Budućnost| Društvo| IT| Mediji

Predstavnik Global Voices na Share konferenciji

Siniša Boljanović RSS / 07.04.2011. u 21:31

 

Kao što je poznato, u Beogradu se od sedmog do devetog aprila održava Share konferencija, nova forma festivala koji će istovremeno okupiti međunarodne zvezde internet i društvenog aktivizma, umetnike iz sfere novih medija i priznate muzičare.

Pored brojnih gostiju iz sveta, za mene predstavlja značajan podatak da će na ovogodišnjoj konferenciji  jedan od njih biti Sami Ben Garbija, Tunišanin koji trenutno živi u Holandiji, a koji je član organizacije Global Voices, međunarodne mreže blogera koji izveštavaju koristeći blogove i druge građanske medije iz celog sveta. On je istovremeno I direktor Global Voices-ovog projekta "Advocacy", koji se bavi pružanjem saveta i pomoći blogerima i korisnicima građanskih medija širom sveta.

On će 9. Aprila u Domu omladine održati predavanje na temu društvenih medija I njihove uloge u tuniskoj revoluciji s početka ove godine.

Svima koji će toga dana biti slobodni, preporučujem ovo predavanje, kao i da prate rad Global Voices organizacije, ali i da se pridruže njenom prevodilačkom timu na stranici na srpskom jeziku na kojoj se objavljuju ne samo poslednje informacije iz celog sveta, nego i različiti događaji i zanimljivosti posmatrane iz ugla građana Interneta.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana