Ljubav| Na današnji dan| Nostalgija| Reč i slika| Život

SLUČAJEVI ILI TRAGEDIJE MOJIH LJUBAVI (Milena)

Aleksandar Todorovic Bekan RSS / 03.10.2010. u 13:51

SLUČAJEVI ILI TRAGEDIJE MOJIH LJUBAVI (Milena)

 

Dobar dan, (eh da je zaista bio dobar dan, gde bi mi samo kraj bio, ovako...!)

 

Ja sam Todorovic! Aleksandar Todorovic! Zapamtite to ime, i to prezime, ali ne zbog mene, nego radi vas - za svaki slucaj.


Meni ume ponekad da skoci, a onda i da padne, mislim taj pritisak. A ponekad me zaboli i glava. Sve tako nesto. Ali sta je to moje, prema onima koje boli uvo bas za sve! Skocio sam do apoteke koja se nalazi tu preko puta u prizemlju. (Ova informacija je suvisno besmislena  jer se sve apoteke uglavnom i nalaze u prizemlju!).

 

Apoteka se nalazi odmah do pekare. To nista vise nije neobicno. Danas se i banke i poslasticarnice nalaze po ulazima solitera umesto obucara. A obucari im izdaju prostorije! I niko vise ne popravlja cipele, samo se menjaju pare i jedu kolaci, penzioneri rulz! U to ime, priznajem da sam poceo da pijem kupovnu bozu. Jer mi je limunada od zivota!

 

Skocio sam da kupim nesto za glavu. Usao samu apoteku. Dok sam otvarao vrata cuo sam one zvoncice sto neki stavljaju da znaju da im neko ulazi u objekat. To je mene uvek nerviralo, kao i oni nocni satovi koju ti glasno kuckaju i klepecu pa ne mozes da spavas!

 

Na salteru me je docekala ona. Milena ili Mileena, kako ko voli da izgovori. Dobar dan, dajte mi nesto za glavu, rekoh, samo da nije sesir, ja se malo nasalih! Pogledala me je ljubopitljivo i rekla mi je izvolte!  Hvala rekoh, a sta vam je ovo? To su parfemi. Sve su to parfemi? Da. Hocete da probate neki? Hocu. Evo da vam prsnem. Moze! Evoo, i kako vam se cini? Svidja mi se, nije lose. Dopala mi se, imala je nokte boje lila!  Zelite li jos neki da probate? Da. Evoo, a sad? I ovaj je dobar, a ovaj? Hocete i njega? Da da. Evoo. Uuu bas je super. Imate li jos neke? Imamo citavu paletu, jutros nam je stiglo. Odlicno, probao bih sve ako nije problem? Pa..., nije!

 

Proveo sam tako u apoteci citavih 5 sati! U 3 sam usao, a izasao kad su morali da je zatvore! Usao s namerom da kupim kutiju andola jer me je bolela glava, a izasao kao bez glave, ali i bez cula mirisa od toliko mirisa oko svoje glave a i ukusa u ustima! A ona je ostala unutra! Spustili su i resetku. Ja sam se pusio napolju! Sutradan nisu radili, proverio sam, otisli su na kolektivni godisnji odmor! A mene je bolela glava od parfema! Pa sam popio andol!

 

Eee, sta sve covek nece da ucini zbog zene koja mu se dopadne! Da koristi parfem! I to vise njih!

 

Ma, pricacu vam sledeci put...

 

Atačmenti



Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Jelica Greganović Jelica Greganović 14:32 03.10.2010

Ćao Bekane :)

A mene je bolela glava od parfema! Pa sam popio andol!

Otkud ti andol?
Aleksandar Todorovic Bekan Aleksandar Todorovic Bekan 14:44 03.10.2010

Re: Ćao Bekane :)

Jelica Greganović
A mene je bolela glava od parfema! Pa sam popio andol!

Otkud ti andol?


Ima ga u masti!:)
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:12 03.10.2010

Re: Ćao Bekane :)

A u zejtinu?
stela_suboticki stela_suboticki 12:50 04.10.2010

Stela

Lepo je saznati o zaljubljivanju iz muskog ugla!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana