Hronika| Ljubav| Nostalgija| Porodica| Život

Rodila! Edit: Tu sam!!!

baka Evdokija i unuka Djina RSS / 06.01.2011. u 16:52

Jutros, oko 11 po srpskom vremenu, malo izvan Moskve, rodila se:

Jelica Olga Lilit Evdokija Grigorijevna, 2kg 050 gr

desetak minuta kasnije Vuk Bogdan Lav Ognjen Viktor Grigorijevič, 1kg 980 gr

i posle par minuta i Ružica Ljudmila Stefana Anđelija Grigorijevna, 1kg 920gr

Svi imaju ocenu 9/10 na rođenju.

 

Djina je OK, uskoro će dobiti i lap top na nelimitirano korišćenje pa će Vam se svima i sama javiti. Ovo je na njen izričit zahtev samo obaveštenje.

Djina Vas sve puno pozdravlja i čestita Vam Novu Godinu i Božić.

 

EDIT:

 

Tu sam!!!

Preživela!

Nije baš da mrdam, ali živa sam. Da sumiramo, imam ukupno 3 komada beba u kolevkama u susednoj sobi, kožu oko stomaka nekih 4 broja veću nego što mi treba, 3,5 kg manje nego na početku trudnoće, (nema postporođajnih kila, u-ta ta), jedu mi se pljeskavice i dalje, Grigorije pokušava da diše, još se nije sabrao i oduzeo.. Milica, moja ćerka, manje više drži stvari pod kontrolom, raspoređuje smene za držanje (objasniću posle o čemu se radi), podseća Grišu da diše povremeno, proverava moje infuzije i druge flašice koje su mi izzabadane u vene, javlja se na mailove, blogove i poruke, smiruje babe i dede svaki put kad neka od beba uzdahne... Preporuka svim budućim mamama: razlika od 13 godina je odlična!!! pogotovu ako vam se zalome trojke, dobro je imati nekog smirenog.... ko je uglavnom smiren jer ima 13 godina i nema pojma šta sve može da pođe naopako. Ali je smiren.

Oćemo od početka?

Ajde.

Pre desetak dana su ustanovili da mi je od težine beba pukao (već ranije lomljeni i šrafovima zakrpljeni) pršljen u kičmi. Pa su me lepo vezali za krevet i nakrkali mi steroide za razvoj pluća za bebe. I pitali me, kad 'oćeš da vidiš decu? Šestog ili sedmog? Ja izabrala svanuće šestog, daj bre što pre, ne mogu više..

A lekari su mi smešni ko crtani film. K'o Stanlio i Olio. U pratnji Šilje i Mis Pigi. Nije posledica anestezije, stvarno su šašavi.

Jedan od njih je nekadašnji kolega mog oca, koji je inače poznat po nekonvencionalnim metodama lečenja.. a ovaj kolega rus mu je još gori. Pred porođaj, (carski, kao što i priliči za trojke), doš'o doca, i predložio: ako klinci budu preko kilo i po, da ih ne stavljamo u inkubatore, već da organizujemo "držanje". U prevodu, da okupim familiju, kumove, komšije i slučajne prolaznike da neko non stop, prvih nekoliko (5-7) dana drži u rukama bebe. Non stop=24h. Po jedna osoba po bebi. Auuuuu....

Elem, organizovali se moji slatki Rusi, a pred Novu godinu stigla im i Milica u pomoć iz Beograda, došla im svima ko bensendin, živi dokaz da mi nije prvi put.

Šesti januar, sviće, nose me u salu.. nose, jer ja na noge nema teorije da stanem. U jednom trenutku, anesteziolog (Stanlio) popušta neki ventil i ja na trenutak vidim neverovatnu sliku: moj svekar drži mog muža koji se trese kao da ga drma 220 volti i drži neki beli zamotuljak, pored njega plače ko kiša moja svekrva nad drugim (rozim) zamotuljkom, i pored njih stoji Milica koja mi govori "sve je ok, plaču od sreće, jel me čuješ, plaču od sreće, ne boj se.." Iza njih, neonatolog (Olio) pakuje treći zamotuljak, isto rozi. A ja genijalno pitam, kad će porođaj?

Stanlio je opet odvrnuo neki ventil i pada mrak.. Narednih dva i po sata su mi operisali pršljen.

Budim se popodne (juče, 6og).. Neko cvrči u susednoj sobi, pa onda još neko, i na kraju tri glasića.. Živi su. Imamo dve spojene sobe, kao mali bolnički opremljeni apartman, u jednoj sobi je za bebe, u drugoj sam ja. Intenzivna nega u poluprivatnoj varijanti. Luksuz koji inače ne dozvoljavaju, ali ja posle carskog i operacije kičme vezano, i trojke, ipak imamo neke privilegije, a i privatna je klinika...

Po dogovoru, prvorođena je Jelica Olga Lilit Evdokija, dečku je ime zapisano još na blogu pre par meseci, Vuk Bogdan Lav Ognjen Viktor, a malecka (mislim da ćemo je zvati cvrle:) Ružica Ljudmila Stefana Anđelija je rođena poslednja.

Kad sam se probudila, došla mi svekrva, sva naduvena od plakanja, pita: šta da ti dam za unuke? Muško i DVE devojke? Čime da ti se odužim, sunce moje? Plače žena i ljubi me u ruke.. Lekarka (ortoped-Mis Pigi) se smeje i tapše je po leđima a moja svekrva zagrcnuto pokušava da joj objasni da sam ja njoj rodila DVE unuke, DVE, ehejj...

Vadi iz tašne kutiju, komplet, prsten, narukvica, ogrlica i minđuše sa roze kristalima u zlatu, blješte koliko su lepi.. Kaže, za svako dete daću ti zlata koliko je teško, samo ti meni rađaj unuke.. Oj, živote, ja se još čudim gde mi je stomak a ona bi još?!

Griša je genije. Nema pojma ni koji je dan ni gde se nalazi, jede kad mu Milica poturi sendvič pod nos, poslušno izlazi napolje kad mu kažu, vraća se kad ga pozovu, mene drži za ruku kad ga puste u sobu i svakih 30 sekundi pita kako sam.. isto kao i pre 30 sekundi, Griša...Ne zna mučenik gde udara. Milica je strpljivo čekala pola sata kad sam se probudila, a onda mu uvalila u ruke poklon za mene da mi da, zaboravio čovek, drži onaj zamotuljak šarenog papira i pita šta je ovo i kome da dam? Milica ga lupa po čelu i viče, Djini, bre, smotani! Jelice Greganovićka, skoro si pogodila, ogrlica i medaljon, jedno veliko srce sa pet dijamanata u boji: njegovo srce i u njemu ja, Mica, Jelica, Vuk Bogdan i Ružica. Svaki dijamant u drugoj nijansi. Dakle, "čučnulo je žuto"!

Evdi nismo ništa javljali, nego je Milica upalila komp, otišla na Skype i odnela komp u sobu sa bebama. Tako da je svima sve bilo jasno odmah. Kaže mi majka da se Evda prekrstila, blagoslovila decu, rasplakala se, pitala za mene i otišla da se isplače u svojoj sobi.. Ne smem još da joj se javim, grozno izgledam posle svega, da je ne plašim...

Doneli su mi lap top odmah, ali ja sad imam drugi problem: ne mogu da ustanem i sednem. A kucati jednom rukom ležeći je mnogo nezgodno.. Ipak, dokopala sam se kompa posle 7 meseci, pa me sad neće odlepiti od njega barem neko vreme. A "držanje"... funkcioniše. Jeste šašavo, ali radi. Klince umotaju u jednu tanku pelenu i neko ih drži u rukama. A taj neko ko drži bebu gore ima samo taknu hiruršku košulju. Tako da mi svi "držači" izgledaju ko Marsovci, u zelenim hirurškim odelima, sa maskama preko nosa i kapama (isto zelenim). Smenjuju se na svakih 5-6 sati, klinci lepo jedu, spavaju i svakim satom su sve bučniji. Kažu mi da Jelica uglavnom spava, ima mladež na levoj nadlaktici, Ružica ne vadi prst iz nosa i ima malu crvenu flekicu na levom kuku a Vuk Bogdan se ne oglašava, samo zine kad je gladan. Glasa ne pušta. I ima na desnom listu noge mladež.


Ah, da, vic dana! Četvrti lekar, (u daljem tekstu Šilja, visok oko 2m i nekih 45 kila žive vage, skroz sed, ima oko 60 godina), internista, mrtav ozbiljan mi dolazi sinoć i objašnjava mi, da sledeću trudnoću ne planiram barem godinu dana..?!?! AAA?!?! KOJU sledeću?!?! Jeste li vi svi zajedno normalni bre!!!


Ali..ipak.. bebe su preslatke.. i lepo mirišu..Videćemo..


Dragi moji, svima ću vam odgovoriti na poruke, samo malo da se saberem :) i oduzmem.. :)



Komentari (72)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

skener92 skener92 17:00 06.01.2011

cestitke!

Oljacat Oljacat 17:21 06.01.2011

Predivno!

Kakav divan, divan dan ! Idatum se uklopio ...Od srca čestitke mami heroju i tati, kao i seki ...
tajanstvena_urednica tajanstvena_urednica 17:36 06.01.2011

čestitka

Đini, tati, celoj porodici a posebno prabaki Evdi!






Hvala što ste nam javili

Vesna

sesili sesili 17:39 06.01.2011

Djina

Čestitam! Divna vest, na današnji dan. Evo, kod nas vatromet i ja se veselim bebama. Za njih a za mamu
sesili sesili 17:41 06.01.2011

Zaboravih u veselju

... a hvala malo i tati!
jednatanja jednatanja 17:45 06.01.2011

Dobrodošli slatkiši!

I čestitke hrabroj mami! BRAVO Djina!

(slavimo i mi danas tatin rođendan) :)
maca22 maca22 18:11 06.01.2011

Cestitam!!!

stopalo stopalo 18:24 06.01.2011

Cestitam

st.jepan st.jepan 18:33 06.01.2011

trojke?

Jutros, oko 11 po srpskom vremenu, malo izvan Moskve, rodila se:

Jelica Olga Lilit Evdokija Grigorijevna, 2kg 050 gr

desetak minuta kasnije Vuk Bogdan Lav Ognjen Viktor Grigorijevič, 1kg 980 gr

i posle par minuta i Ružica Ljudmila Stefana Anđelija Grigorijevna, 1kg 920gr


Čestitam i želim svu sreču Jelici, Olgi, Liliti, Evdokiji, Vuku, Bogdanu, Lavu, Ognjenu, Viktoru, Ružici, Ljudmili, Stefani i Anđeliji.

Drago Kovacevic Drago Kovacevic 18:44 06.01.2011

Lepota, divota, sreća

Svaka čast Đini..Divna vest...
Svaka sreća bebama..
Svaka sreča i mami i deci...
Divno, zaista...
Bojana Maljević Bojana Maljević 18:55 06.01.2011

Pridružujem se čestitkama...

Sve najbolje!
milijaiva milijaiva 19:08 06.01.2011

О

Ч Е С Т И Т А М О
Milan Karagaća Milan Karagaća 19:09 06.01.2011

Mašala

iskrene čestitke i neka ste svi živi, zdravi i veseli zajedno sa bakom Evdokijom
draft.dodger draft.dodger 19:21 06.01.2011

Tri put ura!

Mašala + alal vera + bravo!
mlekac mlekac 19:22 06.01.2011

Juuupiii!!!!

Pu, pu i pu!

Nek su zdravi i veseli!

Puno poljubaca i najlepse zelje za Mama Djinu, bebironce, tata Grishu i Milicu - pretpostavljam da je Milica-Mudrica nas izvestac.



EDIT:
Usput, osecam da se ruski deo familije ponajvise obradovao sto je bilo prvo pa zensko!
bocvena bocvena 19:54 06.01.2011

Iskrene čestitke!

Djina, ti si heroj! Poljubac za malene...dobro došli!
Vera Johnson Vera Johnson 20:16 06.01.2011

sve naj, naj, naj (itd)

bolje. djino, heroj si. neka su deca zdrava i srecna, ti da se sto pre oporavis od porodjaja, pa da nam opet dodjes. znam, imaces manje vremena, ali i to ce proci.

moram ti ispricati nesto. tvojoj prvoj bebici jedno od imena je olga. u mojoj familiji ima tri generacije olgi: tetka (88 godina), sestra od strica (nema veze kol'ko ima godina) i moja cerka (25 godina).

s obzirom da ti je prva (na ovom porodjaju) olga, otvori cetiri oka. posmatraj, pazi, usmeravaj olge su fenomenalne ako ne ispustis dizgine, a to moras raditi jaaaako pazljivo i polako. nomen est omen

ma, sve najbolje, mami, bebicam, tati, sestrici a narocito majka evdi
caricamajka caricamajka 20:26 06.01.2011

Re: sve naj, naj, naj (itd)

Draga Đina pridružujem se svim čestitkama, puno vas sve pozdravljam, oni su baš odabrali dan, da stignu na ovaj svet kao božji dar.
Bogatiji smo za tri mala
Tebi jedan , baka Evdi šaljem poljubac u čelo, čestitke tati, Milici (Milice ima da se praviš važna i svim bakama i dekama.
Marija
margos margos 20:29 06.01.2011

WOW!!!

Neka vam je sa srećom!
Al baš! :)))))))
kudsvituimalimujo kudsvituimalimujo 20:37 06.01.2011

CESTITAMO!!!!

Bravo mama !!!!Puno poljubaca za mirisljive pufnice !!!!I naravno veliki pozdrav za baka Evdu,tatu i Milicu!!!!
ivana23 ivana23 21:16 06.01.2011

CESTITAMO!!!!


uros_vozdovac uros_vozdovac 21:20 06.01.2011

Divno!

I puno puno puno čestitki i lepih želja od mene, Bojane, Dijane i Katarine. Vole vas Uroševići hrabre.
sonja.m sonja.m 21:44 06.01.2011

cestitka

Djino, bravo! za tri luceta
dolybell92 dolybell92 22:34 06.01.2011

Čestitam, bravo !

Moderator06 Moderator06 23:14 06.01.2011

Čestitke!

Draga Đina,

Od trenutka kada sam saznala srećnu vest, pa do odabira imena, moje misli su bile usmerene ka Vama. Divna ste imena izabrali! Čestitke Vama, ocu, baki Evdokiji i naravno Milici. S nestrpljenjem očekujemo nove vesti! Bebicama dobrodošlica na ovaj svet!

moderator06

olivera2804 olivera2804 23:22 06.01.2011

Cestitam!

Divno, predivno!

Dobrodosli mali, Djina svaka vam cast!!! Vi ste heroj, pravi heroj!

Cestitam i baka Evdi!!!

Koliko sada prabaka ima (pra)unuka..52?

dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 23:29 06.01.2011

Bravo

Svaka cast i sve najbolje Djina,

Hvala Milici na obavestenju
Veliki pozdrav baka Evdi
erijan erijan 23:44 06.01.2011

CESTITKE

Triput URAAA za Djinu!!!
angie01 angie01 23:58 06.01.2011

Draga Djina,

koja neverovatna i predivna vest!

bravo mama!




(i meni je danas rodjendan-to su specijalni jarchevi, kazu:)))

mlekac mlekac 03:02 07.01.2011

Re: Draga Djina,

angie01
koja neverovatna i predivna vest!

bravo mama!




(i meni je danas rodjendan-to su specijalni jarchevi, kazu:)))


A ti li si, tico!
Sretan rodjendan!
Ja se ubi da se setim kome je s bloga danas bio rodni dan. (Naravno, Pu, Pu i Pu se nece zaboraviti)
danube danube 00:34 07.01.2011

DJINA,


CESTITAM,BRAVO!!!
SRECNO!!!

ana_radmilovic ana_radmilovic 00:44 07.01.2011

КАКVA DIVNA VEST!!!

Nek sva sreća ovog sveta prati Jelicu Olgu Lilit Evdokiju Grigorijevnu, Vuka Bogdana Lava Ognjena Viktora Grigorijeviča i Ružicu Ljudmilu Stefana Anđeliju Grigorijevna, i njihovu mamu - naravno!

iris.davidovich iris.davidovich 01:18 07.01.2011

Sreca, sreca, radost!

Bravo Djina, cestitam, nek su zivi, zdravi i srecni!
imena su predivna. a kad krenu da se potpisuju...
lenamur lenamur 01:23 07.01.2011

Divno

Cestitam!
myredneckself myredneckself 06:24 07.01.2011

Srećno

E lepote za praznik!

deandrej deandrej 06:50 07.01.2011

Divno

Draga Djina
Predivna vest
Ljubac za Milicu i veliki zagrljaj za Evdu.


Branka
Lord Greystock Lord Greystock 10:25 07.01.2011

Čestitke

Iskrene čestitke!
Neka ste svi zajedno živi i zdravi!

Sve najbolje!
Jelica Greganović Jelica Greganović 11:15 07.01.2011

Bravo mama!

I tata i Milice!

Živi bili, veliki porasli!



Molim Milicu i tatu da prenesu mami puno pozdrava i poljubaca i posebnu zahvalnost Jelice (kojoj se kombinacija sa Lilit neizmerno sviđa, toliko da piše u trećem licu, a tek to da smo se baka Evda i ja našle u imenu da ne govorim), a naročito Vuka Bogdana koji se jutros oduševio kad je video da je stekao imenjaka.

(mali šap-šap tati, al da čučne žuto, malo rečeno je naša Đina to zaslužila:)



p.s. Milice, Greganovići ti poručuju da blagiš tebi koliko si dobila braće i sestara

Baka Evdi od mene tri poljupca za Badnji dan kakav se ne zaboravlja. I poseban poljubac Đini jer smo se Evda i ja našle i zauvek ćemo ostati u imenu prve bebe.
lakrima lakrima 11:30 07.01.2011

Mir Boziji, Hristos se rodi!!!!


Prema staroj prichi, beba je pre rodjenja upitala Boga:
- Kažu da me sutra shaljesh na Zemlju. Ali kako ću se ja onde snaci ovako bespomoćna?
- Odabrao sam anđele za tebe. Oni ce te chekati i brinuti se o tebi. Svakog dana dana ce se smejati sa tobom, dobijacesh njihovu ljubav svakog dana i bi cesh srecno bice - odgovorio je Bog.
- Kako cu se s ljudima sporazumevati kad neznam njihov jezik?
- Tvoji ce te andjeli nauchiti jezik, pa cesh se moci sporazumevati.
beba je podigla glavu i upitala:
- Svi kazu da na Zemlji ima loshih ljudi. ko ce me shtititi?
- Tvoji andjeli ce te chuvati makar po cenu zivota - odgovorio je Bog.
- Hocesh li mi barem reci njihovo ime - upita beba
- Nije vazno kako se zovu.. Ti cesh ih zvati MAMA i TATA - odgovori Bog.

Dobro dosla, deco, Olga, Vuce, Ruzice na nasu malu planetu, pocivajte na srcu drage MAJKE i neka vas njisu ruke dragog oca!!!!! Ne zelim vam nikakva bogatstva, zelim vam samo ljubav, toplu ljubav, tada cete imati sve sto vam treba da postanete srecni ljudi!!!!

Draga MAJKO,srecno ti bilo i sva im dobra ovog sveta videla!!!!!Griso "zete" cestitam !!!! Milice, ceri, srecno ti rodjenje brata i sestara!!!!! Evdo moja draga PEVAJ!!!!!

Voli vas sve vasa Svetlana.
thebee269 thebee269 12:20 07.01.2011

super


nesto najlepse danas...
puno zdravlja i srece
Atomski mrav Atomski mrav 12:32 07.01.2011

WOW !!!

Čestitam! Neka su živi i zdravi!

jucaibin jucaibin 14:44 07.01.2011

jednom recju

BOZANSTVENO!

srdacne cestitke svima, novorodjenima dobrodoslica!

bravo djina, ti si junak!

ulazeci na blog pomislih na tebe i silno se obradovah divnim vestima.

zivi bili i vazda uzivali svi skupa!

DODATAK: kao da sam vidovita rekoh li ja, djina, da si ti junak i pre tvog opsirnog javljanja? sad imam i potvrdu! svaka cast, prava si "majka hrabrost"
macicd macicd 15:26 07.01.2011

Mami Đini,

bebama, Milici i tati čestitke od.
Baki Evdi čestitke takođe i pozdrav!
Prelepa vest.
hoochie coochie man hoochie coochie man 17:09 07.01.2011

.

Kom tri!
E tako se to radi!
Savaka cast i svaka sreca.
tompinchns tompinchns 17:37 07.01.2011

Eh,

... VELIKE SRECE!

CESTITKE I POZDRAVI SVIMA KOJI SU 'UMESANI'!

POZDRAV MILICI, GRIGORIJU, MAMI DJINI I PONOSNOJ PRABAKI EVDI.

LJUBIM VAS

VERA
jecullence jecullence 17:55 07.01.2011

:)

Predivna vest! Pozdrav Djini , baki Evdi i celoj porodici:)
saphira saphira 19:43 07.01.2011

DIVNO!

Cestitke i sve naj, naj, naj i bebama i mami i tati i sestri i prabaki
muaddib92 muaddib92 21:38 07.01.2011

Bravo!!!!

Čestitam roditeljima od srca
U moje selo, radi uroka valjda, kažu dizvinete: go..o im pod nos
Lep pozdrav Baki i Milici
Goran
muaddib92 muaddib92 15:21 09.01.2011

Re: Bravo!!!!

Well,
ако баш и нисам утрефио да кумујем као први за Огњена, али надимак Цврле јесте само мој
Те се стога, као један од многих кумова, а притом с послом на аеродрому, јављам да када дођете у Сурчин придржим ону која је Цврле Пошто и ја имам ДЦ3
Поздрав, Горан
ledilila ledilila 21:59 07.01.2011

Cestitke

Dobrodosle na svetlost dana drage bebe.Zelim da vas , sve tri, zivot iznenadjuje i raduje.Cudo postojanja, pa puta tri, lepota nemerljiva.Mami, tati seki i baka Evdi zagrljaj,a bebicama vezujem crveni koncic oko rukica, protiv uroka, valja se.
hoochie coochie man hoochie coochie man 23:49 07.01.2011

''''

svima ću vam odgovoriti na poruke

Ma mani ti poruke i komp nego slusaj lekara

da sledeću trudnoću ne planiram barem godinu dana..


Lekar je to, nemoj da se zezas.

Navatas jos drzaca i bog da te vidi:)

Jos jednom, cestitam i svu srecu vamn zelim.

ps
a Grisa, jel te bar pitao kako si?
whodat whodat 23:53 07.01.2011

:)

Sve cestitke i sve najbolje celoj porodici :)
NNN NNN 17:13 08.01.2011

Re: :)

lakrima lakrima 00:22 08.01.2011

Djinaaaaa, draga!!!!!


Pa koliko vam "poznajem familiju i tebe" nista manje nisam ni ocekivala.:))))))))

Hiljadu puta sam svratila danas na blog da vidim kada ces se "oglasiti", hrabra zeno.

Hvala ti mnogo na javljanju i "raportovanju" ali odmaraj sto vise, treba ti i trebace ti. Ovo za drzanje je mnogo dobra stvar (al kad se lepotancici naviknu na kontakt:))))))).
Ljubim te draga Djina i pomiluj drage male andjele, a za nasu Milicicu veliko srce<3<3<3<3<3<3<3<3.
Svetlana.

P.S. Eh da mi je da ti spremim jednu Leskovacku od 20 komada.
marta l marta l 02:52 08.01.2011

cestitam

bas, bas lepa vest. nek ste svi zdravi i veseli uvek!
dolybell92 dolybell92 05:21 08.01.2011

Hrabro !

Posle EDIT

Hvala na biltenu hrabra Đina.
Želim ti brz i uspešan oporavak, bez posledica,
to ti je sada najvažnije.
Svima koliko Vas sada ima, od srca, svu sreću želim !
Lepši početak 2011 ne može biti...nova ♥ ♥ ♥ !


rajce1 rajce1 12:52 08.01.2011

sreca, sreca, srecica...

Draga moja Djina,
Cestitam od srca i zelim ti brz oporavak, da bebe lepo napreduju, da Milica uvek bude tako dobra i vredna, da Grisa sto pre uspe da se sabere (salim se naravno), da svi zajedno na celu sa nasom Evdom budete zivi, zdravi i veseli mnoooogoo, mnooogoo godina!

Ljubi vas sve i pozdravlja vasa
Rajče

tea11 tea11 12:58 08.01.2011

....

divno, divno, cestitam!
milicadj milicadj 12:59 08.01.2011

:))))))))))))

cestitam!!!!

brz oporavak zelim

ps.
osecam da ce glavnkomandujuca u organizaciji ostati moja imenjakinja :)
volimo mi to
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:44 08.01.2011

Ja tek sad vidim

da si ti editovala i da su te častili pristupom blogu.
Majko, narodni heroju, svaka ti čast!
Greganovići kolektivno slušaju moje naglas čitanje o tvojim bebama i samo trepću. Mali Sin je ponosan do crvenjenja ušiju zbog toga što jedan mali bebe u Moskvi nosi njegovo ime, a o mom ponosu da ne pričam. Molim da beba Jelica dobije dodatan ljub od koga god u moje ime. Ako bi moglo u tabančić. I jedva čekam da se dočepaš našeg regiona, živa nisam dok ne vidim trio, naročito imenjakinju, a i Mali Sin već između redova pominje da bi on silno voleo da mrvu podrži imenjaka.
Ljubimo te svi i HVALA!
p.s.
Držači beba su nas definitivno oborili s nogu!

Vera Johnson Vera Johnson 00:12 09.01.2011

he, he

da ne ispadne ono (kod americkih tinjedzera omrazeno): i told you so da ne bi milice (iako joj je samo trinaest godina - a roditelji zele da im deca rastu sto sporije) ne bi mi za bozic delili radost, plakali od srece, i tako to... ma, najstarija cerka ti je cudo jedno djino. zivela milice, dugo i srecno. ljubi te "baka" vera
pticarka pticarka 05:26 09.01.2011

CESTITAM

Vi ste, Djina,
LAVICA! Cestitam od srca.
zackk zackk 08:34 09.01.2011

Cestitam

Draga moja,
cestitam od srca, od srca, od srca-za svakog po jedno!
Odoh sad da popijem ovu slanu kafu u koju se isplakah, pa da ceo dan mislim o Vama!
jasnaz jasnaz 10:09 09.01.2011

!dobrodošli!





čestitke mami
doloreshaze doloreshaze 16:30 09.01.2011

Bravo mama!!!

Malim dusama veeeeliko DOBRODOSLI

Velikoj seki SVAKA CAST

Tati CESTITKE OD SVEG SRCA

ostatku porodice BLAGO VAMA

a MAMI
i da se sto pre oporavis i uzivas u svojim bebama!
milenanenad milenanenad 12:41 10.01.2011

Sve cestitke

Drage bebe, dobrodosle na svet.
Dragi mama, tata i seko, srecno vam bilo, uzivajte.
Mnogo pozdrava svima.
erikamerika erikamerika 05:52 11.01.2011

Cestitam!

Sve najlepse tebi i svima oko tebe.
kiselkasta kiselkasta 06:25 11.01.2011

čestitam!!!

kao i obično kada su najpotrebnije prave reči nedostaju




malasneki malasneki 13:04 11.01.2011

Cestitke od srca!

Cestitke za Novu godinu, cestitke za tri male nove dusice, cestitke za Bozic i cestitke mami za hrabrost!
I naravno, cestitke svima ostalima (tati, Mici, Evdi, i ostaloj rodbini...)

tempest_from_north tempest_from_north 19:32 11.01.2011

Koji je dan danas???

Moje cestitke sa veeeelikim zakasnjenjem.

jesyblesy jesyblesy 21:41 11.01.2011

cestitke

Cestitam hrabra majko,od srca tebi bebama Milici Tati Prabaki svima sve najbolje
Z Đ Z Đ 14:55 13.01.2011

Sve najbolje

Čestitam!!
Zdravljem blagosloveni !!!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana