Gost autor| Gradjanske inicijative| Ljubav| Ljudska prava| Životni stil

Gospodo Šojići svih zemalja – ujedinite se!

krkar RSS / 15.11.2010. u 14:58

Gost autor (gošća autorka): Taube

karleusa-ceca-i-palma-su-stoka.jpg

 

Ima nešto gnjilo u zemlji Srbiji.

Nešto ima buđavo u zemlji srpskoj.

Postoji nešto natrulo u zemlji Srba.

Nešto postoji raspadnuto u Srbima ma gde oni živeli i kojim se novim ili starim ideološkim profilima priklanjali.

Nešto je tu crvljivo i kod ’ nacionalista svih nacija ’; nešto je tu potmulo i u obezličenim mondijalistima, ima nečeg učmalog i kod onih koji željno iščekuju povratak glavnog radikala; nečeg smradežnog ima u svim ili skoro svim Srbima ma u kom delu planete oni živeli, a pritom mislim na muški pol i njihova tumaranja; najverovatnije će zazvučati neverovatno ali u svima njima vidim ’ gospodina ’ Šojića; ’ Bože mili, čuda velikoga, gospodin Šojić u 21. veku uspeo je da se uvuče u srpske muškarce.  

Čemernog  Šojića koji se uselio u postmoderniste, i u marksizamstaljiniste, i u one koji kažu da Ravna gora pobediti mora ugledala sam iznenada; nisam ni ja bila svesna da se zapravo on uselio u sve njih a sada vam kažem: Šojić je u svim ili skoro svim muškarcima, zaista.

Gorak osećaj....plačevno osećanje.....žalostive emocije.....ulete u moju dušu isto onako kako je Mister Šojić uleteo u srpske muškarce. Sebe bih nazvala tanušnoćutnom jer ja volim da se igram rečima, pa i ganutljivom, hajde, dobro i rafiniranom kad se već hvalim, a uvek mi se tuga desi kada razmišljam o odnosu Šojića prema ženama što je zapravo i tema mog teksta.

Nije žena skutonoša, žena batler nije, sužanj žena nije; ni posilni , ni vazal; nije žena ni statista; žena nije odaliska iz harema vekova nekadašnjih a opet prisutnih samo u iznimnoj i atipičnoj formi. Ne, nije žena posluškinja, iako Šojići žele to napraviti od bilo koje žene. Poći ću najpre od svog slučaja jer mi se to čini najpoštenijim pristupom ovoj temi uz nameru da kroz svoj ’ slučaj ’ obuhvatim jedan opšti model ponašanja muškaraca u ovom gnjilom društvu. Potrudiću se da analitički sagledam problem koji sam otkrila, i ako ne uspem, a Vi oprostite......tanušnoćutnoj ženi......

Šojići provociraju žene - nateraju ih da se oblače kao žene niskog morala a onda ih nazivaju najpogrdnijim imenima jer se tako oblače. Logika?

Šojići su lažljivci – u stanju su da dugo vremena drže ženu u uverenju da će se oženiti njome a onda jedne kobne noći samo joj stigne link koji vodi do već legendarnog YouTube-a i pojavi se video o prevarenoj mački koja krešti na mačka jer je kupila venčanicu i sve žrtvovala za njega,  a on se nije hteo oženiti sa njom. Logika?

Šojići ’ podbadaju’ žene, zadevaju ih i ismevaju. Oni to čine na razne načine, a ponajviše krajnje uvredljivim konstatacijama. Evo nekoliko takvih šojićevskih konstatacija: ’ Primećujem tvoju sporost i lenjost, hajde operi ovu sijalicu i probaj da mi je doneseš čitavu ’ , to će reći – toliko si nesposobna da ćeš je razbiti dok je budeš prala. Hajmo dalje : ’ Kaži mi koji sastojci idu u palačinke????????’ , ’ Reci mi, umeš li da ispleteš džemper od vune jer ako to ne umeš nećeš se nikad udati!!!!!!!!!! ’. ’ Da li si ti od onih devojaka koje vole da igraju po stolovima? ’, ’ Imaš crnu boju ispod očiju, da nisi bolesna? ’, ’ Jesu li ti ruke uvek ovako hladne? ’, ’ Ja bih voleo da imam dušu kao ti ali nemam, a ti ako se ne promeniš ti ćeš propasti’.

Dosta! Šojići , dosta. Sada ću vam odgovoriti na sva Vaša stupidna pitanja.  Mogu da operem sijalicu, a da je pritom ne razbijem; međutim Šojić može primetiti da ipak nije dovoljno dobro oprana i može se razgneviti. O sastojcima koji su potrebni za palačinke ne bih pisala jer bi to bilo suviše ponižavajuće, a pritom bih samo još više uzdigla šojićevsku podlost i poganiju. Ne umem da pletem džemper jer me to ne zanima, kupiću ga u prodavnici ako budem imala novca, a ako ne budem imala novca ići ću bez džempera. Ne, nikada nisam, niti ću igrati po stolovima klubova, po stolovima memljivih kafančina koje izgledaju kao Farma TV Pinka. Zbog tog svog nepromenljivog stava kod Šojića dobijam odmah žuti karton sa pretnjom da ću dobiti i crveni ukoliko ne skočim na sto i zaigram Mile Voli Disko. Spremna sam i na večiti crveni karton i doživotnu diskvalifikaciju jer me kafanski stolovi nikada videti neće tj. moje noge ili moje potpetice kafanske stolove nikada neće zadrmati. Ruke mi nisu uvek hladne.  Ruke su mi tople kada u pesku nadjem biser, a to može biti neki poslednji Mohikanac u vidu dobrog, poštenog čoveka ili žene koji su spremni saslušati mišljenje različito od sopstvenog, taj biser može biti i knjiga, i osmeh deteta, i pesma koju odavno nisam čula; a moje ruke odjednom postaju hladne kada me Šojići ’ pritisnu ’ da namažem crveni lak na nokte koji nikada neću namazati. Imam crnu boju ispod očiju jer noćima mogu da čitam knjige za koje Šojići nikada nisu čuli, i ako pokušam da im navedem šta sam najnovije pročitala tema se odmah menja i Šojić počinje da priča o najnovijem modelu BMW-a. Mene materijalizam ne zanima, uvek sam duhovno stavljala iznad materijalnog, i zato i imam tu dušu koji su Šojići osetili da je posedujem, a to je ipak retkost,  ali i savetovali da je pokvarim kako ne bih propala. Šojići, spremna sam da propadnem, ne dam vam dušu. Na kraju krajeva, veliko je pitanje ko će propasti?

Prihvatam da budem i neshvaćena i izopštena, ali ne prihvatam da me plebejci koji razmišljaju o šrafovima svojih kamiona tretiraju kao da sam otpad.

Gospodo Šojići, ako niste u stanju prihvatiti moj intelekt i moje znanje koje sam stekla tokom školovanja i koje je neodvojivi deo mog ličnog integriteta onda mi se nemojte ni udvarati.

Gospodo Šojići, ako niste u stanju da me prihvatite ovakvu kakva jesam i kakva ću ostati, molim vas ne prilazite mi nikad više.

Gospodo Šojići, ako niste u stanju biti neustrašivi kao ja, a Vi se nemojte umiljvati oko mene kao maca a onda se naprasno sakriti kao miš u neku nevidljivu, nedostupnu rupu.

Gospodo Šojići, ako nemate niti jednu vrlinu odstupite od mene jer mi samo oduzimate dragoceno vreme, a i ja vama oduzimam vreme jer svaki minut je važan u smislu toga da 2012.g. može biti propast sveta, a vi niste stigli da se nasladite. Slast je ipak slast, a mast je mast.

I upamtite Šojići, ja nikada neću biti gnjila kao što ste vi, ja nikada neću lutati ovim svetom smušeno i suludo kao vi. Ostaću među svojim knjigama, i čitaću ih, a vi čitajte Skandal, gledajte šokantne video klipove na Fejsbuku koje ja ne bih otvorila ni za živu glavu, i gledajte u silikonske lepotice hladnog srca. Ne možete imati moju dušu i njihove silikone, to, naprosto ne ide zajedno. I zbog svega ovoga usudjujem se da pošaljem poruku preko neta, poruku upućenu Gnjilosti 21. veka kojoj sam u ovom tekstu bez ikakve malicioznosti ’ nadenula ’ naziv Šojić , a ta poruka glasi -manite me.......

Manite se Šojići golubije duše.

Gospodo Šojići svih zemalja ujedinite se , ali što dalje od mene.

Dodatak: dok čitam ovaj svoj tekst uvidjam da se neke sadističke osobine nalaze u Šojićevskom karakteru, pa bih da apelujem da i očevi Lore Palmer odstupe od mene. Hvala.

 

 ohrid-napoleon-avgust-2008-004.jpg

 

 Komentari (645)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

edi-va edi-va 14:59 15.11.2010

I.
edit: šta zna Šojić šta je biser.
maca22 maca22 15:09 15.11.2010

Re: I.

Off je, ali zelim da zahvalim domacinu koji daje mogucnost drugima da objave.
krkar krkar 15:11 15.11.2010

Re: I.

maca22
Off je, ali zelim da zahvalim domacinu koji daje mogucnost drugima da objave.


Bujrum, svako dobronameran je dobrodošao.

Posebno ako ima šta da kaže a i ume to lepo da kaže.
taube taube 15:23 15.11.2010

Re: I.

slažem se edi-va

Margaritas ante porcos ( mittere )
taube taube 15:30 15.11.2010

Re: I.

draga moja maco22 kulturni ste pa cu vam samo napisati da se moze biti i off pameti ili off od pameti pa tumacite kako god hocete

i treba da zahvalite domacinu koji daje mogucnost ljudima koji nisu '' elita '' u Srbiji da objave tekst, i ja mu se zahvaljujem
maca22 maca22 15:35 15.11.2010

Re: I.

Ova poslednja fotka je naj. Pod naslovom "slike Pančeva i Pančevaca" nudi se ta snaša podbrijana, a sve pred ikonom, jer Šojići drže do tradicije i morala.
taube taube 15:49 15.11.2010

Re: I.

'' a sve pred ikonom '' - ogromna preporuka jer ste to primetili, kakva kontradikcija, sta kazete? i licemerje
maca22 maca22 15:51 15.11.2010

Re: I.

Šojić zna da postavi stvari na mesto.
taube taube 15:55 15.11.2010

Re: I.

mi ćemo da prenamestimo te stvari kad - tad, da budu zaista na svom mestu, ali zaista. i mora se pisati i pricati, ne smemo stati.
krkar krkar 15:56 15.11.2010

Re: I.

taube
'' a sve pred ikonom '' - ogromna preporuka jer ste to primetili, kakva kontradikcija, sta kazete? i licemerje


2x Karići iako nisu ništa ni bolji ni gori od ostalih Šojića, samo mi bilo lakše da nađem fotke
taube taube 16:01 15.11.2010

Re: I.

bravo krkar, odlično pronalaziš te fotke, priznajem da ja ne bih umela tako brzo i vešto da ih pronadjem,

naravno - karići, ni bolji ni gori od šojića, razmeću se primitivizmom, ima li to negde? verovatno da ima ali ja slabo putujem Srbija je moja zbilja; ali zato Šojići, Karići i ostali obidjoše planetu imaju li pojma šta su tamo videli od umetničkih vrednosti ? teško
maca22 maca22 16:20 15.11.2010

Re: I.


klasika
milosss92 milosss92 17:02 15.11.2010

Re: I.

krkar
taube
'' a sve pred ikonom '' - ogromna preporuka jer ste to primetili, kakva kontradikcija, sta kazete? i licemerje


2x Karići iako nisu ništa ni bolji ni gori od ostalih Šojića, samo mi bilo lakše da nađem fotke

Kurici
maca22 maca22 17:58 15.11.2010

Re: I.

Ja ne znam sta je problematicno u slikama sa Karicima?
svbobo svbobo 18:21 15.11.2010

Re: I.

klasika

HAHAHA...

-šta je ovo oče Makarije,
ostrvljeni anđeo kojeg kažnjava bog ili satana u ženskom obliku???
-Ne oče Leontije,to je što bi prost narod rekao-dobra p....!

taube taube 18:46 15.11.2010

Re: I.

IDI IGUMANE, NE PITAJ ZA MANASTIR HAHAHAHHAHAHAHA
jesen92 jesen92 22:32 15.11.2010

Re: I.

naravno - karići, ni bolji ni gori od šojića, razmeću se primitivizmom, ima li to negde? verovatno da ima ali ja slabo putujem Srbija je moja zbilja; ali zato Šojići, Karići i ostali obidjoše planetu imaju li pojma šta su tamo videli od umetničkih vrednosti ? teško
..Draga taube, drago mi je da ti je krkar dao sansu da pises...lepo si se setila Soica i mislim da vi mladi treba stalno da ukazujete na njih...Meni , kao pripadniku generacije koja pliva nizvodno, su se toliko smucili soici i soicke da nemam zelju o njima nista da kazem..mnogo mi se povraca...
..za tebe
taube taube 22:36 15.11.2010

Re: I.

hvala ti jesen92, sad pisem niknejmove da ne bi bilo nesporazuma

za tebe

nsarski nsarski 23:15 15.11.2010

Re: I.

Gledam ovu sliku oca Makarija (?), oci u oci sa dekoltiranom damom i stalno mi kljucka u mozgu da sam to negde ranije video. Taj na jedvite jade postignut uzdrz i tu agoniju. I setim se!
Domenico Morelli, Le Tentazioni di Sant’Antonio (Kusanja svetog Antonija):Nabijena atmosfera, Antonije kao da se bori da dodje do daha...

jesen92 jesen92 23:20 15.11.2010

Re: I.

Hvala!!...evo i tebi nesto leepoooo.....a nije sisata ceca


taube taube 02:43 16.11.2010

Re: I.

Exploring the worlds of Quantum Physics,
Neurology, and Molecular
Biology
in relation to the spheres of Spirituality,
Metaphysics and
Polish weddings.
Part documentary, part drama, part animation,
How does
it all fit together???

The Ultimate What the BLEEP.
Down the Rabbit Hole
takes the topics
introduced in the Original and goes deep, deep, deeper.

As Reggie says:
"How far down the rabbit hole do you want to go?"

nsarski, размишљајте и о овоме, pustite oca Makarija,Антонија sta vam smetaju њихове brige? иоанако их никада неће те разумети јер сте атеиста, види се са небеса
taube taube 02:44 16.11.2010

Re: I.

хвала лепо, волим ову песму, јако сте културни и добри, а то не бих могла да изјавим за поједине комантаторе овде,..
nsarski nsarski 13:47 16.11.2010

Re: I.

nsarski, размишљајте и о овоме, pustite oca Makarija,Антонија sta vam smetaju њихове brige? иоанако их никада неће те разумети јер сте атеиста, види се са небеса

Oh, blagodarim na savetu!
Bas je zemsko-Sojickog stila: drz' se ti svojih kvanata i ostalih astro-whatever, i ne se mesaj u stvari koje ne razumes. Sjajan savet. Primio k znanju, hvala. Treba li nesto da platim na izlazu?
g.radicevic g.radicevic 14:38 16.11.2010

Re: I.

Treba li nesto da platim na izlazu?

normalno da treba
vid ti šojića
on bi DODE, a da neplati
reanimator reanimator 14:40 16.11.2010

Re: I.

vid ti šojića
on bi DODE, a da neplati


freehand freehand 14:53 16.11.2010

Re: I.

Oh, blagodarim na savetu!
Bas je zemsko-Sojickog stila: drz' se ti svojih kvanata i ostalih astro-whatever, i ne se mesaj u stvari koje ne razumes. Sjajan savet. Primio k znanju, hvala. Treba li nesto da platim na izlazu?

Kad bi i ti mogao da se uspneš na nebesa, video bi koliko nisi u pravu. Ali to nikada, kao što je rečeno, neće š razumeti.
nsarski nsarski 15:27 16.11.2010

Re: I.

Kad bi i ti mogao da se uspneš na nebesa, video bi koliko nisi u pravu.

Nemoj tako, freehand, to mene na neki nacin boli. Zasto ne bih mogao na nebesa? Onomad sam citao Dostojevskog, valjda sam malcice kvalifikovan. Dostojevski, taj je cudo! - bez njega ne bih znao da imam dusu slovensku. Malo li je?
freehand freehand 18:57 16.11.2010

Re: I.

Onomad sam citao Dostojevskog, valjda sam malcice kvalifikovan. Dostojevski, taj je cudo! - bez njega ne bih znao da imam dusu slovensku. Malo li je?

I meni je taj Isti ruski dušmanin pomogao da saznam da sam kontraš...
Hebi ga, svi pričali kako je super, i dubok, i pametan, i čudo, a samo ja da je davež.
Nedugo zatim ispostavilo se da sam samo ja pročitao knjige o čijim smo misaonim dubinama i neprolaznim vrednostima onako gorljivo raspravljali kad su me ono proglasili ignorantom i plitkoumnikom.
nsarski nsarski 19:46 16.11.2010

Re: I.


ispostavilo se da sam samo ja pročitao knjige o čijim smo misaonim dubinama i neprolaznim vrednostima onako gorljivo raspravljali kad su me ono proglasili ignorantom i plitkoumnikom.


Sojicem te proglasili, takoreci! A ti nacitan onoliko, ihaaaj. Eh, veselnice, razumem te sasvim.

Mene tesi (a nadam se da ce i tebe utesiti) da u kvantnoj filozofiji postoji zakon o odrzanju broja Sojica u svemiru - tj. da Sojica i anti-Sojica ima podjednako mnogo. Jos je Platon o tome pisao - o tim nespojenim dusama sto lutaju, ali u njegovo vreme nije postojala kvantna teorija pa ga nisu razumeli. Ovo se jos zove i teorema a Sojic-neutralnosti kosmosa. Pa kad se sretnu Sojic i anti-Sojic oni se ili potiru, ili zaigraju tango, za koji je, znamo, potrebno dvoje.

Buduci da jedan anti-Sojic (anti-Sojicka) ovde i sada zanosno pred nama tancuje, siguran budi da negde, u nekom dalekom delu kosmosa, neki Sojic sam samuje. I to moze da bude nasa osveta njima Sojicima.maca22 maca22 19:48 16.11.2010

Re: I.

nsarski
Jos je Platon o tome pisao ...

Evo, pisao je i Blic. Dadoh link, na kraju bloga :)
nsarski nsarski 19:58 16.11.2010

Re: I.

maca22
nsarski
Jos je Platon o tome pisao ...

Evo, pisao je i Blic. Dadoh link, na kraju bloga :)

freehand freehand 22:41 16.11.2010

Re: I.

Sojicem te proglasili, takoreci! A ti nacitan onoliko, ihaaaj.

To su mi amputirali, ali to je istina.
A za čitanje su me nabedili dušmani. Svi koji imaju nesreću da me poznaju potvrdiće to bez razmišljanja.
taube taube 10:12 17.11.2010

Re: I.

ni u kom slucaju, samo mi smeta kada pronadjete nesto u tekstu koji nema veze sa ateizmom nesto sto vas natera da postavite onakvu sliku i neprimeren komentar' na jedvite jade postignut uzdrz ' pa to forsirate, kakve veze ima fotka koju ste postavili sa ovim tekstom? ali vi morate da se osvrnete, i to još na ružan način i sve dovedete u vezu sa religijom??????????

pa sta i da je na jedvite jade postignut uzdrz, ja se tome samo mogi diviti.

pitanje koje ste mi postavili je ruzno, to je i vama jasno,

u nauci cete pronaci i boga, jednog dana i nista necete morati da platite za taj pronalazak
taube taube 10:16 17.11.2010

Re: I.

mnogo je, ako ste odista citali najveceg od najvecih - dostojevskog i ukapirali da imate dusu slovensku, sada ste me usrecili. mozemo nastaviti dijalog, ako zelite? sloveni i heleni - DUSA, nsarski - na putu do DUSE - sve cestitke.
taube taube 10:24 17.11.2010

Re: I.

freehand, procitali ste dostojevskog - bravo, sta vam se vise dopalo: poniženi i uvredjeni ili bele noci? a možda vam se najvise dobala njegova pripovetka: mališan kod hrista na božićnoj jelki? ta vam je najkraća, tu ne može da vas udavi, smori. plitkoumni niste, ne znam ko vas je tako zvao? citajte i dalje dostojevskog i nemojte dusu nazivati dusmaninom, nije lepo, ako nista drugo, ako ne možete da smislite dubokoumnost ruskog pisca, a vi bar kulturno ćutite ili, i ne morate, njegovu veličinu ne možete srozati šta god da napišete ili kažete i jednog dana svi vi ovde na blogu koji ste mi se podsmehnuli shvaticete da je taube bila u pravu.
taube taube 10:29 17.11.2010

Re: I.

sojic-anti sojic komentar - preporuka, e, to je pravi komentar za ovaj tekst a ne ona fotka koju ste bili postavili,

svidja mi se vas komentar o kosmickoj sojic-anti sojic teoremi, najbolji kokmentar na ovaj tekst. HVALA.
angie01 angie01 12:19 17.11.2010

Re: I.

Hebi ga, svi pričali kako je super, i dubok, i pametan, i čudo, a samo ja da je davež.


evo, i ja sam!

...tako da nisi specijalan!
nsarski nsarski 18:03 17.11.2010

Re: I.

taube
ni u kom slucaju, samo mi smeta kada pronadjete nesto u tekstu koji nema veze sa ateizmom nesto sto vas natera da postavite onakvu sliku i neprimeren komentar' na jedvite jade postignut uzdrz ' pa to forsirate, kakve veze ima fotka koju ste postavili sa ovim tekstom? ali vi morate da se osvrnete, i to još na ružan način i sve dovedete u vezu sa religijom??????????

pa sta i da je na jedvite jade postignut uzdrz, ja se tome samo mogi diviti.

pitanje koje ste mi postavili je ruzno, to je i vama jasno,

u nauci cete pronaci i boga, jednog dana i nista necete morati da platite za taj pronalazak

Ja mislim, draga taube, da ti nisi ni procitala moj komentar, niti si ga razumela u kontekstu u kome je on napisan. Ne kazem, naravno, da je taj komentar nesto posebno vredan citanja, ali ako vec spremas odgovor na njega, onda bi bilo pozeljno i da ga procitas. Bez obzira, ne ljutim se ni najmanje. Meni su tvoji komentari simpaticni.
Ovde smo svi na "ti" po defaultu, pa ti se tako i ja obracam. Isto ocekujem od tebe, ako se ne gadis.
Da li ti je poznat izraz opinionated?
Jedno malecko i privatno pitanje, malo, malecko: da li si ti crnka ili plavusa, ili nesto trece? (Ovo ima veze sa tvojim blogom). Ako ne zelis, ne moras da odgovoris. Ako mislis da sam preterao sa intimiziranjem, izvinjavam se, i zaboravi na pitanje.
Hvala, i sve najbolje u borbi protiv Sojica.
taube taube 19:55 17.11.2010

Re: I.

uvek na ti,

nisam ukapirala tvoj komentar kusanja sv. Antonija i nije me sramota da kaem da nisam ukapirala, a crnka sam, ta;nije brineta, smedja, sa intimiyiranjem se nikad ne moe preterati ako su ljudi dobri
taube taube 19:57 17.11.2010

Re: I.

i nije mi poznat izraz opinionated, objasni mi sta znaci, želim da znam, uvek imam volje da saznam nešto novo, nešto što ne znam..,
nsarski nsarski 21:28 17.11.2010

Re: I.

i nije mi poznat izraz opinionated, objasni mi sta znaci, želim da znam, uvek imam volje da saznam nešto novo, nešto što ne znam..,


Pa, to je pridev koji opisuje osobu i njeno ponasanje. Opinionated su ljudi koji o svemu imaju vec gotovo misljenje i brane to misljenje skoro refleksno, bez mnogo razmisljanja. To cesto implicira da su opinionated ljudi koji imaju konfekcijska misljenja (ready made misljenja, da tako kazem), ili stereotipove. Mislio sam da je to relevantno kad je rec o Sojicima.
docsumann docsumann 21:52 17.11.2010

Re: I.

Opinionated su ljudi koji o svemu imaju vec gotovo misljenje i brane to misljenje skoro refleksno, bez mnogo razmisljanja


Opinoid - mišljenje koje opinionated-a ima o nečemu (bilo čemu)
taube taube 22:35 17.11.2010

Re: I.

to je relevantno kada je rec o sojicima od kojih mi je vise muka, i umorna sam od polemike o njima, od ovih polemika koje su bile vrlo malo plodonosne ili je to relevantno kada je rec o meni? , mislim da se radi o meni kada je o tom izrazu rec, i da je to tvoja percepcija, ti si me tako doživeo i to je ok.... a osećam da je to američki izraz smišljen za osobe koje nisu uspele get out of the box , što se mene tiče, možeš me smatrati i opinionated, lepo je imati gotovo mišljenje i jasno utvrdjenje stavove i ne menjati ih, ovo može, ovo ne može, ovo se sme, ovo se ne sme, ovo je lepo, ovo nije lepo itd.

u svakom slučaju, hvala ti na objašnjenju
g.radicevic g.radicevic 15:22 15.11.2010

###

Gospodo Šojići, ako niste u stanju prihvatiti moj intelekt i moje znanje koje sam stekla tokom školovanja i koje je neodvojivi deo mog ličnog integriteta onda mi se nemojte ni udvarati.


POŠTENO
& crno-belo
taube taube 15:52 15.11.2010

Re: ###

upravo tako : love, hate, love
zoja444 zoja444 15:34 15.11.2010

muskarci i zene... i(li) obrnuto
taube taube 15:39 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

lepota spoljasnja je jedno veliko ništa ako nije propraćena lepotom unutrašnjom.

i kroz najruznije lice moze zasijati lepota duse , srca i ispravnog karaktera.

bona fide.
talicni talicni 17:49 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

pusti te price, ruzna riba ostaje ruzna

jedino sto je Sojici nece plaho salijetati
maca22 maca22 17:59 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

talicni
pusti te price, ruzna riba ostaje ruzna
jedino sto je Sojici nece plaho salijetati

A Sojici su poznati kao ljudi od ukusa. :)
taube taube 18:09 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

ok. onda su ruzne u nekoj prednosti bar kad je o saletanju sojicevskog tipa rec, bolje da sam ruzna
talicni talicni 18:19 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

maca22

A Sojici su poznati kao ljudi od ukusa. :)

ma jok, nego ne podnose da ih jarani zajebavaju zbog rugobe
maca22 maca22 18:20 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

talicni
maca22

A Sojici su poznati kao ljudi od ukusa. :)

ma jok, nego ne podnose da ih jarani zajebavaju zbog rugobe

A jarani su ljudi od ukusa.... :)
maca22 maca22 18:27 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

talicni
pusti te price, ruzna riba ostaje ruzna
jedino sto je Sojici nece plaho salijetati

A sad ozbiljno. Sojic samo grdobu moze da seta. Ako i toliko.
Za vise on mora da plati.
talicni talicni 18:29 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

taube
ok. onda su ruzne u nekoj prednosti bar kad je o saletanju sojicevskog tipa rec, bolje da sam ruzna

Bas me cudi da u Beogradu toliko preovladava sojicevski type, mozda jednostavno nemas srece?
taube taube 18:51 15.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

MOZDA, nadam se da cu je imati ... некад..... , ''kolo среће уоколи, вртећи се не престаје, ко би гори сад је доли, а ко доли гор остаје ''

maca22 maca22 21:04 16.11.2010

Re: muskarci i zene... i(li) obrnuto

maca22
talicni
pusti te price, ruzna riba ostaje ruzna
jedino sto je Sojici nece plaho salijetati

A sad ozbiljno. Sojic samo grdobu moze da seta. Ako i toliko.
Za vise on mora da plati.

Zaboravih varijantu, prosto nađe nekog lepog sa stokholmskim sindromom (ili se postara, uz punu podršku zajednice, da joj ga izazove).
medjutim92 medjutim92 15:36 15.11.2010

Uuu, Haggard na blogu!

Posebna preporuka zbog toga
taube taube 15:47 15.11.2010

Re: Uuu, Haggard na blogu!

HAGGARD JE HAGGARD - umetnost !!!!

evo kao nagradu sto cenite haggard jos jedno njihovo remek - delo, jer ta grupa od svake pesme pravi remek - delo,

p.s. zamislite da nekom sojicu pustimo haggard koji je mesavina klasike, srednjovekovne muzike i gotik metala? šta bi šojić kazao?

jedan.kub jedan.kub 19:50 15.11.2010

Re: Uuu, Haggard na blogu!

Ima lole koji to vole, a šojiće treba staviti na pravo mesto ili ignorisati.

Na žalost, zbog gledanosti naši mediji forsiraju (ili se udvaraju) šojiće umesto da pomognu da ih bude što manje. Ko želi više, ima ukusa, može da se snađe.
Preporuka za rekst
milosss92 milosss92 16:05 15.11.2010

Kada ce Ceca u zatvor?Sta ce ministar policije kod nje na slavi?
Sta ce ministar inostranih poslova sa njom na bini?

INASJDER Pravila igre, epizoda treća

2000. godini i da je Ceca Ražnatović, sa svojom sestrom Lidijom, u martu mesecu, februaru-martu mesecu naplatila nekoliko miliona maraka na njene privatne račune na Kipru i tražimo od FK Obilić da zakaže skupštinu i da se pozove Ceca Ražnatović i njena sestra i Svetlana Poletan, koja je sa njom (neka njena drugarica, tada) koju je ona dovela. Sve tri su one radile na prodaji igrača.

Žarko Nikolić, bivši predsednik FK Obilić: Ceca, do marta meseca, u Obilić je dolazila naoružana, sa svojim džipovima i sa Pelevićem, kumom njenim, Pelevićem koji je bio, kako je sebe proglasio za generala Srpske garde, je l', mesto Arkana da bude komandant. Vi znate s kakvim oružjem je raspolagala Srpska garda. Oni su išli kroz grad sa rotacionim svetlima, u svakom džipu je bilo po desetak oružja kojekakvih, u džipu njih četiri-pet naoružanih do zuba. Tako su ulazili na stadion.

Žarko Nikolić, bivši predsednik FK Obilić: Ja sam 8. razgovarao sa Rankom Stojićem, koji je bio menadžer za naplatu tih para, koji je meni doslovce rekao da on mora da razgovara sa Cecom, on neće da rizikuje svoj život i da ima problema. Ja kažem: "Bre, šta ima veze Ceca sa Obilićem? Obilić je državno preduzeće gde sam ja predsednik i da ona nema nikakvu ulogu." Uglavnom, ona je naplatila tih miliona dolara.

Žarko Nikolić: U mojoj prijavi stoji da sam ja pokušao da zaštitim državu i za njen deo poreza i da zaštitim sebe, ali da u tome nisam uspeo. To piše u mojoj prijavi protiv Cece. A Ceca je i danas slobodna. Nije osuđena.

Žarko Nikolić: Ja sam dao ključ kako mafija radi u policiji i oni su Cecu do dinara, jednog jedinog dinara pohvatali sve koliko je uzela para.

http://www.b92.net/insajder/arhiva/arhiva.php?nav_category=992&nav_id=404133

„Sablja“ pokosila Lukasa i Cecu

Poznati pevač Aca Lukas u pritvor zaglavio zbog pištolja, a folk pevačica Ceca Ražnatović zbog nedozvoljenog držanja oružja i nezakonite prodaje fudbalera.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/glas-javnosti-05-03-2008/sablja-pokosila-lukasa-i-cecu
draft.dodger draft.dodger 16:09 15.11.2010

Re: Kada ce Ceca u zatvor?

milosss92
Sta ce ministar policije kod nje na slavi?

Sta ce ministar inostranih poslova sa njom na bini?


Hipnosiserka!
taube taube 17:48 15.11.2010

Re: Kada ce Ceca u zatvor?

draft.dodger-upotrebili ste fenomenalnu rec, i ja volim da izmisljam nove reci,

iskreno, nemam pojma kad ce doticna hipnosiserka da bude tamo gde joj je mesto, najverovatnije onda kad uklonimo korupciju, reformisemo sudstvo, stvorimo snaznu drzavu koja ce ceniti obrazovanost i pamet,a kada ce to biti .......

srbija je raj, ljudi koji zive u srbiji su daleko od rajskih, kad ljudi budu bili ovako cisti kao sto je srbija onda cemo znati da cenimo Pamet a da se grozimo jeftine gnjilosti,

da postavim pitanje nadleznima: zasto narodni muzej ne radi tako dugo? ja hocu da vidim teodorin prsten, zelim da ga vidim, u svakoj normalnoj drzavi se u svako doba mogu videti kulturne vrednosti, ja ne zelim da gledam vendi i slusam njeno ' pracnuo se sarancić ', ja hocu da vidim teodorin prsten?

poslusajte kako se selin divno uklopila u srpsku pricu i srpske slike a mi ne mozemo, zalosno
mlekac mlekac 16:08 15.11.2010

prvo

Dobrodosla medju Krkareve imele!


A sto se Sojica tice - nisu se oni naprasno razmnozili, samo su postali manje stidljivi. Bilo ih je uvek i svuda. Kao sto je uvek i svuda bilo pametnih i kulturnih zena koje su umele da ih prozru.

Iskreno, nisam imala mnogo posla s njima - izbegavaju me u sirokom krugu. Prosto vidis kako im u okicama zasvetli "Emergency EXIT" cim se upoznamo. Valjda je to zbog mog urodjenog vesicjeg sarma???

U svakom slucaju draga, sto bi rekla blogodrugarica Jelica, mnogo zabaca mora da prodje dok ne naidje princ. Happy hunting!
taube taube 17:57 15.11.2010

Re: prvo

hvala, nisam znala da postoje krkareve imele

ucim ' emergency exit ' , tesko ide ali nauciću, sebe smatram pametnom a greška je što sam uvek polazila od pretpostavke da su svi ljudi dobri - katastrofalna greška!!!!! sada polazim od pretpostavke da su svi ljudi LOŠI dok se ne dokaže suprotno. <_<

ako si mislila na urodjeni veštičji šarm onda ti se divim što ga poseduješ, mene mora neko tome naučiti

a što se žabaca tiče baš mi je to pre neki dan i sestra rekla, verujem njoj i tebi, ima i knjiga ' STO JEDAN NAČIN DA PREPOZNAŠ PRINCA NA BELOM KONJU ' - FEDERIKA BOSKO, sad je čitam i UPIJAM, SUPER ŠTIVO ZA NAIVNE POPUT MENE, ČITAM I PEVAM, OVA KNJIGA ODISTA POMAŽE

hvala sto mi želiš srećan lov, oružje ću od sad da držim u tajnosti, dosta sam istrčavala pred rudu i bila ismejana od gorih od sebe,..
taube taube 18:01 15.11.2010

Re: prvo

jao, nisam te razumela, njima u okicama zasvetli EMERGENCY EXIT kad se upoznamo, pa ja sam to i vidjala, samo sam se naivno nadala da će se oni promeniti, moje glupe nade, ima boljih od mene GO FOR IT, SWEETIE A KAD SE LESI VRATI KUĆI JA ĆU BITI NA NEKOM PUTU, OBILAZIĆU PRIRODNE LEPOTE
mlekac mlekac 06:41 16.11.2010

Re: prvo

taube
jao, nisam te razumela, njima u okicama zasvetli EMERGENCY EXIT kad se upoznamo, pa ja sam to i vidjala, samo sam se naivno nadala da će se oni promeniti, moje glupe nade, ima boljih od mene GO FOR IT, SWEETIE A KAD SE LESI VRATI KUĆI JA ĆU BITI NA NEKOM PUTU, OBILAZIĆU PRIRODNE LEPOTE


Ma zasvetli i meni, al' em vesto krijem, em sam, navraga, fino vaspitana da ne stavim odmah osobu koju sam tek upoznala na "ignore".

Nisu svi ljudi losi, nemoj ici tim stvaom - to je upravo stav Sojica. "Svi nesto muljaju, svi gledaju da se ogrebu o mene a ja sam toliko naj..., naj..." Ti nisi takva. Bolje se ponasaj najnormalnije i isto prema svima - bili oni prosjaci ili prestolonaslednici. S postovanjem i na blagoj distanci. Ako neko zeli da predje tu distancu mora da se potrudi. Ali pristojno. To uvek pali.

Sto se Krkarovih imela tice - ja sam dobila to ime zato sto sam neko vreme redovno gostovala kod tvog blogodomacina, pa sad koristim taj naziv za blogogosce koje ce, verovatno, isto tako neko vreme malo cesece svracati (ovo se ja nadam).

A GO FOR IT, SWEETE, odmah mi prizva u pamet jedan od mojih omiljenih likova sa TV Bones - mislis li da bi ijedan Sojic prosao kod nje?
taube taube 06:53 16.11.2010

Re: prvo

hvala, zapamtila sam: najnormalnije, isto prema svima, s postovanjem i na blagoj distanci moj najnoviji zivotni moto, zahvaljujem
Unfuckable Unfuckable 07:02 16.11.2010

Re: prvo

Bolje se ponasaj najnormalnije i isto prema svima

iz ovoga se da zaključiti da se autorica (na momente) ponaša nenormalno.
mlekac mlekac 08:02 16.11.2010

Re: prvo

Unfuckable
Bolje se ponasaj najnormalnije i isto prema svima

iz ovoga se da zaključiti da se autorica (na momente) ponaša nenormalno.

Unf-e, vidim ja da cu morati da zovem gospodina Karagacu... Kanda ti fali klecanje na petokrakama?

EDIT:
Da ne delim (h)urmasice - jedan kolac samo za tebe:
taube taube 10:38 17.11.2010

Re: prvo

svakako, ponekad se ne moze ostati dostojanstven ili fin, ponekad autorica vredja i govori ljudima oko sebe ruzne reci i takve svoje istupe besa smatra nenormalnim, sreca, to kod autorice brzo prodje jer se autorica pogleda u ogledalo i shvati da nimalo nije lepa kada je besna, ukapira da se izoblicila jer je na isti nacin odgovorila nekom na uvredu i samim tim postala isti koa taj ili ta koji ju je uvredio, takvu nenormalnost sada autorica svodi na minimum, nego, autorica se sada pita kako je moguce da moderacija dozvoli pisanje tekstova autoru sa niknejmom koji bi morao biti cenzurisan??

unfuckable - to bi moralo biti cenzurisano ili promenie niknejm? uzmite neki manje bezobrazan. savet. ništa lično
alselone alselone 10:53 17.11.2010

Re: prvo

Antić: Ovo bi ubilo slona, a ne Radomira
Unfuckable Unfuckable 12:36 17.11.2010

Re: prvo

uzmite neki manje bezobrazan. savet. ništa lično

evosaču
taube taube 16:00 17.11.2010

Re: prvo

postaješ mi sve simpatičniji, takav odgovor sam i očekivala od tebe

svi muskarci sa kojima sam se '' sukobila '' u ovoj raspravi deluju laki kao pero, a zapravo su teški kao uranijum. Olovo nije dovoljno teško. Za mene treba ne samo nešto teško, već to teško mora i da zrači ja uvek takvo nešto dobijem, likove koji su teški, a ipak zrače, bar što se ovog bloga tiče, i ma šta o čemu pisala namučim se u raspravi ali budem ipak obasjana
Unfuckable Unfuckable 21:33 17.11.2010

Re: prvo

ok taube - moram da priznam da nisam navikao da idem tako daleko na prvom sastanku, ali cenim izazov
taube taube 22:38 17.11.2010

Re: prvo

stidljiv momak, baš takve volem
maca22 maca22 22:40 17.11.2010

Re: prvo

freehand freehand 23:07 17.11.2010

Re: prvo

Unfuckable
ok taube - moram da priznam da nisam navikao da idem tako daleko na prvom sastanku, ali cenim izazov

Ovo je jače od mene:


taube taube 23:54 17.11.2010

Re: prvo

pa, ako je jace onda ti oprastam, slatki ste.,, uh, cas vi, cas ti, osvojili ste me svojom duhovitoscu, osvojio si me freehand toliko duhovitih komentara, svaka cast, divim se ljudim koji mogu i umeju da se nasale, a da to ne bude neukusno,
taube taube 23:58 17.11.2010

Re: prvo

da li je ovo anfak na profil fotki, maco ako znas, javi mi preko pp
talicni talicni 04:21 18.11.2010

Re: prvo

taube
pa, ako je jace onda ti oprastam, slatki ste.,, uh, cas vi, cas ti, osvojili ste me svojom duhovitoscu, osvojio si me freehand

e pa freehand, nek ti je sa srecom
freehand freehand 08:51 18.11.2010

Re: prvo

talicni
taube
pa, ako je jace onda ti oprastam, slatki ste.,, uh, cas vi, cas ti, osvojili ste me svojom duhovitoscu, osvojio si me freehand

e pa freehand, nek ti je sa srecom

Na Unfa povika, a lisica meso nosi.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 17:44 15.11.2010

Pa...

Pa ne znači valjda ova naslovna fotka da Cecu od sudskog progona štiti vlast...i da je nekažnjiva i krivično neodgovorna kao kakva suverenka u monarhijama...
taube taube 18:05 15.11.2010

Re: Pa...

paaaaa, dragi drago, ona to i jeste - suverenka u monarhiji, to je taaaaaaako iritantno,

marija antoaneta srpska a srbi postali apaticni, nema snage for revolution

Drago Kovacevic Drago Kovacevic 18:16 15.11.2010

Re: Pa...

taube
paaaaa, dragi drago, ona to i jeste - suverenka u monarhiji, to je taaaaaaako iritantno,

marija antoaneta srpska a srbi postali apaticni, nema snage for revolution


Pa draga Taube, zar verujete da naš predsednik i naša DS sa vizijom za sledećih dvadeset godina raja štite kriminalne gangove i njihove suverenke...Zar mislite da reformisano, nezavisno sudstvo i tužilaštvo, reformisana BIA i ostala službe, mogu na to pristati..
taube taube 19:18 15.11.2010

Re: Pa...

ah, šta ću kad verujem, moram imati optimizma u sebi, kako ću živeti ovde bez optimizma i motivacije?
ana_radmilovic ana_radmilovic 18:19 15.11.2010

ima nešto

Ima nešto gnjilo u zemlji Srbiji.

Nešto ima buđavo u zemlji srpskoj.

Postoji nešto natrulo u zemlji Srba.

Nešto postoji raspadnuto u Srbima ma gde oni živeli i kojim se novim ili starim ideološkim profilima priklanjali.


jako prozaično u tekstovima s ovakvim počecima
ima nešto dosadno, beskrano nezanimljivo u tekstovima koji počinju ovakvim sto-hiljada-puta-i-više-ponovljenim konstatacijama, a kojima nije prethodilo eventualno razmišljanje već pretpostavljam iščitavanje sličnih napisa
nešto postoji otužno u pričama kojima se insistira na toj raspalosti srpskoj - dosadno je
i šteta je
evo i zašto:
Nije žena skutonoša, žena batler nije, sužanj žena nije; ni posilni , ni vazal; nije žena ni statista; žena nije odaliska iz harema vekova nekadašnjih a opet prisutnih samo u iznimnoj i atipičnoj formi. Ne, nije žena posluškinja

ovo je več poezija i ne sećam se da sam na ovom mestu pročitala jednu ovakvu "pesmu" sa ritmom koji je perfektan, sa slikama koje su jasne i vidi se svaki prizor koji nagoveštavaš (izvini, ja na Ti - možemo i na Vi, svejedno)

početak priče je takav kliše da prosto ne mogu da shvatim otkud To u ovako fenomenalnom tekstu. eto, to me natera da gunđam.
i preporuka ko vrata (što je najgore)
taube taube 18:57 15.11.2010

Re: ima nešto

хвала, почетак јесте клише, једноставно сам била принуђена на то - читав низ информација у последњих неколико дана а везаних за тему ме је слудео а нисам смела то да дозволим, а ритам јесте савршен, само да се решим клишеа - решење је - јаки живци, упорност и стрпљење а не нестрпљење да што пре почнем да пишем, хвала на анализи, прихватам је, и у потпуности се слажем.
ana_radmilovic ana_radmilovic 19:01 15.11.2010

Re: ima nešto

taube
решење је - јаки живци, упорност и стрпљење а не нестрпљење да што пре почнем да пишем, хвала на анализи, прихватам је, и у потпуности се слажем.

znam, imam isti problem :) često prvo pišem pa onda mislim
pomenula si u nekom od komentara lepotu, a ja danas ceo dan slušam bezgranično talentovanu (i lepu, jer to je lepota) tamaru i evo jedne pesme:ps.
a i moja reakcija, prebrza, isto je kliše... to što kao zameram na klišeu, kliše je samo na drugu temu :)
taube taube 19:20 15.11.2010

Re: ima nešto

u svakom slučaju, video koji si postavila je PREDIVAN, hvala, i tako se UKLAPA...
expolicajac expolicajac 18:27 15.11.2010

Ah taj Šojić

I upamtite Šojići, ja nikada neću biti gnjila kao što ste vi, ja nikada neću lutati ovim svetom smušeno i suludo kao vi. Ostaću među svojim knjigama, i čitaću ih, a vi čitajte Skandal, gledajte šokantne video klipove na Fejsbuku koje ja ne bih otvorila ni za živu glavu, i gledajte u silikonske lepotice hladnog srca. Ne možete imati moju dušu i njihove silikone, to, naprosto ne ide zajedno. I zbog svega ovoga usudjujem se da pošaljem poruku preko neta, poruku upućenu Gnjilosti 21. veka kojoj sam u ovom tekstu bez ikakve malicioznosti ’ nadenula ’ naziv Šojić , a ta poruka glasi -manite me.......

Jedino što je opasnije od pametne žene, jeste pametna žena koja piše.
Problem sa pametnim ženama je što ili ih voliš ili ih ne voliš. Ako ih voliš, penju ti se na glavu i vrte oko malog prsta, a vremeno prestaješ da im budeš interesantan jer im sve činiš-naravno zato što ih voliš. Ako ih ne voliš, onda ih se plašiš, jer naravno ne možeš da ih imaš, osećaš se nelagodno u njihovom društvu i ne pričaš sa njima jer su one pametne i nisu za tebe.
I naravno sve pametne žene imaju jednu floskulu "gledaj u meni ljudsko biće a ne ženu". I naravno ti počneš u njima da gledaš to "ljudsko biće" ali kad ono tamo nije "ljudsko biće" nego žena. Hoće zaštitu, sigurnost, hoće rame za plakanje. Kad joj kojim slučajem postaviš ono "glupo pitanje", "pa zašto sad plačeš, ti si pametna žena, valjda kapiraš o čemu se radi", dobiješ vazu u glavu sa odgovorom "pa ja sam samo žena, iako sam pametna, ti to nikad nećeš da razumeš".
Tako da je za nas muškarce bolje da budemo Šojići, lakše se živi. Pa ako se i pametna žena slučajno zakači za tebe, kao Šojić ne kapiraš šta te snašlo i živiš dalje.
Super tekst, preporuka gosn Krkiju za izbor gosta
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 18:36 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

Super tekst, preporuka gosn Krkiju za izbor gosta

U, polismen...pa ne mogu verovati da čovek tvoje percepcije nije do sada zapazio Taube.Pogledaj njene postove, men, nije ovo prvi post....Njoj preporuka, a ne krkiju...
I preporuka uredništvu bloga..
Taube na VIP listu, nećete pogrešiti...

maca22 maca22 18:46 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

@ polismen:
to kazes zato sto su tebi neke stvari nespojive. :)
expolicajac expolicajac 19:01 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

Drago Kovacevic
U, polismen...pa ne mogu verovati da čovek tvoje percepcije nije do sada zapazio Taube.Pogledaj njene postove, men, nije ovo prvi post....


Ti ne čitaš moj post
expolicajac
Ako ih ne voliš, onda ih se plašiš, jer naravno ne možeš da ih imaš, osećaš se nelagodno u njihovom društvu i ne pričaš sa njima jer su one pametne i nisu za tebe.


Da mi moja pametna otvori pisanije pa bi posle bilo i plakanje i vaza u glavu. Zato se ja u svom malom životu jedino i plašim Boga i moje pametne žene.

A Krkaru sam dao preporuku za izbor gosta, iako mi nije jasno kako mu je žena dozvolila da ustupa prostor drugoj pametnoj ženi. Mora da mu je "Taube" "sestrična" što bi rekli Hrvati
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 19:02 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

maca22
@ polismen:
to kazes zato sto su tebi neke stvari nespojive. :)

Polismen je moj blogovski drugar...a policajac koji ovako piše retkost kojoj nema primera...I nije čudo što je ex...zaista..
taube taube 19:04 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

а теби препорука као врата за коментар, сад ми је све много јасније кад си ми из мушког угла указао на неке ствари, nemoj da budeš Šojić, please, i nemoj ( me ) se plašiti, please.............

izvinjavam se zbog pisanja ćirilicom i latinicom, nije namerno, moram da menjam opcije na tastaturi da bih dobila znake kojih u jednom pismu ima a u drugom nema, a da to radim namerno - odgovor bi bio - treba da se ponosimo što se možemo izražavati uz pomoć dva pisma, dvoazbučnost je naša civilizacijska prednost, i apelujem ovom prilikom na sve one koji se hvale da ne čitaju ćirilicu ili da ne znaju latinicu da to prestanu da rade.


taube taube 19:10 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

Taube nema pretenzija da osvaja tudje teritorije tako da krkar može biti miran a i ti, budi spokojan i ne brini za krkara.

i ne plaši se, šta je to jedna mala vaza u glavu, sve se to istrpi zbog lepe i pametne žene
uros_vozdovac uros_vozdovac 19:13 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

taube
а теби препорука као врата за коментар, сад ми је све много јасније кад си ми из мушког угла указао на неке ствари, nemoj da budeš Šojić, please, i nemoj ( me ) se plašiti, please.............

izvinjavam se zbog pisanja ćirilicom i latinicom, nije namerno, moram da menjam opcije na tastaturi da bih dobila znake kojih u jednom pismu ima a u drugom nema,A bre, ima po 101 taster na tasturi u svim pismima, a čak i Windpwsu može se Third level namestiti po ukusu korisnika, ukratko oba pisma imaju sve znakove, ima da napišem how to greota da se dobri ljudi muče.
Drago Kovacevic Drago Kovacevic 19:16 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

šta je to jedna mala vaza u glavu, sve se to istrpi zbog lepe i pametne žene

Ma vaza je tako lomljiva stvar, pogotovo ako velikom brzinom naleti na tvrdo...
taube taube 19:23 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

hvala Drago za preporuku za VIP listu, b92 neće pogrešiti ako mi to omogući, može samo da dobije.

još jednom, hvala Drago

za tebe, ti jesi soul man

expolicajac expolicajac 19:36 15.11.2010

Re: Ah taj Šojić

taube
Taube nema pretenzija da osvaja tudje teritorije tako da krkar može biti miran a i ti, budi spokojan i ne brini za krkara.

Čista generacijska solidarnost. Što bi rekli naši stari "Opomenut spašen"

i ne plaši se, šta je to jedna mala vaza u glavu, sve se to istrpi zbog lepe i pametne žene


Ma da je jedna, istrpelo bi se.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana