


Nema Jelice!

Ko zna šta (je) (u)radi(Jo) onaj motorista
jaksa scekic jaksa scekic 23:15 12.07.2010

Samo imam jedno pitanje

Sta ces Ti tako mator na Exitu majke Ti

Blogobaba

JS

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sad sam video sta si napisao :

A šta očekujete, dobrodržeći sredovečni muškarac sa minđušom u uvetu i vozi motor, pa kako da Vas oslove?


To se zove kriza srednjih godina ako nisi znao

pametna ona Tvoja zena sto te pusta da se izduvas, nece to jos dugo
krkar krkar 23:24 12.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

Blogobaba


Posle ovog komentara ti si blogoprababa!

Al' kad već pitaš:

već sam na nekom blogu objasnio da je sve relativno - ja sam novosadski zet pa kad treba da budem fini kažem da sam bio dva dana kod tašte (gde prespavam, što je dakle istina) a kad treba da budem faca kažem da sam bio dva dana na Exitu (tamo sam proveo prilično vremena, pa je i to takođe istina).
krkar krkar 23:26 12.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

To se zove kriza srednjih godina ako nisi znao


Bemtiživot, ja vazda u nekoj krizi!

Prvo pubertet, pa pravo iz puberteta u krizusrednjihgodina... Ko zna šta me još čeka. Državna služba?
jaksa scekic jaksa scekic 23:28 12.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

krkar
Blogobaba


Posle ovog komentara ti si blogoprababa!

Al' kad već pitaš:

već sam na nekom blogu objasnio da je sve relativno - ja sam novosadski zet pa kad treba da budem fini kažem da sam bio dva dana kod tašte (gde prespavam, što je dakle istina) a kad treba da budem faca kažem da sam bio dva dana na Exitu (tamo sam proveo prilično vremena, pa je i to takođe istina).


A il bila neka bina na Exitu za vas malo starije do 22.00 uvece sa poljskim krevetima da prilegnete, a da sviraju hm..steta Bilsi su umrli, cekaj mogao bi Tom Dzons npr

Blogoprapraprababa
libkonz libkonz 23:30 12.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

A il bila neka bina na Exitu za vas malo starije do 22.00 uvece sa poljskim krevetima da prilegnete


Pitanje je da li je on uopšte bio u Novom Sadu, a kamoli na EXIT-u. Nego gledao na televiziji, pa sad nas kao nešto uči.
antioksidant antioksidant 07:14 13.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

To se zove kriza srednjih godina ako nisi znao

zbog toga je i isao na exit (da slusa faith no more)

margos margos 11:07 13.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

NNN NNN 11:58 13.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

To se zove kriza srednjih godina ako nisi znao
nece to jos dugo
Posle kupuje Poršea
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 13:19 13.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

A il bila neka bina na Exitu za vas malo starije do 22.00 uvece sa poljskim krevetima da prilegnete, a da sviraju hm..steta Bilsi su umrli, cekaj mogao bi Tom Dzons npr


ma ima bre Jakša, drže brdo lazy bagova kad zanemoćaš, pre dve god. Milićka Azdejković i moja malenkost na Exitu ležali ko proštac od 22.00 do 23.00 h.
myredneckself myredneckself 02:07 14.07.2010

Re: Samo imam jedno pitanje

Prvo pubertet, pa pravo iz puberteta u krizusrednjihgodina.

Blago tebi, ja tek što sam ušla u jedanEstu

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana