Putovanja| Sport| Zabava

Tipsarevic za B92: "Ovo je najmirniji Masters od svih"

Nikola Olić RSS / 12.03.2012. u 04:45

Posle njegove pobede nad Gilles Mullerom, sa Jankom Tipsarevicem smo se nasli u lozi za igrace. Mada je to zvanicno nepristupacan deo teniskog centra, gde igraci mogu nesmetano da se odmaraju, ta prostorija ima daleko vise televizora, igrica i aparata za umaranje i zamajavanje. Janko je pred intervju svemu tome okrenuo ledja i posvetio se razgovoru na nasem jeziku.

 Opisi mi tvojim recima kako si doziveo danasnji mec?

Neugodan je mec bio zato sto nije bilo puno ritma. On je dobar server, i ne dozvoljava da se igraju dugi poeni. Jednostavno samo sece igru tim cestim izlascima na volej i brzim poenima. Nisam se osecao lagano na terenu, stalno je bila neka tenzija, ali 6:4, 6:2 na mastersu na kojima mnogi drugi toliko problema imaju, mogu da kazem da sam zadovoljan.

Ulaskom u trecu rundu si dostigao najveci uspeh, koji si imao i 2007 godine na ovom turniru...

Jedan od ciljeva ove godine mi je da poboljsam svoje rezultate na Mastersima i Grand Slamovima. Voleo bih da idem dublje na tim turnirima jer tu se pravi razlika i tu su veliki problemi.

Teniseri obicno kazu da je ovo jedan od najprijatnijih turnira i da se ovde uvek lepo provedu, zasto je to tako i kako se stvarno ovaj turnir razlikuje od drugih Masters turnira recimo?

Ja mislim da je zato sto je miran grad. Nema guzve u saobracaju. Hoteli su na minut i po odavde. Nije veliko mesto kao Njujork, London ili Pariz, gde sve treba ranije da se bukira. Ima veliki broj terena sto nam odgovara sto se tice treninga, bez obzira sta je i muski i zenski turnir. Ovo je vrlo drugaciji masters dogadjaj, ni jedan nije ovakav. Ovo je najmirniji Masters od svih.

Poznato je da se bavis muzikom kao DJ, a da li si ikad stvarao neku svoju muziku?

Napravio sam dve pesmice koje su katastrofa, koristio sam softver, sve je bilo kompjuterski. Sviram gitaru, ali prestao sam da sviram kad sam poceo da slusam elektronsku muziku. Ranije sam slusao rok i hard-core na koji me je drug nalozio, ali iskreno prestao sam da pravim muziku jer to uopste nije lagano. Milion puta sam morao da ponavljam iste stvari, to uopste nije zabavno.

 



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Kazezoze Kazezoze 10:41 12.03.2012

virus?

kakav to virus hara na indian wellsu?
čitam da se zbog stomačnih problema žale mnogi teniseri, a neki poput monfisa, kolšrajbera, sepija ili među teniserkama ribarikove i king su predali svoje mečeve.
možeš li nam nešto više reći o tome kad si već na licu mesta?

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana