Astronomija| Gradjanske inicijative| In memoriam

Viktor Igo, 7 slova.

Tibor Jóna RSS / 12.06.2011. u 14:13

Jutros, na fejsu, lupaju ljudi lajkove ko ludi na neki video snimak u kojem se navodno napada Milog Predsednika (Borisa Tadica, ne Hajdara Alijeva). Iskace Boris po feed-u samo tako.

Long story short - veliki pobornici slobode radnika, seljaka i postene inteligencije, nazalost u najsurovijem pojavnom obliku mercedes marksizma, kavijar anarhizma i shampanj levicarenja koji je skoro vidjen, napravili su nekakvu spam aplikaciju koja im omogucava da bez znanja vlasnika profila kace taj svoj video po njihovim zidovima.

Bedna ideologija jos jednom je rodila bedne metode politicke borbe.  Metode koji samo pokazuju da izmedju anarhosindikalizma recimo trivunca i nacizma davidovicevog razlike ima taman koliko u broju slova u recima koje ih opisuju. I pod jednima i pod drugima nasa volja i ono sta ja zelim ili ne da okacim na svoj zid nije uopse bitna - bitno je ono sto centrala hoce, sto firer naredjuje, sto sekretar komiteta naredi da se kaci. 

Covek je nista, firer/sekretar, tj njihova onanija je sve. Tako se i ovim klipom radnici oslobadjaju, ali ne da bi bili slobodni i mogli da rade sta hoce, nego da bi im spam robot iz anarho-sindikalne centrale govorio sta ce da misle/kace na zid/rade. Sto je sloboda taman koliko sam ja tramvaj.  

Bez osnovnog postovanja privatnosti i pritom potpuno svesni da niko normalan ne bi svojevoljno prihvatio da im daje prostora za somnabulnu propagandu anarhosindikalisti su resili da pribegnu onim sto najbolje i umeju - silovanju. Silovanju javnog prostora i tudjih profila, dakle bez pitanja, bahato i podmuklo kao sto u ostalom silovatelji i rade.

I to u kurirsko-alo-presovskom metodom prikazivanja stvarnosti u kojoj je u naslovu covek napadnut, u podnaslovu tek verbalno zlostavljan, a u tekstu nije ni bio u zemlji dok se stvar desavala. Dakle silovanje nije bilo dovoljno, podmuklo kacenje nije bilo dovoljno, mora da se laze, mora da se obmanjuje.

Silovanje-prevara-laz - temelji divnog novog sveta - vrlog rece Haksli!



Komentari (10)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

jedi-knight jedi-knight 14:24 12.06.2011

Re.....

Momo Kapor, 9 slova
Predrag Azdejković Predrag Azdejković 14:32 12.06.2011

Blog ti je malo tabloidan...

Što volem kad raznorazni liberali primene tabloidne metode pljuvanja protivnika... Mnogo nagađanja, pun džak rekla kazala, začinjeno pljuvačinom...
jedi-knight jedi-knight 14:38 12.06.2011

Re: Blog ti je malo tabloidan...

Blog ti je malo tabloidan...
Što volem kad raznorazni liberali primene tabloidne metode pljuvanja protivnika... Mnogo nagađanja, pun džak rekla kazala, začinjeno pljuvačinom...


Momo Kapor, 9 slova
Tibor Jóna Tibor Jóna 14:45 12.06.2011

Re: Blog ti je malo tabloidan...

prsto ne mogu da verujem svojoj sreci da danas nikoga po toaletoidima ne interesuje azdejkovicevo misljenje o eventualnoj duzini spolovila olivera dulica, te da je nasao vremena da nam se ocituje, iako liberalnima.

pocastvovan sam bez presedana i vise nego kad me je zapratila ceranicka na tviteru.
letak letak 15:02 12.06.2011

Re: Blog ti je malo tabloidan...

E autore ... nije taj tip jedini onanist u tvom tekstu.

Covek je nista, firer/sekretar, tj njihova onanija je sve.


I ti si, svoj deo, svojski odradio.
Tibor Jóna Tibor Jóna 15:15 12.06.2011

Re: Blog ti je malo tabloidan...

slazem se. sa jedinom razlikom sto ja vas nisam silovanjem primorao da me citate... a drug komesar jeste.
Predrag Azdejković Predrag Azdejković 15:51 12.06.2011

Re: Blog ti je malo tabloidan...

prsto ne mogu da verujem svojoj sreci da danas nikoga po toaletoidima ne interesuje azdejkovicevo misljenje o eventualnoj duzini spolovila olivera dulica, te da je nasao vremena da nam se ocituje, iako liberalnima.


Ja tabloide volem i oni vole mene... i ja se ne predstavljam da sam nešto što nisam, ali su meni divni oni koji pljuju tabloide i tabloidno pisanje, a koriste se istim sredstvima i istim načinima...

Nemam ništa protiv bloga, ali imam protiv da se predstavljate da ste bolji od drugih... a u principu je sve jedno te isto... mulj
schik schik 17:05 12.06.2011

Re: Blog ti je malo tabloidan...

Predrag Azdejković

Bashing is new black. Osim toga, znaš i sam, ako nisi u trendu ne postojiš.
saboter saboter 21:41 12.06.2011

Preporuka

Metode koji samo pokazuju da izmedju anarhosindikalizma recimo trivunca i nacizma davidovicevog razlike ima taman koliko u broju slova u recima koje ih opisuju.

Kaze Basara da smo iz jednopartijskog tranzitovali u visepartijski komunizam ali ga ne shvataju ozbiljno (mozda zato sto je i sam probao nekoliko od visepartijskih komunizma u zadnjih 10 godina, ziv covek).

Ti si Tibore sa ovim postom ubo slanim prstom u ranu nasu "gradjanske" svest. Tj onaj deo koji za gradjansko zna samo od 45. A oni su vec pokazali kako gadni umeju da budu kad se nekom nakace na grnacu/imovinu/vrat/familiju.
aleksanadar aleksanadar 13:38 13.06.2011

Petit Larousse

na fejsu... lajkove...


spam... bez znanja vlasnika profila kace taj svoj video po njihovim zidovima.


Прилажем неке могуће интерпретације:

1. Власништво је крађа! Власништво профила (!) је, такође, крађа. Доле власници профила! Сва власт совјетима и њиховим депутатима!


2. Србија на своме путу ка европској будућности мора бити чврсто опредељена за поштовање европских вредности, међу којима је кључна неприкосновеност приватне својине. То, дакако, подразумева и власништво над профилима и све принадлежности које иду уз то (право располагања и плодоуживања профила, завештање профила, легат итд.)...

Профили - власницима!


3. Повезаност свега са свачим и свачега и ничега (појава позната још и као глобализација) родила је нове друштвене и клиничке феномене. Дешава се, рецимо, да личност има анфас, али да је изгубила свој профил (тј. идентитет). Губитак профила може изазвати поремећај спавања или апстиненцијални синдром. У садејству са влагом у зраку, ови симптоми могу потенцирати осећања изолованости и немоћи.


...

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana