Sex

'Back To Black'

angie01 RSS / 19.06.2011. u 15:19

amywinehouse300.jpg

Sve je pocelo tako, sto su se meandrirane recice nekog finog zaboravljenog sveta slivale skoro tri sata sa svih strana na plato ispod Kalemegdana. Licilo je na skupljanje tajnih misionara koji se sastaju pred velikim guruom ocekujuci konacno olaksanje pod pritiskom neizdrzljivog.

Ali ocekivanog iskupljenja nije bilo!

Jer je blek medzik vomen neupotrebjiva i nesposbna da svoj carobni crni soul  glas spusti lekovitom energijom u masu i ukljuci tako potrebnu infuziju!

Umesto carobnice, koja jedino moze da stane u red sa velikanima iz jure, koji jos uvek suvereno vladaju rok scenom, pojavila se nesigurna, zguzvana i uradjena senka, koja nije znala tacno sta sad treba tu da radi, kada ne moze nista i treba joj pomoc !

Malo se teturala, nesto nerazumljivo pricala, izvinjavala, grlila sa bendom, posrtala, pokusavala bezuspesno da iz zamagljenog secanja izvuce neke note i stihove, skripala, mrmljala, istrazivala vrijante loseg zvuka i intonacije, malo bacala mikrofon, brisala nos i kao svi ugrozeni, obavijala samu sebe rukama, pokusavajuci da se zastiti!

Bend i prateci vokali se ponasaju kao da je sve u redu i pokusavaju da pokriju koliko moze- a ne moze, jer su svi tu zbog nje i ma koliko god simpa i dobri bili ovi profesionalci, oni su samo bek ap, a to nije dovoljno!

Potpuni fijasko pune zvizduci i uzvici negodovanja, cuje se i podsmehivanje, jer je pocetna strpljivost pretvorena u nezaustavivi bes prevarenih-njih, skoro 20 000!

Toliko dugo ocekivani concert Amy Winehouse se umesto nezapamcene satsfakcije sladokusaca, pretvorio u nevidjeni fijasko, jer neko nije vodio racuna!

Menadzer o njoj, jer to ocigledno nije spospbna sama, a organizator o publici!

Ako se vec dovela u nedozvoljeno stanje-zasto je menadzr dozovolio da izadje na binu i ponizi i sebe  one koji je vole!?

Ako je vec izasala i pokazala da ne moze nista drugo nego da se blamira, zasto je organizator dozvolio da u tome istrajava!?

Ako je zbog velikih para koje su uzete, sa idejom da ih ne treba vratiti, jer je koncert, ako se ovaj tuzni blamaz  moze tako navati, ipak odrzan-to bi onda bila prevara i pljacka, ne racunajuci deo sa dolaskom, uguravanjem u masu, izgibljenim vremenom i zivcima!

Ili je ovo uracunato uigravanje-sa Bugarskom Rumunijom i slicnima sto se ne racunaju do onih na vip listi, koji nece lako dozvoliti da ih za spostvene pare i ljubav popisavaju sa bine tuzni pajaci, jednako zloupotrbljeni u masineriji biznisa, gde je ugradjeni deo postao vazniji od samog dogadjaja!

A Amy bi neko morao da zbrine- pod hitno, kako se ne bi uskoro pojavio naslov, umesto o losem koncertu, o njenom iznendanom odlasku-jadna Ejmi, eto, nije mogla da se otgne porocima-od licemerja te vrste stize se sigurno samo do jedno te istog zagartovanog kraja!



Komentari (287)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

angie01 angie01 15:37 19.06.2011

Re: 1.

maco-kada si ovisnik, neko treba da brine o tebi, jer ne mozes sam da resis taj problem!

tako je bilo i sa Morisonom i sa Dzenis Dzoplin, Hendriksom!

za prvu:

loader loader 16:02 19.06.2011

Re: 1.

Uh.. baš se uradila !
Uradila sebe, ali i publiku. Em za lovu i potrošeno očekivanje, em za onaj kod nekih porazan osećaj da im zvezda i nije baš to što su zamišljali da jeste.

Baš loša scena.

Mada, moram da primetim, treba ostaviti i zrnce konstatacije da u tome ima nečeg iskrenog, ogoljenog i nenameštenog.

angie01 angie01 16:14 19.06.2011

Re: 1.

Loader, nisam ja ocekivala sveticu- nego vesticu, a ispao tuzni pajaco!

Stronger Than Me
loader loader 17:30 19.06.2011

Re: 1.

... tuzni pajaco!

Sledi rasol,
za povratak u svet bez teškog potiljka

You Know I'm No Good
angie01 angie01 17:35 19.06.2011

Re: 1.

Sledi rasol,


tu rasol ne pomaze!

Beat the Point to Death
loader loader 21:12 19.06.2011

Re: 1.

Pa.. možda pokušati sa duplom dozom? .. jer ... dokle god ima nade .. vredi rasoljavati.
maca22 maca22 22:06 19.06.2011

Re: 1.

angie01
maco-kada si ovisnik, neko treba da brine o tebi, jer ne mozes sam da resis taj problem!

Kapiram. Ali ima li takvog? Zeli li ona da saradjuje? itd.
loader loader 09:05 20.06.2011

Re: 1.

Ova srpska radža je bila tako dobra, da je narečena pevačica otkazala koncerte po okolnim zemljama koji su u okviru turneje bili planirani.
" (B92) ... Agencija AP prenosi saopštenje menadžmenta pevačice u kojem se kaže da će Ejmi otkazati koncerte koji su na rasporedu odmah posle beogradskog - u Istanbulu u ponedeljak i Atini u sredu. PR Vajnhausove rekao je da "Ejmi žali što će razočarati grčke i turske fanove koji očekuju da je vide, ali da oseća da je to ono što treba da uradi, pošto ne može da nastupi najbolje što može”. Sledeći termin za koncert koji nije otkazan je 8. jul, kada je planirano da se održi nastup u španskom Bilbau. Turneja se završava 15. avgusta u Bukureštu. ... "
angie01 angie01 10:39 20.06.2011

Re: 1.

Zeli li ona da saradjuje?


ne znam ni jednog takvog ovisnika-koji zeli da saradjuje!
kremba kremba 16:05 20.06.2011

Amy Winehouse - You Know I'm No Good

Hvala joj do neba za ovu pesmu. Slusacu je dok sam ziv.

A ovo je naravoucenije sa koncerta:

maksa83 maksa83 16:45 20.06.2011

Re: Amy Winehouse - You Know I'm No Good

A ovo je naravoucenije sa koncerta:


Emir Halilovic Emir Halilovic 15:09 21.06.2011

Re: 1.

Ene - nemojmo molim vas Hendrixa u isti koš - čovek se nikada ovako nije izblamirao, ma koliko bio uradjen... ili šta već. Gledao preksinoć Shine a Light, a danas vidim ovo. Sram je bilo, oni penzosi prže ko da su juče maturirali a ona sa 27 godinica pa ovako baulja po sceni.
loader loader 20:30 21.06.2011

Re: 1.

Ene - nemojmo molim vas Hendrixa u isti koš

Slažem se

maca22 maca22 12:38 22.06.2011

Re: 1.

http://www.youtube.com/watch?v=q0adjQ4COQk
apacherosepeacock apacherosepeacock 17:16 22.06.2011

Re: 1.



Američka komičarka Čelsi Hendler posvetila je dobar deo svoje veoma gledane emisije koncertu Ejmi Vajnhaus na Kalemegdanu. Ona tom prilikom nije kritikovala samo Ejmi, nego i srpsku publiku, pa i ministra odbrane Dragana Šutanovca, kog je nazvala boljševikom.

Čelsi Hendler izrazila je čuđenje što Srbi imaju Fejsbuk i što im je uopšte dozvoljeno da posećuju koncerte.

„Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga”, ironično je dobacio jedan od gostujućih komičara u studiju, u želji da pokaže znanje o istoriji ratova na Balkanu, ali tako što je izneo pogrešne informacije.

I Čelsi i ostali gosti u studiju veoma su oštro kritikovali srpsku publiku, podsećajući na zločine i etničko čišćenje koji su počinjeni tokom rata u bivšoj Jugoslaviji.

Komičari u emisiji izražavali su čuđenje što je Ejmi odabrala Beograd za početak svoje evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je posle toga možda mislila da ide u Kazahstan.

Iako je Ejmi bila planirana meta napada komičarke, na kraju je fokus prebačen na Srbiju. Format emisije je takav da pored nje u studiju gostuje još tri komičara koji sede za okruglim stolom i komentarišu slavne ličnosti i političare.

Emisija "Chelsea Lately" emituje se na televiziji „E!” od 2007. godine. Pogledajte emisiju koju je posvetila Ejmi Vajnhaus.

Prozivke Šutanovca
Čelsi Hendler je bilo posebno simpatično to što je Šutanovac posle nastupa Ejmi Vajnhaus na svom Fejsbuk profilu objavio komentar da je koncert sramotan i razočaravajući.

„Znate šta, vaša zemlja je sramota i razočaranje”, odbrusila je komičarka, izražavajući čuđenje što Šutanovac uopšte ima Fejsbuk stranicu. Izgovarajući ime srpskog ministra odbrane, Hendlerova je rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime. Kolega komičar u studiju upitao je da li je Dragan Šutanovac „onaj tip koji je prebio Rokija”, na šta je drugi komičar odgovorio da jeste. (Blic)
angie01 angie01 18:35 22.06.2011

Re: 1.

replika na izjavu na fb Sutanovca, koji ima komunjarsko ime, da je koncert bio sejm and big disapojntment

je-takva je i vasa zemlja!

i cudjenje da ovde ima toliko sveta koji bi platilo kartu za Amy-

deds it- vi, koji ulazete!
man ray loves me man ray loves me 19:20 22.06.2011

Re: 1.

ma dobro, big deal, nekoliko jadnika se trudi iz petnih zila da da duhovitu repliku... spustili bi i rodjenoj majci da ispadnu vece baje od onog sto sedi pored...
chelsea ima dobar standup, u ovom panel formatu izgleda malo jadno...
st.jepan st.jepan 15:31 19.06.2011

Prvi comment

No comment
angie01 angie01 15:43 19.06.2011

Re: Prvi comment

st.jepan


- Me & Mr Jones
ana_radmilovic ana_radmilovic 15:44 19.06.2011

Re: Prvi comment

st.jepan
No comment


a napila se žena, stipe, šta sad? jaka stvar

(sad mi je još simpatičnija)
angie01 angie01 15:51 19.06.2011

Re: Prvi comment

jaka stvar


prvo-delovala je naduvano dozlaboga!

drugo, sta je tu jaka stvar-apsolutno ne razumem!

imala je koncert i obavezu prema publici!

ljudi platili koncert, ne da im pokazeje svoju opustenost!

da si je videla u nekom baru, bajdvej, pa ok-ovak je dizaster!

Just Friends


ana_radmilovic ana_radmilovic 16:00 19.06.2011

Re: Prvi comment

angie01
, sta je tu jaka stvar-apsolutno ne razumem!



"jaka stvar" = "ništa strašno"

ps

jeste dizaster, ali nije ništa novo. svinjarije je pravio i morison džim, i dženis i mnogi drugi, ova žena je prilično poznata po sklonosti da upada u nevolju i znam ja da je sad sve što ja kažem bogohulno, ali eto - pijana izvođačica me ne sablažnjava. i došlo mi je žao što su je gađali, jebiga.
angie01 angie01 16:06 19.06.2011

Re: Prvi comment

sto bogohulno-pricamo!

pa jeste Morison i Dzenis su drzali najbolje koncerte evr-naduvani ko majke-al znas kada je to bilo! I onda umrli od istog tog stranja, mladi & lepi-barem dzim oba slucaja!

e sad, jel to treba da bude tradicija, kada se vec pokazalo da nije za upotrebu na ovaj nacin!

ejmi nije mogla ton da ubode, sa sve teturanjem-to je tuzno i nedopustivo!

ja se ne sablaznjavam-moj stav je da organizator mora da vodi racuna i snosi posledice, sa sve menadzerom, a da njoj treba ozbiljna pomoc!
st.jepan st.jepan 16:07 19.06.2011

...

...
angie01 angie01 16:26 19.06.2011

Re: ...

docsumann docsumann 16:45 19.06.2011

Re: Prvi comment

pa jeste Morison i Dzenis su drzali najbolje koncerte evr-naduvani ko majke-al znas kada je to bilo! I onda umrli od istog tog stranja, mladi & lepi-barem dzim oba slucaja!


Hendrixa su ubili. Obavezno odgledajte Jimi Hendrix last 24 hours
angie01 angie01 16:48 19.06.2011

Re: Prvi comment

docsumann



ana_radmilovic ana_radmilovic 17:03 19.06.2011

Re: Prvi comment

angie01


e sad, jel to treba da bude tradicija


htela sam da kažem samo da me je nasmejao njen performans, ne bih to shvatala toliko ozbiljno. ustvari, mislim da ću je zvati da mi peva na (drugom) venčanju
angie01 angie01 17:08 19.06.2011

Re: Prvi comment

htela sam da kažem samo da me je nasmejao njen performans, ne bih to shvatala toliko ozbiljno.


mene-rastuzio i jos sam ozbiljno shvatila njeno lose stanje i jos ozbiljnije neodgovornost odgovornih!



mislim da ću je zvati da mi peva na (drugom) venčanju


ako ce to biti ovako-dodje ti ko baksuz!

da se bolje pripremis za trece, sa sinansnsakic varijantom!

doduse, dok ima kandidata, s'a te briga!:)))
JJ Beba JJ Beba 17:10 19.06.2011

Re: Prvi comment

ova žena je prilično poznata po sklonosti da upada

čuj da upada u nevolju

vinjarije je pravio i morison džim, i dženis i mnogi drugi,


brkaš babe i žabe da bi opravdala nešto zašta imaš velikog razumevanja.
znamo mi šta je dop, šta je duvka, šta je trip, šta je ekser, al znamo i šta je 15 000 ljudi.

porediš drugo vreme. u vreme Moriona Džima i Dženis Džoplin muzika nije bila roba, publika i muzičari su se zajedno zajebavali. naduvani, bili prst u oko vlastima....muzika nije bio biznis kao danas, industrija.
Sem toga, ne znam ni za jedan koncert koji Dženis nije mogla da otpeva kako tako. Bilo je koncerata gde je bila lošija, al je uvek pevala. Amy sinoć nije mogla ništa sem da se tetura, pada, mrmlja. čese od heroina
I nije bilo tužno, bilo je odvratno. jer su karte koštale 3. 500 dinara, četvrtina nečije plate.
ona se nije uradila 5 minuta pre početka koncerta. menadžment i organizatori su videli šta se događa, mogli su da otkažu koncert, al nisu. jer kad otkažeš koncert moraš da vratiš pare od karata narodu (iz regiona). Ovako Amy je izašla da se valja, i da ponižava publiku samo zato da niko ne bi mogao da traži pare nazad. A tražili su

i još nešto. sve predgrupe Zemlja gruva, i ostali iz regiona svirali su za dž. jedva su im dali malo klope. pivo ni da čuju
JJ Beba JJ Beba 17:13 19.06.2011

Re: Prvi comment

htela sam da kažem samo da me je nasmejao njen performans, ne bih to shvatala toliko ozbiljno. ustvari, mislim da ću je zvati da mi peva na (drugom) venčanju


to nije bio performans,
a čujem da su se narkomani zabavljalli
ana_radmilovic ana_radmilovic 17:23 19.06.2011

Re: Prvi commentjavascript:;

JJ Beba
htela sam da kažem samo da me je nasmejao njen performans, ne bih to shvatala toliko ozbiljno. ustvari, mislim da ću je zvati da mi peva na (drugom) venčanju


to nije bio performans,
a čujem da su se narkomani zabavljalli


možda. nisam bila bila, samo sam jutros uz prvu kafu čitala komentare na fejsbuku

http://www.njuz.net/ejmi-vajnhaus-se-sjajno-provela-na-koncertu-ejmi-vajnhaus/
angie01 angie01 17:25 19.06.2011

Re: Prvi comment

porediš drugo vreme. u vreme Moriona Džima i Dženis Džoplin muzika nije bila roba, publika i muzičari su se zajedno zajebavali. naduvani, bili prst u oko vlastima....muzika nije bio biznis kao danas, industrija.
Sem toga, ne znam ni za jedan koncert koji Dženis nije mogla da otpeva kako tako. Bilo je koncerata gde je bila lošija, al je uvek pevala. Amy sinoć nije mogla ništa sem da se tetura, pada, mrmlja. čese od heroina
I nije bilo tužno, bilo je odvratno. jer su karte koštale 3. 500 dinara, četvrtina nečije plate.
ona se nije uradila 5 minuta pre početka koncerta. menadžment i organizatori su videli šta se događa, mogli su da otkažu koncert, al nisu. jer kad otkažeš koncert moraš da vratiš pare od karata narodu (iz regiona). Ovako Amy je izašla da se valja, i da ponižava publiku samo zato da niko ne bi mogao da traži pare nazad. A tražili su



angie01 angie01 17:28 19.06.2011

Re: Prvi commentjavascript:;

nisam bila bila


evo malo

fenomenalna publika i katastrofalna ejmi!
ivana23 ivana23 17:42 19.06.2011

Re: Prvi comment

Cak i da zanemarimo (nas) publiku... Evo sta je Mobi napisao na tviteru dok je ona jos bila na bini:

@thelittleidiot - moby
Playing a festival in serbia with amy winehouse and she's on stage mumbling...ah boy, can't someone do an intervention? Its heartbreaking.
angie01 angie01 17:51 19.06.2011

Re: Prvi comment

Its heartbreaking.


"koncert" obisao svet
apacherosepeacock apacherosepeacock 17:52 19.06.2011

Re: Prvi comment

angie01
sto bogohulno-pricamo!
ja se ne sablaznjavam-moj stav je da organizator mora da vodi racuna i snosi posledice, sa sve menadzerom, a da njoj treba ozbiljna pomoc!


Pa bila je na rehab x puta i kazala da joj se nista nesvidja tamo
angie01 angie01 17:59 19.06.2011

Re: Prvi comment

x puta i kazala da joj se nista nesvidja tamo


Alcoholic Logic
JJ Beba JJ Beba 18:21 19.06.2011

Re: Prvi commentjavascript:;

možda. nisam bila bila

zato tako i pričaš ( da ne kažem nešto teže)


žena je kreten i kao i većina đankija bez imalo odgovosrnosti. i ona i njen menadžment.

kao sve je ok? ona je slavna, bogata i može joj se.
a silini ljudi što potegli iz ljubljane, zagreba, makedonije, celog regiona. u stilu ko im je kriv? a to što je mendažmet danima pumpao kako se zaboga Amy skilnula, kako se izlečila, kako je klin...pa rajder lista preko 70 stavki i gde je alkohol bio zabranjen ne samo na njenom spratu hotela nego i na sprativima iznad i ispod. šta ćemo stim? lagali su narvano. jer ako je sve to istina ko joj je dao da se uradi? šta stim?
publika je poverovala da je ovo stvarno povratnička tura jedne bivše narkomank/alkoholičarke.
vraga jeste. Amy je za sve samo nije za žaljenje
to je njen izbor. a tako se sinoć i poanšala -bolelo je uvo za ceo svet, za publiku, za bend ( koji je fenomenalan, btw)
ko snosi bilokakvu sankciju za ovakvo ponašanje i ovakav debakl? samo publika
njoj neće ništa da fali, naprotiv, uradiće se i opet i teraj dalje.
njoj je očito dobro
angie01 angie01 18:33 19.06.2011

Re: Prvi commentjavascript:;

Amy je za sve samo nije za žaljenje


slazem se sa svim-sem sa ovim!

ona je bolesna i nesposobna da izabere i uradi pravu stvar-njoj treba pomoc-silom, jer sama to ne moze da odluci i sprovede!

ovde dozivljavam da je jednako zloupotrebljena-nije cela prica bila tek tako, oko rehabilitacionog centra za svaki slucaj i nije se ona slucajno i skrivena skenjala- i jos je takvu pustili da se blamira, a nas maltretira!

tu postoji citava masinerija, koja je trebala nesto da uradi-da otkaze koncert i vrati pare-uz izvinjenje i nadonadu, (za put, vreme, nerviranje,...)!

je l ima onaj za zastitu potrosaca- , e taj treba da se aktivira!
JJ Beba JJ Beba 18:37 19.06.2011

Re: Prvi commentjavascript:;

ona je bolesna i nesposobna da izabere i uradi pravu stvar-njoj treba pomoc-silom, jer sama to ne moze da odluci i sprovede!

da treba joj pomoć i lečenje, ako hoće.
al nek se mane koncerata.. velikih konecrata i povratničkih tura. ili joj naše pare trebaju za još dopa i još malo rihaba?
angie01 angie01 18:43 19.06.2011

Re: Prvi commentjavascript:;

al nek se mane koncerata.


pa vidi-i tu stoji neka ekipa izmedju, sto ti ne napravis koncert, ako ti se 'oce,..neko drugi to organizuje i prodaje, kad proceni da moze da uvali i zaradi, samo je to s druge strane, svi ti umetnici su za njih roba i nista drugo, u ovom slucaju,neispravna, ( znas ono kada ti u samiski stave mleko u prvi red, a pros'o mu rok trajanja, pa racuna da za te pare neces da se vratis da zamenis, jer imas druga pametnija posla-sto nisu krenuli sa UK, npr, nego, ajd u bgd, ko ih sisa mucenike-bas me zanima kako bi se zavrsilo, da je ovako skenjala stvar u Londonu!
Sepulturero Sepulturero 20:00 19.06.2011

Re: Prvi commentjavascript:;

tu postoji citava masinerija, koja je trebala nesto da uradi-da otkaze koncert i vrati pare-uz izvinjenje i nadonadu, (za put, vreme, nerviranje,...)!

Не може "машинерија" да откаже концерт којем присуствује државни врх Србије, како чујем, у ВИП ложи.
Bili Piton Bili Piton 20:14 19.06.2011

Re: Prvi comment

JJ Beba

I nije bilo tužno, bilo je odvratno. jer su karte koštale 3. 500 dinara, četvrtina nečije plate.
ona se nije uradila 5 minuta pre početka koncerta. menadžment i organizatori su videli šta se događa, mogli su da otkažu koncert, al nisu. jer kad otkažeš koncert moraš da vratiš pare od karata narodu (iz regiona). Ovako Amy je izašla da se valja, i da ponižava publiku samo zato da niko ne bi mogao da traži pare nazad. A tražili su


Ovo je suština, potpisujem.


JJ Beba
i još nešto. sve predgrupe Zemlja gruva, i ostali iz regiona svirali su za dž. jedva su im dali malo klope. pivo ni da čuju


Njima dovoljna nagrada treba da bude valjda to što im se bina nije srušila na glavu....
angie01 angie01 20:23 19.06.2011

Re: Prvi commentjavascript:;

Не може "машинерија" да откаже концерт којем присуствује државни врх Србије, како чујем, у ВИП ложи.


a, sta kao castili ih ovako!?:))))

I Love You More Than You'll Ever Know
angie01 angie01 20:25 19.06.2011

Re: Prvi comment

Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 21:14 19.06.2011

Re: Prvi comment

Bebica
porediš drugo vreme. u vreme Moriona Džima i Dženis Džoplin muzika nije bila roba, publika i muzičari su se zajedno zajebavali. naduvani, bili prst u oko vlastima....muzika nije bio biznis kao danas, industrija.


Tako je Bebice ...

danas je muzika roba a publika kupci ... koji tacno znaju koliko su platili i koliko tacno za to treba da dobiju - do zadnjeg bisa

A Ejmi, izgubljenoj u (pogresnom) vremenu, se izgleda ne svidja (ne moze ... ne zna) da bude roba ... nego bi se zajebavala ...

Na nju covek moze samo da sazali i da joj pozeli (jos) neki dobar, pravi rehab

A kupci i prodavci nek se raskusuravaju izmedju sebe ...
angie01 angie01 21:33 19.06.2011

Re: Prvi comment

danas je muzika roba a publika kupci ... koji tacno znaju koliko su platili i koliko tacno za to treba da dobiju - do zadnjeg bisa

A Ejmi, izgubljenoj u (pogresnom) vremenu, se izgleda ne svidja (ne moze ... ne zna) da bude roba ... nego bi se zajebavala ...


bogtemazo vaso- ti od silnog izrtanja oko politike, ne umes vise drugacije ni na druge teme!

ne znam kako ti- al ja volim da idem na koncerte i da uzivam u izvodjenju, energiji, tom nekom uzajamnom dizanju,...i kada idem u operu, isto tako ocekujem da orkestar svira uvezbano i pevaci da ne falsiraju-jer je inace besmisleno-i u pocecima teatra i performansa sa publikom je bio uspostavljen odnos super izvedba i dopadanje-ovacije, losa izvedba i razocaranje- zvizduci, to je naprosto smisao-dosao si da uzivas!

baska sto ni JJ nije napisala to sto si ti razumeo!

za Ejmi-preporucujem blog Srkija, malo iznad!

i heard it through the grapevine

Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 21:48 19.06.2011

Re: Prvi comment

Andja
za Ejmi-preporucujem blog Srkija, malo iznad!


preporucio vec
NNN NNN 22:05 19.06.2011

Re: Prvi comment

svinjarije je pravio i morison džim, i dženis i mnogi drugi
To što neko pravi svinjarije ne čini ga ni najmanje cool

Edit: Vidim da je JJ objasnila
JJ Beba JJ Beba 00:09 20.06.2011

Re: Prvi comment

A kupci i prodavci nek se raskusuravaju izmedju sebe ...

jbg Vasice, tebi možda 45 jura nije puno da daš i gledaš urokavanje svetske zvezde koja talentovano, nadasve muzikalno posrće, mumla, pada.... pogotovo nije puno kad ih nisi ni dao za ovo sranje kojem smo prisustvovali. ali zato odande, s rajskih visina popuješ.
A meni jeste - dala sam i ja, i muž i ćerka.
Ja svoje ovde teškom mukom zarađene novece ne želim da dajem na scene urokavanja. Toga sam se nagledala zaĐaba.
Ne želim da dajem svoje pare ozbiljno urađenoj klinki koju, lepo se videlo, zabole i za mene i još za još 19. 9999 ljudih ljudi koji su poverevoli da će uživati u nečemu što se naziva muzika, da ćemo biti deo praznika što samo veliki muzički koncerti mogu publici da pruže a ne u "lepoti" heroniskog češanja, posrtanja, padanja, mumlanja, nejebavanja publike i ni tona otpevanog.
znam, verovatno ćeš mi ti isto kao Srđan, Spira i ostali "muzički znalci" koji sedeći u inozemstvu ne kapiraju kako sam glupa što ne vidim umetnost a pre svega muziku u javnom urokavanju, preporučiti Flamingose, Cecu i ostale meni dostojne, ali zabole me.
za svoje pare znam šta hoću da čujem
sybil sybil 04:05 20.06.2011

Re: Prvi comment

JJ Beba
htela sam da kažem samo da me je nasmejao njen performans, ne bih to shvatala toliko ozbiljno. ustvari, mislim da ću je zvati da mi peva na (drugom) venčanju to nije bio performans,a čujem da su se narkomani zabavljalli

i alkosi su se zabavljali.
Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 13:58 20.06.2011

Re: Prvi comment

JJ Beba

jbg Vasice, tebi možda 45 jura nije puno da daš i gledaš urokavanje svetske zvezde koja talentovano, nadasve muzikalno posrće, mumla, pada....


Ma Bebice,

ok je, nije da ja ne razumem tvoj stav. Ne iskljucujem da bih se i ja osecao slicno ... jedino sa mozda nesto vise saosecanja prema samoj Amy. A da se to desilo ovde u Deutschland-u moguce je da bi ljudi dobili i lovu nazad (nesto se ne secam ni da sam cuo za takav primer).

Ali ti znas da ja volim da pogledam stvari i sa neke druge strane (cesto neocekivane)... I znas za onu pricu o polu-punoj/praznoj casi. Svi smo mi skoloni da idealizujemo stvari koje su se desile pre nekoliko decenija i mozda ce tvoja cera za nekoliko decenija pricati u stilu: eh kakav je ovaj danasnji svet, superkomercijalizovani u kome svaku sitnicu kontrolisu racunari ... a ja sam pre xx godinu imala prilike da vidim veliku Amy, dobitnicu pet Grammy-ja uzivo kako se tetura po sceni ....

E sad Bebice sedi, da ne bi pala (da ne kazem legla )... posto ovo tesko da si imala prilike da procitas na blogu: Vasa citira Biljanu Srbljanovic kao potporu za svoje sopstveno misljenje (Nož u srcu):

Ama, šta ste hteli? "Dobro veče Beograde, idemooo, ruke gore?!" Je l bi vam to bio "nastup"?

Kao prvo, Amy Winehouse nije pevačica. Svetlana je pevačica. I kod nje je, na ispraćaju za mardelj, publika sto posto bila "ispoštovana". Amy je, naprotiv, boginja, biće iz svemira, što posrće pod teretom života, a Beograd, nažalost, nije razumeo da je prisustvovao dirljivom trenutku istorije.

samodakazemnesto samodakazemnesto 14:17 20.06.2011

Re: Prvi comment

morison i dzoplinka su mrtvi,samim tim i besprekorni... bice i ejmi svetica,sacekajmo da umre...
JJ Beba JJ Beba 14:42 20.06.2011

Re: Prvi comment

E sad Bebice sedi, da ne bi pala (da ne kazem legla )... posto ovo tesko da si imala prilike da procitas na blogu: Vasa se citira Biljanu Srbljanovic kao potporu za svoje sopstveno misljenje (Nož u srcu):

e ako je Biljana reklaaaa......
i?
vidi, više od svega me nervira tvoj pokušaj da me prikažeš kao deo neke Biljanine grupe, kao njenu sledbenica, štali, al moram te razočarati, ja sam uvek bila i biću samo svoja, ničija.

I ok, Biljani nije mnogo da da se izuje za 37 ili 45 jura po glavi pordoce za cert, meni jeste.
ona je VIP osoba i može karte čak i da dobije za dž ali kakve veze to sve ima samnom?
Biljani nije mnogo da ispovrće pare za nešto što je njeno shvatanje dobrog provoda i zajednečkog osećanja publike i izviđača, ali kakve to veze to sve ima samnom?
sem toga, otkada je Biljana stručnjak i za muziku?
možda se razume u neke druge aspekte vezane za ovu priredbu, ali za muziku svako ne.

za razliku, ja volim da se na koncertima dobro osećam, zabavljam, pevam... da primam vajb publike i izvođača....nema boljeg osećanja do osećaja na velikim koncertima ( i malim, dakako) - gomila a ti unutar deo toga a svi ste tu zbog muzike, zezanja, zbog onih čiju muziku voliš, znaš tekstove...niko nije tamo zbog nekog protesta, besa ili siledžeijstva, naprotiv...
kad idem na koncerte uvek idem u parter, na travu ( ) u gomilu, nikada u VIP lože ili sedenje. neprocenjiv je osećaj koji me danima drži posle nekog dobrog koncerta
obožavam muziku, živim od nje i sa njom i sve pare trošim na koncerte ( iknjge).

I pošto ne pijem, ne pušim ne drogiram se, ne vozim auto, ne kupujem firmirane stavri sve svoje pare trošim koncerte, ovde i po evropi.
i kad već dajem pare, potežem neke puteve hoću da se posle koncerta osećam dobro a ne ispljuvano, razočarano. toga imam oko mene u svakodnevnom životu kolko 'oćeš
posle Ejming koncerta niko se nije osećao dobro - ni ona (mada u to nisam baš sigurna), ni bend (oni pogotovo, jer pojma nemaš kakav je osećaj kad paratiš nekog tako urađenog, a kao svi ste tu zbog nje) ni mi dole na travi, ni oni gore u VIP ložama.
Sem, možda vas koji uopšte niste prisustvovali tom jadu, ali volite drugi ugao. I Biljane koja takođe voli ugao, ali ovoga puta ugao nije oštar,
a znam i zašto jeste. mislim tup
G r o f G r o f 16:54 20.06.2011

Re: Prvi comment

mislim da ću je zvati da mi peva na (drugom) venčanju


propala stvar. niko te neće.
man ray loves me man ray loves me 18:22 20.06.2011

Re: Prvi comment

Kao prvo, Amy Winehouse nije pevačica. Svetlana je pevačica. I kod nje je, na ispraćaju za mardelj, publika sto posto bila "ispoštovana". Amy je, naprotiv, boginja, biće iz svemira, što posrće pod teretom života, a Beograd, nažalost, nije razumeo da je prisustvovao dirljivom trenutku istorije.


amy nije nista osim pevacice. jedino sto ima je glas. mozda najinteresantniji glas od billie holiday naovamo, ali nista vise od toga. napisala je par pesama, ali one nisu pomerile granice.
ako sada vise ne peva nego nastupa kao konceptualna umetnica/andy kaufman koji razotkriva besmisao koncerata kao takvih i apsurdnost zivota in general, neka proba da sa tim gigom ode na bijenale u veneciju...ili barem na edinburgh fringe...neka kaze ljudima unapred sta je performans pa neka kupi kartu ko zeli da vidi... ne kazem da to ne bi bilo interesantno... ali to je potpuno drugi red velicine...
inace, svako ko je ikada otvorio daily mail po svoj prilici je "prisustvovao dirljivom trenutku istorije"... (ni njih ne interesuje muzika, i oni se loze na performans...)
Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 22:02 20.06.2011

Re: Prvi comment

Bebica
vidi, više od svega me nervira tvoj pokušaj da me prikažeš kao deo neke Biljanine grupe


Ich bre Bebice, pa kako moze smokvica da te nervira?

Ma to sam se ja odusevio sto se konacno u necemu slazem sa Biljcetom pa je zato spomenuo. Moras da priznas da je ono lepo srocila - jedino je malo onaj pocetak bezveze, al' sta da se radi, ne moze ona a da ne pomene "sisatu", pa to ti je

Eto ja hteo da te utesim a ti se iznervirala ... Al' si i ti mene prilicno iznervirala - zato sto izgleda imas samo jedan porok: odlazak na koncerte. 'em ti takav porok
JJ Beba JJ Beba 00:33 21.06.2011

Re: Prvi comment

Eto ja hteo da te utesim a ti se iznervirala ... Al' si i ti mene prilicno iznervirala - zato sto izgleda imas samo jedan porok: odlazak na koncerte. 'em ti takav porok

moji poroci su suFtilne prirode i ne treba im podsticaja hemijskog karaktera.






BebaOdLonchara BebaOdLonchara 00:50 21.06.2011

Re: Prvi comment

moji poroci su suFtilne prirode i ne treba im podsticaja hemijskog karaktera.



AlexDunja AlexDunja 02:25 21.06.2011

:)

Vasa citira Biljanu Srbljanovic kao potporu za svoje sopstveno misljenje

da ne poveruješ, moj vaso,
došlo vreme da i ja tebi postavim pitanje,
biljana nije tu, a tvoje sopstveno mišljenje će biti dovoljno:

ako je ejmi boginja ( biće iz svemira), ko je areta frenklin?
da mrtve ( mir im duši, ne pominjemo)?


JJ Beba JJ Beba 12:02 21.06.2011

Re: Prvi comment

BebaOdLonchara
moji poroci su suFtilne prirode i ne treba im podsticaja hemijskog karaktera.




jao sad si me Bebi načisto razočarala - pa ti ne paziš na času a kao lupaš kitu?


da si pazila, saznala bi da su puslice bile za rođendansku torku moje ćerke. ja sam ti teži slučaj.
Mi se petkom skupljamo i jedemo sira. Blaži slučajevi su na mozzarelli, malo teži na briju ili kamemberu....
mi najteži ovisnici.... ququ ne smem ni da ti kaem

stay cool
Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 14:39 21.06.2011

Re: :)

AlexDunja
da ne poveruješ, moj vaso,
došlo vreme da i ja tebi postavim pitanje,
biljana nije tu, a tvoje sopstveno mišljenje će biti dovoljno:

ako je ejmi boginja ( biće iz svemira), ko je areta frenklin?
da mrtve ( mir im duši, ne pominjemo)?


I teta-Areta je boginja, jos veca - a "Amy je kometa" (na bozanskom nebu) kako lepo rece nasa Biljka ... tako bar kaze moj osecaj za suFtilnost ... i ostale puslice

respekt dunjo m.
AlexDunja AlexDunja 14:58 21.06.2011

Re: :)

a "Amy je kometa" (na bozanskom nebu) kako lepo rece nasa Biljka .


kakva, bre, fakin kometa, biće iz svemira,
i ostala nebeska stvorenja..

ona je bila talentovana devojka,
koja je snimila 2 i po mtv hita
pre 5, 6 godina i otada
ulaže svaki napor da taj svoj talenat ne razvije u
nešto vredno poštovanja,

već gradi karijeru na sukobima sa paparacima,
skandalima i besomučnom uništavanju sopstvenog bića
mentalnog i fizičkog.

i još oće da joj se plati
da svoj samoubilački ples izvede pred publikom.
menadžeri i ostale bezdušne jajare koje na tom
uništenju zaradjuju su hulje, naravno,
ali izbor je ipak njen.

i nemoj da misliš da nešto morališem,
preko 90 posto umetnika ( pisaca, muzičara,
slikara...) koje mnogo cenim,
su žestoki ovisnici o najrazličitijim supstancama,
ali njih od ove devojke dramatično razlikuje
poštovanje prema umetnosti, sopstvenom daru,
i prema ljudima koji od umetnosti očekuju da
im život učini lepšim.

mnogi od njih su pokušavali više ili manje uspešno
da kroz (zlo)upotrebu supstanci prošire svoje poimanje
stvarnosti, i često uspevali da prenesu onostrano i nama
relativno treznima.
si čitao hakslija?
si slušao majlsa?

rolanda kirka?

BebaOdLonchara BebaOdLonchara 15:14 21.06.2011

Re: Prvi comment

jao sad si me Bebi načisto razočarala - pa ti ne paziš na času a kao lupaš kitu?

pa ko je LUD da pazi na času?!

sir, mmmmm...

evo ti jedna letnja sa srkijevog bloga:
JJ Beba JJ Beba 16:45 21.06.2011

Re: Prvi comment

evo ti jedna letnja sa srkijevog bloga:

bez bubnja


i tamo mi se dopala

apropo
pa ko je LUD da pazi na času?!

jedna takođe letnja


aleksanadar aleksanadar 18:17 21.06.2011

Re: ...

st.jepan

...



... !

Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 21:02 21.06.2011

Re: :)

dnuja m.
si slušao majlsa?


Eh kad sam ja slusao Majlsa ti i Bebica ste djusakale uz lepu Brenu
JJ Beba JJ Beba 21:34 21.06.2011

Re: :)

Virtuelni Vasilije
dnuja m.
si slušao majlsa?


Eh kad sam ja slusao Majlsa ti i Bebica ste djusakale uz lepu Brenu

pre će biti da si ti đusko uz Rokere s Moravu
AlexDunja AlexDunja 21:50 21.06.2011

Re: :)

Eh kad sam ja slusao Majlsa ti i Bebica ste djusakale uz lepu Brenu


vidi se da si puno od njega naučio.
sedi 1.

ponovo da slušaš!
i knjigu u ruke.
man ray loves me man ray loves me 07:22 22.06.2011

Re: Prvi comment

Blaži slučajevi su na mozzarelli, malo teži na briju ili kamemberu....
mi najteži ovisnici.... ququ ne smem ni da ti kaem

nije valjda rokfor?
JJ Beba JJ Beba 12:35 22.06.2011

Re: Prvi comment


man ray loves me 08:22 22.06.2011
Re: Prvi comment

Blaži slučajevi su na mozzarelli, malo teži na briju ili kamemberu....
mi najteži ovisnici.... ququ ne smem ni da ti kaem


nije valjda rokfor?

provali me u sekundi
jedi-knight jedi-knight 15:32 19.06.2011

Ako nista...

Ako nista, bar se kod nas desilo nesto sto je u sredistu paznje svetske javnosti, a da nije rat, demonstracije ili neko krvoprolice.
angie01 angie01 15:40 19.06.2011

Re: Ako nista...

jedi-knight
Ako nista, bar se kod nas desilo nesto sto je u sredistu paznje svetske javnosti, a da nije rat, demonstracije ili neko krvoprolice.


a moglo je kao fenomenala koncert!..isto nije rat, krvoprolica, a nije ni sranje!

Love Is A Losing Game
jedi-knight jedi-knight 15:44 19.06.2011

Re: Ako nista...

a moglo je kao fenomenala koncert!


Slazem se. Moglo je...
JJ Beba JJ Beba 01:18 20.06.2011

Re: Ako nista...

jedi-knight
Ako nista, bar se kod nas desilo nesto sto je u sredistu paznje svetske javnosti, a da nije rat, demonstracije ili neko krvoprolice.

al je opet sranje

onim srećnicima u Istambuli i Atini otkazali
Velimir Mladenovic Velimir Mladenovic 15:42 19.06.2011

;

znao sam da ce tako biti, zato i nisam isao. volim ejmi i njene pesme, ali zasto ici i gledati kako se baca po sceni, cemu to? bolje mi je da mi ostane u secanju kroz njene crno bele spotove...
angie01 angie01 15:54 19.06.2011

Re: ;

znao sam da ce tako biti


ma da!:)))

evo kako to izgleda uzivo!

Valerie
myredneckself myredneckself 22:12 19.06.2011

Re: ;

evo kako to izgleda uzivo!

Valerie


angie, mislim da si greškom okačila klip sa devojkom koja imitira Amy
Pretpostavljam da si htela da kažeš kako može da bude i OK, i ne sumnjam da ćeš naći pravi klip, da se vidi
(jbg, ima nas koji otvaramo linkove)
angie01 angie01 10:27 20.06.2011

Re: ;

angie, mislim da si greškom okačila klip sa devojkom koja imitira Amy


hej dear, ma svasta sam otvarala, verovatno pogresno kopirala-sada ispravila, hvala puno,...ja i kacim linkove da ih otvarate!:))))


zoja444 zoja444 15:49 19.06.2011

ko je zabrljao?

negde je pisalo, da je u spisku zahteva koji su iz njenog staba stigli u Bg, i da joj se nikako ne dostavlja alkohol, ni po cijem trazenju. trebalo bi ispitati neciju odgovornost.

A Amy bi neko morao da zbrine- pod hitno, kako se ne bi uskoro pojavio naslov, umesto o losem koncertu, o njenom iznendanom odlasku-jadna Ejmi, eto, nije mogla da se otgne porocima-od licemerja te vrste stize se sigurno samo do jedno te istog zagartovanog kraja!


apsolutno se slazem!
angie01 angie01 15:56 19.06.2011

Re: ko je zabrljao?

i da joj se nikako ne dostavlja alkohol, ni po cijem trazenju.


neko izgleda trazio!

- Do me good
zoja444 zoja444 16:00 19.06.2011

Re: ko je zabrljao?

neko izgleda trazio!



neko izgleda dao!
kukusigameni kukusigameni 15:53 19.06.2011

C2H5OH

Bas mi je sve to sto se dogodilo tuzno. A dodatno mi je tuzno zbog razocarane mi 15.godisnje cerke koja se vratila potpuno zblanuta.
Ps. Gde si bre angie?
arianna arianna 15:56 19.06.2011

Re: C2H5OH




angie01 angie01 16:01 19.06.2011

Re: C2H5OH

. A dodatno mi je tuzno zbog razocarane mi 15.godisnje cerke koja se vratila potpuno zblanuta.


moj veliki sin bio u prvom redu- kaze, i u ovakvom stanju ima neku vanzemaljsku energiju!


Gde si bre angie?


malo sam probijala svoje granice!:)))

mogli bi da pijemo neku kafu-sta bi s onom pivnicom?(zbog kafe?:)))

Take The Box
angie01 angie01 16:16 19.06.2011

Re: C2H5OH

arianna arianna 16:28 19.06.2011

Re: C2H5OH

angie01
arianna


In My Bed


Meni je nje sinoć bilo baš žao, a dobar je vokal.
Baš prava šteta i za izgubljeno lepo toplo veče i za njenu karijeru:((



angie01 angie01 16:44 19.06.2011

Re: C2H5OH

Meni je nje sinoć bilo baš žao, a dobar je vokal.
Baš prava šteta i za izgubljeno lepo toplo veče i za njenu karijeru:((


tuzno-mucila se i ona i mi!

iza mene neke slatke klinke peavle svraseno, sve sto je ona pokusavala!

e, hebote-da sam otisla na corbu kod Pase, kako su me nagovarali, a ja otisla da vidim moju tzaritzu!
appendix appendix 16:12 19.06.2011

Amy Winehouse

Izričito su zahtevali da u hotelu ne bude ni trunke alkohola....
link
angie01 angie01 16:20 19.06.2011

Re: Amy Winehouse

JJ Beba JJ Beba 18:28 19.06.2011

Re: Amy Winehouse

appendix
Izričito su zahtevali da u hotelu ne bude ni trunke alkohola....
link

ono nije samo alkohol
svbobo svbobo 16:26 19.06.2011

...

Baš takva kakva je -Amy je kraljica-u svetu poznata po takvim "skandalima"!
Pitam se šta je raja pored vanserijskog glasa očekivala,možda da amy skakuće kao "grand balerina" i zabavlja raju?!
Sve je to R'n'R !
idući put pametnije sa paricama,pa na flamingose-zagarantovan provod a na kraju i vozić!pizdarija!
angie01 angie01 16:34 19.06.2011

Re: ...

Pitam se šta je raja pored vanserijskog glasa očekivala


ja sam ocekivala samo to- a nije ga bilo!


idući put pametnije sa paricama,pa na flamingose-zagarantovan provod a na kraju i vozić!pizdarija!


sto je najgore i sto mi je najveca muka- s narodnjacima nema rizika-oni odrade bez greske, a sva ona stoka (gadjate me sad, al ekipa koju sam videla ispred arena, kada je bio lukasov koncert se ne moze drugacije nazvati, po svemu sto su pokazli) se fenomenalno provede!

Mr Magic


zoja444 zoja444 16:56 19.06.2011

Re: ...

svbobo
Baš takva kakva je -Amy je kraljica-u svetu poznata po takvim "skandalima"!Pitam se šta je raja pored vanserijskog glasa očekivala,možda da amy skakuće kao "grand balerina" i zabavlja raju?!Sve je to R'n'R !idući put pametnije sa paricama,pa na flamingose-zagarantovan provod a na kraju i vozić!quote]
pizdarija!


sta je "kraljevsko" u tome da se za*ebe 20 000 ljudi, uzme 800 000 evrica ni za jedan ton, okrnji sopstvena reputacija, izblamiraju kolege muzicari...

dok je ovaca bice i sisanja.
svbobo svbobo 17:42 19.06.2011

Re: ...


zoja444
svbobo
Baš takva kakva je -Amy je kraljica-u svetu poznata po takvim "skandalima"!Pitam se šta je raja pored vanserijskog glasa očekivala,možda da amy skakuće kao "grand balerina" i zabavlja raju?!Sve je to R'n'R !idući put pametnije sa paricama,pa na flamingose-zagarantovan provod a na kraju i vozić!quote]
pizdarija!


sta je "kraljevsko" u tome da se za*ebe 20 000 ljudi, uzme 800 000 evrica ni za jedan ton, okrnji sopstvena reputacija, izblamiraju kolege muzicari...

dok je ovaca bice i sisanja.

meeee
zoja,sine...dobro ti je?
man ray loves me man ray loves me 17:42 19.06.2011

Re: ...

Sve je to R'n'R !


zoja444 zoja444 17:46 19.06.2011

Re: ...

svbobo


zoja,sine...dobro ti je?


ne vuci me za jezik, mentalacu.
angie01 angie01 17:56 19.06.2011

Re: ...



Sve je to R'n'R !

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana