Putovanja| Sport| Zabava

Jelena Jankovic za B92: "Telo me nije slusalo"

Nikola Olić RSS / 09.03.2012. u 22:35

jj_intervju.jpg 

 

Samo 5 minuta posle kraja meca, Jelena Jankovic je vec bila na konferenciji za stampu. Tenis danas nije isao kako treba, i Jelena slicno mnogim drugima u njenom sportu voli posle poraza -- u ovom slucaju od amerikanke Jamie Hampton -- sto pre da zavrsi i sa pricom.

Jelena je pre samo dve godine ovde bila sampion, pa se iz pitanja u pitanje na konferenciji za stampu soba sve vise punila. Posle razgovora sa svetskim medijima, Jelena je na kratko popricala i sa B92.

Da li je u pitanju bio samo Jet-Lag ili nesto ozbiljnije?

Osecala sam se bas nekako sporo, bila sam sva stegnuta, pokusavala sam da se krecem i da igram svoju igru ali me telo nije slusalo. Nista mi nije islo od ruke i to je moja protivnica iskoristila, jednostavno nisam mogla da udjem u mec jer nisam osecala loptu. Ne znam da li je samo jet-leg, budim se svake noci u 4am. Dosla sam ovde u ponedeljak uvece, imala sam tri dana da se oporavim od ogromne vremenske razlike sa Malezijom iz koje sam doletela.

U drugom setu je na par momenata izgledalo da si nasla nacin da se mec preokrene...

Odigrala sam po koji dobar poen, konstanto sam sebe gurala da idem napred da se krecem ali mozak i telo nisi bili u dogovoru i jednostavno nisam mogla da igram normalan tenis. Razocaravajuce sam igrala danas.

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana