Društvo| Ekologija| Gradjanske inicijative| Životni stil

.

Aleksandar Vasović RSS / 01.09.2010. u 13:47

.



Komentari (54)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

milosss92 milosss92 14:00 01.09.2010

taj mladi covek...

da nije gradonacelnik?
Jelica Greganović Jelica Greganović 14:03 01.09.2010

Tako je Vaske,

i to zato što su oni čekali da ja odem, pa da se onda vesele i proslavljaju, a dok sam se lomatala po Bulevaru, blatnjava do kolena i cementirana od prašine, nigde ih nije bilo...
poz.
Nadžak baba Jela
milosss92 milosss92 14:08 01.09.2010

Re: Tako je Vaske,

Jelica Greganović
i to zato što su oni čekali da ja odem, pa da se onda vesele i proslavljaju, a dok sam se lomatala po Bulevaru, blatnjava do kolena i cementirana od prašine, nigde ih nije bilo...
poz.
Nadžak baba Jela

Sto ste sad na kraj srca, malo su zene sa kolicima i malom decom pretrcavale preko neobelezenih raskrsnica za pesake (druga mesta za prelazak nisu postojala) izmedju automobila i kamiona, pa sta sad. Barem niko nije poginuo.
Jelica Greganović Jelica Greganović 14:11 01.09.2010

Re: Tako je Vaske,

Čuj poginuo, ja se ma l' nisam udavila kad je jurnuo nijagarski slap iz Bulevara u nizbrdačku Tršćansku, a mene baš tad naneo đavo da idem u prodavnicu...
cbronson cbronson 15:11 01.09.2010

Re: taj mladi covek...

U ime grupe mladih koja je odlučila da iznese malo optimizma na ulice grada


Nas nekoliko je odlučilo da taj značajni događaj za mnoge begorađane obeleži na sledeći način:


Kada dođemo do Vukovog spomenika, preseći ćemo crvenu traku i na simboličan način otvoriti Bulevar za tramvajski saobraćaj!

nije gradonacelnik, grupa je u pitanju... tipujem na mlade socijaliste - zbog crvene trake.

ps
oprezno aleksandre, mozda je i neka navlakusa-sacekusa
i oni su zlopamtila...
reanimator reanimator 14:07 01.09.2010

...

Iz bloka 45, polazne stanice tramvaja broj 7, u 19:30h ka Ustaničkoj krenuće "Vesela sedmica", ukrašeni tramvaj u kome će se puštati muzika i u kome će ljudi moći da dobiju besplatno osveženje u vidu soka i da sa nekim podele svoj optimizam i svoja iskustva iz "sedmice", vozeći se ponovo uspostavljenom tramvajskom linijom. Kada dođemo do Vukovog spomenika, preseći ćemo crvenu traku i na simboličan način otvoriti Bulevar za tramvajski saobraćaj!


Ova akcija nema nikakvu političku pozadinu ili podršku neke organizacije (loše je što to uopšte treba spomenuti), već predstavlja optimistični gest nekoliko mladih ljudi, koji na ovaj način žele i druge da oraspolože.


Grupa mladih odvojila od džeparca i iznajmili tamvaj
Ne, ne..moram još jednom :
antioksidant antioksidant 14:33 01.09.2010

Re: ...

Grupa mladih odvojila od džeparca i iznajmili tamvaj

где су млади ту је шала а ти одмах видиш неку позадину
reanimator reanimator 14:35 01.09.2010

Re: ...

где су млади ту је шала а ти одмах видиш неку позадину

Ma ne vidim pozadinu, nego mi drago kad vidim da omladina džeparac ulaže u optimizam. Mislim..bolje to nego da se drogiraju :)
antioksidant antioksidant 14:54 01.09.2010

Re: ...

Ma ne vidim pozadinu, nego mi drago kad vidim da omladina džeparac ulaže u optimizam. Mislim..bolje to nego da se drogiraju :)

браво за омладинце... и освежење само у виду сока!!!
MarkoPustolov MarkoPustolov 23:13 01.09.2010

Re: ...

sutra zovm gsp da se raspitam za cene ocu i ja da iznajmim za sebe i svoje prijatelje jedan krug po bgd
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 14:13 01.09.2010

Džaba

Ne mogu da im oprostim one brljoke sa platanima.
I ono što su uradili malom Vladimiru Živanoviću, drvenom advokatu.
Može Bulevar da izgleda kao Peta Avenija, ne zanima me. Uprskali su.
A funkcionalnost ćemo tek da vidimo.
Rejlem Rejlem 14:26 01.09.2010

Prva petoletka

Po mnogo cemu mi se cini da je ovde yebena 45-a, a ne 2010.
Presecaju se vrpce, otvaraju iste stvari vise puta...A tretiraju nas i obracaju nam se ko da smo svi potpuni idioti.
Masakr nad platanima je podvucen pod studiju o stanju platana sa narucenim rezultatom.
Kad god se neka gadost zeli uraditi, najbolje je to provuci legalisticki. Ranije je mobilna telefonija kacila antene gde je stizala, po krovovima, pored prozora... Narod poceo da se buni tu i tamo, i sad malo-malo pa u Politici oglas Gradskog Sekretarijata za zastitu zivotne sredine: 'Utvrdjuje se da za projekat izgradnje repetitora mobilne telefonije (lokacija) nije potrebno sprovodjenje postupka o oceni uticaja na zivotnu sredinu. Obrazlozenje: (taj i taj) je podneo zahtev da se oceni potreba ocene uticaja...radili smo to i to i utvrdili da ne treba...' (serijski tekst, samo se menjaju nazivi operatera i lokacije antena).
Na svim medijima nam se servira vest da dobijamo gradsku zeleznicu. Koja tim istim tunelima ide vec 15ak godina. Jednom Sloba otvorio, onda ko zna ko vec, evo sad Djilas...A mi ko da smo debili.
Ovo je yebote metastaziralo.
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 15:25 01.09.2010

što se bulevara tiče

nadam se da će majka priroda već nekako da se oduži gradonačelniku za genocid nad platanima.
na prosalvu neka iu stanovnici bulevara koji su tu proslavu i zaslužili.
vishnja92 vishnja92 16:20 01.09.2010

Re: što se bulevara tiče

na prosalvu neka idu stanovnici bulevara koji su tu proslavu i zaslužili.

da.
Unfuckable Unfuckable 18:57 01.09.2010

Re: što se bulevara tiče

na prosalvu neka idu stanovnici bulevara koji su tu proslavu i zaslužili.

a i ridže nisu zvali, stvarno nije ok
kakapo kakapo 15:35 01.09.2010

Dišite duboko, vi ste uzbuđeni!

Ne, ipak ne mogu da verujem! Vesela sedmica? Podela optimizma? Besplatni sok i muzika? Mladi koji žele druge da oraspolože? Vasoviću, sve si ovo izmislio! Ili su Iljf i Petrov vaskrsli i ponovo opisuju otvaranje starogradskog tramvaja? Uostalom, evo kako su to već jednom napislai u "12 stolica":
"— A za kad je zakazano puštanje u pogon tramvaja?
— Već je pušten.
— Jeste, jeste, mi smo se malko zadržali. Ispala nam je, usput, lijepa priroda. Grdno posla. Zalazak sunca! Uostalom, mi ćemo i bez toga da se snađemo. Kolja! Daj svjetlost! Cirkulami točak! Prvi plan! Noge gomile u pokretu — prvi plan. Ljudmila! Miločka! Hodajte! Kolja, jeste li počeli? Počeli. Idemo! Hodajte, hodajte, hodajte ... Dosta. Hvala. Sad ćemo da snimamo graditelja. Drug Treuhov? Budite dobri, druže Treuhove. Ne, ne tako. S tri četvrti... Tako, đa malo originalnije, na pozadini tramvaja ... Kolja! Počinjemo! Govorite nešto, makar što!...
— Ali, zbilja, meni je neprijatno! ...
— Prekrasno! ... Dobro! ... Govorite još! ... Sad razgovarate s prvom putnicom novoga tramvaja ... Ljudmila! Uđite u kadar. Tako. Dišite duboko: vi ste uzbuđeni!... Kolja! Noge u prvom planu! ... Počinjemo! Tako, tako ... Veliko hvala ... Stop! . . .
S »Fijata«, koji je odavno podrhtavao, nespretno je sišao Gavrilin i pošao da zove zaostalog prijatelja. Režiser s' kosmatom Adamovom jabučicom živahnuo je.
— Kolja! Ovamo! Prekrasan tipus. Radnik! Tramvajski putnik! Dišite dublje. Vi ste uzbuđeni. Nikada se ranije niste vozili tramvajem. Počinjemo! Dišite!
Gavrilin je zašištao obuzet osjećajem mržrije.
— Prekrasno! ... Miločka! ... Brže ovamo! Čestitka od strane Komsomola! ... Dišite duboko! Vi ste uzbuđeni ... Tako ... Divno. Kolja, gotovi smo.
— A tramvaj nećete da snimite? — upitao je stidlijvo Treuhov.
— Pa, vidite, — promrmljao je režiser sav u koži, — ne dozvoljavaju svjetlosni uslovi. Moraćemo da dosnimimo u Moskvi. Ljubim vas!"
mirelarado mirelarado 16:07 01.09.2010

У прави час

Баш добро што се тестераши труде да ме подсете зашто више никада нећу гласати за њих и зашто се надам да им истиче последњи мандат...
draft.dodger draft.dodger 17:58 01.09.2010

Veselje se širi na sve strane...

Umesto konfeta, piljevina...
pnbb pnbb 18:34 01.09.2010

bar nesto

jer sam se u njoj uglavnom gurao, gužvao, a dva puta bio odžeparen, dok su mi jednom polomili ganc novi

dobro je dok te nisu izvacarili
MarkoPustolov MarkoPustolov 18:39 01.09.2010

e

muka mi je od demokratske stranke vise
MarkoPustolov MarkoPustolov 18:43 01.09.2010

i da

BeoBuild


Posle nešto više od šest meseci privode se kraju radovi na rekonstrukciji najdužeg bulevara u Beogradu. Od sredine februara kada su krenuli prvi radovi pa do danas, čini se da je obavljena većina planiranih poslova, počev od postavljanja novih instalacija, vodovodne i kanalizacione mreže, izmeštanja tramvajskih šina i novog rasporeda parking mesta. Nakon današnjeg obilaska, naš utisak bi se ukratko mogao podeliti u dve stavke - zadovoljstvo činjenicom da se radovi privode kraju, ali i skepsom prema određenim propustima koji se ne dešavaju prvi put kada su rekonstrukcije beogradskih saobraćajnica u pitanju.

Prvo što smo primetili je savremena Siemens-ova saobraćajna signalizacija postavljena duž cele deonice rekonstruisanog bulevara. Reč je o semaforima nove generacije sa integrisanim tasterima za prelazak ulice. Iako su ovakvi sistemi već ranije postojali u Beogradu, primenjeno rešenje je svakako najmodernije do sada. Takođe, zamenjena je cela kontaktna mreža zajedno sa stubovima javnog osvetlenja i izmeštena u sredinu tramvajske baštice, dok su na trotoarima postavljeni stubovi sa LED osvetlenjem. Po prvi put parkiranje je regulisano i definisano tačnim brojem mesta, a imali smo prilike da prisustvujemo situaciji gde je Saobraćajna Policija uz asistenciju Parking Servisa uklanjala nepropisno parkirano vozilo na trotoaru. Nadamo da takva aktivnost nije samo priprema za večeras najavljenu posetu gradskih čelnika, već da će se ta praksa nastaviti i u budućnosti. Još jedna od novina su podzemni kontejneri koji će pored većeg kapaciteta estetski znatno poboljšati izgled bulevara, s obzirom da se na površini trotoara nalazi samo modul dimenzija ne većih od obične korpe za otpatke. Jednom rečju, Bulevar Kralja Aleksandra na prvi pogled izgleda savremeno i moderno. Verujemo da će utisak biti još lepši kada nove sadnice platana budu postavljene na svoje mesto.

Sa druge strane, primetili smo da se i prilikom ove rekonstrukcije ponavljaju slične greške i propusti kada je u pitanju kvalitet završne obrade. Već standardizovane "Behaton ploče" do sada su se pokazale kao poprilično nepraktično i estetski neprikladno rešenje za velike gradske bulevare. U slučaju loše pripremljene podloge behaton ploče tonu, krive se i pucaju. Iako je pešački pločnik potpuno nov, već se na mnogim mestima mogu videti posledice loše podloge kao i bahatosti pojedinih Beogradskih vozača koji su tokom rekonstrukcije svoja vozila parkirali na popločane pešačke staze.

Rekonstrukcija Bulevara Kralja Aleksandra će svakako obeležiti 2010. godinu, a naša je želja da po okončanju radova zaključno sa postavljanjem novih platana Beograd dobije još jednu modernu saobraćajnicu kakvu zaslužuje. Beobuild Vam u prilogu predstavlja svež foto materijal sa lica mesta.
maksa83 maksa83 19:24 01.09.2010

DS

is the new SPS.

Ni podmladak im nije bolji.

Nego...

Pričaju dva psa:

- E, jesi čuo da su zasadili nove platane na Bulevaru?
- E! Pa to mora da se zalije...
AlexDunja AlexDunja 20:52 01.09.2010

Re: DS

maksa83
is the new SPS.

Ni podmladak im nije bolji.

Nego...

Pričaju dva psa:

- E, jesi čuo da su zasadili nove platane na Bulevaru?
- E! Pa to mora da se zalije...

idi bre, makso.
najcrnji od svih crnjaka.
maksa83 maksa83 21:16 01.09.2010

Re: DS

najcrnji od svih crnjaka.

Pričaj mi o tome... gacam po tim kraterima već pola godine, a o prenošenju kolica i hodanju niz usijan i prašnjav Bulevar da ne pričam.

Je l' mi veruješ da svaki put kad prelazim te ... iskopine pevušim ovo:



Drago Kovacevic Drago Kovacevic 23:49 01.09.2010

Sve teže..

Ovo je super...kao "malo optimizma" začinjeno onim "nije politika majke mi"..
Ovo je izvorno - vulgarni DS optimizam u najogoljenijem obliku..
tyson tyson 20:43 03.09.2010

Re: Sve teže..

Drago Kovacevic
Ovo je izvorno - vulgarni DS optimizam u najogoljenijem obliku..

Šta je to vulgarni optimizam...?

Ma, uostalom, kakvo god objašnjenje da daš, u svakom slučaju mi je bolji od vulgarne nadrkanosti koja postaje endemska na ovim prostorima.




markonio92 markonio92 00:33 02.09.2010

Za mlade!

Ozbiljno, koliko košta da se iznajmi tramvaj? Trebao bi mi ovih dana jedan.
Sa popustom, naravno. Za mlade.

bauer. bauer. 05:35 02.09.2010

...

pozivam Vas na svečano otvaranje tramvajskih linija u Bulevaru kralja Aleksandra.


Ne znam da li otvaranje tram-way-skih () linija u Bulevaru revolucije znači i da je kompletna infrastuktura završena? Jer, ako jeste, to je sasvim zavidan uspeh. Da ne krenem ja, ko moja prija Ivana, da vam dokažem da ni u Americi takav projekat ne bi završili za... koliko? Šest meseci? Ako nešto imamo dobro, to su građevinci, i njima prpadajuće strukture.

A, ako neko pomene platane... podsetio bih vas da je i Čeda rekao da može da se seku!
antioksidant antioksidant 07:52 02.09.2010

Re: ...

da je i Čeda rekao da može da se seku!

чеда се зајебао
дебело се зајебао
bauer. bauer. 08:01 02.09.2010

Re: ...

чеда се зајебао
дебело се зајебао

Pa, sad, ne bi mu bilo prvi put. Ali, pitali su ga za mišljenje, a on je rekao šta ima. Možda se neko ugradio u celu tu stvar, ja to ne mogu da znam. Ali, biće Bulevar ljepši, i stariji, u to sam siguran. I sa novim platanima će, već za par godina, da bude problema sa obrezivanjem. Samo da to neko uradi kako treba.
antioksidant antioksidant 08:47 02.09.2010

Re: ...

Ali, pitali su ga za mišljenje

значи није се зајебао него су га зајебали
buba_truba buba_truba 09:14 02.09.2010

Re: ...

bauer.
I sa novim platanima će, već za par godina, da bude problema sa obrezivanjem.

Misliš, orezivanjem?
antioksidant antioksidant 09:16 02.09.2010

Re: ...

buba_truba
bauer.
I sa novim platanima će, već za par godina, da bude problema sa obrezivanjem.

Misliš, orezivanjem?

одрезивањем
Bili Piton Bili Piton 16:55 03.09.2010

Samo sam se ulogovao


da preporucim tekst, prenesem ga na svoj fejs i mahnem svima (you know who you are)...

...sve smo se ocima razumeli....
vishnja92 vishnja92 19:21 03.09.2010

Re: Samo sam se ulogovao

Bili Piton

da preporucim tekst, prenesem ga na svoj fejs i mahnem svima (you know who you are)...

...sve smo se ocima razumeli....

kad moze bili na fejs, mogu i ja sa fejsa (komentar s njegovog statusa):

juce sam na pauzi bila tamo, iz treceg pokusaja. grozno je. postoje neki hipertrofirani drveni tiplovi koji glume platane (dok ih ne donesu) a sve okolo je olicenje glavnog grada jedne male, pandurske, siromasne i korumpirane zaturene drzave bez trunke duha.

tuzna ja.



ubice nas neko.
Unfuckable Unfuckable 20:19 03.09.2010

Re: Samo sam se ulogovao

dejs Bili
('ebo vas fb)
ja-je ja-je 13:58 05.09.2010

Re: Samo sam se ulogovao

Samo probam da vozim ovaj Kavasaki.
Je l ima neko vaki?

Nece niko d ubija. N ume. Samo davi...

Slazem se za Bulevar.
Ja obicno ujutro idem niz njega i tek kad su isekli drvece shvatio sam da
ne znam gde sam.
Skroz sam se orjentiso po drvecu, a ne po zgradama.
Ziva istina.

Nedostaje mi drvece 100%.
Mada sam se nekako naviko. Sad gledam samo izloge.
Tamo ne vidim nista, al pouzdano znam
da neki trose pare po radnjama bulevarskim,
iako drveca nema...
To mu dodje ko valjanje ne znam cega po groblju..
ja-je ja-je 13:59 05.09.2010

Re: Samo sam se ulogovao

Samo probam da vozim ovaj Kavasaki.
Je l ima neko vaki?

Nece niko d ubija. N ume. Samo davi...

Slazem se za Bulevar.
Ja obicno ujutro idem niz njega i tek kad su isekli drvece shvatio sam da
ne znam gde sam.
Skroz sam se orjentiso po drvecu, a ne po zgradama.
Ziva istina.

Nedostaje mi drvece 100%.
Mada sam se nekako naviko. Sad gledam samo izloge.
Tamo ne vidim nista, al pouzdano znam
da neki trose pare po radnjama bulevarskim,
iako drveca nema...
To mu dodje ko valjanje ne znam cega po groblju..
vishnja92 vishnja92 04:18 06.09.2010

Re: Samo sam se ulogovao

('ebo vas fb)

ja-je ja-je 15:34 06.09.2010

Re: Samo sam se ulogovao

vishnja92
('ebo vas fb)

Potpuno je blesava animacijica iz dole levog coska,
koja nesto bocka i mase rucicom.
A posebno ima dobru frizuru.
vishnja92 vishnja92 19:26 06.09.2010

Re: Samo sam se ulogovao



pretpostavljam da bi to bilo dovoljno, hvala unapred.
tyson tyson 20:48 03.09.2010

Statler or Waldorf?

Pošto sam se nešto prozlio u poslednje vreme

Izgleda da jesi.



Anonimni Pojedinac Anonimni Pojedinac 07:40 04.09.2010

Sramota, jad i beda od vlasti

Platane im nikad necu oprostiti. Ne samo sto su izmasakrirali potpuno zdrava drveta, sto su unakazili Bulevar, sto su to ucinili da bi neki ubirali prihode, a Beogradjani i ljudi koji zive u Bulevaru gledali i ziveli u onom ruglu, nego i sto ce sada da posade - pazi molim te- "odrasle platane" ciji ni obim nije kao starih platana dijametar, a matematicaru nije tesko da izracuna koliko je tek kubikaza (samim tim i cena) ugrozena sa svakim centimetrom dijametra (pa, uostalom, funkcija je kubna), a na te takve bedne platane ce sada da stave plocice sa imenima onih zbog kojih su ih i posekli, ali sada ovoga puta kao zahvalnicu.
Ovu vrstu intelektualnog silovanja im necu ni oprostiti ni zaboraviti.

A o tekovinama demokratije koje su onu pogazili tek cu da razmisljam prilikom glasanja: posebno o onim policajcima koji su stajali kako bi sprecili skupljanje gradjana - dok, setimo se - Sloba nas je cak i 24. decembra pustao da se okupljamo, nije da nije mogao da nas isprepada. Takodje necu im zaboraviti ni cinjenicu da nikog od nas ni od nezavisnih strucnjaka nisu pitali, da nisu imali obraza da povedu javnu raspravu, da su se krili ko poslednji lazovi, da su ignorisali misljenja svih strucnjaka koja se nisu slagala sa njihovim, da su kao predstavnika gradjana uzeli Cedu Jovanovica, i da su stvorili takvu atmosferu medju "nezavisnim' medijima da niko nije smeo da zucne.

Ne, sve im to necu zaboraviti, i nadam se, posto ja nemam autorsku opciju - da ce uvek biti neko ko ce ovu temu da odrzava zivom, kao sto Krugolina cini sa svojim temama, te da nece pasti u zaborav. To je najmanje sto mozemo da ucinimo, a na zalost, u ovom trenutku, ujedno i najvise.
Matija Novakovic Matija Novakovic 11:02 04.09.2010

Vesela „sedmica“ ili Osmeh umesto politike

Nisam primetio da smo toliko zanimljivi, odgovor prilicno kasni :)

http://matijanovakovic.wordpress.com/2010/09/04/vesela-%E2%80%9Esedmica%E2%80%9C-ili-osmeh-umesto-politike/

http://www.youtube.com/watch?v=k1aE3R8j07Q

Pozdrav!
reanimator reanimator 14:55 04.09.2010

Re: Vesela „sedmica“ ili Osmeh umesto politike

Nisam primetio da smo toliko zanimljivi,

Čuj zanimljivi
A sad bez zezanja...vi ste zakupili tramvaj ili ste se ukrcali na redovnu liniju?
Matija Novakovic Matija Novakovic 15:24 04.09.2010

Vesela „sedmica“ ili Osmeh umesto politike

Ukrcali se na redovnu liniju.. Nismo znali da li može da se zakupi, a i svakako smo pretpostavljali da bi to koštalo.
reanimator reanimator 15:45 04.09.2010

Re: Vesela „sedmica“ ili Osmeh umesto politike

Matija Novakovic
Ukrcali se na redovnu liniju.. Nismo znali da li može da se zakupi, a i svakako smo pretpostavljali da bi to koštalo.

I dozvolio vam vozač redovne linije da ukrasite tramvaj i puštate muziku
Koj car...od sutra krećem da ukrašavam svaki tramvaj u koji udjem
Nego...koj će vam medijska promocija i najavljivanje dogadjaja čiji je cilj širenje optimizma medju gradjanstvom..u konkretnom slučaju, redovnim putnicima? Mislim..š'o niste samo upali na redovnu liniju (ustvari, vi to i jeste uradili?)i obradovali prisutne?
E da...i odakle Šutanovac u celoj priči? Zvali ste ga da bude gost, bez para, a on ponudio pare, ili ga niste ni zvali, nego visio na facebooku, čuo šta se sprema, pa ponudio?
Toliko pitanja...
Unfuckable Unfuckable 16:48 04.09.2010

Re: Vesela „sedmica“ by Rešivoje

Mislim..š'o niste samo upali na redovnu liniju

da, recimo negde oko 4 - pola 5 posle podne, to širenje optimizma bih baš voleo da vidim.

Anonimni Pojedinac Anonimni Pojedinac 17:26 04.09.2010

Znaci ne mogu da verujem

Matija Novakovic
Nisam primetio da smo toliko zanimljivi, odgovor prilicno kasni :)

http://matijanovakovic.wordpress.com/2010/09/04/vesela-%E2%80%9Esedmica%E2%80%9C-ili-osmeh-umesto-politike/

http://www.youtube.com/watch?v=k1aE3R8j07Q

Pozdrav!


You CANNOT be serious!

Ne znam da li me vise uznemirava misao da ste ovo izmislili ili da je sve ovo istina.
Dobrovoljan angazman u akcijama za promovisanje uspesnog ostvarenja elementarnih civilizacijskih dostignuca za ovaj (stavise, prosli) vek ???
Matija Novakovic Matija Novakovic 18:45 04.09.2010

Re: Znaci ne mogu da verujem

reanimator

I dozvolio vam vozač...


Šta znam, mediji su navika, žao mi je što ih ne zovu na ovakve događaje i što oni imaju više vremena da najave nešto drugo.

A Šutanovac je samo ironija, mislio sam da neću uspeti da skujem zaveru u ovoliko redova, ali ipak jesam.

Anonimni Pojedinac


You CANNOT be serious!

Dobrovoljni angažman radi ulepšavanja tog nekog dana u septembru i sa tim nekim ljudima tog septembra. Nisi valjda mislio da se radujemo što se vozimo u onakvim krntijama? Ko to uopšte pominje?
reanimator reanimator 19:02 04.09.2010

Re: Znaci ne mogu da verujem

A Šutanovac je samo ironija, mislio sam da neću uspeti da skujem zaveru u ovoliko redova, ali ipak jesam

Ovo priznajem da može da prodje kao ironija
Btw...nemoj se braniš pominjanjem Djilasa i ironisanjem u vezi Šutanovca (kao ni aluzijama na sps)...mislim da ovdeprisutnima cela akcija više liči na omladinu LDPa.
Evo, ja konkretno ni u jednom trenutku nisam posumnjao u omladinu DSa, iz prostog razloga što su oni u fazi javnog blamiranja, bez ikakve ambicije da svoje blamove sakriju.
A ovo..ldp...liberalni studentski klubovi i sl...to već može da bude
Nego...medju nama..bolje bre da priznaš da ste aktivisti, nego da te tretiramo k'o optimističnog omladinca, koji nije mogao da nadje inventivniji način za širenje optimizma od proslavljanja povratka sedmice na ulice
Matija Novakovic Matija Novakovic 20:57 04.09.2010

Re: Znaci ne mogu da verujem

Šteta, ništa od tog priznanja..
reanimator reanimator 11:30 05.09.2010

Re: Znaci ne mogu da verujem

Matija Novakovic
Šteta, ništa od tog priznanja..

Da, šteta...
Mislim..za mene nije..odavno mi je sve jasno, nego onako, generalno
gently5210 gently5210 10:52 05.09.2010

Kada bi se gadjali tramvajima

Omladina DS-a...Nije dovoljno sto je kradonacelnik koji ima hobi da je drvoseca isekao platane vec je morao i po mraku da izvidi gradiliste...

Providni ste i jadni ste.Vecina naroda ce to "kupiti" ali ne mi koji smo sve to videli.Sram vas bilo...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana