Astrologija| Kućni ljubimci| Religija

Ceca i krivica...

Drago Kovacevic RSS / 16.07.2010. u 20:49

Evo, čitamo da je konačno nakon čitavog stoleća, završeno neko finansijsko veštačenje u slučaju Cece Ražnatović..

I šta da vam kažem...Radi se o "nepristojno dugom razvlačenju ovoga procesa"..

I šta još da vam kažem...Kladio bih se da neće biti optužnice...Pitate me kako znam..Nećete dobiti odgovor koji će sve zadovoljiti racionalnim objašnjenjem..Neće, ljubimica je režima, muž joj je bio ljubimac režima, sorta kojoj pripada je još nadnaravno moćna, a i Ivica koji bi trebao da je hapsi joj je kućni prijatelj..Nekeko, tokom celog postupka, kad ti ministar policije dolazi na slave i rođendane, a ti uzvraćaš posete, bilo bi suludo očekivati da budeš optužen u bilo kojoj zemlji a kamo li u Srbiji..S tim što u Srbiji takvom ministru niko ni pera da pokuša odbiti..kažu najbolji od svih...U bilo kojoj zemlji imao bi velikih problema i nikada više ne bi bio ministar..Ali u Srbiji Borisa Tadića, zemlji najdužih mostova koji nikako da se sagrade, ovo je tek jedna od sitnica koja se ne slaže sa zdravim razumom...

Pre je ona kandidat za kakvu nagradu nego kaznu...Samo da se to još ispegla ovim veštačenjem.Srbija je zemlja bez korupcije i zemlja reformisanog sudstva, dakako.I zemlja gde zakoni vrede za sve jednako..Pa nije nemoguće u skoroj budućnosti da vidite kako joj predsednik države sa Ivicom i Palmom negde u pozadini, kači ordenje kao osobi zaslužnoj za afirmaciju zemlje....Australskoj policiji je, zbog nekih problema sa vizom ona izjavila,skoro, po pisanju "žute štampe", da je u Slobino vreme bila proganjana, a da je postala zvezda u Srbiji tek pojavom "demokratskog premijera Đinđića"..I pravo da vam kažem, ako Tijanić može biti direktor RTS-a, kakav je problem poverovati u Cecinu nevinost...

Videćemo za 15 dana, nije to daleko...Početkom avgusta, kad su svi na plažama ili se brane u kući od komaraca i vrućine...



Komentari (55)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

sesili sesili 20:56 16.07.2010

Kod nas kažu...

... rodi me, majko, srećnu, pa me na đubre baci!
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 20:59 16.07.2010

Re: Kod nas kažu...

sesili
... rodi me, majko, srećnu, pa me na đubre baci!

Ovo nema veze sa srećom, nego sa naopakim sistemom u kome živimo..
gedza.73 gedza.73 22:40 16.07.2010

Re: Kod nas kažu...

rodi me, majko, srećnu, pa me na đubre baci!

Nevezano za temu. Jednog goricijana, tamo krajem 70-ih, uhvate lokalni karabinjeri sa drogom. Zaglavi u zatvor, slagaću, na jedno osam godina.
Firma se raspadne, izađe on go ko pištolj. Ode u nemačku i dboije na nekoj nagradnoj igri ogromne pare. Kupi limuzinu, vozača, ergelu konja. I sad kaže drugi goricijan:
- J...ez mu majku, zve mozes da mu uzmes, al srecu ne mozes.
mostarac mostarac 22:50 16.07.2010

Re: Kod nas kažu...

Ko je srecan ni u klozetu nije gladan.
nova_slika_srbije nova_slika_srbije 20:59 16.07.2010

Kategorije

Ovaj tekst zapravo može imati svaku od ponuđenih kategorija. Drugim rečima - ovo je jedan kategoričan tekst.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 21:00 16.07.2010

Re: Kategorije

nova_slika_srbije
Ovaj tekst zapravo može imati svaku od ponuđenih kategorija. Drugim rečima - ovo je jedan kategoričan tekst.

Ha, dobro..svaka čast..pogledao si kategorije...može..
nova_slika_srbije nova_slika_srbije 21:03 16.07.2010

Re: Kategorije

Naravno da jesam. I slatko se nasmejao. Odličan izbor kategorija.
loader loader 21:52 16.07.2010

Samo da...

veštačenje u slučaju Cece Ražnatović..

Mislim da je veoma štetno upotrebljavati onaj nadimak. To sam više puta na blogovima naglašavao kad je (ne)prilika, pa ću, evo, i sad, ako domaćin nema ništa protiv. Kad se umesto Svetlana Ražnatović upotrebi onaj nadimak od četiri slova, to ispada kao od milja. Tada se na jedan specifičan način dotična "estradna umetnica" priznaje kao veličina, slično onako kako je priznaju stotine hiljada onih koji je aktivno slušaju. U tom slučaju ispada maltene kao nekakva narodna sestra, mezimče... Nemam ništa protiv žene privatno, zaista, ali gledano iz ugla uticaja na javnost, na mnoge ljude... - smatram da se na ovu činjenicu mora skrenuti pažnja. Jer, u suprotnom, ako se stvar pusti, ako to prolazi pod parolom "ma šta sad ima veze dal' ćemo je zvati ovako ili onako... kao da to nešto menja.." - uticaj je nezvaničan, perfidan, a delotvorno štetan.

Naravno da ne mislim kako Drago sluša pesme pomenute pevaljke (da neko ne shvati pogrešno), ali mislim, zaista, da valja ukazati na pogubnost upotrebe nadimka umesto punog imena. Svako ko je svestan šta je ta vrsta "muzike" učinila na srpskom etno području morao bi da zna kako nije svejedno hoće li se oslovljavati ovako, ili onako.

Drago Kovacevic Drago Kovacevic 21:57 16.07.2010

Re: Samo da...

loader
veštačenje u slučaju Cece Ražnatović..

Mislim da je veoma štetno upotrebljavati onaj nadimak. To sam više puta na blogovima naglašavao kad je (ne)prilika, pa ću, evo, i sad, ako domaćin nema ništa protiv. Kad se umesto Svetlana Ražnatović upotrebi onaj nadimak od četiri slova, to ispada kao od milja. Tada se na jedan specifičan način priznaje kao veličina slično onako kako je priznaju stotine hiljada onih koji je aktivno slušaju. Ispada kao nekakva narodna sestra, mezimče...

Naravno da ne mislim kako Drago sluša pesme pomenute pevaljke (da neko ne shvati pogrešno), ali mislim, zaista, da valja ukazati na pogubnost upotrebe nadimka umesto punog imena. Svako ko je svestan šta je ta vrsta "muzike" učinila na srpskom etno području morao bi da zna kako nije svejedno hoće li se oslovljavati ovako, ili onako.


Razumem, naravno što si hteo da kažeš..Pod tim imenom od četiri slova njviše ljudi je poznaje pa sam se zato služio time..Zbog bolje komunikacije..
Ovde nije suština ni u mužici, ni u zlu koji je ta muzika donela...
Ovde je suština u nekažnjivosti za razna krivična dela koja je ona uradila...Mi živimo u besudnoj zemlji za mnoge lopuže, kriminalce i rantne profitere...to je problem...
Unfuckable Unfuckable 22:02 16.07.2010

Re: Samo da...

Ovde je suština u nekažnjivosti za razna krivična dela koja je ona uradila...Mi živimo u besudnoj zemlji za mnoge lopuže, kriminalce i rantne profitere

mogu da se složim da je gospodža Ražnatović veliki izazov.
Za pravosuđe, prvenstveno. Ne za Dačića.
loader loader 22:02 16.07.2010

Re: Samo da...

Shvatam, Drago, i izvinjavam se zbog trolčine. Jasno je kao dan šta je suština i slažem se, bez ikakvih "upadica" (eto, da se svečano objavi da se i nas dvojica oko nečega slažemo ), ali mislim da ne sme da se pusti tek tako da pomenuti, tihi, štetni uticaj vršlja međ narodom.
brandname brandname 22:39 16.07.2010

Re: Samo da...

Ja, naravno, moram da se i u ovoj, kao i u svakoj drugoj sličnoj prilici, složim sa nosiocem Svetlećeg Mača. Nadimci od milja su užasno opasna stvar: treba da budu rezervisani za fin svet i drage ljude. Mi ovde imamo posla sa zlikovcima - a njih ne smemo tretirati kao ljudska bića. Deset godina sam kido glasne žice objašnjavajući: nećemo se rešiti Miloševića dokle god ga budete zvali tako kako ga zovete!
Uzgred, ja bih ovo proširio i na rečenog ministra. To mu pravo ime? Yebe nam se.
Kaki qrac Ivica, ima da budeš Ivan i aupič!
S druge strane, potpuno sam saglasan da je Srbija danas jedna tužna i smešna zemlja - a kad nije bila? - ali mi ovo:
u Srbiji Borisa Tadića


zvuči malo zloslutno, ko: "U Itlerovoj Nemačkoj", nedobog.
dragannalovic dragannalovic 23:22 16.07.2010

Re: Samo da...

Tada se na jedan specifičan način dotična "estradna umetnica" priznaje kao veličina

Priznajem joj specifičnu veličinu ali samo na odredjenom delu tela. Šalu na stranu, ona je punopravni član kluba nedodirljivih. Valjda je to i bio razlog za ovu brzinsku reformu sudstva. Da se ne bi neki neodgovorni sudija usudio da primeni odredbe Krivičnog Zakona na nekom od privilegovanih. Ako stranke mogu da zaštite svoje funkcionere i svoje finansijere, što to ne bi mogli i odredjeni nerasformirani centri moći, koji takodje saradjuju sa strankama. Spisak privilegovanih je sve duži, setimo se samo koliko procesa je započeto protiv miljenika sistema i gradjana prvog reda a koliko se završilo i koliko je njih poslato na odsluženje kazne. Iz ovoga se nameće vrlo jednostavan zaključak: ako imate nameru da kradete , kradite što više, jer što je veći iznos koji prigrabite, to su manje šanse i da odgovarate.
Unfuckable Unfuckable 23:31 16.07.2010

Re: Samo da...

ako imate nameru da kradete , kradite što više, jer što je veći iznos koji prigrabite, to su manje šanse i da odgovarate.

Ne slažem se u ovom delu: ne može svako da krade ovde, mislimo o tome
dragannalovic dragannalovic 10:04 17.07.2010

Re: Samo da...

Ne slažem se u ovom delu: ne može svako da krade ovde, mislimo o tome

To ste u pravu , mora da ima stomak za to i da zna da iskoristi prednosti koje nam daje jedan ovakav razvijen koruptivni sistem.
Nebojša Milenković Nebojša Milenković 11:17 17.07.2010

Re: Samo da...

mislim, zaista, da valja ukazati na pogubnost upotrebe nadimka umesto punog imena


Nadimci od milja su užasno opasna stvar: treba da budu rezervisani za fin svet i drage ljude. Mi ovde imamo posla sa zlikovcima - a njih ne smemo tretirati kao ljudska bića. Deset godina sam kido glasne žice objašnjavajući: nećemo se rešiti Miloševića dokle god ga budete zvali tako kako ga zovete!


Upravo tako - Srbi su, valjda, jedini narod na svetu koji je tepao "svom" diktatoru
loader loader 15:44 17.07.2010

Re: Samo da...

... tepao "svom" diktatoru

tepati
odlično izabran izraz
freehand freehand 00:55 18.07.2010

Re: Samo da...

Unfuckable
ako imate nameru da kradete , kradite što više, jer što je veći iznos koji prigrabite, to su manje šanse i da odgovarate.

Ne slažem se u ovom delu: ne može svako da krade ovde, mislimo o tome


A i to "što više" što većina nas može da ukrade je samo sića što zverkama ispadne kroz šuplje džepove dok nose ozbiljnu lovu...
antioksidant antioksidant 11:56 19.07.2010

Re: Samo da...

Kad se umesto Svetlana Ražnatović upotrebi onaj nadimak od četiri slova, to ispada kao od milja.

pa i jeste od milja
nisam joj ja tetka pa da je zovem svetlana
loader loader 22:07 16.07.2010

Ajmo i na temu posta

D.Kovačević:

Nekako, tokom celog postupka, kad ti ministar policije dolazi na slave i rođendane, a ti uzvraćaš posete, bilo bi suludo očekivati da budeš optužen u bilo kojoj zemlji a kamo li u Srbiji..


Hm... pomalo neugodno za Ivicu koji je taman zaređao uspehe i overio se u tv emisijama
ivana23 ivana23 22:12 16.07.2010

Re: Ajmo i na temu posta

loader
Hm... pomalo neugodno za Ivicu koji je taman zaređao uspehe i overio se u tv emisijama

Dacica u ovoj prici nema.

Viši sud u Beogradu okončao je dopunu istrage protiv folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koja se tereti za zloupotrebu službenog položaja prilikom prodaje fudbalera FK "Obilić" inostranim klubovima, izjavila je danas Tanjugu portparol suda Dušica Ristić.

Predmet je upućen višem javnom tužilaštvu, dodala je ona.

Tužilaštvo sada ima rok od 15 dana da odluči da li će protiv Ražnatoviće podići optužnicu, zatražiti novu dopunu istrage ili odustati od krivičnog gonjenja.


Izvor

loader loader 22:24 16.07.2010

Re: Ajmo i na temu posta

Drago rekao:

Nekako, tokom celog postupka, kad ti ministar policije dolazi na slave i rođendane, a ti uzvraćaš posete, bilo bi suludo očekivati da budeš optužen u bilo kojoj zemlji a kamo li u Srbiji..
babmilos babmilos 23:07 16.07.2010

Re: Ajmo i na temu posta

ivana23
Viši sud u Beogradu okončao je dopunu istrage protiv folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović

ovo podebljano je radio Dačić, ako je sistem iz američkih serija (Law & Order) isti kod kod nas. a u vreme te dopune istrage se itekako družio sa g-džom R.
ivana23 ivana23 00:04 17.07.2010

Re: Ajmo i na temu posta

babmilos

ivana23
Viši sud u Beogradu okončao je dopunu istrage protiv folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović

ovo podebljano je radio Dačić, ako je sistem iz američkih serija (Law & Order) isti kod kod nas. a u vreme te dopune istrage se itekako družio sa g-džom R.

Zasto onda pise:

Viši sud u Beogradu okončao je dopunu istrage... izjavila je danas Tanjugu portparol suda Dušica Ristić.

"Predlog Tužilaštva je da se obavi ekonomsko-finansijsko veštačenje dokumentacije koja je pribavljena putem međunarodno-pravne pomoći i to iz više zemalja kao što su Rusija, Grčka, Bugarska, Francuska, Austrija, kao i da veštak da svoj nalaz i mišljenje o već postojećem knjigovodstvenom veštačenju koje se nalazi u predmetu", kaže Zorić. (12. februar 2010.) - link

Na serije se nemoj oslanjati.


Edit: BEOGRAD - Istražni sudija Višeg suda okončao je istragu protiv Svetlane Ražnatović i predmet prosledio nadležnom tužilaštvu koje treba da donese odluku o eventualnom podizanju otpužnice protiv nje. - 16. jul 2010.

Izvor
Unfuckable Unfuckable 00:06 17.07.2010

Re: Ajmo i na temu posta

veštačenje veštačenja, heh ovo volim.
Drugo mišljenje trebujemo, hm?
Filip Mladenović Filip Mladenović 22:14 16.07.2010

Kad ne mogu Andriji Draškoviću...

ne mogu ništa ni Svetlani Veličković - Ražnatović! Pogledajte aktuelnu farsu sa 3. (trećim) sudjenjem "kontroverznom bizmismenu" Andriji Draškoviću i njegovom pajtosu po kalibru. Ubili čoveka, pa ga Andrija još "overio" metkom u potiljak, i - nikom ništa već 10 (deset) godina! Sudijka umesto presude pokreće novo sudjenje, jedan član sudskog veća odlazi iznenada na bolovanje ili godišnji odmor, policija ispituje navode da su neke osobe bliske tzv. kontroverznom bizmismenu uticale na sudije...
Ma kakvi komarci! Srbijom hara najezda bumbarica i bumbara, za koje nema efikasnog zaprašivanja! Sve obrstiše, i čast, i moral, i zakone, a ponajviše pare!
Unfuckable Unfuckable 22:19 16.07.2010

Re: Kad ne mogu Andriji Draškoviću...

jbg imamo problem oko Endrjua:
moglo bi da se ispostavi (ako se otvore dosijei) da kažnjavamo gradžanina koji je debelo zadužio ovu zemlju, i to na na malo drugačiji način od gospodže Ražnatović!
dr.wagner dr.wagner 22:16 16.07.2010

Prošlo ....

.....večer

-Kasno je ..... , spora pravda (..,a navodno je takva) i nije pravda ....
.... tu se radi o malo love , a sada nakon 20-ak godina "uživanja" da joj
nešto i uzmu ....vrlo važno !

-Nego , pustimo to na trenutak .... ta Ceca meni i nije neki "komad" , malo je
to precjenjeno .... , poput Severine
.... mislim , godine idu , kriteriji padaju ,ali one mi još nisu nešto ....
-Možda kada ja još malo ostarim , a one ne ostare ....

....ne znam , sigurno sam usamljen u razmišljanju .... , svi samo vide novce i
silikone ....


Wagner

libkonz libkonz 22:51 16.07.2010

Zatvorska kazna Ceci

bi bio najjasniji znak da smo postali normalna država.
Znači - neće je osuditi.
Unfuckable Unfuckable 22:57 16.07.2010

Re: Zatvorska kazna Ceci

ok i ja sam za kladionu (za nekoga će biti - pušiona)
ali - znaš kako to ide: prvo istraga, pa optužnica pa (saćeda uleti neki pravnik da me kara, ali nema veze) suđenje...processss, jebote sa sve naslovnim stranama itakotim - pa tek onda možda zatvor.
Ako tv ne priča o tome i ako nije krenuo spin u novinama, onako pojačiji - onda mrka kapa, ispašće ovo samo još jedno kamčenje nešto malo kinte od jadne udove.
Dr M Dr M 23:02 16.07.2010

Re: Zatvorska kazna Ceci

pa tek onda možda zatvor.


...ili zastarevanje?
libkonz libkonz 23:09 16.07.2010

Re: Zatvorska kazna Ceci

a možda su ljubomorni što njima nije pevala za doček nove godine.
a tek što bi se narod uznemirio i rastužio.
i Željko Mitrović tek što se pomirio sa njom, pa još nisu stigli da nadoknade propušteno druženje.
Unfuckable Unfuckable 23:12 16.07.2010

Re: Zatvorska kazna Ceci

a možda su ljubomorni što njima...

izvinjavam se zbog asocijacije, ali meni nekako odma' padne na pamet famous Stojanka Keva Knežopoljka sa onim "sva tri ste mi na sisi ćapćala..." - hočureči: ko zna šta se sve desi u glavama tih Ljudi Koji Donose Odluke, i oni su nečija deca bogamu!
sentinel26 sentinel26 11:35 17.07.2010

Re: Zatvorska kazna Ceci

Unfuckable
Ako tv ne priča o tome i ako nije krenuo spin u novinama, onako pojačiji - onda mrka kapa, ispašće ovo samo još jedno kamčenje nešto malo kinte od jadne udove.

Tačno ! To je recept višestruko isproban i funkcioniše bez greške ...

Samo je ponekad tužno medju spin-novine vidjeti i spin-televizije a njihovi spinovi prosto liče na olimpijadu i njena tri motiva - principa :
- "brže" spinovati od konkurencije,
- "jače" udariti po meti za odstrel nego konkurencija,
- "bolje" se podvući vlastodršcima ...

"Kinta", politička korist, podzemno-rodbinske veze, minuli patriJotski rad i aranžmani za buduće namjere.

- Kinta : .... ne bih nabrajao slučajeve na koje sumnjam, jer ni za jedan ne znam gdje se nalaze dokazi...

- "Politička korist" - slučaj Zrenjanin, čovjek godinu dana sjedi u pritvoru a sudski vještak priznaje na sudu da je uradio vještačenje na osnovu lažnih (falsifikovanih ) podataka koje je dobio od policije ...

U kojoj (i kakvoj ) se to državi podaci (elementi ) za finansijska vještačenja dobijaju od policije ..?

Pošto ni vještak ni funkcioner policije nijesu odgovarali, poštujući Ezopa dalo bi se zaključiti da je nalog za taj potez došao sa visokog mjesta iz vlasti...

Primjena dvije metode je veoma učestala (zaključak pravosudnih organa nekoliko EU i drugih država ) :
1. Hapsi pa onda traži dokaze... i
2. "Cilj opravdava sredstvo"

Prva je primjenjena na slučaj Zrenjanin i još mnoge ( nijesu okončani pa neću da ih nabrajam ), a druga na slučaj Vilovski.

Vještačenje na osnovu kojega treba da se utvrdi da li je i u kolikom iznosu bilo pronevjere još nije obavljeno, a kada će ne zna se.!
Dakle, dokaz još nije pronadjen (a neće ga ni biti, jer ne postoji ) ...
A o porijeklu toga novca (navodno pronevjerenog ) niko ni riječi ne smede reći...
Na osnovu te lažne optužbe "optužen", kaljan i uklonjen je jedan drugi čovjek sa samo jednim ciljem - da od 23.jula ne bude više na toj funkciji jer je "neposlušan"...

loader loader 15:49 17.07.2010

Re: Zatvorska kazna Ceci

libkonz:

Znači - neće je osuditi.

Kakva sportska sreća pevaljke Ražnatović - to što živi u Srbistanu
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 02:53 19.07.2010

Re: Zatvorska kazna Ceci

ali - znaš kako to ide: prvo istraga, pa optužnica pa (saćeda uleti neki pravnik da me kara, ali nema veze) suđenje...processss, jebote sa sve naslovnim stranama itakotim - pa tek onda možda zatvor.

ako...pre toga umEtnica ne dobije tezgu iznenađenja na kipru pa reši da će joj deca nedostajati pa povede i njih...na duže.
mecabg mecabg 11:15 17.07.2010

Hm...

Neko ume da pliva u koju god ga vodu baciš...
Hm...ja izgleda pobrkala lončiće, i plivači i voda su isti
angie01 angie01 11:42 17.07.2010

a kam gi

oduzimanje imovene stechene kriminalom-koju je jadna samohrana udova samo preuzela-bez svih ostalih naslednika, kojih se muchenica, neobichnim nachinom lagano otresla?



evo dok kucam ovo, suze same krenule!
sentinel26 sentinel26 12:06 17.07.2010

Re: a kam gi

angie01
oduzimanje imovene stechene kriminalom-koju je jadna samohrana udova samo preuzela-bez svih ostalih naslednika, kojih se muchenica, neobichnim nachinom lagano otresla?
evo dok kucam ovo, suze same krenule!

E, Angi, pa to ne važi za svakoga...

Ne samo da ne važi za Cecu, nego ni za ratne profitere - kriminalce ... i još neke poslijeratne ...
angie01 angie01 12:27 17.07.2010

Re: a kam gi

E, Angi, pa to ne važi za svakoga...


e, nemoj opet da se rsplachem-taman sam prestala da shmrcam!
Inner Party Inner Party 11:45 17.07.2010

Da sam Cecin menadzer...

... podrzao bih Cecu da se sama angazuje da ide na sudjenje i da odlezi par meseci u zatvoru. To je sasvim OK za celebritije. Odlezala je Paris Hilton, odlezace evo i Linzi Lohan... Siguran sam da je moguce napraviti i reality TV emisiju o Ceci u zatvoru ili kucnom pritvoru ili na uslovnoj... Sve u svemu, ako Ceca ode u zatvor to ce samo povecati njenu popularnost i uvecati njeno bogatstvo do te mere da ce iznos za koji je sudjena ispasti smesan...

Tako to ide, tako to biva.
Sepulturero Sepulturero 20:17 17.07.2010

Re: Da sam Cecin menadzer...

Колико знам она је већ лежала у затвору за време чувене Сабље.
milisav68 milisav68 23:19 17.07.2010

Re: Da sam Cecin menadzer...

Sepulturero
Колико знам она је већ лежала у затвору за време чувене Сабље.

Skoro četiri meseca, ali tada nije bilo farme i velikog brata.
freehand freehand 01:07 18.07.2010

Re: Da sam Cecin menadzer...

Sepulturero
Колико знам она је већ лежала у затвору за време чувене Сабље.

Odakle uverenje da je ležala]?
liricar liricar 14:27 17.07.2010

nemoralna nit

Da, ceo mehanozam je danas takav da ne bi bilo cudno da ona izbegne njen problem sa ovom drzavom. To je kada nit, kada neki jesu pronasli nit u drustvu na nemoralan nacin, nit koji ih je doveo do odredjene moci u vremenu koji su oni iskoristili, jer su tipovi ljudi kojima ova vremena pasu, jer su oni danas elita, sto se meni licno gadi. Ja takve vidjam u svome gradu na nekim mestima i gade mi se. Isplivao je mulj.
ucitelj59 ucitelj59 14:46 17.07.2010

Cecizam

Nepristojno odugovlačenje procesa postalo je toliko često da sad više ne možemo da govorimo o slučajevima već o pojavi. Kao i sve pojave i ova mora da ima dostojno ime, a kud ćeš dostojnije od najmarkantnije akterke jednog od mnogih slučaja, mile nam heroine Cece. Dakle govorimo o cecizmu.
Po definiciji cecizam će biti nesposobnost ili nespremnost aktuelne vlasti da se izbori sa šljamom i otpadom društva, smeštajući ga, tamo gde i treba da bude, u zatvor.
Ipak mnogo više mi je zasmetala spremnost na kritiku koja nema ni mesto, ni logiku. Pominjanje mostova, aktuelnog predsednika i ubijenog premijera izgleda mi kao čačkanje kraste koja nikako neće da vam zaraste jer je stalno okrvavljujete i inficirate.
Ako govorite o Ceci, Džajiću, Terziću i inim personama i nedelima, tada govorite o tome.
Ali ako želite da kritikujete neke druge stvari, samo napred, uvek postoji nešto što može da se kritikuje, ali bi morala da postoji i mera. Pominjanje ubijenog premijera to svakako nije.

Drago Kovacevic Drago Kovacevic 15:14 17.07.2010

Re: Cecizam

Pominjanje ubijenog premijera to svakako nije.

Osvrnuo sam se time na licemerje Svetlane Ražnatović..i žao mi je ako ste to drugačije protumačili..
lavandablue lavandablue 16:30 17.07.2010

bez komentara

lavandablue lavandablue 16:32 17.07.2010

Re: bez komentara

lavandablue lavandablue 16:35 17.07.2010

Re: bez komentara

palilula92 palilula92 04:45 18.07.2010

Re: bez komentara

lavandablue



ovlo ludilo od muzike mi nikada nece biti jasno-degutantno
lavandablue lavandablue 12:28 18.07.2010

Re: bez komentara

meni nikad nece biti jasni ljudi koji to slusaju.

da mi neko plati ne bih joj otisla na koncert.

ta kreatura je olicenje zla.
antioksidant antioksidant 11:59 19.07.2010

Re: bez komentara

palilula92
lavandablue



ovlo ludilo od muzike mi nikada nece biti jasno-degutantno

nisi se dovoljno napila (ili nisi dovoljno ogluvela)
lavandablue lavandablue 13:29 19.07.2010

Re: bez komentara

ma ne radi se tu ni o gluvoci niti sluhu, vec o mentalnom sklopu.

palilula92 palilula92 04:41 18.07.2010

ZZ

Bivsi je imao cuku

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana