Moj grad| Muzika| Politika

State of Exit

milos_secujski RSS / 05.07.2012. u 11:14

Izvor Blic
Izvor Blic
Dakle... za nekoliko dana ponovo stiže „cirkus Medrano“ u moj grad i traje četiri dana. Isto kao i prethodnih godina. Ono dok je trajao devet dana i kada su zvučnici bili upereni ka mojoj zgradi nije se moglo živeti. Odlazio bih kod bake na Detelinaru i tamo prespavao koji put jer bi mi DJ arena (koja ima pauzu 2h otprilike) bila bukvalno u sobi. Međutim, stvari su se promenile i sada Limanci, koliko sam čuo, imaju tu privilegiju da osete Egzitov „vajb“ koji putuje preko Dunava bez ikakve prepreke. Stvar je u tome što se zvuci/muzia meša, vetar ih raznosi i imate neki iritantan ritam koji bije u glavu. Kao da komšija iznad vas pusti tri radija u isto vreme.

 

No, nije ovo kraj mom hejtu, u nastavku čitaćete: šljakeri, kamp i infrastruktura...

 

Iskreno ne znam kako je to danas sa ovim volonterima koji se prijavljuju da rade na Egzitu za frei, to jest kakva su im zaduženja i obaveze, ali ja dok sam radio u dva navrata na Egzitu toga nije bilo. Naime, prvo sam 2003. godine radio fizikalu, a 2004. točio piće za šankom. Taj prvi put bilo je neverovatno iskustvo kakvo se poželeti ne sme za 10 evra koliko smo bili plaćeni za rad od sedam ujutru do sedam uveče. No, niko mene nije terao da ja idem i krivim kičmu pet dana za tu siću. Nego pozvao me drug jedno jutro i rekao da ima vezu za šljaku na Egzitu i da li sam zainteresovan? Tada sam imao osamnaest godina i dinar u životu nisam zaradio svojim radom. To je bio jedan, ako ne i glavni razlog, zašto sam se prihvatio kuluka. I bi zanimljivo prvi dan: sklapali smo šankove, kao kroz maglu se sećam da je ekipa bila mlađa i OK, njušili su nas policijski labradori dok smo nameštali žičanu ogradu... Tada sam skontao da dileri dolaze nedelju dana ranije na Đavu, zakopaju „contraband“ ispod nekog busena trave, neke cigle ili na neko drugo maštovito mesto, ne bi li ih to sačekalo kad fešta počne. Iskreno da vam kažem, slaba vajda od policije. Bude uvek svega i dovoljno. Već na kraju drugog dana, ili početkom trećeg, sam ja pojeo i popio (soka) taman da pokrijem troškove sa tim parama koje još nisam ni zaradio. Naime, otac mi je donosio pljeskavice, keksa, soka (pa tu su bili i drugi oko mene), a ja ko gladna godina i rupa bez dna – nikad dosta. Jeb’o te sećam se da ni jedan dan nije bio „mestimično oblačan“, već svih pet bez i jednog jedinog oblačka i sa maksimalnim temperaturama. Imao sam neku nezdravo pregorelu boju. No, nije mi bilo žao ničega jer sam svoj prvi dinar zaradio na jedan od težih načina.

Kako sam dobio posao (preko veze), tako sam bio i isplaćen. Muljali su me petnaest dana nakon Egzita; te kako obračunavaju, te kako postoji redosled isplata, gde li sam ja uopšte evidentiran itd. Ja sam skoro i digao ruke od toga. Došlo mi više sramota da zovem tog koji mi je bio nadređeni i da slušam svaki put neki nov izgovor. Međutim, Neko, a ja znam ko, je potegao vezu i meni ubrzo bivaju isplaćeni Moji novci. I bi lep osećaj. Jer iako mi posao nikad nije ni trebao i imao sam bezbrižno odrastanje činjenica da sam prvi put nešto sam zaradio bila je... jednostavno se osećaš zadovoljnim.

 

Drugi put bilo je za šankom, i bila je to sasvim druga priča. Ali isto preko veze. Bilo je – pola pije, pola drugima sipa. Bio sam smešten nedaleko od glavnog stejdža i koliko se kroz maglu sećam, bilo je sjajno. Najveću ludnicu napravili su momci iz Cypress Hill-a, koje sam tu i tamo slušao. Puši čovek/frontmen gandžu na stejdžu, jedva priča jer zadržava dah i masa koja vrišti. Bilo je stvarno nezaboravno kakvu su atmosferu napravili, a ja sam imao osećaj kao da sam tamo provoda radi a ne posla. I bi plata uredno isplaćena iza novosadskog SNP-a, u bašti.

To su bila moja radna iskustva sa Egzitom od pre skoro deset godina. Danas ne znam kako je. Ali ono što znam, a što je uvek bio problem sa ovim festivalom jeste njegov kamp. Egzit kao festival je zaokružen, ali ima taj karijes koji se zove – kamp. Naime, čim se on iz godine u godinu seljaka sa jednog na drugo mesto, tu nešto veliko ne valja. Ono što se pričalo po čaršiji kao glavni problem zašto kamp ne može da se skrasi na jednom mestu je taj da gradski oci ne mogu da se dogovore oko „podele plena“. KORUPCIJA dakle. To se pričalo, a pogotovo se pričalo o tome kada je kamp bio smešten sa petrovaradinske strane, na, nama lokalcima, omiljenom kupalištu – plaži Oficirac. Mi, Petrovaradinci, smo posebno gledali sa podozrenjem na tu i takvu odluku zato što je to parče divljine samo za nas, Bukovčane i Karlovčane. Niko drugi i ne dolazi tu, svima je daleko. Naravno da mi ne polažemo pravo na tu divlju plažu, ali odmah su paranoici zamišljali kako se nabadaju na slabo ukopane špriceve, k’o na morske ježeve. Dakle, iz „Vodovoda i kanalizacije“ su tvrdili kako Egzitov kamp može da dovede do zagađenja izvorišta/bunara vode koji se nalazi nedaleko, dok je gradonačelnik Pavličić (od milošte Rodni) guslao kako je taj isti „Vodovod“ 2009. godine tu bio dozvolio postavljanje kampa. Na obe strane su bili kadrovi DS-a.

Druga afera sa kampom je bila kada su bili smešteni na Trandžamentu (deo Petrovaradina) u kasarni koja je napuštena ali i dalje u vlasništvu vojske. Ostali su dužni osamnaest miliona dinara. Pre nekoliko meseci sam se toga setio i pitao Šutanovca, preko Tvitera, šta bi s tim dugom? Kaže mi: vrlo zanimljivo pitanje, baš ću se raspitati. Lepo me nasmejao „vojni“ i oraspoložio. Banda!

E, poslednji slučaj, ovogodišnji, je plaža Štrand. Tu sam se BAŠ nasmejao. Zaključak je da se grupa građana Egzit ponaša kao čovek u nevolji kojem ponestaje opcija i traži nešto pošto-poto. Apsolutni hit je opis na Egzitovom sajtu: „Exit Village is by far the most popular gathering place for Exit visitors, both domestic and foreign.......... where even the Novi Sad locals stay!”.

 

VAŽI ŠTO TU ODSEDAJU!!, bila je moja prva reakcija, a onda sam nastavio na engleskom – Local drug cartels.

 

Znam da će mnogi od vas reći da se ponašam kao da m je 80 godina, da mrzim Egzit, da nisam tolerantan…kako je taj festival stavio NS na muzičku mapu sveta itd. Ali grešite,  ja samo više volim svoj Petrovaradin koji opet ništa nije dobio postojanjem jednog muzičkog festivala ovog kalibra. Da ga vole Pavličić i organizatori “najvećeg muzičkog festivala u jugoistočnoj evropi” ne bi dozvolili da on izgleda ovako….


Podgrađe tvrđave
Podgrađe tvrđave







Podgrađe
Podgrađe







Podgrađe
Podgrađe








A nakon što je Egzitov kamp prošle godine bio smešten na plaži Oficirac iza njega je ostalo ovo...a vi sami prosudite o čemu se tu radi i da li bi tako nešto bilo dozvoljeno na primer na Adi?

Kanalizacija
Kanalizacija







...
...

Atačmenti



Komentari (35)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Srđan Fuchs Srđan Fuchs 12:03 05.07.2012

pezos disaster

ne znam koliko izgled Pezosa ima veze sa exit-om, i ko treba o tome da vodi računa, ali da je imalo džentlmenstva, našli bi se novci da se okreči stari grad. stvarno je ruglo kako izgleda, a koliki potencijal ima to malo mesto. tako da shvatam bol žitelja.

nego ovo:

Drugi put bilo je za šankom, i bila je to sasvim druga priča. Ali isto preko veze. Bilo je – pola pije, pola drugima sipa.


da ti platiš za ovo što si popio?
milos_secujski milos_secujski 17:09 05.07.2012

Re: pezos disaster

Srđan Fuchs


da ti platiš za ovo što si popio?


"Delo" je zastarilo
predatortz predatortz 12:23 05.07.2012

Isti slučaj

Znam da će mnogi od vas reći da se ponašam kao da m je 80 godina, da mrzim Egzit, da nisam tolerantan


A ja samo mislim ovako:
dr.wagner dr.wagner 12:34 05.07.2012

Dalmatinci

... dan

-Ovo sa kampom me podsjeća na turističku sezonu u RH ...
-Svi bi lovu , a nitko neće goste
... ne znam kuda je vozio onaj vlak bez voznog reda , gdje su ulazili , a gdje
izlazili , ali nekako mi izgleda da su sa njime došli i određeni običaji ...

-Nego ... opet sam izgleda kupio "Krem-bananice" koje nisu košer ...
... a žuta je ambalaža !?


Wagner
predatortz predatortz 12:41 05.07.2012

Re: Dalmatinci


-Nego ... opet sam izgleda kupio "Krem-bananice" koje nisu košer ...
... a žuta je ambalaža !?


Doktore, manje šećera i ugljenih hidrata na ovim vrućinama...
Jukie Jukie 12:55 05.07.2012

Re: Dalmatinci

dr.wagner
... opet sam izgleda kupio "Krem-bananice" koje nisu košer ... ... a žuta je ambalaža !?Wagner

Zašto kupuješ KREM bananice? Prava roba se zove samo Bananica.
Jukie Jukie 12:57 05.07.2012

Re: Dalmatinci

predatortz
Doktore, manje šećera i ugljenih hidrata na ovim vrućinama...

A, za pravilnu hidrataciju je potrebno uzeti Bananicu + kalijum
dr.wagner dr.wagner 13:04 05.07.2012

Re: Dalmatinci

Pozdrav P i J

predatortz
Doktore, manje šećera i ugljenih hidrata na ovim vrućinama...


-E lako je to reći , ali kako odoliti ... , a i kako me ove mlađe
ženske više ne gledaju , uživanje u slatkišima mi je jedini porok ...

Jukie

Zašto kupuješ KREM bananice? Prava roba se zove samo Bananica.


-Pa ove su bile žute ... "made in BIH" , pa sam se ponadao ... a ono
kao ove iz Njemaške ili Austrije ... neke gumene i preslatke ...

-Mislim da je to samo pakiranje "made in Banja Luka"


W
predatortz predatortz 13:06 05.07.2012

Re: Dalmatinci


-E lako je to reći , ali kako odoliti ... , a i kako me ove mlađe
ženske više ne gledaju , uživanje u slatkišima mi je jedini porok ..


Udri po matorkama. Em su zahvalnije, em imaju više razumevanja ako ,ne dao Bog , omaneš...
dr.wagner dr.wagner 13:30 05.07.2012

Re: Dalmatinci

predatortz
Udri po matorkama. Em su zahvalnije, em imaju više razumevanja ako ,ne dao Bog , omaneš...


-Kaže jedan moj bivši kolega , 20-ak godina stariji :
-Za M mi ne treba Viagra , a za ženu uzmem dvije !
(M je jedna zajednička poznanica , mojih godina)

-Znači ... kad je mlađa , sve "radi" !!!
... kad trolamo , da smo bar edukativni

W
loader loader 12:59 05.07.2012

Lova bez krova

Naplaćeno posle 15 dana? Da me ne shvatite pogrešno, ali to uopšte nije loše u zemlji u kojoj plate kasne po par meseci, pa i više, a neki ih uopšte i ne prime. A neki uopšte i ne rade. Za mlađariju je pre svega bitno da išta radi i da nešto zaradi svojim rukama. To je novac drugačiji od onog koji se uzme od mame i tate. Drugi osećaj. Vredi novac, vredi onaj koji ga je zaradio. Mislim da je to, uz druženje, jedan od prevashodnih dobitaka mladih ljudi koji se angažuju u sličnim akcijama.

O Exitu sve najbolje, bez obzira na "karijes"

Što se fotografija podgrađa tiče, deluje maltene kao da je slikan bilo koji urbani deo Srbije. Toga je toliko mnogo (obuzima beznađe), da sada samo treba izlakirati i prodavati kao svojstvenost. Evro gledanje
srdjan.pajic srdjan.pajic 17:03 05.07.2012

Re: Lova bez krova

anti
. Za mlađariju je pre svega bitno da išta radi i da nešto zaradi svojim rukama. To je novac drugačiji od onog koji se uzme od mame i tate. Drugi osećaj. Vredi novac, vredi onaj koji ga je zaradio.


Mada, nekima to može da bude i, kako da kažem, previše teško iskustvo, i da se posle svog prvog posla opredele za dugovečan suživot sa roditeljima, ili, u konstruktivnijoj varijanti, da odaberu državnu službu, a oni ambiciozniji da odu i u političare i kriminalce. Pogotovu ako klinci moraju već posle tog svog prvog posla da se natežu za tu, svojim rukama zaradjenu kintu.





milos_secujski milos_secujski 17:19 05.07.2012

Re: Lova bez krova

loader
Naplaćeno posle 15 dana? Da me ne shvatite pogrešno, ali to uopšte nije loše u zemlji u kojoj plate kasne po par meseci, pa i više, a neki ih uopšte i ne prime. A neki uopšte i ne rade. Za mlađariju je pre svega bitno da išta radi i da nešto zaradi svojim rukama. To je novac drugačiji od onog koji se uzme od mame i tate. Drugi osećaj. Vredi novac, vredi onaj koji ga je zaradio. Mislim da je to, uz druženje, jedan od prevashodnih dobitaka mladih ljudi koji se angažuju u sličnim akcijama.

O Exitu sve najbolje, bez obzira na "karijes"

Što se fotografija podgrađa tiče, deluje maltene kao da je slikan bilo koji urbani deo Srbije. Toga je toliko mnogo (obuzima beznađe), da sada samo treba izlakirati i prodavati kao svojstvenost. Evro gledanje


15 dana sam rekao odokativno, ne sećam se tačno, ali veruj mi može da bude samo više od toga...slažem se sa gore napisanim, i to je sasvim logično da se drugačije troši novac kad moraš da podmetneš leđa za njega.
A vidiš, to je baš tragedija što jedno kulturno dobro kao što je petrovaradinska tvrđava, koja je šatro pod zaštitom zavoda za zaštitu spomenika, izgleda kao napušteno selo u centralnoj Srbiji. Zar ne? To je čist nemar i bahatost, zato što se na relaciji NS-Exit obrću milioni.
sahmatbg sahmatbg 19:12 05.07.2012

Re: Lova bez krova

Naplaćeno posle 15 dana? Da me ne shvatite pogrešno, ali to uopšte nije loše u zemlji u kojoj plate kasne po par meseci, pa i više, a neki ih uopšte i ne prime. A neki uopšte i ne rade. Za mlađariju je pre svega bitno da išta radi i da nešto zaradi svojim rukama. To je novac drugačiji od onog koji se uzme od mame i tate. Drugi osećaj. Vredi novac, vredi onaj koji ga je zaradio. Mislim da je to, uz druženje, jedan od prevashodnih dobitaka mladih ljudi koji se angažuju u sličnim akcijama

Dobro rečeno.Najbolji način da mladi ljudi izgrade pravilan odnos prema novcu je,da ga zarade.
loader loader 20:00 05.07.2012

Re: Lova bez krova

A vidiš, to je baš tragedija što jedno kulturno dobro kao što je petrovaradinska tvrđava, koja je šatro pod zaštitom zavoda za zaštitu spomenika, izgleda kao napušteno selo u centralnoj Srbiji. Zar ne? To je čist nemar i bahatost, zato što se na relaciji NS-Exit obrću milioni.

Zbora nema oko toga.
Dajte da krečimo, opštinare čerečimo, fasade lečimo, da pred istorijom ne klečimo
loader loader 20:03 05.07.2012

Re: Lova bez krova

Najbolji način da mladi ljudi izgrade pravilan odnos prema novcu je,da ga zarade.

Da. Da ga zarade. Zaradimo.
Mislim, surovo je, ali jedino delotvorno
Tu počinju i završavaju se svi blogopametni postovi o ekonomskim teškoćama Srbistana
Lord Greystock Lord Greystock 13:00 05.07.2012

Exit & Petrovaradin

Exit mi je "u dvorištu" Svake godine! I ne smeta mi
Naprotiv, obožavam vreme kad je Exit, sve te ljude, ne smeta ni što su pijani, urađeni, ni što popodne ne mogu normalno da se vratim s posla ni ujutru da odem normalno na posao, ni što tih dana ne spavam. Na svirke odem retko - prvih godina sam bio redovan svim danima. Skroz sam obožavao i one ulične prodavce u gradiću (poslednjih par godina je to preuzela halapljiva prevarantska bagra), ja sam se prvi (bar koliko ja znam? ) setio da bi mogao da prodajem leba i masti, aleve paprike i luka. I ladnu rakiju. Nisam nikad prodavao, mrzilo me a i pojedem i popijem sve sa društvom još dok se dogovaramo Nije mi smetalo mnogo ni kad je kamp bio na Oficircu. Bar je sva zabava bila sa naše strane A i naši u lokalu su se dobro ovajdili time (mada je bilo mnooogo komičnih situacija i propalih investicija - moj tast je najbolji primer ). Žao mi što ove godine neću biti tu u vreme Exita
Ali me UŽASNO nervira što se ništa ne ulaže u gradić. Baš sam jako ljut zbog toga To mesto ima ogroman potencijal, kako je moguće da su toliko alavi i kratkovidi da ne shvataju da bi sa malo ulaganja svima bilo mnogo dobro a mogli bi i oni da se ovajde. Užas!
NNN NNN 17:53 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

Ulogovao sam se da Tarzanu dam preporuku.

...još kad bi došao Waits.
alselone alselone 18:47 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

ja sam se prvi (bar koliko ja znam? ) setio da bi mogao da prodajem leba i masti, aleve paprike i luka. I ladnu rakiju

Ca-re!!!
Lord Greystock Lord Greystock 18:49 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

NNN
Ulogovao sam se da Tarzanu dam preporuku.
...još kad bi došao Waits.

Hvala, hvala... samo sam bio iskren
Dal je moguće da si jedina osoba koja je prepoznala Waitsa?!
Ili si me pronašao sa Waitsom, onako?!

Ne verujem da u Exitu ima iko ko razmišlja o Waitsu. Nisam siguran ni da bi isti došao na menifestaciju tipa Exit.
Al bi baš bilo dobro kad bi ga neko doveo jednom kod nas
Lord Greystock Lord Greystock 18:56 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

alselone
ja sam se prvi (bar koliko ja znam? ) setio da bi mogao da prodajem leba i masti, aleve paprike i luka. I ladnu rakiju

Ca-re!!!


Ma pusti... Žena me odma provalila Rekla je: "Ti da prodaješ?! Pa ti ćeš sve pojesti, podeliti i još ima i da se ponapijate tamo"
Doduše, tako nešto sam i planirao da uradim
predatortz predatortz 18:58 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

Žena me odma provalila Rekla je: "Ti da prodaješ?! Pa ti ćeš sve pojesti, podeliti i još ima i da se ponapijate tamo"



Kako nas čitaju ! Kao knjigu...
alselone alselone 19:03 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

Ma pusti... Žena me odma provalila Rekla je: "Ti da prodaješ?! Pa ti ćeš sve pojesti, podeliti i još ima i da se ponapijate tamo"


Ta kombinacija, leba, paprike i soli sa rakijicom je neprejebiva. Zabodes se negde u lad na Petrovaradinu i bog da te vidi.
predatortz predatortz 19:05 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

Ta kombinacija, leba, paprike i soli sa rakijicom je neprejebiva. Zabodes se negde u lad


A Švabe na bunaru
alselone alselone 19:10 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

predatortz


A Švabe na bunaru


sahmatbg sahmatbg 19:14 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

Ta kombinacija, leba, paprike i soli sa rakijicom je neprejebiva. Zabodes se negde u lad na Petrovaradinu i bog da te vidi

Zanimljivo zvuči,nema šta.
stefan.hauzer stefan.hauzer 20:03 05.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin


Al bi baš bilo dobro kad bi ga neko doveo jednom kod nas


to bi bilo neverovatno -

ali bije nas maler .
on nije ni u svakom mestu u americi nastupao ... poprilično je lenj što se tiče tih turneja -

ali dupe bih dao samo da ga jednom čujem uživo!
Lord Greystock Lord Greystock 00:19 06.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

alselone
Ma pusti... Žena me odma provalila Rekla je: "Ti da prodaješ?! Pa ti ćeš sve pojesti, podeliti i još ima i da se ponapijate tamo"

Ta kombinacija, leba, paprike i soli sa rakijicom je neprejebiva. Zabodes se negde u lad na Petrovaradinu i bog da te vidi.

To i ja pričam - da je neprejebiva
Zato sam i teo da ponudim strancima tako nešto, da probaju autentičnu domaću kuhinju
Zamisli: lep hleb, velika parčad, ravnomerno namazana domaća mast, solidno posoljeno (mora zbog vrućine...), pa aleva paprika odgore i na tanke režnjeve sveže nasečen crni luk pa posoljen stoji u posudi sa strane! Miriše ona aleva paprika, ti zagrizeš parče i prstima dovatiš onog crnog luka, pa te opiju svi ti mirisi, zaboraviš i na okolinu i na Exit, samo čujem muziku i prepustiš se ukusima... i onda na sve to odvališ ladnu rakiju na eks!
Uh...
Lord Greystock Lord Greystock 00:30 06.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

stefan.hauzer

Al bi baš bilo dobro kad bi ga neko doveo jednom kod nas


to bi bilo neverovatno -
on nije ni u svakom mestu u americi nastupao ... poprilično je lenj što se tiče tih turneja -
ali dupe bih dao samo da ga jednom čujem uživo!


Ma šta ima da ga love za turneje?! Strpaju ga u avion i pravac Surčin Posle svirke celu ekipu vrate nazad
Šalu na stranu, bilo bi jako dobro da ga dovedu. Ja sve nešto sa zadrškom čujem: te svirao u Beču, te u Cirihu, te ovamo, te onamo... nikako da saznam pre svirke gde je pa da sednem u auto i pravac na svirku
alselone alselone 07:05 06.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

Zamisli: lep hleb, velika parčad, ravnomerno namazana domaća mast, solidno posoljeno (mora zbog vrućine...), pa aleva paprika odgore i na tanke režnjeve sveže nasečen crni luk pa posoljen stoji u posudi sa strane!


Uh, oseca se u tvojim recima da si pravi gurman i poznavalac. Jos mi samo reci da li si stavljao samo slatku papriku ili si mesao sa ljutom?
Lord Greystock Lord Greystock 08:27 06.07.2012

Re: Exit & Petrovaradin

alselone
Zamisli: lep hleb, velika parčad, ravnomerno namazana domaća mast, solidno posoljeno (mora zbog vrućine...), pa aleva paprika odgore i na tanke režnjeve sveže nasečen crni luk pa posoljen stoji u posudi sa strane!


Uh, oseca se u tvojim recima da si pravi gurman i poznavalac. Jos mi samo reci da li si stavljao samo slatku papriku ili si mesao sa ljutom?


Ma tu ide slatka aleva paprika. Tako mora!
Mešao sam i sa ljutom (tucanom/mlevenom) kad baš neko traži. Al ako ti je do ljutog onda sa tim jedeš feferone. Zimi one iz zimnice, a sad na ovu vrućinu sveže
Pa zato i ljuštiš ladnu rakiju - da ubiješ ljutinu!
Rejlem Rejlem 13:06 05.07.2012

Veliki pozdrav, Milose

Razumem te potpuno.

Nego, da uz muziku ulepsamo dan. Poslednji put sam bio na Exitu 2008, dupli program, Pol Veler pa Primal Scream.



milos_secujski milos_secujski 17:21 05.07.2012

Re: Veliki pozdrav, Milose

Rejlem
Razumem te potpuno.

Nego, da uz muziku ulepsamo dan. Poslednji put sam bio na Exitu 2008, dupli program, Pol Veler pa Primal Scream.




Pozdrav lakše padne sparina uz Wellera #truestory
polarno_prase polarno_prase 16:24 05.07.2012

...

Znaš, kada počneš tekst žalopojkom kako je jao jao strašno bučno, pa ne može da se spava, onda izgubim želju dalje da čitam.
milos_secujski milos_secujski 17:23 05.07.2012

Re: ...

polarno_prase
Znaš, kada počneš tekst žalopojkom kako je jao jao strašno bučno, pa ne može da se spava, onda izgubim želju dalje da čitam.

verujem, to se odnosilo na 9 dana trajanja i išlo je dosta na qrac...morao sam da skinem kamen sa srca... jbg...predomisli se, pozdrav

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana