Putovanja| Sport| Zabava

Indian Wells: Djokovic za B92: "Sezona pocela odlicno"

Nikola Olić RSS / 11.03.2012. u 03:49
nole_loptice.jpg
 
Kao sto je to vec obicaj posle meceva na glavnom stadionu, Djokovic je posle pobede nad Kazahstancem Andrejem Golubovim prvo potpisao objektiv na kameri koja je iza njegove klupe par minuta strpljivo cekala kraj meca. Onda je, sa znatno manjim potpisom, isto to uradio i sa nekoliko loptica namenjenih publici. I pri tom jednostavnom gestu, Djokovic je za publiku uradio nesto vise od uobicajenog, pokazujuci levom rukom gde planira loptice da baci, ali samo ako publika u toj sekciji bude dovoljno glasna. Posle cetri bacene loptice, i oko pola sata odmora, Djokovic se pojavio na konferenciji za stampu, gde se na kratko pozdravio sa domacim medijima, i onda presao na razgovor.
 
Danas si odigrao prvi singls mec na glavnom stadionu, kako si ti dozivo mec?
 
 Mislim da nije bilo mnogo ritma, moj protivnik je pravio dosta gresaka i nisu bas bili uzbudljivi i interesantni poeni. Ali je bilo potrebno da odigram onoliko koliko je potrebno za pobedu, i to se i desilo.
 
Prosla sezona je bila jedna od najboljih u istoriji tenisa, ove godine si poceo sa pobedom u Australiji. Kako si zadovoljan sa sezonom za sada, i kako si reagovao na poraz u mecu sa Andy Murray-om u Dubaju?
 
Mislim da je sezona pocela odlicno. Osvojio sam Australiju, polufinale i finale i nacin na koji sam osvojio taj turnir je zaista fenomenalan i nesto cega cu se sigurno secati u nastavku karijere. Sto se tice Dubaja, mislim da nisam bio dovoljno spreman, u toku turnira sam imao dosta oscilacija, imao sam jedan vrlo los dan protiv Murray-a, koji je igrao bolje -- tu nema sta, cestitke njemu. Nije me poremetio taj poraz, mislim da svaki turnir ja vrednujem kako treba, na svaki mec izlazim sa voljom i zeljom da pobedim.

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana