Gost autor| In memoriam

1 (1?) 1

antioksidant RSS / 29.11.2012. u 13:53

зове ме покојна баба да ме подсети да однесем њене лекове, у ствари лекове који су јој били вишак, комшији здравку јер се здравко, упркос имену које тако нешто није најављивало, разболео и то од оне најтеже болести, којој се име не помиње и од које се умире, није живот мада живот јесте сексуално преносива болест са сигурно смртним исходом, али није живот то што је здравка задесило, слабо је здравко од живота боловао, довољно је рећи да је болест тешка, да је покојна баба боловала од исте а сад је покојна иако је пила те неке лекове а накуповала их је мало више, да јој се нађе а није јој се нашло, умрла је, па је преостало а она сад жели да ја те лекове однесем здравку и да му кажем да му их је баба оставила, њој нису помогли а њему ето можда хоће, па ја нисам сигуран како ће здравко реаговати јер мало је то незгодно, препоручивати му исту терапију којом се лечио и покојник.

шта да радим?

у одбрану лекова мора се признати и да баба није била до краја стриктна у пратећим стварима своје терапије, нису лекови били једино чим се покушавала вратити у здравије стање, било је ту још свачег нечег у третману чему она није посвећивала довољно пажње, као на пример самоизолацији, то јој је слабо ишло, стално је гурала нос преко плота, ово око плота схватите фигуративно, на 13. спрату солитера слабо плотова има, а тај 13. је можда и био пресудан бабиној најбољој другарици која, по сопственом признању више није могла поднети толики усуд па је решила да промени спрат и закорачила је све до приземља, али кроз прозор, па је сад онај пензионер од преко пута нешто љут, мада ко му је крив, речено му је да не паркира ауто испред зграде, истина ја сам му то рекао више да би деца имала куда да пролазе до продавнице, да не морају по коловозу, а овако је испало да се бабиној другарици паркирао на место за слетање, могло би се рећи да је он лошим паркирањем и спасао неко дете од летеће бабе.

 

 



Komentari (10)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

horheakimov horheakimov 14:27 29.11.2012

zabranjeno za starije od 81

Biljana 77 Biljana 77 15:05 29.11.2012

javilo ti se, a?

kleinemutter kleinemutter 15:22 29.11.2012

baba

I tako Zdravko kad je dobio lekove umesto da ode u crkvu, zapali babi sveću i zahvali se, ode pravo na groblje i ponese kajsijevaču. Sede pored groba pa malo potegne iz flaše a malo sipne babi pored krsta da joj kane...

Priupita je tako i zamoli da mu nađe neko mesto u komšiluku pa da opet zajedno kafu piju i izdivani se s njom u svojoj glavi kao u stara vremena.

Onda ode kući, uze one lekove i pogladi ih nežno, pa pravo kod komšinice Mice da joj ih da na vreme....a brkovi su mu lagano poigravali, a oči sijale snažno. Namignuo je samom sebi kad je prolazio pored ogledala u hodniku...he, he, he


Jelica Greganović Jelica Greganović 15:34 29.11.2012

:)

живот јесте сексуално преносива болест

ocajna_domacica.65 ocajna_domacica.65 16:23 29.11.2012

Топаловићи

Шта би баби да умре у цвету старости?


а тај 13. је можда и био пресудан бабиној најбољој другарици која, по сопственом признању више није могла поднети толики усуд па је решила да промени спрат и закорачила је све до приземља, али кроз прозор, па је сад онај пензионер од преко пута нешто љут, мада ко му је крив, речено му је да не паркира ауто испред зграде, истина ја сам му то рекао више да би деца имала куда да пролазе до продавнице, да не морају по коловозу, а овако је испало да се бабиној другарици паркирао на место за слетање, могло би се рећи да је он лошим паркирањем и спасао неко дете од летеће бабе.
mikele9 mikele9 00:38 30.11.2012

Dragi

AO, tekst ti je sveobuhvatnoživotnoseksualnoprenosivogerontološkoedukativan, s primesama farmakološkopokojnihzalihalekovaasvezaradZdravkovogzdravlja.
Pozdravljam i
Milutin Milošević Milutin Milošević 00:43 30.11.2012

Re: Dragi

gerontološkoedukativan

Jel' to moguČe?
mikele9 mikele9 12:56 30.11.2012

Re: Dragi

Jel' to moguČe?

MoguČe je gospodine Mladene Deliću, iako nisam dao GoL
max.cohen92 max.cohen92 09:39 30.11.2012

Loodilooo...

Madness...na momente zvuci kao stalker Laleta Basare, ali dozirano veseo text iz moje perspektive. Love it!

g.radicevic g.radicevic 09:52 30.11.2012

....

могло би се рећи да је он лошим паркирањем и спасао неко дете од летеће бабе.


čist dokaz da ništa nije crno-belo



p.s. crveno-belo je opet u modi

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana