Sex

I živeli su srećno neko vreme

alexlambros RSS / 12.05.2011. u 19:43

AleXandar Lambros

Što se tiče vaših optužbi da sam sve ovo izmislio samo da bih mogao prljavoj mašti da pustim na volju .... pa šta da vam kažem? To što vi načisto pobenavite kad god se pomenu p..ka i k..ac, ne znači da priča nema nikakvu poruku! Naprotiv! Ne morate zaspati od dosade da biste pročitali nešto poučno. Može se biti mudar i s dignutom kitom. Kako? Pa, uopšte nije moje da vas u to ubeđujem, ali 'ajde. 

Dolaskom Jebuljice u Kod 7 patuljaka, posao koji je i onako cvetao prosto je podivljao. Patuljci su Jebuljici koja im je poverila ko je i šta joj se dogodilo, pružili utočište a ona im je iz zahvalnosti svesrdno pomagala u vođenju bordela. Izuzmu li se peti i šesti sprat na koje nije zalazila ostalih pet spratova su, zahvaljujući njoj, udvostručili ili čak utrostručili svoje prihode. Uskoro po njenom dolasku pročulo se da patuljci imaju novu kurvu još neviđene lepote koja je uz to još i nevina pa dopušta da je tucaju isključivo u guzu. Navala je bila strahovita. Iako se nije štedela i svako veče podmirivala ponekad čak i po dvadesetoricu klijenata, jedva da je uspevala da udovolji zahtevima i potražnji. A mnoštvo njih nudilo je čitava bogatstva samo da Jebuljica za njih otključa svoju zakatančenu pičku i dozvoli im da je razdeviče. Uzalud su se milioneri zalagali kod patuljaka, podmićujući ih i moleći ih da nagovore princezu da popusti. Najbogatiji klijenti nudili su čak i da se upriliči aukcija za Jebuljicinu nevinu pičku. Ali, ona beše neumoljiva. Kad su patuljci navaljivali da im objasni zbog čega dozvoljava da je svako veče guze, karaju među sise, napušavaju i zalivaju potocima sperme a tako tvrdoglavo odbija da da pičku, ona im objasni da joj je još kao devojčici jedna žena poklonila taj katančić i prorekla da će se udati za onog muškarca koji bude imao ključ za njega.

- Zaboga draga, ne veruješ valjda u te budalaštine - iskreno se začudiše patuljci. Kakve su to gluposti? Nećeš valjda dopustiti da protraćiš život sa zakatančenom pičkom zbog suludog sujeverja? - pokušavaše da je urazume. Ali, Jebuljica je ostajala pri svome. Čvrsto je verovala u to da će se jednoga dana pojaviti princ na belom konju koji će otključati katančić na njenoj pici, u koga će se zaljubiti i za njega udati.

Prolazili su dani. Kraljica je venula od ljubomore, mržnje i zavisti. Tumarala je dvorom kao obuzeta demonom, ne primećujući ništa oko sebe, opsednuta mislima o tome kako da ubije Jebuljicu. Toliko je bila obuzeta mržnjom i mislima o ubistvu da je čak izgubila i seksualni apetit. Svi na dvoru mislili su da je utučena od tuge zbog Jebuljicinog tajanstvenog nestanka.

Jebuljica je s druge strane, toliko uživala u svom novom životu da nije ni pomišljala na povratak na dvor. Kao svaka prava i plemenita princeza strastveno se posvetila humanitarnom radu. Zarade od kurvanja odricala se u korist svog dobrotvornog fonda. Toliko je bila omiljena među drugaricama u bordelu da su i one odlučile da deo svoje zarade daju u njen fond. Kako je Jebuljica čvrsto verovala u filozofiju vodite ljubav a ne rat, te da bi svet bio mnogo srećnije mesto kada bi njegovi stanovnici bili seksualno neisfrustrirani, najveći deo novca ulagan je u škole kamasutre u kome su se mlade devojke obučavale drevnim zavodničkim i krevetskim veštinama. Najbolje i najveštije kurve lično su kao predavačice gostovale u tim školama, podučavajući znanja gladne devojčurke trikovima za izluđivanje muškaraca. Siromašne devojke dobijale su novac za ugradnju silikona tamo gde je za to bilo potrebe. Za stare i islužene kurve u siromašnim zemljama otvarani su penzioni fondovi. Kurve su u okviru svog humanitarnog rada jednom mesečno obilazile zatvorske osuđenike i pružale im besplatne seksualne usluge. Druge su povremeno odlazile u staračke domove i provodile po dan negujući impotentne matorce odevene samo u podvezice i haltere, brinući tako i o najstarijim sugrađanima i čineći im jesen života manje sumornom. U početku je postojala i mogućnost da momci koji su postali punoletni ali zbog stidljivosti ili neveštosti sa ženskim svetom još nisu izgubili nevinost dobiju besplatnu prvu jebačinu, ali su zloupotrebe ove pogodnosti bile brojne i česte, tako da se od tog projekta na kraju moralo da odustane. Povučena ličnim neprijatnim iskustvom Jebuljicin fond je kurvama uličarkama obezbeđivao besplatnu pravnu zaštitu. U okviru projeka kap koja život znači, fond je osnovao banku sperme lepih i talentovanih muškaraca za oplodnju lezbejki koje su želele decu.

Posebnu pažnju fond je obraćao seksualnim potrebama političara iz ratom zahvaćenih područja. Umesto pregovaračkog stola organizovao bi se pregovarački krevet, gde bi političari zaraćenih ili strana u sporu, pokušavali da prevaziđu svoje razlike dok bi im kurve dudlale kite ili ih masirale sisama. Neretko se dešavalo da se smrtni neprijatelji nađu u istom krevetu, jebući istu kurvu. Ta je mudra taktika sprečila mnoge potencijalne sukobe u svetu i spasila mnoge nevine živote. Deo sredstava odlazio je na obrazovanje i kulturu - osnovani su institut za izučavanje seksualnih običaja različitih epoha i etničkih grupa te biblioteka i kinoteka koje su prikupljale svu svetsku porno literaturu i filmografiju.

Teško bi bilo i pobrojati sve aktivnosti Jebuljicine humanitarne organizacije. Pored tolike zauzetosti u bordelu i tolikog broja humanitarnih projekata kojima je rukovodila ili ih je nadgledala, Jebuljicin život bio je potpuno ispunjen te i ne čudi što nije čeznula za ranijim životom dokone princeze.

Jednoga dana dok je u očajanju tumarala dvorcem, kraljica naiđe na neka vrata u podzemnim hodnicima. Jedva je uspela da ih otvori i uđe jer ih niko, ko zna koliko dugo, nije otvarao pa su bila zarđala. Kada je kročila u mračnu, hladnu i vlažnu prostoriju u koju, kako se činilo, niko nije ulazio barem sto godina, silno se iznenadi. Bila je to prostorija s mnoštvom razbacanih, požutelih i prašnjavih debelih knjiga u kožnom povezu, paučina je visila sa svih strana tako da je bilo gotovo nemoguće kretati se prostorijom a ne uplesti se, dok je na jednom stolu na sred sobe kraj lobanje stajala do pola dogorela sveća. Kraljica tumaraše prostorijom, listajući stare knjižurine od kojih neke behu ispisane rukom a druge nekim stranim, nerazumljivim jezikom. Neke su bile pune zastrašujućih crteža zmajeva, slepih miševa, zmija, žaba, sova, raznoraznog bilja. Na policama primeti i neke tegle pune nekih smrdljivih sastojaka, prahova, listića. Kraljica priđe stolu i rukom obrisa prašinu s debele knjige koja se na njemu nalazila. Ispod sloja prašine pojavi se natpis u zlatotisku -

                                                                         Magija i čini

Kraljica je listala ovu čudnu knjigu s najvećom pažnjom. Bilo je u njoj raznoraznih uputstava za svakojaku magiju - recepata za afrodizijake, za smrtonosne otrove, za prerušavanje u životinje i slično. Od dana kada je otkrila ovu tajanstvenu prostoriju u davno zaboravljenim podzemnim hodnicima dvorca, kraljica je gotovo sve vreme provodila u njoj, izlazeći tek povremeno da uhvati malo sna i da jede. Čim bi nešto čalabrcnula i preklopila tek toliko da se ne sruči od iscrpljenosti i umora, vraćala bi se natrag u jezivu, mračnu i hladnu podzemnu prostoriju u koju bi se zaključavala naređujući da je niko ne uznemirava.

Naravno, takvo neobično ponašanje koje je izazivalo zbunjene komentare po dvorskim kuloarima odrazilo se i na kraljičinu nadaleko čuvenu lepotu. Od slabe ishrane, nedovoljno sna te toliko dugog boravka u nezdravom podrumu bez svetlosti i svežeg vazduha, kraljica je bila tek bledunjavi odraz svoje negdašnje lepote - zamršena kosa puna paučine, bledo ispijeno lice s tamnim podočnjacima te od izgladnelosti i nedostatka fizičke aktivnosti otromboljene grudi i koščata bedra, bili su znaci njenog propadanja. Ipak, činilo se da ona to uopšte nije ni primećivala. Izraz njenih očiju bio je onakav kakav se često sreće kod opsesivnih naučnika koji žive samo zbog toga da bi došli do svog epohalnog otkrića. Ovo poređenje nije sasvim bez osnova jer se kraljica, sa strašću kakva se sreće samo kod najvećih istraživačkih umova, beše posvetila izučavanju magijskih veština. Često bi se iz prostorije u koju se zatvarala čula lomljavina bakarnih sudova, huk sova, grozno kreštanje neke ptičurine i mjaukanje mačke, a ponekad čak i slaba eksplozija.

Mućkala je i bajala, mešala i kuvala, čarala i gatala, mumlala nerazumljive reči i provodila besane noći uz svetlost sveće nagnuta nad požutelim stranicama raznih knjižurina.

Kraljičina taština i zloba iznedriše zločinački plan. Kako je u ogledalu iz večeri u veče posmatrala svoju prelepu poćerku kako uživa u životu najplaćenije kurve na svetu, odlučila je bila da je lično ubije kad već nije mogla da se osloni na drugoga. Izučivši sve knjige i tajne recepte koje je pronašla u strašnoj podrumskoj odaji, konačno je bila spremna da i sama napravi magiju i čini. Dala je da joj se od najfinije gume izradi falus po otisku najkuratijeg pripadnika njene lične straže. Beše to dildo kakvim bi se svaka žena poigrala - debeo, glavat, prošaran finom mrežom debelih vena, u prirodnoj boji. Krasiše ga par muda veličina bilijarskih kugli. S kakvim samo ponosom i užitkom kraljica trljaše ovo remek delo svog veštičarenja! Obrtala ga je i gladila, zagledala sa svih strana, prislanjala uz grudi i obraz, divila se. Dugo joj oči nisu tako varničile od sreće i zadovoljstva.

- E, sad ćemo da vidimo ko je najlepša i najveća drolja - mrmljala je u zanosu. Doći ću ti glave, ti pokvarena spermušo! Lepu sam ti smrt pripremila. Stradaćeš u slatkim mukama, umiraćeš svršavajući! Kakav sam genijalan plan smislila, kakav samo genijalan plan - kraljičino cerekanje pretvori se u grleni i histeričan veštičji smeh koji se prolamao prostorijom. Crna mačka što dremaše u ćošku, nakostreši se i pobeže pod sto.

Jednoga dana, pošto je u ogledalu prethodne večeri videla da su patuljci otišli u Las Vegas na kockanje te da su Jebuljicu ostavili samu da se stara o bordelu dok su oni na putu, kraljica se spusti u svoju odaju za veštičarenje. Izvadi dildo koji beše napravila i u njegova gumena jaja sipa žitku tečnost bele boje koja potpuno nalikovaše spermi. Samo što je ova tečnost bila otrovna i usmrtila bi svakoga u čije bi telo nekim slučajem dospela. Onda ga položi u jedan koferčić obložen crnim baršunom pored ostalih seksi igračaka najrazličitijih oblika i namena. Zatim se posu nekim prahom, zavrte u krug nekoliko puta, izgovori neke nerazgovetne reči i .... pretvori se u sedu staricu prijatnog izgleda uprkos pomalo veštičjem nosu, pogrbljenom hodu i crnom ogrtaču. Ni rođena je majka ne bi prepoznala. Pogleda se u ogledalo cerekajući se zadovoljno. Iskrade se zamršenim hodnicima dvorca i uputi se pravo Kod 7 patuljaka.

Sedokosa starica plavog pogleda uđe Kod 7 patuljaka razgedajući radoznalo po raskošnom ulaznom holu. Priđe pultu i pozva - Ima li koga? Tišina. Činilo se da je čitavo mesto utonulo u najdublji san ili pak da je sasvim pusto. I zaista, kako je bilo rano prepodne sve su lepe stanarke bordela spavale najdubljim snom.
- Ima li koga? - oglasi se starica još jednom. Priđe pultu i pozvoni malim bakarnim zvonom koje je stajalo na njemu i imalo više ukrasnu nego upotrebnu ulogu.

- Samo minut. Evo me dolazim. - začu se sneni glas iz stražnje prostorije. Bila je to Jebuljica koja tu noć od umora beše zaspala nad poslovnim knjigama bordela. - Ko li je to ovako rano? - promrmlja u sebi dižući se s kožnog dvoseda i popravljajući prstima raščupanu kosu.

Iz postorije iza prijemnog pulta pojavi se sanjiva i razbarušena Jebuljica u dugoj beloj haljini. Silno se iznenadi kada vide nenadanog gosta - poslednje što je očekivala bilo je da zatekne ovako slatku staricu. - Šta li samo radi ovde? - pomisli u sebi.

Prerušenu kraljicu pak ubode žalac najotrovnije ljubomore istog trenutka kako je ugledala svoju prelepu pastorku. Jebuljica je bila nestvarno lepa čak i onako raščupana, neispavana i bez trunke šminke.

I ne sluteći ko je zapravo ova šarmantna i nasmejana starica, Jebuljica je, onako srdačna i predusretljiva kakva je uvek i bila, pozdravi - „Dobro jutro, bako. Kojim poslom? Kako ti mogu pomoći?"

- Drago dete - progovori prerušena kraljica najumilnijim glasom. Ja sam ti lepojko, trgovački putnik. Bi li pogledala moju robu i pazarila koju sitnicu da baka zaradi neku paru? Stara sam i umorna i ne mogu više da radim kao nekad.

Pokvarena kraljica tačno je znala šta treba reći osetljivoj Jebuljici. Princeza je bila toliko osetljiva i osećajna da beše rešila da pazari ma šta starica prodavala, iz čiste želje da joj napravi posao. Međutim, začudi se vrlo kad starica podiže i otvori svoje koferče. Ono beše puno vibratora svih oblika i veličina, japanskih kuglica, kokringova i ostalih igračkica za odrasle. Jebuljica ne uspe da sakri iznenađenje u pogledu. (A i vi isto, čemu se čudite? Ko bi poverovao da starica prodaje vibratore? Ma nije valjda? A poverovali ste da je Borka Vučić, ta simpatična bakica kojoj biste se na raskrsnici ponudili da je prevedete preko ulice, iznela tol'ke milijarde iz zemlje?)

- Ah, drago dete - reče starica. Neka te ne čudi moja roba. Nekada sam prodavala svoje ručne radove - najdivniji vez koji možeš zamisliti, prekrasne stolnjake i pletene rukavice, cvetne ukrase za šešire. Ali, od toga se više ne može živeti. Niko više ne mari za domaću radinost. Ovakve se stvari danas traže.

- Baš sam glupa - prekori Jebuljica samu sebe. K'o da zakon tržišta bira godine! - pomisli uzevši da razgleda staričine proizvode. Budući da je već toliko dugo boravila u najelitnijem bordelu na svetu, teško da ju je bilo šta od staričine ponude moglo nešto posebno da oduševi. Ali je zla kraljica tačno predvidela tu situaciju i na dnu kofera sakrila svoj otrovni dildo za koji je znala da mu Jebuljica neće moći da odoli.

I, zaista. Jebuljica je ravnodušno preturala po staričinom koferu, već razmišljajući kako će kupiti par igračkica čisto da simpatičnoj bakici napravi promet. A onda, na dnu kofera ugleda nešto od čega joj se oči zacakliše - veliki, debeli, glavati i tako stvarni dildo. Izvuče ga iz kofera i stade da ga zagleda okrećući ga u ruci. Zla kraljica se zadovoljno nasmeši u sebi. Sad si gotova kučko. I bilo bi pravo da stradaš od kurca - pomisli u sebi ali umesto toga pretvorno umilnim glasom reče - Vidim, lepotice, da ti se dopada taj primerak. Da, zaista je lep. Eh, da nisam ovako stara, verujem da ga ne bih ni prodavala već zadržala za sebe. Ali, teška je i sumorna starost, dete moje. Ne priliče starici takve ludorije mladosti. Ti si mlada i lepa i, mada sam sigurna da ne oskudevaš u udvaračima, trebalo bi da kraj sebe imaš ovako nešto! Svaka žena bi trebalo da ga ima. Pogledaj ga samo! Kako je velik i lep i stvaran! Pogledaj samo tu finu izradu, čak mu se i vene vide. A otkriću ti još i ovo - reče spuštajući glas i naginjući se poverljivo ka njoj k'o da se zaista sprema da joj saopšti neku mnogo važnu tajnu - pipni samo ova muda. U njima je vruća i žitka tečnost. Kladim se da ne bi uspela da je razlikuješ od prave sperme. Sve što treba da uradiš jeste da ih stisneš kad budeš na vrhuncu užitka dok se budeš igrala sa njim. Preplaviće te pravo blaženstvo.

Sirota Jebuljica, i ne sluteći šta joj se sprema, uzviknu nestrpljivo poput deteta - Uzimam ga! Reci bako, koliko je?

- Daću ti ga upola cene drago dete - nasmeši joj se starica. Toliko si draga i mila da ću ti dati dobar popust.
I tako princezica kupi otrovni dildo od svoje prerušene zle maćehe. - U zdravlju i veselju da te služi - doviknu joj starica izlazeći iz bordela. Jebuljica joj odmahnu s osmehom. Kakva prijatna ženica - pomisli naivno u sebi.

Čim starica zamače, Jebuljica se sa svojom novom igračkom povuče u sobu. Nestrpljiva k'o dete da isproba novu igračku, baci se na krevet i poče da se igra. Stiskala je dildo među svoje preobilne dojke, trljala njegovu glavu o vrh svoje pičke što obilato vlažiše, stiskala se o njega i uvijala. - Ah - stenjala je - starica je bila u pravu! Tako je dobar!

Kad se uzbudila toliko da više nije mogla da se zadovolji samo bezazlenim trljanjem, dohvati tubicu lubrikanta i iscedi je gotovo pola na svoju igračku. Morala je dobro da je podmaže jer beše povelika i mada princezica nije bila nerazrađena, želela je da ova jutarnja igra teče glatko. Leže udobno na krevet i podiže noge visoko da je rukama mogla da se osloni na zadnju stranu butina a sise joj dođoše između kolena. Guza joj tako osta otvorena i nezaštićena, izložena eventualnom napadu. Napad je uskoro i usledio. Jebuljica je bez milosti gurala veliki podmazani dildo. Činilo se da ponire bez otpora u gladnu guzu kao nož u meki maslac. Jebuljica je ispuštala pomešane zvuke zadovoljstva i lakog bola. Tek pošto je ugurala polovinu napravi malu stanku. Vrhovima prstiju dohvati već ukrućene bradavice i poče lagano da ih zavrće. Iz razjapljene guze klatila se polovina gumenog kurca. Ne beše joj dovoljno već poče da ugurava i ostatak ove gumene komadine. Uz sve dublje uzdahe i sve glasnije stenjanje uzrokovano mešavinom bola i zadovoljstva, Jebuljici za tili čas iz razjapljenog ali zapušenog otvora, ostade da visi samo par gumenih anatomski oblikovanih muda. Tek pošto ga je čitavog smestila u dupe ispusti jedan otegnut uzdah na granici krika. Poče lagano da ga vadi da bi ga odmah zatim ponovo nabila nazad do samih gumenih jaja, lupkajući se istovremeno rukom po blago otečenoj pički. Obrazi joj planuše rumenilom, kosa joj se zalepi na znojavo čelo dok je trljajući se sve brže i jače po klitorisu jezdila ka vrhuncu s ogromnim dildoom u čmaru. Disala je sve glasnije i sve isprekidanije, kao da se bori da dođe do daha. Rumenilo s lica proširi se na dekolte i mestimično po belim sisama.

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !!! - ote joj se iz dubine duše dok su je iz ponora mračne utrobe plavili ritmični grčevi. Dok joj je pička, uzaludno zevajući za plenom, mahnito pulsirala, rukom je stiskala gumena jaja velikog gumenog kurca koji je, popunjavajući joj stražnji otvor, pokušavao da nadomesti bolnu prazninu u njenoj pički. Topli mlazevi obilato se razliše negde duboko u princezinom dupetu. Od toga je preplavi talas vreline po čitavom telu. Osetila je ogromno olakšanje. Ali, kako se napetost povlačila iz njenih belih udova u njih je nadolazila nekakva čudna malaksalost. Ono što je u prvi mah delovalo kao olakšanje i opuštanje napetih nerava i mišića ubrzo se pretvori u, najpre laganu, a zatim i tešku obamrlost. Jebuljica oseti kako joj udovi otežavaju kao da su od olova. Nije imala snage da ih pomeri. Istovremeno glavu kao da joj je punila neka laka izmaglica koja joj je zaklanjala misli i mutila pogled. Mada je ležala na čvrstoj beloj postelji, činilo joj se da beskonačno propada kroz oblake. Najpre je napusti svest a ubrzo potom, s poslednjim lakim izdahom, i život.

                                *          *          *          *           *           *            *           *           *

"Ogledalce, ogledalce moje
najlepša i najveća drolja ko je?"

"Najlepša i najveća drolja kraljice ti si!"

Prizor iz ogledala preplavi kraljičino zlo srce radošću. Kao i kad su je prvi put ugledali usnulu u svom bordelu, patuljci su u čudu stajali oko njene postelje, ali ovaj put nije bilo ni traga od one vesele i razuzdane atmosfere. Svi do jednog prolivaše gorke suze. A Jebuljica ležaše na beloj postelji, lepa kao i prvi put, u dugoj beloj haljini, sa cvetom u začešljanoj crnoj kosi i buketićem đurđevka u rukama prekopljenim preko grudi.

Patuljci behu neutešni. Čak je i večito namrgođeni Mlitavko jecao. Ucveljeni patuljci nikako nisu mogli da se oproste od Jebuljice i sahrane je. Nisu mogli da se odvoje od takve lepote i tek je tako pokopaju. Zato dadoše da se izradi jedan stakleni kovčeg u kog položiše Jebuljicino telo. Desilo se da je, baš kad su patuljci konačno odlučili da je sahrane, u njihov bordel stigao kraljević iz jedne daleke zemlje. Ne beše dojahao na belom konju ali je dojezdio u belom ferariju, što mu valjda dođe moderni ekvivalent belom konju - posebno ako se uzme u obzir da ferari za zaštitni znak ima propetog konja. I, kako ste navikli da robujete glupostima kojima su vam u detinjstvu napunili glavu, moram još i ovo da vam kažem - ne, kraljević nije bio lep. Ni visok, ni crnokos ni dugokos ni blistavog osmeha i vatrenog pogleda. Kraljević je bio nizak, krivonog, proćelav, klempav i kratkovid. Uza sve to, imao je i malu kitu.

Kraljević se začudi sumornoj atmosferi koju je zatekao u bordelu. Kad su mu objasnili šta se dogodilo, zatražio je da vidi Jebuljicu. Patuljci nisu mogli da odbiju ovaj zahtev tako uvaženog gosta. Odvedoše ga u sobu u kojoj je Jebuljica još uvek ležala u staklenom kovčegu. Čim ju je ugledao srce mu planu najvatrenijom strašću. Nije mogao da odvoji pogled od prelepe Jebuljice. - Kako, kako je moguće da ovakva lepota umre? - jadikovao je. Zašto je to moralo da se desi? - reče glasom slomljenim od tuge. A kad patuljci videše njegovu patnju, ponovo zaplakaše.

Na njegovo uporno insistiranje patuljci mu dozvoliše da provede noć sam sa Jebuljicom. Kraljević je gorko proklinjao gorku sudbinu koja mu ne dozvoliše da na vreme upozna ženu svog života. Klečao je kraj njenog odra uz svetlost sveća žalosno uzdišući. U neko doba, napajajući se njenom krasotom, kraljević požele da je vidi celu golu. Pažljivo izvuče kiticu đurđevka iz njenih prekrštenih ruku i razveza njenu belu haljinu. Kad je ugleda onako golu u svoj njenoj raskošnosti, ote mu se uzdah divljenja i žaljenja. Pogledom je lagano klizio od njenog belog vrata, preko velikih čvrstih dojki do majušnog pupka i oblih bedara. Uz plamen sveća koje su lizale njenu bledu kožu bakarnim sjajem, delovala je nestvarno. Pogled mu se zaustavi na mahovinačastom trougliću što nestajaše negde u senci glatkih butina. Bojažljivo dotaknu prstima taj osenčeni deo i zažmuri kako bi što bolje osetio zavodljivu mekoću princezinih baršunastih dlačica. Srednji prst mu skliznu u usku pukotinu koju žbunić dlačica nespretno skrivaše. Klizio je prstom niz ovu pukotinu sve dok pod jagodicom ne oseti nešto malo i tvrdo zašta nije bio siguran šta bi moglo biti. Radoznalo raširi princezine butine i kažiprstom i srednjakom rastvori joj picu. Srce mu ludački zalupa kad ugleda katančić na njenim usminama. Drhteći od uzbuđenja strgnu lančić sa svog vrata. Na njemu je, kao privezak, visio ključić koji mu je, kao dečaku, poklonila jedna žena, proričući da će taj ključić biti ključ njegove ljubavi te da će uz pomoć njega jednoga dana sebi pronaći ženu. Niko, osim njega samog, nije uzimao za ozbiljno ovo suludo proročanstvo. Sad kad je na Jebuljicinoj pici ugledao katančić osetio je uzbuđenje kao nikada pre. Drhtavim prstima pokušavao je da ugura ključić u katančić. Gotovo se onesvesti od neverice kad se ključić okrenu a katančić otvori. Izvuče katančić iz princezine pice a nju podiže i poleže na krevet.

Raširi joj noge i smesti se između njih pošto se prethodno skinuo. Onako suvonjav i krivonog i uskih ramena, nije bio baš prava prilika da razdeviči takvu prvoklasnu lepoticu. Al' život često voli da pravi čudne spojeve. Suvonjava i kratka beše i njegova kita koja ne naiđe ni na kakav ozbiljniji otpor prilikom prodiranja u princezu. Tek što se beše smestio u princezin Venerin hram, bljucnu par kapljica semena pošto je patio od prerane ejakulacije. Još se borio da dođe do daha kad oseti kako se toplota vraća u Jebuljicino telo pod njim. Kao da se budi iz najdubljeg sna Jebuljica sneno otvori oči. Od straha ispusti vrisak kad iznad sebe ugleda isto tako prestravljenog kraljevića. Kraljević skoči sa nje i đipi u ugao sobe dok se Jebuljica skupi na krevetu pokrivajući svoju nagotu čaršavom i zagrlivši kolena rukama. Dodatni strah i jezu izazvaše joj i ono par kapljica krvi na čaršavu. Posmatraše jedno drugo razrogačenih očiju i u čudu.

Patuljci dotrčaše na vrisak da vide šta se dešava. Kako su samo bili zapanjeni kad zatekoše prizor u sobi! Kad se povratiše od šoka stadoše da skaču i kliču od oduševljenja, da igraju i grle i ljube, čas zbunjenu princezu čas podjednako zbunjenog kraljevića.

Za manje od minute, Kod 7 patuljka koji danima beše utonuo u žalost ispuni se smehom i veseljem, potekoše potoci šampanjca, vina i sperme. Jebuljicine drugarice kurve pružaše besplatne usluge svojim mušterijama proslavljajući tako ovaj srećni događaj!

 

                                     *          *          *          *          *          *         *         *        *

E pa, dojadiste stvarno, s tim vašim glupim pitanjima!

Da, Jebuljica se udala za princa na belom konju, tj. u belom ferariju. Jeste da se nije nadala baš takvom princu ali ... šta ćete, život je takav i učinićete deci ogromnu uslugu ako ih ne kljukate budalaštinama kojima su roditelji vas kljukali. Ipak, iskreno ga je volela. Makar neko vreme. Žene se često zatreskaju u svoje spasioce ma kako neprivlačni bili. Venčanje je bilo dostojno jednog prestolonaslednika i jedne prave princeze. Mnoštvo krunisanih glava, predsednika vlada, ministara i bogataša (od kojih neki imaše to zadovoljstvo da Jebuljicu opale za vreme njenih izbegličkih dana kod sedmorice patuljaka) beše među uglednim zvanicama, narod na ulicama koji kliče, maše, plače i baca cveće, kočije i lakeji, velelepna katedrala, orgulje i hor, nekoliko metara dugačak čipkast veo, sva ta sila novinara, kamera i paparaca koji se tiskaše i guraše da proprate ovaj cirkus od venčanja stoleća.

Ne, kraljici srce nije prepuklo od zavisti i zlobe. Kako je jedno vreme Jebuljica zaista bila verna ljuba svome mužu, kraljici je ipak pošlo za rukom da bude najlepša i najveća drolja. Na venčanju se čak zlobno smešila svaki put kad bi bacila pogled na svog tragično ružnog zeta. Pomisao da će njena zanosna pastorka svaku noć završiti s njim u krevetu, pružala joj je zadovoljstvo. Kraljica je poživela dugo, pretvorivši se u ogorčenu, ofucanu i odurnu babetinu koja je poslednje godine svog života provela u samoći i očajanju, živeći od uspomena.

Jebuljica rodi dva prekrasna sina, dva nasmejana kraljevića vragolana, za kojima je, za razliku od njihovog oca, ludovala čitava nacija. Kad kraljevići malo porastoše i krenuše u one besmisleno skupe koledže i internate, Jebuljici konačno dojadi život uzorne supruge i majke. Zahvalnost koju je osećala prema mužu jer joj je spasio život (njegova sperma bila je protivotrov koji ju je oživeo, nešto našta zla kraljica nije računala da će da se desi) ustupala je pred sve većim nezadovoljstvom i frustracijom. Zbog problema sa prevremenom ejakulacijom faktički nikad nije pošteno izjebao svoju ženu. Ukratko, Jebuljica poče da se kurva sa strane. Najpre tajno a onda i sasvim otvoreno. Prvo konjički kapetan, pa neki čuveni sportista, pa telohranitelj, pa pitaj Boga ko sve ne dok najzad ne završi u naručju jednog bogatog arapskog naslednika. Njihova romansa i paparaco snimci tajnih susreta s jahti, privatnih plaža i najskupljih hotela u kojima su se sastajali, puniše stranice svetskih tabloida.

Eh ... voleo bih zaista da priču završim s onim „i živeli su srećno do kraja života" kao što slutim da od mene očekujete. Doduše, i jesu živeli srećno do kraja života ali im život i sreća behu kratkog veka. Bogati Arapin i Jebuljica poginuše jedne noći u automobilu kojim upravljaše pripit šofer koji je pokušavao da umakne hordi paparaca koji ih proganjaše na motorima.

Svet beše u šoku, baš kao i vi sada. Ponajviše zbog toga što ljudi ne žele da se odreknu vere u bajke. I tako se gnev i tuga zbog te tragedije sručiše na njenu svekrvu, matoru kraljicu koja je vladala toliko dugo da se retko ko uopšte i sećao kad je matora kurveštija uopšte i počela da vlada. A činilo se i da nema nameru da ikada sjaše s prestola. Uglavnom, svet krenu da špekuliše i izmišlja najneverovatnije moguće teorije zavere. Krenuše da kolaju glasine da je matora svekrva kraljica, (koja doduše teško da je bila neko nevinašce i anđeo, kako bi inače bila suveren jedne tako moćne monarhije?) naložila tajnoj službi da Jebuljici smeste ubistvo tako da ono izgleda kao nesrećan slučaj, tobož zbog toga što je svojim raskalašnim ponašanjem kaljala ugled kraljevske porodice. A, ko će ga znati? Matoroj kurveštiji to svakako ne bi bio prvi put da je okrvarila ruke. Tako da, možda narod i ima pravo.

A što se tiče vaših optužbi da sam sve ovo izmislio samo da bih mogao prljavoj mašti da pustim na volju .... pa šta da vam kažem? To što vi načisto pobenavite kad god se pomenu pička i kurac, ne znači da priča nema nikakvu poruku! Naprotiv! Ne morate zaspati od dosade da biste pročitali nešto poučno. Može se biti mudar i s dignutom kitom. Kako? Pa, uopšte nije moje da vas u to ubeđujem, ali 'ajde.

Promaklo vam je kako je Jebuljica oprostila svojoj maćehi za sva zlodela koja joj je ova učinila. Bio je to čin mudrosti a ne hrišćanskog praštanja. Ne samo što joj je oprostila već joj je bila i zahvalna. Jebuljica je znala da su sve nedaće koje čoveka u životu snađu zapravo prerušeni blagoslovi. Ono što vam se može činiti kao nepravda, loša sudbina, baksuzluk, zapravo je prilika i izazov da se promenite, nešto naučite i ostvarite. Jebuljica je shvatila da da joj se nije desilo to što joj se desilo posredstvom zla svoje maćehe, da nikada ne bi ostvarila svoju životnu misiju - a to je da pomaže siromašnim kurvama, radi na sprečavanju ratnih sukoba, deli stipendije devojkama, sretne svog kraljevića. Da je ostala na dvoru živela bi ispraznim i zaštićenim životom koji joj ne bi pružio priliku da se ostvari i svet učini boljim i lepšim mestom. Zato, sledeći put zahvalite onom ko vas opauči, uvredi, smesti, zajebe .... Najozbiljnije!

Drugo, sećate se kako je Jebuljici znanje spasilo glavu u trenutku kada je Udav pokušao da je ubije? Scientia potencia est!

Za svaki otrov, postoji i protivotrov. U najvećem broju slučajeva to je keš. Ponekad ljubav. Ljubav kraljevića bila je čudo koje je Jebuljicu vratilo u život. Kažem, ljubav je ponekad čudotvorna, mada keš retko kad omane.

Taština je odvratna (kraljica i ogledalo). Neminovno vas pretvara u ono čega se najviše plašite - ružne i neprivlačne osobe.

Bajke su k'o i reklame za losion protiv celulita - privlačne, lepe i potpuna izmišljotina. Mit o princu na belom konju ravan je mitu o skidanju celulita za samo mesec dana. Odgajanje na iluzijama donosi gorka razočarenja.

Eto ... a optužujete me da sam perverznjak! Ko o čemu .....

 

                                                                                  K     R     A    J

 

1. Jebuljica i 7 patuljaka (I deo)

2. Nevolje uhićene princeze (II deo)

Atačmenti



Komentari (18)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

cvetkonoplje cvetkonoplje 20:11 12.05.2011

e ovo je ...

... baš sluzavo i balavo.

slini svaka reč.
cvetkonoplje cvetkonoplje 20:29 12.05.2011

Šta je s ovim @AL-om ?

Valjda, otišao da masturbira, pa će da abortira.
dolybell92 dolybell92 22:06 12.05.2011

Namerno ili slucajno

si izbegao kamilicu ?

alexlambros alexlambros 00:07 13.05.2011

Re: Namerno ili slucajno

si izbegao kamilicu ?


pa pominjem je u prvom nastavku
dolybell92 dolybell92 07:59 13.05.2011

Re: Namerno ili slucajno

Lepo sam je previdela...
valjda zato sto je tako i inace (ne)vidim...
babmilos babmilos 22:30 12.05.2011

upao tek u treći deo...

... pa ne znam da li je neko davao link na digest:
http://www.xvideos.com/video162672/snow_white_and_7_dwarfs_part_1_with_subtitles...
alexlambros alexlambros 00:20 13.05.2011

Re: upao tek u treći deo...

... pa ne znam da li je neko davao link na digest:


pokrali su me za scenario!
joseywales joseywales 23:15 12.05.2011

Odgajanje na iluzijama...

ja_zzy ja_zzy 23:31 12.05.2011

...

To što vi načisto pobenavite kad god se pomenu pička i kurac, ne znači da priča nema nikakvu poruku!


onima kojima ovo do sada nije bilo jasno, nisi ni sad morao da objasnjavas...
a i oni koji se, kao, zgrazavaju, a ruka im u gacama, mislim stvarno...
cvetkonoplje cvetkonoplje 23:43 12.05.2011

Re: ...

a i oni koji se, kao, zgrazavaju, a ruka im u gacama, mislim stvarno...


@AL
"sam sebe voliš, sam sebe jebeš"

Samo da ne zatrudni.

Naš AL je glavni frajer na ovom blogu, ima 205 VIP izbora:

piše bajke, štrcka pamet.

Uspeo je: ušljickao je blog.

prc

Žerski



ja_zzy ja_zzy 00:02 13.05.2011

Re: ...

huh?
tyson tyson 16:39 13.05.2011

Re: ...

@AL
"sam sebe voliš, sam sebe jebeš"

Samo da ne zatrudni.

Naš AL je glavni frajer na ovom blogu, ima 205 VIP izbora:

piše bajke, štrcka pamet.

Uspeo je: ušljickao je blog.

A što tebe toliko boli kurac za to?

Ili pička.



cvetkonoplje cvetkonoplje 17:47 13.05.2011

Re: ...

tyson
A što tebe toliko boli kurac za to?Ili pička.



e bašme zabole

kogagod dabole
fantomatsicna fantomatsicna 23:51 12.05.2011

Namerno nego sta

Namerno ili slucajno
si izbegao kamilicu ?

A bas je seksipilna baka.Ima pi..u kao ovaj sesir
buba_truba buba_truba 10:06 13.05.2011

Re: Namerno nego sta

fantomatsicna
A bas je seksipilna baka.Ima pi..u kao ovaj sesir





Ako si mislila da je duhovito, izvini.
fantomatsicna fantomatsicna 12:30 13.05.2011

Re: Namerno nego sta

Ako si mislila da je duhovito, izvini

Ako si mislila da je duhovito, izvini

Nisam znala da treba uz ovakav tekst i da mislim
tyson tyson 09:46 14.05.2011

Re: Namerno nego sta

Ima pi..u kao ovaj sesir

Šta, veliku i roze i ne naročitno ukusnu...?

Ostavite ženu na Miru.


dolybell92 dolybell92 08:05 13.05.2011

Hm....samo vas posmatram

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana