Sport

US Open 2011: Razgovor sa Tipsarevicem posle Berdiha

Nikola Olić RSS / 03.09.2011. u 20:45

Janko Tipsarevic je posle pobede nas Tomasom Berdihom (6-4, 5-0, predat mec) u trecem kolu US Opena razgovarao sa grupom domacih novinara.

 

Da li je osetio da se Berdih mucio sa povredom u toku meca:

"U prvom setu do 4-4 40:40, ja mislim da niko nije primetio da on ima problema. jedino kad je promasio prvi servis, otresao je ruku. Ja sam totalno zaboravio. Cuo sam glasine po svlacionici da ga boli rame, ali covek je proslo kolo dobio 7-5, 6-0, 6-0 protiv igraca koji je medju 50 u svetu."

O svojoj igri kad je primetio da je Berdih povredjen:

"Ekstremno sam ponosan kako sam poceo da igram od tog trenutna. obicno kad igraci vide da neko ima zdravstveni problem, malo se povuku jer misle da ce sad on da krene da gresi ali ja sam ga jednostavno ubacio u drugu brzinu, usao na teren, poceo da igram levo desno i video sam da je povreda pocela ne samo fizicki da utice na njega nego i psihicki. Jednostavno je odlutao i nije bio na terenu tih 20 minuta i to je bilo jednostavno dosta za 5-0."

O sledecem protivniku Huan Karlos Fereru:

"O njemu ne treba ni pricati, covek je bio prvi na svetu. Ako igram protiv njega nece se uplasiti u ovoj situaciji jer ovo nije novo za njega. Ali on je bez ovog meca danas proveo 9 sati na terenu, a ja sam proveo 4.5 sati. Plus decko ima 31 godinu, verujem da sam sveziji i zdraviji od njega u ovom momentu."

 



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

NNN NNN 21:37 03.09.2011

Ajmo Tipsa!

Svi se nadamo srpskom četvrtfinalu!
nemanja.glisic nemanja.glisic 21:58 03.09.2011

us serbia

Samo napred Janko

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana