Ljubav| Na današnji dan| Nostalgija| Reč i slika| Život

SLUČAJEVI ILI TRAGEDIJE MOJIH LJUBAVI (Magdalena)

Aleksandar Todorovic Bekan RSS / 18.10.2010. u 15:53

SLUČAJEVI ILI TRAGEDIJE MOJIH LJUBAVI (Magdalena)

 

Dobar dan, (eh da je zaista bio dobar dan, gde bi mi samo kraj bio, ovako...!)

 

Ja sam Todorovic! Aleksandar Todorovic! Zapamtite to ime, i to prezime, ali ne zbog mene, nego radi vas - za svaki slucaj.


Auuuuuuuu, koliko dugo ja nisam bio kod zubara! Secam se, jos u proslom veku, vise puta nisam bio kod zubara!  A jos redje sam isao, a sada u ovom imam jednog u ulazu do mog. A kad smo vec kod zubara, ima tu nesto sto je meni uvek zabavno: cim mu neko sedne na stolicu, odmah stane da mu se – plezi!:) Smesno!

 

I taman, sedeci na toj istoj zubarskoj stolici, da pitate svog zubara da li je slucajno gledao film strave i uzasa pod nazivom Zubar, u kome isti, pocinje da ubija svoje pacijente na najkrvavije nacine, svojom zujalicom, i to samo zato sto je pomislio da oni nedovoljno cene njegov rad i neprestano ga ometaju, stalno mu zanovetajuci svojim dosadnim zapitkivanjima i preteranim pljuckanjem oralnog sekreta, vidite mu samo stroge oci i upale obrve, i cujete kako vam govori da – otvorite usta! Strasno!

 

A ja sam sanjao jedan san! I zaljubio sam se u snu! U nju! U moju zubarku, koju nikad nisam imao! A nisam imao tolike! A opet, ona nije bila samo jedna u nizu! A imala je i ime. Zvala se Magdalena. Ne, nije to ta Magdalena na koju ce te vi sad da pomislite! Nee, ovo je jedna druga Magdalena, iz mojih snova o zubarki, za koju samo ja znam! I jos neki koji su je upoznali u mom snu!

 

I pratim ja nju svakog radnog dana samo da vidim gde zivi. U Kaludjericu i nazad! I nije mi tesko iako peske idem. Pa san je, majka mu staramajka! Valjda mi se moze! A sta da sam recimo sanjao da sam Jahac bez glave, pa da onako bezglavo jurcam, kao bez glave, po Starom Merkatoru trazeci svoju glavu! Dok neki drugi traze tudje glave! Ovako je lakse, glava mi je na ramenima, a ona je u Kaludjerici. Dobro, ne tvrdim bas da i ja ne bih rado ponekad bio u nekoj kaludjerici i jeo smokvice u Grckoj, ali sad sta je tu je, treba biti realan i sanjati nemoguce!

 

Kazu da je potreban jos jedan pasus da bi se zavrsila prica. Posle kazu kako zivot nije pesma! Pa kako nije, evo ja sam, na primer, sve vreme prateci je, u svoju bradu pevusio: "Magdalena, Magdalena, moje nebo - moje sunce - moja duga, moja sreca - moja radost - moja tuga, moja ruza - moja nada - moja sudba, moja patnja - moja tajna - moja ljubav, jos te molim Magdalena - da se vratis Magdalena!" "Ma gde bila, sve njezne rjeci svjeta - sacuvao sam za te - u pesmama mojim - da tebe meni vrate - hajde sestro brate, samo pozuri, uskoro cu da se probudim...", e... jebiga!

 

Ma, pricacu vam sledeci put...!

Atačmenti



Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

G r o f G r o f 23:02 18.10.2010

ekspert

Kao ekspert za Magdalene, bilo da su Marije ili samo Lene, preporučujem automatsko povlačenje sa ovog ljubavnog bojnog polja.
Nemoj posle da kažeš nisam znao.
Ovaj savet te košta 10 eura...i još tri jer sam ostavio komentar na tvome blogu i time ti podigao moral.
Znači 13 eura i kvit smo.
Aleksandar Todorovic Bekan Aleksandar Todorovic Bekan 01:08 19.10.2010

Re: ekspert

G r o f
Kao ekspert za Magdalene, bilo da su Marije ili samo Lene, preporučujem automatsko povlačenje sa ovog ljubavnog bojnog polja.
Nemoj posle da kažeš nisam znao.
Ovaj savet te košta 10 eura...i još tri jer sam ostavio komentar na tvome blogu i time ti podigao moral.
Znači 13 eura i kvit smo.


Ja za ljubav ne placam, nikad!
dolybell92 dolybell92 10:50 20.10.2010

Magdalena

... Kaluđerica...smokvice...zubarska bušilica...
- sve si pobrkao.
G r o f G r o f 21:05 20.10.2010

Re: Magdalena

sve si pobrkao.


On!!!???
Pa jeste malo. Da je ubacio kosilicu za travu, bananu i lak za kosu, sve bi bilo jasno.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana