Politika

Давно

Biljana Cincarević RSS / 05.12.2007. u 17:41


 беше



Komentari (133)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

peoplefox peoplefox 17:51 05.12.2007

Saopštenje, LDP> Ratnici i mirotvorci

Liberalno demokratska partija zahteva hitno određivanje premijera Vojislava Koštunice i Vlade Srbije povodom izjave premijerovog savetnika Aleksandra Simića da je rat pravno sredstvo kojim takođe treba braniti državne interese na Kosovu.

Ukoliko izjava Aleksandra Simića odražava zvaničan stav Vlade, zahtevamo da on istog trenutka bude saopšten javnosti, kako bi se ona prema njemu mogla odrediti, a ukoliko je to lični stav, zahtevamo da se Aleksandar Simić smeni.

Svakim danom sve je jasnija istovetnost politike Vojislava Koštunice i njegove vlade sa politikom Slobodana Miloševića i prethodnog režima. Ratnoj matrici u koju nas postepeno uvode istaknuti akademici, crkveni velikodostojnici i uvek spremni političari nacionalističkog, kvazi patriotskog opredeljenja, pridružila se očito i Vlada Srbije, koja još uvek zvanično izbegava da se odredi prema, u javnosti sve prisutnijoj ratnoj pretnji.

Vlada Vojislava Koštunice i Borisa Tadića uspela je, da za proteklih godinu dana, baveći se isključivo pitanjem Kosova i Metohije, pomeri iz fokusa sva ostala pitanja važna za život građana, a svoju politiku gotovo je izjednačila je sa politikom Srpske radikalne stranke. Evo rezultata - otvorene ratne pretnje, koje ponovo bude neizvesnost i strah među građanima.

LDP zahteva od predsednika Borisa Tadića, ministra odbrane Dragana Šutanovca i svih ministara Demokratske stranke koji čine većinu u Vladi Srbije, da odmah saopšte javnosti državni plan povodom završetka pregovora o statusu i već izvesne propasti dosadašnje državne politike prema Kosovu i Metohiji. Takođe, LDP traži da se odrede prema izjavi premijerovog savetnika, zatraže njegovu smenu i tako uvere građane da se 2008. neće ratovati za politiku poraženu još 1999.

Krajnje je vreme da Predsednik Srbije i njegovi ministri shvate da opštim i nemuštim saopštenjima, ne mogu reagovati na otvorene pretnje ratom, na planove da nečija deca ponovo budu topovsko meso za ostvarenje bolesnog i politički propalog plana Slobodana Miloševića i njegovog naslednika Vojislava Koštunice. Tako će možda sačuvati svoje fotelje, ali će biti zapamćeni kao političari koji su imali šansu da spreče novo balkansko ludilo, ali ga nisu iskoristili.

Podsećamo da su građani Srbije već bili taoci, onoga, koji je u jeku svojih ratnih pohoda sebe smatrao faktorom mira i stabilnosti na Balkanu.

LDP.ORG.YU
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 18:15 05.12.2007

Re: Saopštenje, LDP> Ratnici i mirotvorci

Liberalno demokratska partija zahteva hitno određivanje premijera Vojislava Koštunice i Vlade Srbije povodom izjave premijerovog savetnika Aleksandra Simića da je rat pravno sredstvo kojim takođe treba braniti državne interese na Kosovu.


Premijer Kostunica ne zeli da cuje i zna vec samo stoji sa rukama na usima i vice:Lalalalalalalalalalalalalalal
sine nobilitate sine nobilitate 18:47 05.12.2007

Re: Saopštenje, LDP> Ratnici i mirotvorci

ovde je sve receno...potpisujem
Dragan Vujanović Dragan Vujanović 03:54 06.12.2007

Saopštenje, Ratnici i mir - vrzino kolo..!


Vrzino kolo kukavičluka koji se zove "ne izgubiti glasove zbog Kosova"!!


Gavrilo Princip Gavrilo Princip 04:33 06.12.2007

Re: Saopštenje, LDP> Ratnici i mirotvorci

peoplefox
Liberalno demokratska partija zahteva hitno određivanje premijera Vojislava Koštunice i Vlade Srbije povodom izjave premijerovog savetnika Aleksandra Simića da je rat pravno sredstvo kojim takođe treba braniti državne interese na Kosovu.Ukoliko izjava Aleksandra Simića odražava zvaničan stav Vlade, zahtevamo da on istog trenutka bude saopšten javnosti, kako bi se ona prema njemu mogla odrediti, a ukoliko je to lični stav, zahtevamo da se Aleksandar Simić smeni.Svakim danom sve je jasnija istovetnost politike Vojislava Koštunice i njegove vlade sa politikom Slobodana Miloševića i prethodnog režima. Ratnoj matrici u koju nas postepeno uvode istaknuti akademici, crkveni velikodostojnici i uvek spremni političari nacionalističkog, kvazi patriotskog opredeljenja, pridružila se očito i Vlada Srbije, koja još uvek zvanično izbegava da se odredi prema, u javnosti sve prisutnijoj ratnoj pretnji.Vlada Vojislava Koštunice i Borisa Tadića uspela je, da za proteklih godinu dana, baveći se isključivo pitanjem Kosova i Metohije, pomeri iz fokusa sva ostala pitanja važna za život građana, a svoju politiku gotovo je izjednačila je sa politikom Srpske radikalne stranke. Evo rezultata - otvorene ratne pretnje, koje ponovo bude neizvesnost i strah među građanima.LDP zahteva od predsednika Borisa Tadića, ministra odbrane Dragana Šutanovca i svih ministara Demokratske stranke koji čine većinu u Vladi Srbije, da odmah saopšte javnosti državni plan povodom završetka pregovora o statusu i već izvesne propasti dosadašnje državne politike prema Kosovu i Metohiji. Takođe, LDP traži da se odrede prema izjavi premijerovog savetnika, zatraže njegovu smenu i tako uvere građane da se 2008. neće ratovati za politiku poraženu još 1999.Krajnje je vreme da Predsednik Srbije i njegovi ministri shvate da opštim i nemuštim saopštenjima, ne mogu reagovati na otvorene pretnje ratom, na planove da nečija deca ponovo budu topovsko meso za ostvarenje bolesnog i politički propalog plana Slobodana Miloševića i njegovog naslednika Vojislava Koštunice. Tako će možda sačuvati svoje fotelje, ali će biti zapamćeni kao političari koji su imali šansu da spreče novo balkansko ludilo, ali ga nisu iskoristili.Podsećamo da su građani Srbije već bili taoci, onoga, koji je u jeku svojih ratnih pohoda sebe smatrao faktorom mira i stabilnosti na Balkanu.LDP.ORG.YU


Ovaj Simic, bas ga lupeta. Al i taj LSD, ne razumem zasto se jedna tako izlizana skupina uopste oglasava.
Aleksandar Vasović Aleksandar Vasović 10:25 06.12.2007

Re: Saopštenje, LDP> Ratnici i mirotvorci

simić je lupetao gluposti. problem je to sto je taj čovek savetnik premijera. sad, da li to govori o premijeru ili celoj vladi koji te i takve drže tamo (a mi to plaćamo), to je drugi padež. pri tom čak i radikali (predizborno pametno) kažu da nisu za rat (dragan todorović), a dss tupoumno, ovnujski brani simićeve budalaštine.
Koja Koja 17:56 06.12.2007

Predlog rešenja "KOSOVSKE KRIZE"

Re: Saopštenje, LDP> Ratnici i mirotvorci


peoplefox

Podsećamo da su građani Srbije već bili taoci, onoga, koji je u jeku svojih ratnih pohoda sebe smatrao faktorom mira i stabilnosti na Balkanu.

LDP.ORG.YU



Nije se on (sam sebe) smatrao faktorom mira i stabilnosti, već ga je tim imenom prozvala upravo SAD administracija, tamo negde u vreme pregovora u SAD vojnoj bazi, u Dejtonu.

On je sam sebe mogao da smatra i lepim ili ružnim, sretnim ili nesretnim, ali to ipak nije toliko bitno koliko je bitno da su mu pomoć i podršku pružali (uvek, naročito kad je trebalo da padne sa vlasti) baš oni koji su ga tada nazivali mirotvorcem i garantom mira i stabilnosti, i oni koji su ga koju godinu ranije i koju godinu kasnije iskoristili kao idealan povod za svoje vojno prisustvo u za njih tuđoj, a nama jedinoj državi koju imamo, i da se tu, reklo bi se, trajno nastane.

Uzgred, ti isti su u poslednjoj tranši, ako me pamćenje i Google dobro služe, dali 320 miliona dolara za nastavak rada suda u Hagu, jednog od sudova koje sami ne priznaju, da bi kasnije, u tom istom sudu, kad je došlo na red i njegovih 5 minuta slave i propitivanja, glavni zatvorenik, zvezda tog "Velikog Brata iz Haga", nekadašnji garant mira i stabilnosti, "Welcome President Milosevic" iz Dejtona, kasnije od istih nazivan "balkanskim kasapinom"... naprosto umro u sred tog Haga, u sred svoje ćelije, sniman nebrojenim kamerama i budnim očima čuvara, međunarodne zajednice, hiljadama i hiljadama časova TV prenosa uživo... da bi im taj isti čovek umro jer nije imao adekvatan lekarski tretman.

...I još se, tvrde nam, nesrećnik drogirao. A oni, jadni, hteli da mu pomognu, ali nikako nisu uspevali jer je Slobo, prepredenjak stari, znao pilule da prokrijumčari tako da ih oni nikada nisu uspevali da nađu. Nisu ih našli ni kad je umro. Mora da je, u svojoj zluradosti da ih zezne do kraja, popio poslednju turu i sa sobom u grob poneo tajnu svoje poslednje narko-večere. ... U grob, tj. u dvorište, jer mu naša država i moderno demokratsko i liberalno društvo nisu dali ni da se sahrani kao čovek i kao predsednik za kojega su nekada ljudi većinom (ili barem dobrim delom) glasali.

...Što ne treba da čudi, jer bismo mi i Tita iskopali i poslali Hrvatima, samo da nas ne mrzi i samo da ne mislimo da će oni, prepredeni kakvi jesu, iz toga da izvuku neku korist.

Nije da sam pokojnika voleo... Naprotiv, bila mi je opsesija da ga ukokam. O tome sam tih godian govorio i sa Čedom jednim, i sa Čedom drugim, i sa Ivanom Marovićem, i sa inim drugima... Baš sam mrzeo pokojnika o kojem je reč.
Ali zarad istine i zarad toga što ne volim da me sad neki drugi prave budalom (a sve po principu: mi smo mnogo drugačiji i bolji, zato mi možemo i treba da vas pravimo budalama, a vi to treba da nam svesno dozvoljavate), volim da kažem istinu, i šta i kako jeste, a šta i kako nije bilo.

Znam ko je Slobu nazivao mirotvorcem, Taj isti mu je na razne načine pomagao da opstane na vlasti toliko dugo.
Taj isti je kasnije izvršio invaziju na moju zemlju, u kojoj sam se ja mnogo aktivnije borio za slobodu iste, nego taj neko ko je Slobu nazivao garantom mira i bezbednosti i ljubio se sa njime, rukovao i slikao. Taj isti je Slobu iskoristio kao zgodan i pogodan izgovor da mi ojadi državu, a potom i da je pocepa.

Što reče Dragan Jovanović u filmu "Profesionalac": "Nije Sloba kriv! Krivi smo mi! Mi smo govna!..." Dodao bih još i to da nismo samo mi krivi, već da su nam poprilično pomogli da upadnemo u zamku ratova, mržnje, autokratije, u spiralu nesreće. Pomogli su i nama, i svima koji smo bili u Jugoslaviji i upali u istu spiralu. Razlika je samo u tome što su neki iz spirali ispali ranije ili imali ko da ih dočeka i da im pripomogne, ili su pali na mekše tlo. Mi smo se, baš, razbili.
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 18:04 06.12.2007

Re: Saopštenje, LDP> Ratnici i mirotvorci



Nije se on (sam sebe) smatrao faktorom mira i stabilnosti, već ga je tim imenom prozvala upravo SAD administracija, tamo negde u vreme pregovora u SAD vojnoj bazi, u Dejtonu....
....................
Što reče Dragan Jovanović u filmu "Profesionalac": "Nije Sloba kriv! Krivi smo mi! Mi smo govna!..." Dodao bih još i to da nismo samo mi krivi, već da su nam poprilično pomogli da upadnemo u zamku ratova, mržnje, autokratije, u spiralu nesreće. Pomogli su i nama, i svima koji smo bili u Jugoslaviji i upali u istu spiralu. Razlika je samo u tome što su neki iz spirali ispali ranije ili imali ko da ih dočeka i da im pripomogne, ili su pali na mekše tlo. Mi smo se, baš, razbili.


Ok, sve ovo stoji. Politika je prljava rabota i sta sad? Sta sada treba da se radi? Hajde, odgovori i konstruktivmna resenja. Rat nije ni konstruktivan, a ni resenje, kao sto ni huskanje na rat ne vode nicemu drugom sem beskrakjnom valjanju u blatu. Vreme je za pranje i skidanje stroke koja se nahvatala. Ribaca cetka u ruke, pa na posao.
pufna pufna 21:03 06.12.2007

Re: Predlog rešenja "KOSOVSKE KRIZE


kojo
to se zove lekcija iz nepravde!


Razlika je samo u tome što su neki iz spirali ispali ranije ili imali ko da ih dočeka i da im pripomogne, ili su pali na mekše tlo. Mi smo se, baš, razbili.

ti izgleda tu lekciju nisi dobro savladao. da jesi naucio bi da svako dobije po zasluzi, a ''lekcija iz nepravde'' je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Ako nema ko da ti pripomogne, onda si TI kriv, a ne drugi koji su imali. Imali su zato sto su postovali unapred odredjena , njima takodje, pravila igre. Mi smo ih u hodu menjali i stalno smo mislili da smo nenad*ebivi,i eto uporno tvrdimo da to sto dobijamo po nosu nije ni malo nasa krivica
Branislav Kovačević Cole Branislav Kovačević Cole 18:02 05.12.2007

Nije se nama S MIlosevic

tek tako dogodio,,,,,,!!!! Ludaka na sve strane,,,,,Ko ga je slusao sinoc na RTS/u zajedno sa voditeljkom....bilo mu je sve jasno...
BKC
JJ Beba JJ Beba 18:14 05.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

Čime je taj lik zalužio da bude savetnik? Na osnovu kog podviga?
Prod'o tamo sve što ima , pa došao vamo da njauke
adam weisphaut adam weisphaut 18:17 05.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

JJ Beba
Čime je taj lik zalužio da bude savetnik? Na osnovu kog podviga?
Prod'o tamo sve što ima , pa došao vamo da njauke

Mozda time sto je clan DS-a ?
ceda_urosevic ceda_urosevic 18:19 05.12.2007

DOLE VLADA!

DOLE VLADA! DOLE VLADA!

DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!


DOLE VLADA! DOLE VLADA!
peoplefox peoplefox 18:22 05.12.2007

Re: DOLE VLADA!

DOLE VLADA! DOLE VLADA!


e ovo me podsetilo na jedan veoma stari grafit iz mog kraja:

"DOLE VLADA! VLADO, IZVINI"

:)
G r o f G r o f 18:39 05.12.2007

Re: DOLE VLADA!

DOLE VLADA! DOLE VLADA


Ne gurajte je dole. Ovde je gužva. Šutnite je u stranu.
JJ Beba JJ Beba 18:49 05.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

Mozda time sto je clan DS-a

neeeee, DSSa?
mada mu dođe na isto
adam weisphaut adam weisphaut 18:54 05.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

JJ Beba
Mozda time sto je clan DS-a

neeeee, DSSa?
mada mu dođe na isto

Pa znam da je bio u DS kad je postao savetnik. A gde li DS izvlaci ovakve to je je dobro pitanje? Mada kad pogledam sta DS danas radi i nije mi odvec cudno.
Gothsa Gothsa 20:30 05.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

Bio sa Ćosićem do 93. , pa pravni savetnik do 98. DS-u a od 94. je sa Koštunicom.
marumi marumi 21:36 05.12.2007

Re: DOLE VLADA!

Mene zanima koji je ono Artemije/Pahomije prisustvovao svecanoj policijskoj akademiji u Sr. Kamenici i zasto?Sta trazi svestenik na policijskoj akademiji? Zna li neko?
Biljana Cincarević Biljana Cincarević 22:07 05.12.2007

Re: DOLE VLADA!

Pa posmatrali mladice..
JJ Beba JJ Beba 22:13 05.12.2007

Aleksandar Simić AC DC

Bio sa Ćosićem do 93. , pa pravni savetnik do 98. DS-u a od 94. je sa Koštunicom.



i na struju i na baterije?




Dr M Dr M 22:40 05.12.2007

Re: DOLE VLADA!

marumi
Mene zanima koji je ono Artemije/Pahomije prisustvovao svecanoj policijskoj akademiji u Sr. Kamenici i zasto?Sta trazi svestenik na policijskoj akademiji? Zna li neko?


Ne znam ko je bio, ako je Artemije, trazi pusku da ide na Kosovo, ako je Pahomije, mozda hoce da opali neki metak.
NoSurrender NoSurrender 23:12 05.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

tek tako dogodio,,,,,,!!!! Ludaka na sve strane,,,,

U svakoj zemlji ima ludaka, ali oni samo u Srbiji postaju predsednici i premijeri...( ministri,poslanici... i da ne nabrajam dalje)
nsarski nsarski 02:21 06.12.2007

Re: Aleksandar Simić AC DC

i na struju i na baterije?

Haaahaaaa, kako ga pogodi, svaka ti cast!!! Dorcolski smekeri su vecni. Preporuka JJ!
Slucajno znam nekoga ko je sa Simicem isao u skolu. Zvali su ga Sima "struja", stalno povezivao neka elektricna kola:))
JJ Beba JJ Beba 02:37 06.12.2007

Re: Aleksandar Simić AC DC

na struju i na baterije?

ski, pa zar nije? Realno?
:))
nsarski nsarski 02:49 06.12.2007

Re: Aleksandar Simić AC DC

Realno, svakako. A i "jako je", da citiram blogerku JJ:)))
JJ Beba JJ Beba 03:03 06.12.2007

Re: Aleksandar Simić AC DC

jako je, jakako
)
JJ Beba JJ Beba 03:09 06.12.2007

Re: DOLE VLADA!

Pa posmatrali mladice

Branislav Kovačević Cole Branislav Kovačević Cole 09:09 06.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

NoSurrender
tek tako dogodio,,,,,,!!!! Ludaka na sve strane,,,,

U svakoj zemlji ima ludaka, ali oni samo u Srbiji postaju predsednici i premijeri...( ministri,poslanici... i da ne nabrajam dalje)



To je vec preciznije.Hvala!
BKC
Aleksandar Vasović Aleksandar Vasović 10:27 06.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

tako je!
apatrid apatrid 10:48 06.12.2007

Re: Nije se nama S MIlosevic

NoSurrender
tek tako dogodio,,,,,,!!!! Ludaka na sve strane,,,,U svakoj zemlji ima ludaka, ali oni samo u Srbiji postaju predsednici i premijeri...( ministri,poslanici... i da ne nabrajam dalje)


A samo u Engleskoj su kraljevi.
Vlada Stojnić Vlada Stojnić 13:52 06.12.2007

Povodom grafita

Ma, nema frke!
G r o f G r o f 18:15 05.12.2007

..moj akcioni plan

Upravo sam završio tajni akcioni plan za slučaj otcepljenja Kosova. Ne smem otkrivati sve detalje plana ali dovoljno je reći, da će kuknjava, svakog dana od 17-19 h, biti strahovita. Svet to neće izdržati.
Ratna opcija, naravno, dolazi u obzir. Štedeo sam svaki dinar da bih mogao sam sebni isplatiti ratne dnevnice. Imam pet bombi i snajper - pa šta da ne ratujem. Ako zauzmem 1000m2 Kosova napraviću farmu svinja mongolica.
Uh..krenuh u dubinu teme, a gospodin Simić lakrdija kao čauš.
Nije lepo.
shaunapaul shaunapaul 18:24 05.12.2007

carevi

ne znam kako vama, ali meni se MNOGO svidja BIRO, i njihov nacin gledanja na stanje u zemlji.

jananderson jananderson 19:27 05.12.2007

Re: carevi

shaunapaul
ne znam kako vama, ali meni se MNOGO svidja BIRO, i njihov nacin gledanja na stanje u zemlji.


jeb jeb 18:52 05.12.2007

Evo i kapetana prve klase...

...za Simićevu armadu


adam weisphaut adam weisphaut 18:57 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

Ma jel' to Robin Hood himself na slici ?
JJ Beba JJ Beba 19:01 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

Hoće li oni da idu u rat?

JJ Beba JJ Beba 19:13 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

vojnik do vojnika....

..moj do moga
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 19:17 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

Queeria Queeria 19:19 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

Oni daju moralnu podršku...
jananderson jananderson 19:21 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

Jelena Pavlović

jel to dirigent?

jananderson jananderson 19:22 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

jananderson
Jelena Pavlović

jel to dirigent?


ili glavni trubac!
jananderson jananderson 19:23 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

jananderson
jananderson
Jelena Pavlović

jel to dirigent?


ili glavni trubac!

ili glavna truba!
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 19:28 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...


janandersonjanandersonJelena Pavlović
jel to dirigent?


ili glavni trubac!
ili glavna truba!




Glavni koncert majstor
jananderson jananderson 19:35 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

Jelena Pavlović

janandersonjanandersonJelena Pavlović
jel to dirigent?


ili glavni trubac!
ili glavna truba!




Glavni koncert majstor

Aaaa. Pa, dobar mu orkestar
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 19:38 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...



jel to dirigent?


ili glavni trubac!
ili glavna truba!



Glavni koncert majstor
Aaaa. Pa, dobar mu orkestar



one man band







jananderson jananderson 19:52 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

Jelena Pavlović


jel to dirigent?


ili glavni trubac!
ili glavna truba!



Glavni koncert majstor
Aaaa. Pa, dobar mu orkestar



one man band

Aaaa, ne! Mislim da ih ima puno, pogledaj fotke po ovom blogu.
U mom kraju za takve kazu: ima gi razni.







mocna malena79 mocna malena79 22:36 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...


pa daj odgovarajucu fotku, kako kapetan bez britke sablje!?
angie angie 22:54 05.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

hoce li vishe da pochupa neko to Korenje, da moze neshto zdravo da izraste- ovako nit cveta, nit ploda!
Exitus Letalis Exitus Letalis 02:32 06.12.2007

Re: Evo i kapetana prve klase...

moj favorit je ovaj
za njim u vatru, u vodu!

Jelena Pavlović Jelena Pavlović 19:08 05.12.2007

The War Prayer-Mark Twain



Spiridon Spiridon 19:14 05.12.2007

ker


JJ Beba JJ Beba 19:19 05.12.2007

gde si vojsko..

patriote gde ste?

otadžbina zove
adam weisphaut adam weisphaut 19:21 05.12.2007

Re: gde si vojsko..

Evo i teske artiljerije
JJ Beba JJ Beba 19:26 05.12.2007

Re: gde si vojsko..

neko mora da ih poji i goji



kosovke đevojke
adam weisphaut adam weisphaut 19:28 05.12.2007

Re: gde si vojsko..

kosovke đevojke

Ja mislio da je to mesto rezervisao za Zemicku-Semel ?
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 19:28 05.12.2007

Re: gde si vojsko..

Da ih poji, da ih goji i da ih doji
ceda_urosevic ceda_urosevic 19:29 05.12.2007

Re: gde si vojsko..

Lepotice
Spiridon Spiridon 19:30 05.12.2007

Re: gde si vojsko..

JJ Beba
neko mora da ih poji i gojikosovke đevojke


preduhitri me =]

zivot dajem Lidiju ne dajem
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 19:34 05.12.2007

Re: gde si vojsko..




jos jedna lepotica
JJ Beba JJ Beba 19:35 05.12.2007

Re: gde si vojsko..


svršavam traalala, tralalla
Exitus Letalis Exitus Letalis 02:42 06.12.2007

Re: gde si vojsko..

JJ Beba
neko mora da ih poji i goji



kosovke đevojke



[

sos celu familiju
decembar decembar 18:23 08.12.2007

Re: gde si vojsko..

Jelena Pavlović






jos jedna lepotica


Hej nek' se čuje,čuje,
Hej nek' se zna,
Da je malda partizanka
Kolo vodila




Spiridon Spiridon 19:38 05.12.2007

kosovski kresovi

miner Prsan
JJ Beba JJ Beba 19:51 05.12.2007

Re: kosovski kresovi

Lugar?

Odžačar?
Spiridon Spiridon 19:58 05.12.2007

Re: kosovski kresovi

JJ Beba
Lugar?Odžačar?


=]
Spiridon Spiridon 20:01 05.12.2007

kosovski kresovi

Ridjan

doktorka doktorka 20:03 05.12.2007

podsecanje

Exitus Letalis Exitus Letalis 17:27 06.12.2007

Re: podsecanje

doktorka



ne može da se troši vreme. život je ograničen.


lepo rečeno. al šta bi s tim?

poznajem skoro sve likove odavde. u skoro svim ovim dešavanjima sam
ućestvovala.
mnogi nisu više živi. mnogi su u "drugom" taboru.
energija se potrošila.
neće se više u narednim godinama ponoviti
ni delić crnog flora.
oldtajmer oldtajmer 20:02 05.12.2007

Slazem se i preporuka!

Odlican predlog. Kako niko do sada samo nije ukapirao da smo zato sve ratove do sada izgubili! Neka, zato je nova, Vojina, vlast tu. Ajmo momci (ahem, ok mozda ne bas momci) "s vrha" samo napred, juris!
JJ Beba JJ Beba 20:17 05.12.2007

Re: Slazem se i preporuka!

Isprozivajmo ih sve, da vidimo ko će da se odazove otadžbini?
da vidimo čija će deca da se bore? I upšte- gde su im deca?
oldtajmer oldtajmer 21:33 05.12.2007

Re: Slazem se i preporuka!

Ma koja deca! Ni njihova deca to ne zasluzuju. Nicija deca to ne zasluzuju. Neka idu oni sami da se bore!!
KafaJeGotova KafaJeGotova 20:24 05.12.2007

neka budu nasi ARDITI!

arditi - pripadnici dobrovaoljackih udarnih trupa musolinijeve fasisticke partije, koji su u bitku uletali goli do pojasa, sa granatom u svakoj ruci i kamom u zubima.

ardita numero uno
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 12:47 06.12.2007

Re: neka budu nasi ARDITI!

Evo, oglasio se:

"Kosovo marionetska država"

6. decembar 2007. | 11:13 -> 12:08 | Izvor: Tanjug

London -- Vojislav Koštunica smatra da, ukoliko SAD dozvole proglašenje nezavisnosti Kosova, to znači stvaranje marionetske NATO-države.

Premijer Srbije kaže da će, "ukoliko SAD odluče da albanski separatisti proglase jednostranu nezavisnost, onda postati jasno zašto je NATO bombardovao Srbiju i zašto su potom NATO-trupe došle na Kosovo". "Osnovni cilj je stvaranje marionetske NATO-države, u kojoj bi, kako je određeno u Aneksu 11 Ahtisarijevog plana, konačan i vrhovni organ vlasti bio NATO-pakt", ocenio je Koštunica.

Koštunica ističe da "svako zna da ne može postojati nadzirana nezavisnost jer su nadziranje i nezavisnost pojmovi koji se međusobno isključuju".

"U dosadašnjoj istoriji pravo ime za nadzirane države bilo je marionetska tvorevina, i sada vidimo kako SAD i NATO pokušavaju da tako nešto sprovedu u delo. Još je samo nedostajalo da Srbija prihvati Ahtisarijev plan i da time ozakoni bombardovanje i dolazak NATO-trupa na Kosmet i pravljenje marionetske NATO-države", naveo je Koštunica.

Premijer je rekao da je Srbija izabrala da razotkrije i suprotstavi se ovom nasilju, i da odbacujući Ahtisarijev plan sa njim odbaci i marionetsku NATO-državu.

"Za Srbiju postoji Rezolucija 1244, postoji Povelja UN i postoji Ustav Srbije, što sve garantuje da je pokrajina Kosovo i Metohija sastavni i neotuđivi deo Srbije", podvukao je Koštunica.

Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 20:28 05.12.2007

Hahahaha

Jbt ovo je urnebesno. Sprdanje sa mogućim ratnim užasima je urnebesno. Neće biti rata ove godine. Ali za deset godina neće nam trebati Simići i Koštunice da vrše mobilizaciju. Sva sreća pa su Albanci poznati kao pitom, tolerantan svet, koji se lako asimilira i koji se teško prihvata puške. Ako ih lepo zamolimo možda ipak ne zatraže priznavanje nezavisne države na teritoriji neke BG opštine 2017?
JJ Beba JJ Beba 20:35 05.12.2007

Re: Hahahaha

Sprdanje sa mogućim ratnim užasima je urnebesno.
jujuju
ma šta mi napriča


Mi se sprdamo sa onima koji provociraju i režiraju ratne urnebese
Maš nešto protiv? Il da dođu ovi iz Topole da nam zabrane?
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 20:42 05.12.2007

Re: Hahahaha

Pa rat je sprdanje sa ljudskim rodom. Rat je sprdanje sa zdravim razumom. Rat je jedna najobicnija sprdacina. Dosta vise. Nama nisu Albanci problem. Nama su problem nasi politicari.
Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 20:46 05.12.2007

Re: Hahahaha

Ako bude rata neće ga biti zato što Koštunica provocira i režira, veruj mi. Ni je ga ne volim ali pridajete mu veliki značaj. Daj bože da se on stvarno pita u toj situaciji, jer u tom slučaju rata neće biti 150%. Ne daj Bože da ovaj ludi narod opet ishalucinira neko Teslino oružje i zarati sa 19 najmoćnijih zemalja Sveta drugi put za nepunih 10 godina. Samo da se ne "dogodi narod" što neko pomenu već. Ipak čisto sumnjam u takav scenario. Većina ljudi ipak više gleda svoje dupe a ne tamo neke "svetinje, braću i ognjišta" na nekom mestu gde nikad nije bio. U te ljude ubrajam i sebe. Pitanje je samo koliko je prosečan umereni Albanac mlitav i nevoljan da uzme pušku u ruke i bori se za isto tako neke fantomske ciljeve tipa "svi Albanci u jednoj državi". Ali to se nas ne interesuje, mi smo emancipovani ljudi zadojeni zapadnjačkom kulturom. Nasilje je ispod našeg nivoa. Samo ne daj Bože da se sutra zapuca i ispod našeg prozora, nezavisno od naših pacifističkih opredeljenja.
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 20:53 05.12.2007

Re: Hahahaha

U, pa kod nas ima specijalista za rusenje prozora, ono bombe kasikare i tako to. To se zovu ratne probe, preventive....Sladak je Kostunica i ja bas volim tu njegovu zanesenost prirodom i drustvom. On tako stoji i gleda i gleda i gleda i gleda i gleda i cuti i cuti i cuti i cuti...i samo ce da aminuje na kraju.
Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 20:57 05.12.2007

Re: Hahahaha

Rat je jedna najobicnija sprdacina.

Šteta što ova mudrost nije poznata onim srećnicima koji u istom izginu, verovatno bi otresli prašinu i vaskrsli.
doktorka doktorka 21:01 05.12.2007

Re: Hahahaha

Jelena Pavlović
U, pa kod nas ima specijalista za rusenje prozora, ono bombe kasikare i tako to. To se zovu ratne probe, preventive....Sladak je Kostunica i ja bas volim tu njegovu zanesenost prirodom i drustvom. On tako stoji i gleda i gleda i gleda i gleda i gleda i cuti i cuti i cuti i cuti...i samo ce da aminuje na kraju.


i razgovara sa sovama
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 21:01 05.12.2007

Re: Hahahaha

Eh kada bi mogli da ustanu iz grobova. Kada bi ljudi mogli da ukapiraju kakva je rat glupost. Za sta, za zemlju, za kucu, za pare.....da osvajas, da te osvajaju da se branis jer se bojis sa razlogom....jadni ljudi, nistavni i mali, jadni bedni u odnosu na prirodu.
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 21:04 05.12.2007

Re: Hahahaha

Jelena PavlovićU, pa kod nas ima specijalista za rusenje prozora, ono bombe kasikare i tako to. To se zovu ratne probe, preventive....Sladak je Kostunica i ja bas volim tu njegovu zanesenost prirodom i drustvom. On tako stoji i gleda i gleda i gleda i gleda i gleda i cuti i cuti i cuti i cuti...i samo ce da aminuje na kraju.

i razgovara sa sovama



I kaze: Huuuuuuuuuuuu, huuuuuuuuuuuuuuuuuu

Exitus Letalis Exitus Letalis 02:45 06.12.2007

Re: Hahahaha

Trinidad Tobagović
Jbt ovo je urnebesno. Sprdanje sa mogućim ratnim užasima je urnebesno. Neće biti rata ove godine. Ali za deset godina neće nam trebati Simići i Koštunice da vrše mobilizaciju. Sva sreća pa su Albanci poznati kao pitom, tolerantan svet, koji se lako asimilira i koji se teško prihvata puške. Ako ih lepo zamolimo možda ipak ne zatraže priznavanje nezavisne države na teritoriji neke BG opštine 2017?


ček malo, pa el simić albanac?
ko koga zove u rat?
al da smo proverili da nam ne ide, jesmo.
probali 5 puta za 10 godina i ništa.
bije nas maler, šta li?
Exitus Letalis Exitus Letalis 02:48 06.12.2007

Re: Hahahaha

Ali to se nas ne interesuje, mi smo emancipovani ljudi zadojeni zapadnjačkom kulturom. Nasilje je ispod našeg nivoa. Samo ne daj Bože da se sutra zapuca i ispod našeg prozora, nezavisno od naših pacifističkih opredeljenja.


koji su to "mi"?
nas nešto oko 5 posto il ko?
ovde se uverili mnogi u naš pacifizam.
Spiridon Spiridon 20:31 05.12.2007

Proko, kiša, burazere...

pusti Srbin

doktorka doktorka 20:46 05.12.2007

Ja se nadam

da ce se u dobrovoljce prijaviti i blogeri koji su za to da se kosovo sacuva i po cenu ratu. ima li takvih? cekam da se ovde prijave
Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 21:04 05.12.2007

Re: Ja se nadam

Ja sam za to da se kosa sačuva i po cenu rata. Kao i svi muškarci jako sam osetljiv na ćelavljenje.
doktorka doktorka 21:13 05.12.2007

Re: Ja se nadam

Trinidad Tobagović
Ja sam za to da se kosa sačuva i po cenu rata. Kao i svi muškarci jako sam osetljiv na ćelavljenje.

e to vec ima smisla
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 22:42 05.12.2007

Re: Ja se nadam

Nemoj da ti je celavljenje problem.
Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 23:02 05.12.2007

Re: Ja se nadam


On se kao antifašista, komunista, proleter i diverzant potvrdio na Neretvi. Džabe Orsonu i kosa i brada.
Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 23:09 05.12.2007

mirotvorac2


Mada je meni najgotivniji u ulozi pomahnitalog robota-revolveraša u budućnosti.
vucko vucko 23:20 05.12.2007

Westworld

Spiridon Spiridon 20:54 05.12.2007

izjave savetnika Simića

zmija je promolila glavu, vreme je za udarac
AlexDunja AlexDunja 21:20 05.12.2007

Re: izjave savetnika Simića

Spiridon
zmija je promolila glavu, vreme je za udarac

vid'lo se jos u jajetu.
Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 22:19 05.12.2007

quiz: želite li da postanete ugljenisani?

Jedno pitanjce za sve mirotvorce a glasilo bi ovako:
ako krvožedni i Koštunica ipak povede svoje horde u rat, koliko Vas bi bilo spremno da postane neki novi Jan Palah i samospali se na sr Terazija recimo?
Neće biti rata a ako ga kojim čudom i bude, niko (barem u BG) neće mrdnuti jedno jedino mišićno vlakno gluteusa povodom toga.
JJ Beba JJ Beba 22:35 05.12.2007

Re: quiz: želite li da postanete ugljenisani?

koliko Vas bi bilo spremno da postane neki novi Jan Palah i samospali se na sr Terazija recimo?

ajd ti nas mrzi. Mi imamo pametnija posla.

kad može Velja Selja, što ne bi i mi?
Jelena Pavlović Jelena Pavlović 22:36 05.12.2007

Re: quiz: želite li da postanete ugljenisani?

A zasto bi se bilo ko samospaljivao? Nikome ne pada na pamet.

A jel mislite na ovu vrstu kostunicinih momaka?
Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 22:52 05.12.2007

jel na ovu?


Onih što imaju "atomsko oružje koje sija vatrenim sjajem i koje će u svakom trenutku biti bačeno u srce pakle" ili tako nekako?
Pa pretpostavljam da je dovoljno deklarisati se protiv rata a ne učiniti ništa ako do njega dođe. Evo prilike da zapušite usta onim likovima koji su 90ih bacali cveće na tenkove tako što ćete da legnete pod iste.
Ali pošto svakako neće biti rata, pretpostavljam da je lepo izigravati mirotvorca.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana